hypko_nurko wrote:Klose: Nisu Talijani napadali nego su se Englezi branili
http://www.klix.ba/sport/nogomet/klose- ... /120626163
jok eto englezi su napadali a italijani su se branili
Jel ko skonto sta je pisac hotio reci?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
hypko_nurko wrote:Klose: Nisu Talijani napadali nego su se Englezi branili
jok eto englezi su napadali a italijani su se branili
Sarajevo1946 wrote:Ja koliko vidim, više ljudi ovdje u ovim komentarima tvrdi da će Italija proći, nego Njemačka. Ja tvrdim da Njemačka prolazi. Igračkim kvalitetom i sistemom koji imaju su podobro ispred Italijana. Snaga Italijana leži u kolektivu iz Juventusa, Prandelliju koji solidno čita protivničke namjere i maestralnom Pirlu. Neće ovo baš biti nalik na 2006. godinu, Njemačka tad nije bila ni blizu ovoga što je sad, a Italija je bila puno jača. I mislim da će po prvi put Nijemcima ležati Italijani, jer sad i Italijani igraju ofanzivnije, a Njemačkoj su veći problem bunkeri.

pitaj miroslava, on ce ti najbolje odgovoritijeza u ledja wrote:hypko_nurko wrote:Klose: Nisu Talijani napadali nego su se Englezi branili
jok eto englezi su napadali a italijani su se branili![]()
![]()
Možda da su Englezi svojom postavkom natjerali Talijane da napadaju više nego što su navikli. A i Rooney svojim nepokrivanjem Pirla mu je dao prostora da radi šta je htio.jeza u ledja wrote:hypko_nurko wrote:Klose: Nisu Talijani napadali nego su se Englezi branili
jok eto englezi su napadali a italijani su se branili![]()
![]()
Možda da su Englezi svojom postavkom natjerali Talijane da napadaju više nego što su navikli. A i Rooney svojim nepokrivanjem Pirla mu je dao prostora da radi šta je htio.[/quote]ultima_palabra wrote: Jel ko skonto sta je pisac hotio reci?
BHF_Manijak wrote:Ne uzbudjujte se plaho na ove izjave Klosea, sad sam maksuz pregledo bruku svabskih portala, oficijelnu stranicu saveza sa Kloseovim intervjuum, preskonferenciju danas i covjek apsolutno nigdje nije ovo izjavio sta gore u tekstu pise. Spominjo jeste da zna slabosti Italijana, ali ih ne zeli otkrivati, da su dobro odigrali protiv Engleza, ali ovaj gore dio nigdje nisam nasao!
Nije da nije, moram ti priznat.elmirčo wrote:BHF_Manijak wrote:Ne uzbudjujte se plaho na ove izjave Klosea, sad sam maksuz pregledo bruku svabskih portala, oficijelnu stranicu saveza sa Kloseovim intervjuum, preskonferenciju danas i covjek apsolutno nigdje nije ovo izjavio sta gore u tekstu pise. Spominjo jeste da zna slabosti Italijana, ali ih ne zeli otkrivati, da su dobro odigrali protiv Engleza, ali ovaj gore dio nigdje nisam nasao!
jest ti dosadno
Tipična sranja naših "novinara".BHF_Manijak wrote:Ne uzbudjujte se plaho na ove izjave Klosea, sad sam maksuz pregledo bruku svabskih portala, oficijelnu stranicu saveza sa Kloseovim intervjuum, preskonferenciju danas i covjek apsolutno nigdje nije ovo izjavio sta gore u tekstu pise. Spominjo jeste da zna slabosti Italijana, ali ih ne zeli otkrivati, da su dobro odigrali protiv Engleza, ali ovaj gore dio nigdje nisam nasao!
I ja pratim po svabskim medijima, koliko ih je strah Italije. Svi bi radje da su Englezi prosli.BHF_Manijak wrote:Ne uzbudjujte se plaho na ove izjave Klosea, sad sam maksuz pregledo bruku svabskih portala, oficijelnu stranicu saveza sa Kloseovim intervjuum, preskonferenciju danas i covjek apsolutno nigdje nije ovo izjavio sta gore u tekstu pise. Spominjo jeste da zna slabosti Italijana, ali ih ne zeli otkrivati, da su dobro odigrali protiv Engleza, ali ovaj gore dio nigdje nisam nasao!
Zavisi od toga kad Juve kupi prvenstvo a kad ga koliko toliko pošteno osvojiSarajevo1946 wrote:2407, ipak si zaboravio ovo
2010: 6
2008: 4
2004: 5
2002: 4
2000: 7
Ima Italija tradicionalno pun sastav Juventusovih igrača, ali razlika je što sad stvarno imaju dobre igrače iz dobrog tima Juventusa. Nije isto ovo i ono što je bilo recimo 2010-e.
Jesu al u rukometu.Korisničkoime wrote:Ma jes Švaba strah Italijana stvarno nije zato što ne gotivim način igranja Italije ali da su sada toliko pokazali pa da Švaba treba biti strah je bezveze. Druga je stvar što Švabe poštuju svoje protivnike (osim Holandije) za njih je "možemo realno očekivati pobjedu" arogantna izjava. Znači nema ta će oni nabušit ćemo ih ofo ono. U tom poštovanju međutim ne podcjenjuju sebe znači nađu neki sasvim zdrav odnos između poštovanja drugih i procjene svoje snage čak što više nekad mi se čini da znaju malo i previše uzdizati svog protivnika.
Sve u svemu mislim da će Švabe proći neće silovati Italijane kao Grke ali realno jači su.
Ubio se za reklamuBaltazar_khan wrote:
Definitivno, ali kad pogledas kad god je Juventus bio prelos i Italija je losije nastupala i obrnuto. Nije djaba izasao onaj slogan ItalJuveSarajevo1946 wrote:2407, ipak si zaboravio ovo
Ima Italija tradicionalno pun sastav Juventusovih igrača, ali razlika je što sad stvarno imaju dobre igrače iz dobrog tima Juventusa. Nije isto ovo i ono što je bilo recimo 2010-e.
Ja Italiju bez Buffona neću moć' gledat2407 wrote:Definitivno, ali kad pogledas kad god je Juventus bio prelos i Italija je losije nastupala i obrnuto. Nije djaba izasao onaj slogan ItalJuveSarajevo1946 wrote:2407, ipak si zaboravio ovo