Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Suljaga bi lako mogao biti kolaterala
johntra

#12477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by johntra »

Innovation wrote:Do 500. stranice. :roll:

Za dobrim konjima, prašina se diže... :D
JedanMova

#12478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

Maystor wrote:Corto, pošto si se neki dan predstavljao i za vrsnog matematičara, imam jedan zadatak za tebe, da te malo testiram. Ide ovako

1. Stranka X prisvaja novac krađom asfalta, pri čemu 1 cm debljine ukradene na površini od 1m2 donosi 10 KM. Prilikom asfaltiranja ceste zvane "sarajevska zaobilaznica" na dužini od 800 m i širini 15 m ukradeno je u prosjeku 3 cm debljine. Od iznosa otuđenog novca, 10% je utrošeno za plaćanje forumskih trolova, po cijeni od 150 KM po komadu. Pitanje: koliko trolova imamo po tom osnovu?

Jbg Majstore, ta matematika je iznad njegovog platnog razreda :lol: :lol: :lol:
de balzac

#12479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

JoseMujica wrote:Suljaga bi lako mogao biti kolaterala
Corto Maltese wrote:
Čini se da će Emira ova kandidatura beli koštati.
:D
drug_profi

#12480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

reis1 wrote:
Maystor wrote:
reis1 wrote:Corto je ustvari i dobro rekao, DF je stranka napravljena da bi se uhljebila tri-cetiri celna covjeka i to je to.
Ne, on je rekao da DF neće preći cenzus, što je u kontradikciji sa tvrdnjom o uhljebljenju. Kako će se uhljebiti ako ne pređu cenzus? Ta 3-4 čovjeka nisu na kompenzacijskim listama :lol:
Kaj god, DF presao ne presao cenzus, Zeljkec i Suljaga ce se uhljebiti - a vi ostali, flautanje, hehe...

Koji si ti po redu na svojoj listi?

...s mobilnog...
reis1

#12481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by reis1 »

DF procitan.

Jbg. ovaj vas marketshare glasackih listova, to je ipak malo pismenija raja na koju vi racunate, koji mogu sada nakon ove SDP prevare prepoznati foteljase. A ovi po selima i gradovima-selima sto idu u dzamiju, dede i nane, i ovi malo mladji Cevljanovici-like, oni su ipak Bakirovi. Tako da, dobicete duplo golo ! + !, hehe: na nacionalnu spiku, "mi smo branitelji biH", to vec pokupili SDAovci s trzista, a na socijaldemokratsku spiku, ovoj malo pismenijoj raji se do povracanja zgadili foteljasi, SDPovci i bivsi SDP-ovci.

Pa veci potencijal od DF-a ima Nasa Stranka i SDU, nego vi. Cime ste to vi jaci i bolji od ove dvje stranke, da bi raja glasala za vas prije nego za njih??? :lol:
reis1

#12482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by reis1 »

johntra wrote:
Innovation wrote:Do 500. stranice. :roll:

Za dobrim konjima, prašina se diže... :D

Konj je jedna fina zivotinja, bosanski konj especially, samo jos fali prasina...
reis1

#12483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by reis1 »

drugi profil wrote:
reis1 wrote: Kaj god, DF presao ne presao cenzus, Zeljkec i Suljaga ce se uhljebiti - a vi ostali, flautanje, hehe...

Koji si ti po redu na svojoj listi?

...s mobilnog...
Ja sam nezavisni kandidat za clana predsjednistva iz reda bosnjackog naroda! :oops:
lerdi

#12484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Vidi reisa što se upalio ko kutnjak. :D
drug_profi

#12485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Vidi sto je lafo emancipovan. Nudi ns i sdu kao provjerene amortizere da slucajno ne sklizne sa liste.

...s mobilnog...
Innovation

#12486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

reis1 wrote: Ja sam nezavisni kandidat za clana predsjednistva iz reda bosnjackog naroda! :oops:
Posto ste "ateista","koji ne klanja kod kuce, nego u dzamiji" i podrzava 3.entitet tesko da bi bilo glasova. :oops:
reis1

#12487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by reis1 »

Pfhaha...

