Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
agent_001

#126 Re: Utakmice.

Post by agent_001 »

Sažetak u drugoj polovici. "Tavria" i nije uspio svladati obranu bogatim suparnikom. Osim toga, momčad nije fizički izgledati bolje. Da, i trenuci realizacije, kao i uvijek, hrom. Hvala na pažnji!

:D google
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#127 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

agent_001 wrote:Sažetak u drugoj polovici. "Tavria" i nije uspio svladati obranu bogatim suparnikom. Osim toga, momčad nije fizički izgledati bolje. Da, i trenuci realizacije, kao i uvijek, hrom. Hvala na pažnji!

:D google
Ovo mi godi oku :D . Znaci da smo dobro trcali i dobro se drzali na terenu :thumbup:
Logovan

#128 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Čestitam igračima.

Said mašina nad mašinama. Trpaj momak, trpaj. :-D
todd_smith

#129 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

ne vidjoh da je neko stavio, evo za svaki slucaj ako je dupli brisite :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v9Off1gvfI#!
Baltazar_khan

#130 Re: Utakmice.

Post by Baltazar_khan »

said ko robben zabio :mrgreen:
evo nas ko holandija u ovim naranđastim dresovima :oops:
Muhamed Đakmić

#131 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Nego, Diatta barem prema ovim tekstualnim prenosima stvarno ne igra loše. Ne znam što mu se ne da šansa. Ne znam ni koja mu je prava pozicija, koliko ja znam krilo, ali neki govore špic, drugi govore ofanzivni veznjak, ovo ono. Može bolje od Suljića, realno 'nako :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#132 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

todd_smith wrote:ne vidjoh da je neko stavio, evo za svaki slucaj ako je dupli brisite :mrgreen:

Kako smo smuseni i nesigurni u odbrtani u P materinu :sad: :roll:

Na sredini i prema naprijed, kontre , sasvim fino. Odbrana... :run:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#133 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Evo i cijela tekma.... :D

Respekt za ove Ukrajince :thumbup: . Mada ne znam da l' mi se ovo uopste i gleda nakon onog klipa sa sansama, lose nam odbrana izgleda skroz :-)

2. pol.

amoninan

#134 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

Prekomotno igraju nazad, hajde sve, ali ovoliko udaraca s bliže distance dopustiti je baš neozbiljno...
Vala i Adi s ovim istrčavanjima na centaršuteve je kriminalan...
todd_smith

#135 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

-LIBERO- wrote:
todd_smith wrote:ne vidjoh da je neko stavio, evo za svaki slucaj ako je dupli brisite :mrgreen:

Kako smo smuseni i nesigurni u odbrtani u P materinu :sad: :roll:

Na sredini i prema naprijed, kontre , sasvim fino. Odbrana... :run:
Ma to, iskreno nakon ovoga, ja tesko vjerujem da mozemo vise od 3ceg mjesta ili drugog predkola :-)

Nije da sam sad negativac neki, ali fakat ono je amaterski rad u odbrani, ovaj snimak samo pokazao da nama treba najmanje 2 solidna u odbrani, pa tek onda dalje sta gledati :-)

Za Adija necu da trosim vise rijeci, lik mi vise zivce popije sa ovim istrcavanjima, nego Hasagic sa ispucavanjem lopte za repku :-)

PS-Ja sam mislio da je Suljic desnjak? Jer sam primjetio nesto nije koristio desnu kada je bila prilika za centarsut, sve nesto stane, okrene na lijevu pa tek onda ubaci :?
ledeni_caj

#136 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Ma odbrana je citave sezone presmijesna, sreca pa je i vecina ostalih ekipa. :D Sve ukazuje na to da smo u sredini dosta jaci i da bi nekakvu igru trebali imati, nadamo se da cemo dati koji go vise nego ove sezone i automatski to znaci da cemo valjda prosipati manje bodova. Pola ovih remija i poraza ove sezone je bilo radi bezidejne igre, nema nikoga da da loptu, da da go, nista i onda ga primis i mrka kapa.
Muhamed Đakmić

#137 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ja ne bih da kritikujem Jovića ni pogršeno da budem shvaćen, ali ne mogu samo igrači da budu problem kod branjenja. Mora biti i do trenera u nekoj mjeri.
todd_smith

#138 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Sarajevo1946 wrote:Ja ne bih da kritikujem Jovića ni pogršeno da budem shvaćen, ali ne mogu samo igrači da budu problem kod branjenja. Mora biti i do trenera u nekoj mjeri.
To stoji, ali ima u par navrata gdje Torlak/Zrnanovic totalno gube igraca kojeg trebaju cuvati, ili se Beli totalno opusti i onda 5-6 metra propuh izmedju njega i njegovov, to nije do trenera, to je nesto osnovno :-)
NeZatvaramPastu

#139 Re: Utakmice.

