Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ko god nema povjerenje u KCUS nek se liječi kod kuće, pa i ti
svakako, vjerovatno, ne vjerujes u virus
sve je to laž, prevara, gripica.. jel tako?
šta će vam onda doktori
To kad ti cacevina bude pa tako sa seficom tjeraj. Nisu vam klinicki Golubovci da tjerate i ultimatume dijelite.
niko te ne tjera
nego tamo kome nesto ne valja, on ne ide
idi Gavranoviću, što dolazite da kmečite u KCUS
kao sto sam reko, svakako vi ne vjerujete u zarazu
liječite se kod kuće
Prekasno. Da mi je neko gore umro, to objasnjenje mi ne bi pilo vode. Meni barem.
Dzaba. Prije mjesec nisu mogli dati otkaze bez obzira na sve. Bilo je kriticno. Tad su reagovali pismom. Sad je vrijeme da se reaguje konkretnije. Ono sto je strasno je da ni ovo nece biti dovoljno da se rospija smijeni.
Što bi bila smijenjena, nije im ona dala otkaze, oni su ih sami, slobodnom voljom, dali. Do njih je.
Ne samo da bi trebala biti smijenjena nego i zatvorena znog niza teskih krivicnih djela koja su vrsena na kcusu zadnjih par mjeseci.. Ali nece se desiti nista..
destroyerUS wrote: ↑05/05/2021 11:33
kažu i 12 čistačica će ucjenjivat KCUS
jel istina ?
DaBogda te cistacice lijecile.
šta će vam onda doktori
Bolje i kod kuce nego kod vjestice gore. I sad hajd namazi majoneze iz centrale i brani sdO.
Black swan wrote: ↑05/05/2021 12:02
Al jaro koliko moras biti na moralnom dnu da krades od mrtvaca te da im rovis po mobiteli
Životinjski nagon za preživljavanjem. Svi ga imamo.
A prvenstveno me zanimaju ti mali.pijuni koji kradu banane i deset maraka iz novcanika
A onda oni kojima sef naredi da brise pozive...jebote moze li se to odbiti...znam nakalemit ce ti svasta i otpustiti...zamisljam sebe u toj situaciji...
Sud je na strani radnika...ali ko ce u toj situaciji reagirati pravilno...garant imaju 2 3 lika koji au moralno dno...nece svako dobit zasatak da brise poruke i pozive
Samo provjereni moralni zombiji
sve je moguće u politučkim igrama kakve se odvijaju
možda su neki igrači trojke, mozda su preko drugih na neki način kupljeni, obećano im nešto da "podgriju" situaciju
jel tebi normalmo da se svako malo stvaraju neke "afere" oko KCUS
ili je to smisljena igra da se "osvoji" KCUS
samo što mnogi glupani ne kontaju da je to federalna ustanova i da određuju federalne institucije o menadžmentu
tako da... uzalud im trud jer u federalnom oarlamnetu trojka je truba
Tako je, obezbijedit ce nam Novalic nove anesteziologe koji ce raditi, a ne, pisati pisma.
ma jok
dovest će svoje kadrove Konaković, Nikšić i Kojović
Da nece solak i fikret malinar? drito iz kine, insalah. Nazvace asim Xi-ja.
Moze biti. Po mom, kasne debelo, pola godine i vise. Imaju suodgovornost od koje ih ne moze oprati ni korumpirana politika. Veze ovo s etikom nema. Veze.
poslije obrazovanja koje je u biH već propalo, sljedeće na redu je zdravstvo ... dzabe se nervirate, kroz par godina ćete imati izbor među više privatnih uređenih klinika ... za socijalne slucajeve će ostavi ove ruine od bolnica i domova zdravlja.
edode wrote: ↑05/05/2021 12:31
poslije obrazovanja koje je u biH već propalo, sljedeće na redu je zdravstvo ... dzabe se nervirate, kroz par godina ćete imati izbor među više privatnih uređenih klinika ... za socijalne slucajeve će ostavi ove ruine od bolnica i domova zdravlja.
Hoces reci da zdravstvo kakvo imamo danas, nije propalo? Gdje ti zivis?
šta će vam onda doktori
Bolje i kod kuce nego kod vjestice gore. I sad hajd namazi majoneze iz centrale i brani sdO.
pa što ne sjedite kod kuće
nego dodete cvilit i kmečat
na kraju krajeva imate strućnjaka Gavrana
idite njemu
destroyerUS wrote: ↑05/05/2021 12:11
što dolazite da kmečite u KCUS
Znaci ti si na kcusu. Sram i stid da te bude! Da mi je vidjeti te kakav bi bio da ispred tebe stoji neko ko je izgubio nekoga na tom prokletom kliničkom i da ti opisuje hronologiju događaja.
Nemojte žuriti sa osudama u saučesništvu. Ti ljudi nemaju nikakvu ili široku alternativu. KCUS je vrh piramide i odatle nemaš gdje bolje osim za Njemačku. Vjerujem da su radili koliko su mogli, trudili se i borili se sa onim što im je menadžment obezbjedio. Nagledali su se svega i vjerujem da su i sami svjesni da su izgubili puno ljudi. Ipak sačekali su da se smiri iole situacija i da daju otkaz.
Moze biti. Po mom, kasne debelo, pola godine i vise. Imaju suodgovornost od koje ih ne moze oprati ni korumpirana politika. Veze ovo s etikom nema. Veze.
Naravno da je ovo pravi primjer etike. Po tebi su trebali ranije, kad je covid odjeljenje bilo ratna zona?
destroyerUS wrote: ↑05/05/2021 12:11
što dolazite da kmečite u KCUS
Znaci ti si na kcusu. Sram i stid da te bude! Da mi je vidjeti te kakav bi bio da ispred tebe stoji neko ko je izgubio nekoga na tom prokletom kliničkom i da ti opisuje hronologiju događaja.
Dzabe editujes post
dođu u stanju kad im ni Koperfild ne bi mogao pomoć
nisu doktori mađioničari
bolje da se pitas koji ih je antikoronaš zarazio nepoštujući nikakve mjere i pametujući da je to gripica, laž, zavjera....
pa kad vrag odnese šalu, onda kuku i lele
šta će vam onda doktori
pa što ne sjedite kod kuće
nego dodete cvilit i kmečat
na kraju krajeva imate strućnjaka Gavrana
idite njemu
A ti si neko ko odredjuje ko gdje moze doci a ko ne?
To, vjerujem, ni u kuci ne mozes.
To sve mi placamo, i sebiju i bakira i kcus i kompletnu postavu sda parazita, evo sad i ubica.