Sex bez obaveze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
aldenkoo

#126 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

Curve wrote:
krtica_ wrote:Ima, desi se nekad da se niko ne zaljubi, medjutim sto se vise taj seks ponavlja to se sanse da se neko zaljubi povecavaju, elem treba to raditi ne vise od 4 puta i treba ispasti djubre i problem rijesen.
potpis za boldirane, sve preko toga povecava se sansa da ce poceti osjecaji u igri biti
Po meni jednostavno ne treba precesto se sexti tak s prijateljicom i onda ce raditi samo strast i uzitak :D
Dr.Mr.Fr.

#127 Re: Sex bez obaveze

Post by Dr.Mr.Fr. »

Curve wrote:
krtica_ wrote:Ima, desi se nekad da se niko ne zaljubi, medjutim sto se vise taj seks ponavlja to se sanse da se neko zaljubi povecavaju, elem treba to raditi ne vise od 4 puta i treba ispasti djubre i problem rijesen.
potpis za boldirane, sve preko toga povecava se sansa da ce poceti osjecaji u igri biti
:thumbup:
petunija

#128 Re: Sex bez obaveze

Post by petunija »

Kuku vama ako se madner pojavi na ovoj temi :D
1919

#129 Re: Sex bez obaveze

Post by 1919 »

8-)

Image
rrikikiki

#130 Re: Sex bez obaveze

Post by rrikikiki »

1919 wrote:8-)

Image

istina
Smail Aga

#131 Re: Sex bez obaveze

Post by Smail Aga »

Sex bez obaveze izmedzu dvije slobodne osobe :shock: :? Nemoguce :mrgreen: Tako nesto uvijek prijeti da preraste u vezu,sto nekad uspije a nekad se prekine,no onda to u stvari i nije bio 'sex bez obaveze' nego neuspjela veza. Sex bez obaveze je moguc samo izmedzu ljudi u braku ( ne medjusobnom :mrgreen: :mrgreen: ) Onda se sexaju jer im je ceif a cuvaju brak sa strane. Takav odnos moze da traje godinama i da ostaje cisto na sexu.
Ja ,licno sam dosao u godine,da izbjegavam i ovaj sex po duznosti,uvijek se krijem od zene,ona me povazdan trazi i gleda gdje sam :mrgreen: :mrgreen: Ali opet se lakse nakanim da se popnem na pa recimo tako -ljubavnicu,nego na zenu. To je ona prica sa argetom pastetom ( gdje nju izvadise :D ). Prije bi se reklo : I mis voli da promjeni rupu.
duplanula

#132 Re: Sex bez obaveze

Post by duplanula »

Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure :D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#133 Re: Sex bez obaveze

Post by anoush »

duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure :D

a danas jako puno ljudi samo to traži...
alchak.ba

#134 Re: Sex bez obaveze

Post by alchak.ba »

anoush wrote:
duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure :D

zavisi kako ti grah padne
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#135 Re: Sex bez obaveze

Post by anoush »

alchak.ba wrote:
anoush wrote:

zavisi kako ti grah padne

jako loše
krompir i riza

#136 Re: Sex bez obaveze

Post by krompir i riza »

Smail Aga wrote:Sex bez obaveze izmedzu dvije slobodne osobe :shock: :? Nemoguce :mrgreen: Tako nesto uvijek prijeti da preraste u vezu,sto nekad uspije a nekad se prekine,no onda to u stvari i nije bio 'sex bez obaveze' nego neuspjela veza. Sex bez obaveze je moguc samo izmedzu ljudi u braku ( ne medjusobnom :mrgreen: :mrgreen: ) Onda se sexaju jer im je ceif a cuvaju brak sa strane. Takav odnos moze da traje godinama i da ostaje cisto na sexu.
Ja ,licno sam dosao u godine,da izbjegavam i ovaj sex po duznosti,uvijek se krijem od zene,ona me povazdan trazi i gleda gdje sam :mrgreen: :mrgreen: Ali opet se lakse nakanim da se popnem na pa recimo tako -ljubavnicu,nego na zenu. To je ona prica sa argetom pastetom ( gdje nju izvadise :D ). Prije bi se reklo : I mis voli da promjeni rupu.
jaooo..hahahaha :lol: :lol: :lol: kralju, you're so funny

NOT

:skoljka:
Image
aldenkoo

#137 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

Kako mislis nije u dure?
graue_maus

#138 Re: Sex bez obaveze

Post by graue_maus »

Image
:thumbup: potpisujem i podvlacim ...
alchak.ba

#139 Re: Sex bez obaveze

Post by alchak.ba »

anoush wrote:

jako loše
Loše biraš. mozda
alchak.ba

#140 Re: Sex bez obaveze

Post by alchak.ba »

graue_maus wrote:

Image
:thumbup: potpisujem i podvlacim ...
A kako je zalosno jos ako i taj sex ispadne loš :-? :shock:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#141 Re: Sex bez obaveze

Post by plain vanilla »

Image
koja glupost
duplanula

#142 Re: Sex bez obaveze

Post by duplanula »

aldenkoo wrote:
Kako mislis nije u dure?

