bordo_boy wrote:
!!! Horde zla, kao nekada!!!
Eh da je ekipa na terenu barem upola ko HZ gdje bi nam kraj bio.....
HZ naklon do poda, toliko sam ponosan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
bordo_boy wrote:
!!! Horde zla, kao nekada!!!
Leotar bi se morao pobjediti, u zadnje vrijeme igraju katastrofalno, i Siroki kuci e to nam evrope, nadam serashtiman wrote:sa leotarom u gostima i onda nam siroki dolazi
Ako možete, javite adisućeski da nije više april nego maj (derbi odigran 7. maja a ne 7. aprila)arshavin wrote:Proradila Etna
a kakav je raspored listice? znam 100% da ce biti muckanja oko sirokog, jer oni moraju u evropu, znam da ce nas pokrasti u trebinju sudije, samo da ne kiksamo protiv drine u Zvornike, kuci protiv listice i Veleza,Impavidus wrote:U Trebinju bez Torlaka (kartoni). Uzeti lišticu odvratnu, drinu i veleza 3-i smo, treninje je onda manje bitno. Pobjeda u Trebinju sa porazom kući protiv lištice nam ništa ne znači, sa remijem i nekako. Do nas je po ko zna koji put.
Čak smijemo i izgubiti u Trebinju, ali se MORA pobijediti Lištica i Drina u Zvorniku (sa Veležom kući zadnje kolo valjda ne bi trebao biti problem), i sa tim je osigirani 3 mjesto....siki_sa wrote:a kakav je raspored listice? znam 100% da ce biti muckanja oko sirokog, jer oni moraju u evropu, znam da ce nas pokrasti u trebinju sudije, samo da ne kiksamo protiv drine u Zvornike, kuci protiv listice i Veleza,Impavidus wrote:U Trebinju bez Torlaka (kartoni). Uzeti lišticu odvratnu, drinu i veleza 3-i smo, treninje je onda manje bitno. Pobjeda u Trebinju sa porazom kući protiv lištice nam ništa ne znači, sa remijem i nekako. Do nas je po ko zna koji put.
p.s.ako ima negdje link za drugo poluvrijeme da se postavi (hvala)s3d4m wrote:Shef je najavio pobjedu. Ocekujem maestralnu postavku igre. Ocekujem tri boda za Evropu. Ocekujem podrsku sa tribina. Ocekujm da svi oni koji su protiv Mirze V. sutra vide i shvate da Sarajevo ima mladog i perspektivnog sefa strucnog staba.
chsk wrote:1. dio
2. dio
A bit ce i 3. uskoro![]()
Uzivajte!
Blah... Još jedan prikriveni pitar, opet sami sebe hvale... pih.Kaćunak wrote:Horde...svaka cast...ubjedljivo najveci...
Zelim vam Evropu, i da vas opet gledam kao protiv Cluja...
Svaka cast...