Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ono što je mnogima "zapalo za oko" jeste činjenica da termini odigravanja utakmica u Ligi prvaka više neće biti isti. Već godinama ovo takmičenje igra se utorkom i srijedom u terminu od 20:45 sati, ali to sada odlazi u historiju.
Naime, UEFA je zvanično potvrdila da je donesena odluka da se promijene termini ovih utakmica. Susreti Lige prvaka i dalje će se igrati utorkom i srijedom, ali u dva termina.
Prve utakmice igrat će se od 18:55 sati, dok će drugi mečevi biti na rasporedu od 21 sat. Ovim potezom UEFA želi omogućiti ljubiteljima fudbala da gledaju više utakmica u direktnim prenosima, odnosno da se ne igraju baš sve utakmice u istom terminu.
Ono što je mnogima "zapalo za oko" jeste činjenica da termini odigravanja utakmica u Ligi prvaka više neće biti isti. Već godinama ovo takmičenje igra se utorkom i srijedom u terminu od 20:45 sati, ali to sada odlazi u historiju.
Naime, UEFA je zvanično potvrdila da je donesena odluka da se promijene termini ovih utakmica. Susreti Lige prvaka i dalje će se igrati utorkom i srijedom, ali u dva termina.
Prve utakmice igrat će se od 18:55 sati, dok će drugi mečevi biti na rasporedu od 21 sat. Ovim potezom UEFA želi omogućiti ljubiteljima fudbala da gledaju više utakmica u direktnim prenosima, odnosno da se ne igraju baš sve utakmice u istom terminu.
Dobra ideja. Za tri godine pogledat Velez-Feyenoord u sedam pa na randes u 9 sretan nakon 2:0
Znaci i trener, odnosno koliko mu se klub mijesa u pos'o. Nisam nesto ubijedjen da je brazilski padavicar kotir'o visoko na Emery-ovoj listi pojacanja.
Dok je recimo Pep medju svojim haverima Txikijem i Sorianom u City-u, sto znaci da dobija tacno ono sto trazi.
ultima_palabra wrote:Ma znam, Draxler mi je jedan od drazih igraca, ali na putu su da ga upropaste kao i Pastorea.
Koliko znaci izbor kluba za karijeru... vidi Sanea sta radi, a Draxler stagnira.
Upravo to. A siguran sam da Draxler nije nesto manji talenat od Sanea. Sjecam se igara u Schalkeu, ubijao frajer, a sad s klupe vecinom ulazi... Steta prava. Doduse rek´o sam odmah cim je izabarao PSG da je fulio. Los izbor kluba bas. Neymar je druga prica, sve se cini da je otisao tamo, da bi kasnije u Real mogao.
Nadam se da se Julian sto prije ispalit kod Kloppa npr. ili negdje drugo u Englesku. (SAMO NE ARSENAL! )
Vala mi i nije žao firauna malog. Svaku utakmicu moli Boga da ga neko polomi i završi mu karijeru, a i sa druge strane da vide arapski govnari da i 200+ miliona može preko noći biti neupotrebljivo kad najviše treba.
Ako ga ide utakmica zna neymar je i odluciti...
puno negativnosti u vezi prosle utakmice na njega
Ali bio je bolje pokriveniji odbranom od mbapea..
Nadam se da real se nece samo braniti.. nije im to u krvi..
oh,kako originalna i nikad vodjena rasprava o fuj liga prvaka, fuj pare i fuj moderni fudbal. ne gledam ligu prvaka osim kad igraju leipzig i qarabag, el clasico je za debile. bas nikad do sada vidjeno.
činjenica da pare kvare ljude kao i vlast i svašta nešto , potvrđuje se iz dana u dan.
Ali , bez tih para ni fudbala ni kulture o obrazovanju se ne mora pričati.
real i liverpul dalje.....
omar little wrote:oh,kako originalna i nikad vodjena rasprava o fuj liga prvaka, fuj pare i fuj moderni fudbal. ne gledam ligu prvaka osim kad igraju leipzig i qarabag, el clasico je za debile. bas nikad do sada vidjeno.
omar little wrote:oh,kako originalna i nikad vodjena rasprava o fuj liga prvaka, fuj pare i fuj moderni fudbal. ne gledam ligu prvaka osim kad igraju leipzig i qarabag, el clasico je za debile. bas nikad do sada vidjeno.
Pa realno kad vidis koliko para ima red bull kao firma malo su ulozili u klub mada tu ima I do njemackih zakona cini mi se pa su ograniceni da pumpaju pare kao u engleskoj