Po meni jednostavno ne treba precesto se sexti tak s prijateljicom i onda ce raditi samo strast i uzitakCurve wrote:potpis za boldirane, sve preko toga povecava se sansa da ce poceti osjecaji u igri bitikrtica_ wrote:Ima, desi se nekad da se niko ne zaljubi, medjutim sto se vise taj seks ponavlja to se sanse da se neko zaljubi povecavaju, elem treba to raditi ne vise od 4 puta i treba ispasti djubre i problem rijesen.
Sex bez obaveze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aldenkoo
#126 Re: Sex bez obaveze
- Dr.Mr.Fr.
#127 Re: Sex bez obaveze
Curve wrote:potpis za boldirane, sve preko toga povecava se sansa da ce poceti osjecaji u igri bitikrtica_ wrote:Ima, desi se nekad da se niko ne zaljubi, medjutim sto se vise taj seks ponavlja to se sanse da se neko zaljubi povecavaju, elem treba to raditi ne vise od 4 puta i treba ispasti djubre i problem rijesen.
- petunija
#128 Re: Sex bez obaveze
Kuku vama ako se madner pojavi na ovoj temi 
-
Smail Aga
#131 Re: Sex bez obaveze
Sex bez obaveze izmedzu dvije slobodne osobe
Nemoguce
Tako nesto uvijek prijeti da preraste u vezu,sto nekad uspije a nekad se prekine,no onda to u stvari i nije bio 'sex bez obaveze' nego neuspjela veza. Sex bez obaveze je moguc samo izmedzu ljudi u braku ( ne medjusobnom
) Onda se sexaju jer im je ceif a cuvaju brak sa strane. Takav odnos moze da traje godinama i da ostaje cisto na sexu.
Ja ,licno sam dosao u godine,da izbjegavam i ovaj sex po duznosti,uvijek se krijem od zene,ona me povazdan trazi i gleda gdje sam
Ali opet se lakse nakanim da se popnem na pa recimo tako -ljubavnicu,nego na zenu. To je ona prica sa argetom pastetom ( gdje nju izvadise
). Prije bi se reklo : I mis voli da promjeni rupu.
Ja ,licno sam dosao u godine,da izbjegavam i ovaj sex po duznosti,uvijek se krijem od zene,ona me povazdan trazi i gleda gdje sam
- duplanula
#132 Re: Sex bez obaveze
Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure 
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#133 Re: Sex bez obaveze
duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure
a danas jako puno ljudi samo to traži...
- alchak.ba
#134 Re: Sex bez obaveze
zavisi kako ti grah padneanoush wrote:duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#135 Re: Sex bez obaveze
alchak.ba wrote:zavisi kako ti grah padneanoush wrote:duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure
jako loše
- krompir i riza
#136 Re: Sex bez obaveze
jaooo..hahahahaSmail Aga wrote:Sex bez obaveze izmedzu dvije slobodne osobe![]()
Nemoguce
Tako nesto uvijek prijeti da preraste u vezu,sto nekad uspije a nekad se prekine,no onda to u stvari i nije bio 'sex bez obaveze' nego neuspjela veza. Sex bez obaveze je moguc samo izmedzu ljudi u braku ( ne medjusobnom
![]()
) Onda se sexaju jer im je ceif a cuvaju brak sa strane. Takav odnos moze da traje godinama i da ostaje cisto na sexu.
Ja ,licno sam dosao u godine,da izbjegavam i ovaj sex po duznosti,uvijek se krijem od zene,ona me povazdan trazi i gleda gdje sam![]()
Ali opet se lakse nakanim da se popnem na pa recimo tako -ljubavnicu,nego na zenu. To je ona prica sa argetom pastetom ( gdje nju izvadise
). Prije bi se reklo : I mis voli da promjeni rupu.
