Pa dobro svi znamo da je poraz ovaj katastrofa, ali realno kad ekipa koja je devetorostruki prvak Engleske Everton i jedan od renomiranijih ekipa te lige izgubi tim rezultatom, sto mi nebi smjeli i sto mi ovu katastrofu pravimo vecom. Papa Gomez vrijedi duplo skuplje nego citav tim Sarajeva.Slo Burner wrote:To su gluposti koje nas drze tu gdje jesmo, kao da ih je Fadil Novalic izgovoriokiligonzales wrote:Kada Everton moze na svome terenu sa daleko vecim i boljim renomeom od Sarajeva moze od Atalante izgubiti sa 5-0, sto Sarajevo ne moze?Slo Burner wrote:Ovo sinoc bi trebao biti signal za potpuni zaokret, dotakli smo dno, dalje ne moze. Miske je djelimicno na dobrom putu sto se infrastrukture tice, treba graditiviz temelja, nesto sto bi Sarajevo trebalo slijediti. Sljedeci korak zavrsiti sa dovodjenjem polovnjaka iz susjedstva po cijenu pkasmana u evropu narednih 5 godina. Samo omladinci, nesto u cemu Sarajevo prednjaci. Vranjesi Arezine, Velkoski, Pavlovic, pavic vozdra
Sve je to fudbal, nije lako gubiti ovako. Iz ovakvih poraza treba ponesto i nauciti. Ipak kad ti dodje ekipa iz liga petice, onda moras nesto nauciti od njih, barem biti malo veci profesionalac. I Atalanta je bila ekipa koju su svi u Seriji A trpali, pa je postala ekipom gornjeg dijela tabele, te su se uredovili u Evropi.
PSG izgubi od Barselone 7-1 a ulozili u tim ulozili milione i milione. Sarajevo ne smije od Atalante iz Italije, gdje je razlika u klasi i kvaliteti ekipe u odnosu na Sarajevo daleko veca, a neki bitni nam igraci imaju plate Atalantinih omladinaca.
Znas najlakse je i ovakvo Sarajevo razjebat, zrtvuj Pavlovica za rad poraza, Musemicu daj otkaz i gdje ces dogurati bez ikakve vizije? Nigdje i imacemo na Kosevu jos jednu sezonu za pamcenje po losem.
Musemica treba trpiti dok god Sarajevu ovakvom moze garantovati barem izlazak u Evropi, dok se u klubu ne stvori baza za iskorak i u ligi i u kupu, pa i iskorak za Evropu.
I da kazem svima, draze mi je ovih 8 komada od Atalante, nego svi oni porazi od Kukesija, Zete, Leha.