Kad je Slatko slatko napenaljvao ono zdravo tkivo iz SDP-a, staru gardu Nijaza, Lazovica, Bogica itd., ovi mladi lavovi lizali dole Slatku, razumijes, svaka cast ka'e predsjednice, bice funkcija za nas mladje, samo rokaj... Kad kasnije, kad su oni htjeli kontra Slatka, Slatko im ga shukno slatko jarane, shukno im ga eeej, :D zabio im ga na usi, i na nos, i oci im ko na federima izletile od shuka hehehehe... :lol:

I onda ti mladi lavovi, ranjeni, sad cemo mi kaze svoju stranku osnovat, da smo mi glavni... :lol:

Nego, evo opet, zasto bi ja jarane, reis efendija, bivsi najjaci, gradjanin sad BiH, trebao glasati za narandzasti DF umjesto za crvene NS, SDU, LDP??? Zasto, zasto lijepa Mejro, haljinu ti vjetar vije??? :D 'Ocel mi to ko pojasnit?
webby-x

#12488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by webby-x »

Samo me zanima zašto DF predstavlja samo Suljagića?
Gdje im je kandidat Anto? Ili je toliko popularan da ga
ne trebaju predstavljati i boriti se za glasove?

levana

#12489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by levana »

webby-x wrote:Samo me zanima zašto DF predstavlja samo Suljagića?
Gdje im je kandidat Anto? Ili je toliko popularan da ga
ne trebaju predstavljati i boriti se za glasove?

Ne predstavlja DF nikoga. Nema više deefa :D Ima samo Suljagić.
Vaduz

#12490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vaduz »

sramota šta se sve piše evo i facebook gori https://www.facebook.com/ostavkeodmah/timeline
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

a đe fakat taj drugi kandidat Ante il kako mu je ime....da nije on Emirov i Željkov imaginarni prijatelj?

ps

a nedostaje mi i ona moja frendica, inaće velika DF-ovka, da me malo Prolazniku ćuhne :D što je nema....da je nije Željko na more poveo?
Area_51

#12492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Area_51 »

Osim toga sto realno Emir Suljagic svojim saopstenjima kontaminira medijski prostor, vodjeci svoje licne ratove, a hoce biti predsjednik svih nas, moram vas pitati direktno. Kada govorite o imovini Lagzmdzije, s cim se svim srcem slazem, nek objasni kako je sve to i cime stekao, ali zasto ne pitate i druge o tome:

- odakle Fahrudinu Radoncicu imanje od preko deset duluma i prateca hacijenda u Ilijasu (to je valjda Kanton Sarajevo), kojeg odrzavaju lokalni seljani tamo. Cijim je novcima i kako to izgradio. Odakle mu kredit za izgradnju tornja.

- odakle Draganu Covicu hacijenda pored Mostara.

Znam da oba ova dva covjeka su vama vazni, a kad bi ste dotakli Fahru na bilo koji nacin, naglo bi se Avaz sjetio:

- da je Emir Suljagic krivicno gonjen za nasilje nad suprugom i kao takav ne moze biti validan kandidat shodno clanu 1.10 Izbornog zakona.

- da je Emir Suljagic napravio belaj u Holandiji, koja ga je poslije rata primila, sto ga opet diskvalificira kao kandidata.

Naposljetku, moram vad pitati, ukljucujuci Vildanu Selimbegovic, kako to mislite da ce zene, pripadnice ljepseg spola, glasati za Emira Suljagica, osobu koja je je svoje zene (supruge) tukla, koje su to prijavljivale policiji i onda Emir sve zataskao. Sadasnja zena, pola grada zna, radi ono nesto za pare. Tako je i Emir upoznao. Jel to osoba koja ima dovoljno moralnih kvaliteta da bude clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine.

Jako ste konzistentni, ocito jer imate oraha u dzepu. Posebno Emir Suljagic.
weredsf

#12493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Maystor wrote:Corto, pošto si se neki dan predstavljao i za vrsnog matematičara, imam jedan zadatak za tebe, da te malo testiram. Ide ovako

1. Stranka X prisvaja novac krađom asfalta, pri čemu 1 cm debljine ukradene na površini od 1m2 donosi 10 KM. Prilikom asfaltiranja ceste zvane "sarajevska zaobilaznica" na dužini od 800 m i širini 15 m ukradeno je u prosjeku 3 cm debljine. Od iznosa otuđenog novca, 10% je utrošeno za plaćanje forumskih trolova, po cijeni od 150 KM po komadu. Pitanje: koliko trolova imamo po tom osnovu?
Skini se sa Avaza decko...asap
StupskaBitanga

#12494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

i šta vam ja rekoh za kandidate za KS :D
weredsf

#12495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

StupskaBitanga wrote:i šta vam ja rekoh za kandidate za KS :D
01698 DEMOKRATSKA FRONTA-ŽELJKO KOMŠIĆ