Emotional cripple :D, emotionaly unavailable, ne mogu da se "vezem", ovako samo funkcionisem, ovako je najbolje (za koga???) i sl. Samo zelim istaci da nije stvar u kojim se godinama (ono mlad sam i lud nije opravdanje) nego u stanju uma u kojem se nalaze ljudi, pa prema tome ljudi koji samo to traze mislim da bjeze od problema u svim oblicima, idu linijom manjeg otpora. Nezreli, hajmo tako reci :D
aldenkoo

#143 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

duplanula wrote:
aldenkoo wrote:
Kako mislis nije u dure?

Emotional cripple :D, emotionaly unavailable, ne mogu da se "vezem", ovako samo funkcionisem, ovako je najbolje (za koga???) i sl. Samo zelim istaci da nije stvar u kojim se godinama (ono mlad sam i lud nije opravdanje) nego u stanju uma u kojem se nalaze ljudi, pa prema tome ljudi koji samo to traze mislim da bjeze od problema u svim oblicima, idu linijom manjeg otpora. Nezreli, hajmo tako reci :D
Skontao... :) Postujem tvoj misljenje al se ne slazem da su ne zreli... zasto bi bili.. nekada je moguce da dvoje ljudi nemogu provesti vise od 3-4 sata skupa jer se pocnu gristi medjusobno al su ima ta 3 -4 sata fenomenalna...
duplanula

#144 Re: Sex bez obaveze

Post by duplanula »

[/quote]Skontao... :) Postujem tvoj misljenje al se ne slazem da su ne zreli... zasto bi bili.. nekada je moguce da dvoje ljudi nemogu provesti vise od 3-4 sata skupa jer se pocnu gristi medjusobno al su ima ta 3 -4 sata fenomenalna...[/quote]

Slazem se sa tobom, i podrzavam sex bez obaveze ako se desi i sl., ali ako je to tvoje opredjeljenje, onda mislim da ima neki "problem" generalno koji treba rijesiti.
Donnie Smith

#145 Re: Sex bez obaveze

Post by Donnie Smith »

dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno :-D
a ako su oboje slobodni, što se ne bi i obvezali, da makar zajedno idu na more :-D
alchak.ba

#146 Re: Sex bez obaveze

Post by alchak.ba »

Donnie Smith wrote:dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno :-D
a ako su oboje slobodni, što se ne bi i obvezali, da makar zajedno idu na more :-D
1. ne nuzno
2. zasto bi nosili drva u sumu?
JThomas

#147 Re: Sex bez obaveze

Post by JThomas »

ništa u životu nema bez obaveze. NI-ŠTA. to samo može na prvu izgledati da je bez obaveze, ili nameće drukčije obaveze, ali bez obaveze ne postoji. ne kaže se džaba poslije jebanja nema kajanja...
Koolin1

#148 Re: Sex bez obaveze

Post by Koolin1 »

Image

Ova slika govori puno o ljubavi prije lakog sex-a onda... Ljubav je nesto sto nebi trebalo zavisiti ni o cemu, pogotovo ne o sexu...
aldenkoo

#149 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

Donnie Smith wrote:dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno :-D
Pa naravno da nema veze jesul udati ili ozenjeni... a mozda i ima obaveza za oboje a to je da uzivaju :D
Donnie Smith

#150 Re: Sex bez obaveze

Post by Donnie Smith »

aldenkoo wrote:
Pa naravno da nema veze jesul udati ili ozenjeni... a mozda i ima obaveza za oboje a to je da uzivaju :D

Ja mislim da ima veze, ako ti je partner slobodan, pa se nekad dogovorite da se prasnete, i ako je oženjen/udata..pa se dogovorite da se prasnete :-D
Nekako mi..nije isto :-D
iako je poena u praskanju..neobavezivajućem..no, ako usljed praska dođe do trudnoće...
ad imamo pobačaje, svakojake abortuse, bebe po kontejnerima i gdje sve ne...možda ne mora da znači, ima odgovornih ljudi no..ne znam ustvari, treba mi zasebna tema :-D
Post Reply