Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
melisash wrote:btw, ne znam jeste li se vi cure susrele već sa novom markom - revelique, ja sam probala puder, cijena mu je baš niska, oko 13 KM, puder je perfektan, kremast je i meni to odgovara, sve je super, samo što, kao što sam rekla, imam osjetljivu kožu lica pa ne znam jesu mi se zbog njega pojavile bubuljice na par mjesta, vežem to za cijenu, ali kao što znamo, ne mora cijena značiti kvalitet
ja cesto stavim manhattan koji je 10 KM i odčican je,,,njemacki brend 100% imam i dosta skupljih breendova, nikakva ogromna razlika...
a kako puder uzimas svaka 2 mjeseca???ja kad koristim samo jedan puder bude mi po 4-5-6 mjeseci, jos stavljam svaki dan...
melisash wrote:btw, ne znam jeste li se vi cure susrele već sa novom markom - revelique, ja sam probala puder, cijena mu je baš niska, oko 13 KM, puder je perfektan, kremast je i meni to odgovara, sve je super, samo što, kao što sam rekla, imam osjetljivu kožu lica pa ne znam jesu mi se zbog njega pojavile bubuljice na par mjesta, vežem to za cijenu, ali kao što znamo, ne mora cijena značiti kvalitet
ja cesto stavim manhattan koji je 10 KM i odčican je,,,njemacki brend 100% imam i dosta skupljih breendova, nikakva ogromna razlika...
a kako puder uzimas svaka 2 mjeseca???ja kad koristim samo jedan puder bude mi po 4-5-6 mjeseci, jos stavljam svaki dan...
često mijenjam pudere, možda i zato imam problema..kupim jedan, kod nekog drugog vidim neki bolji pa njega kupim, tako da ih imam desetine a ni jedan potrošen :p koristila sam vichiy-jev, onda loreal true match, sada ovaj, pa cemo vidjeti..razmisljam o ovom francuskom, flower nešto
ja sam na fb nasla nekoga ko radi onom metodom crticama pa izgledaju kao dlacice. e sad to bi bilo mrak ako ti nedostaje pokoja. i rekla bi da je BL u pitanju...
Ductus Holedocus wrote:koji da uzmem puder Maybelline Affinitone ili bourjois healthy mix
i ako neko zna,koja je najbolja boja za svijetao ten,ali da ne ide na zuto ili roze
shiseido ne zezam te...ako imas love fantasticni su
Ductus Holedocus wrote:koji da uzmem puder Maybelline Affinitone ili bourjois healthy mix
i ako neko zna,koja je najbolja boja za svijetao ten,ali da ne ide na zuto ili roze
Potpisujem Michun. SHISEIDO je vrh, ali posto je skuuuup uzmi HEALTHY MIX, za mrvicu losije prekriva od Affinitone-a i nekako su mi PRIRODNIJE nijanse kod Bourjois!
Neko je pitao za permanentni make up- cijeli grad radi u La Meru ali vala cure izgledaju kao SOVE, prikaze, ne znam ni ja, stvarno je OFIRNO i vidi se na 100m :S
Bourjois. Najbolje ti je da testiras na dnevnoj svjetlosti nijanse uz tvoj podton koze. Moguce da ti odgovara 51 - vanille clair, opet probaj.
I ja glasam za shiseido Uh i ona njihova cetka je zakon
ti meni tako velis ja bankrot.
ovo su puderi na akciji u cm-u,pa da iskoristim
ti meni tako velis ja bankrot.
ovo su puderi na akciji u cm-u,pa da iskoristim
Koliko je bourjois???? Meni zao dati 26 KM koliko je bio nedavno
U CMu su bile i Mnahttan maskare na snizenju, ja uzela ne,i za 5 KM, 50% snizenje
Michun wrote:ja sam na fb nasla nekoga ko radi onom metodom crticama pa izgledaju kao dlacice. e sad to bi bilo mrak ako ti nedostaje pokoja. i rekla bi da je BL u pitanju...
e da, cula sam da je to najprirodnija varijanta... ali nema
Nisrin wrote:
Neko je pitao za permanentni make up- cijeli grad radi u La Meru ali vala cure izgledaju kao SOVE, prikaze, ne znam ni ja, stvarno je OFIRNO i vidi se na 100m :S
moja prijateljica radila, nemam srca da joj kazem da nimalo ne izgleda prirodno jer vidim da je ona zadovoljna.
ali boja njene kose i obrva - nidje veze, ascare se vidi da su nacrtane
Ljube wrote:Preporuka za dobar puder za extra masnu kožu I da li u Sarajevu ima kupiti fiksator za šminku?
To je pravo tesko preporuciti...ja bi tvom slucaju nabavila bare minerals ako imas nekoga vani. To je dobro za masno lice. A i meow je super.
Fikastor u spreju ja nisam vidjela kod nas.
Ljube wrote:Preporuka za dobar puder za extra masnu kožu I da li u Sarajevu ima kupiti fiksator za šminku?
To je pravo tesko preporuciti...ja bi tvom slucaju nabavila bare minerals ako imas nekoga vani. To je dobro za masno lice. A i meow je super.
CC Deborah
Color S Revlon
Lasting MF
to je nesto sto se kod nas moze kupiti
meow je ok ko nije neuredan sa praskastim puderima,
Mac koristim trenutno, al nemas ga kod nas...
Fixator ovdje nisam kupovala, al kad je masna koza u pitanju, probati dobru bazu i obavezno puder u prahu velikom cetkom nanositi, specificno je da se na masnoj kozi uvlaci u pore
Ja sam ljetos vidjela Alverde fiksator u nekoj od njihovih LE kolekcija, mislim da se jos uvijek moze naci...Nisam probala, ne znam da li valja, ali ukoliko nemas priliku naruciti/kupiti neki vani, onda vrijedi pokusati
Hvala vam žene Imam ja kome reći da mu kupi vani neki od ovih preporučenih ali mi je žurba ( svadba je u pitanja) pa ću probati s ovim što je dostupno u Sarajevu.
Jesi koristila bare minerals? Ako da, koji proizvod?