NOT

-
aldenkoo
#137 Re: Sex bez obaveze
Kako mislis nije u dure?duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure
- graue_maus
#138 Re: Sex bez obaveze
1919 wrote:![]()
- alchak.ba
#139 Re: Sex bez obaveze
Loše biraš. mozdaanoush wrote:
jako loše
- alchak.ba
#140 Re: Sex bez obaveze
A kako je zalosno jos ako i taj sex ispadne lošgraue_maus wrote:1919 wrote:![]()
potpisujem i podvlacim ...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#141 Re: Sex bez obaveze
koja glupost1919 wrote:![]()
- duplanula
#142 Re: Sex bez obaveze
aldenkoo wrote:Kako mislis nije u dure?duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure
Emotional cripple
-
aldenkoo
#143 Re: Sex bez obaveze
Skontao...duplanula wrote:aldenkoo wrote:Kako mislis nije u dure?duplanula wrote:Ako se desi jbg, desi se, ali ako neko samo to trazi onda nesto nije udure
Emotional cripple, emotionaly unavailable, ne mogu da se "vezem", ovako samo funkcionisem, ovako je najbolje (za koga???) i sl. Samo zelim istaci da nije stvar u kojim se godinama (ono mlad sam i lud nije opravdanje) nego u stanju uma u kojem se nalaze ljudi, pa prema tome ljudi koji samo to traze mislim da bjeze od problema u svim oblicima, idu linijom manjeg otpora. Nezreli, hajmo tako reci
- duplanula
#144 Re: Sex bez obaveze
[/quote]Skontao...
Postujem tvoj misljenje al se ne slazem da su ne zreli... zasto bi bili.. nekada je moguce da dvoje ljudi nemogu provesti vise od 3-4 sata skupa jer se pocnu gristi medjusobno al su ima ta 3 -4 sata fenomenalna...[/quote]
Slazem se sa tobom, i podrzavam sex bez obaveze ako se desi i sl., ali ako je to tvoje opredjeljenje, onda mislim da ima neki "problem" generalno koji treba rijesiti.
Slazem se sa tobom, i podrzavam sex bez obaveze ako se desi i sl., ali ako je to tvoje opredjeljenje, onda mislim da ima neki "problem" generalno koji treba rijesiti.
- Donnie Smith
#145 Re: Sex bez obaveze
dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno
a ako su oboje slobodni, što se ne bi i obvezali, da makar zajedno idu na more
- alchak.ba
#146 Re: Sex bez obaveze
1. ne nuznoDonnie Smith wrote:dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno![]()
2. zasto bi nosili drva u sumu?
- JThomas
#147 Re: Sex bez obaveze
ništa u životu nema bez obaveze. NI-ŠTA. to samo može na prvu izgledati da je bez obaveze, ili nameće drukčije obaveze, ali bez obaveze ne postoji. ne kaže se džaba poslije jebanja nema kajanja...
- Koolin1
#148 Re: Sex bez obaveze
1919 wrote:![]()
Ova slika govori puno o ljubavi prije lakog sex-a onda... Ljubav je nesto sto nebi trebalo zavisiti ni o cemu, pogotovo ne o sexu...
-
aldenkoo
#149 Re: Sex bez obaveze
Pa naravno da nema veze jesul udati ili ozenjeni... a mozda i ima obaveza za oboje a to je da uzivajuDonnie Smith wrote:dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno![]()
- Donnie Smith
#150 Re: Sex bez obaveze
aldenkoo wrote:Pa naravno da nema veze jesul udati ili ozenjeni... a mozda i ima obaveza za oboje a to je da uzivajuDonnie Smith wrote:dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno![]()
Ja mislim da ima veze, ako ti je partner slobodan, pa se nekad dogovorite da se prasnete, i ako je oženjen/udata..pa se dogovorite da se prasnete
Nekako mi..nije isto
iako je poena u praskanju..neobavezivajućem..no, ako usljed praska dođe do trudnoće...
ad imamo pobačaje, svakojake abortuse, bebe po kontejnerima i gdje sve ne...možda ne mora da znači, ima odgovornih ljudi no..ne znam ustvari, treba mi zasebna tema