1 AKŠAMIJA GORAN
2 DORFER-GALIJAŠEVIĆ DIJANA
3 VUKASOVIĆ MARIO
4 AVDIBEGOVIĆ NEIRA
5 SUŽNJEVIĆ SRĐAN
6 OMERBEGOVIĆ MERSIHA
7 ABDURAHMANOVIĆ EDIN
8 MANKO ADNAN
9 RODIĆ ANELA
10 ČOMAGA NAMIR
11 KERLA BIBIJA
12 DUNOVIĆ MILAN
13 LEKA ALMA
14 CHALLENGER DENIS
15 SOFRADŽIJA AMER
16 RAMIĆ ENISA
17 VUKADIN GORAN
18 BIRDŽO ALDIJANA
19 EFENDIĆ SAKIB
20 PINDŽO MIRSAD
21 MILIĆ MIA
22 BUKVA SEJO
23 GLUMAC DRAGANA
24 SALIHBEGOVIĆ JASMIN
25 HUSEJNOVIĆ JASMIN
26 KARTAL MAJA
27 HUSEINBEGOVIĆ SENAD
28 VLADAVIĆ AMELA
29 KAPIĆ ZLATAN
30 GUŠIĆ ADMIR
31 BEJDIĆ-KRŠO ARINA
32 VRCA AMIR
33 KRŠLAK EMIRA
34 DRAGOLOVČANIN SANEL
35 JAREBICA JASMIN
36 TORBICA JANA
37 ĆORIĆ ZVONIMIR
38 POPOVAC AJLA
de balzac

#12496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

Area_51 wrote:Osim toga sto realno Emir Suljagic svojim saopstenjima kontaminira medijski prostor, vodjeci svoje licne ratove, a hoce biti predsjednik svih nas, moram vas pitati direktno. Kada govorite o imovini Lagzmdzije, s cim se svim srcem slazem, nek objasni kako je sve to i cime stekao, ali zasto ne pitate i druge o tome:

- odakle Fahrudinu Radoncicu imanje od preko deset duluma i prateca hacijenda u Ilijasu (to je valjda Kanton Sarajevo), kojeg odrzavaju lokalni seljani tamo. Cijim je novcima i kako to izgradio. Odakle mu kredit za izgradnju tornja.

- odakle Draganu Covicu hacijenda pored Mostara.

Znam da oba ova dva covjeka su vama vazni, a kad bi ste dotakli Fahru na bilo koji nacin, naglo bi se Avaz sjetio:

- da je Emir Suljagic krivicno gonjen za nasilje nad suprugom i kao takav ne moze biti validan kandidat shodno clanu 1.10 Izbornog zakona.

- da je Emir Suljagic napravio belaj u Holandiji, koja ga je poslije rata primila, sto ga opet diskvalificira kao kandidata.

Naposljetku, moram vad pitati, ukljucujuci Vildanu Selimbegovic, kako to mislite da ce zene, pripadnice ljepseg spola, glasati za Emira Suljagica, osobu koja je je svoje zene (supruge) tukla, koje su to prijavljivale policiji i onda Emir sve zataskao. Sadasnja zena, pola grada zna, radi ono nesto za pare. Tako je i Emir upoznao. Jel to osoba koja ima dovoljno moralnih kvaliteta da bude clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine.

Jako ste konzistentni, ocito jer imate oraha u dzepu. Posebno Emir Suljagic.

Nemoj ba tako oštro :D mora Emir od nečega živjeti, a naviko je da mu hanume zarađuju :D Kako, to je manje bitno.

Sad bez zajebancije, kakav želudac moraš imati i zitigu nešto što je prije tebe toliko tvojih jarana :roll: :oops:
StupskaBitanga

#12497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Mislim da ćemo do kraja izbornog ciklusa saznati da Suljagić voli i žene i muškarce
argenteus

#12498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by argenteus »

StupskaBitanga wrote:Mislim da ćemo do kraja izbornog ciklusa saznati da Suljagić voli i žene i muškarce
Irelevantno...

U odnosu na druge stvari koje će se saznati, neke druge zanimljive činjenice iz Suljagićeve biografije :wink:
StupskaBitanga

#12499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

to je razumljivo
ali moje se odnosilo na ove privatne pikanterije vezano i za zenu i njega samog
Maystor

#12500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

weredsf wrote:

Skini se sa Avaza decko...asap
zar nisi skont'o da sam prešao na Oslobođenje :izet:
Post Reply