Post by NeZatvaramPastu »

Daj preimenuj nazive teme . Stavi Prijateljske utakmice FK Sarajevo.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#140 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

NeZatvaramPastu wrote:Daj preimenuj nazive teme . Stavi Prijateljske utakmice FK Sarajevo.
Ostaje ovakav naziv teme. Tema je zamisljena kao mjesto gdje cemo moci slobodnije i opustenije pratiti utakmice, forumski i zajedno, pa bilo one prijateljske, evropske ili utakmice nase lige i kupa. ;-)

Slijedeca utakmica je u subotu:

Image

Po mogucnosti svi na Kosevo :dance: :thumbup: ,a za raju koja nece moci biti na tekmi i za nase iz dijaspore, biti ce otkljucana tema, da mogu zajedno pratiti i komenatrisati utakmicu sa Splitom :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#141 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Evo otkljucana TRIBINA :D , za ekipu koja ce ostati na forumu i pratiti zajedno tekmu protiv Splita.

Ja odoh a vi upamet, bez svadja i tako to :D

Hajmo rajvoSa :dance: :thumbup:
NeZatvaramPastu

#142 Re: Utakmice.

Post by NeZatvaramPastu »

Sad Saide pravac SC pa daji izjave.Nebi ti dao ni minute vise.....

Adilović, Gujić, Tatomirović, Torlak, Tadejević, Čomor, Sesar, Zlatković, Suljić, Karamatić, Haskić.
Koshpa

#143 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

58. minuta - GOLLLLLLLLLL...Karamatić centrirao, a Haskić glavom pogodio za vodstvo tima sa Koševa
Cienfuegos

#144 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Jel gotovo ovo?
KPNCTNJAH

#145 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Sta je ovo, svi bili na tekmi ? :razz: Andrija igrac utakmice :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#146 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

KPNCTNJAH wrote:Sta je ovo, svi bili na tekmi ? :razz: Andrija igrac utakmice :D
Ne javi se pička..

Diatta :dance:
Cienfuegos

#147 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

kakvi su utisci, na sta to lici? Jel bilo raje?
KPNCTNJAH

#148 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Sve u svemu tanko je ovo jos uvijek... vezni red nam je najjaci dio tima sto je svima vec jasno... odbrana je opet ispadala kao protiv Maribora i ovih iz Ukrajine, Adilovic odbranio jedan zicer, kasnije nakon naseg kornera ljudi istrcali kontru 2 na 1 i zbog sebicnosti ovog njihovog igraca nismo primili gol... pogodio je stativu, a odbijena lopta je iznenadila drugog igraca koji je pucao pored praznog gola... imali su jos par kontri kojim su vrlo lako mogli kazniti nasu presporu i po navici visoko postavljenu odbranu... u napadu Haskic je vec u prvoj minuti ima odlicnu priliku, a tokom tekme ih je propustio jos 2-3, a pogodio je nakon solo prodora i dobrog ubacaja Karamatica... ova pojacanja su odigrala solidnu partiju, svaki moze dobiti prolaznu ocjenu, ali opet prijateljska je... u prvom poluvremenu je Comor bio mozda i najbolji na terenu :shock: a u drugom Diatta :shock: ... Suljic je opet odigrao na svom nivou :x Said nije igrao nikako, pa mozemo pretpostaviti da je stvarno dao onu izjavu, a mozda su i neki drugi razlozi u pitanju... oko 3000 nas je bilo...
Cienfuegos

#149 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Hvala buraz :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#150 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Prvo poluvrijeme, zamalo nisam pao u nesvjest, sta je ono onako vruce ba. Mogli su nam zapad otvoriti kad se otvarala vec samo jedna tribina. :D

Nekako utakmica prodje u intervalima bolje igre nas, pa Splita..pa opet nas, pa Splita .

Prinove ce po svemu sudeci biti ipak pojacanja. Onako, svaki manje ili vise, ali definitivno mislim da cemo ubost i da ce biti pojacanja.

Nista spektakularno nismo odigrali, bilo je i ispadanja ali i jako dobrih poteza. Diatta jako dobro. Nije imao izgubljene lopte, par finih prodora ( u jednoj polukontri jedan igrac Splita ulece klizeci, drugi ga cupa za dres, on se otima i nastavlja dalje, njih dvojica ostaju lezati na terenu :shock: , ja se sjebo :lol: ). Startan, dva puta mini dribling i razvuko loptu po dijagonali (sto je skoro pa rijetkost na nasim terenima) i tako. Ja iznenadjen njegovom predstavom. Ovacije decko dobio poslije tekme. :D

Na kraju rekao bi, najvise skripi u zadnjoj liniji i u samom spicu.
Post Reply