FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#12451 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Danas odgledah na miru ewprizu, bas nije bilo lose, cak je bilo odlicno kad izvagas razliku u kvalitetu. Ogranicili smo ih maksimalno u skladu sa nasim mogucnostima, kad smo se malo oslobodili fino smo i vezali, igrali, bili opasni zabili i 2 gola. Nije to bilo samo bas 2 prelaska.
Ljudi su jqci nema sta ali i mi imamo svoje sanse. Gasperini kaze da smo mi ekipa koja uvijek moze dati g, sto se i pokazalo tako.
Ljudi su jqci nema sta ali i mi imamo svoje sanse. Gasperini kaze da smo mi ekipa koja uvijek moze dati g, sto se i pokazalo tako.
-
last mohicans
#12452 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne slazem se. Po meni je itekako uspjeh kad sagledamo od koga smo ispadali ranijih godina, tipa Kukesija,Zarija itd., pa se ni to nije zaboravilo. Naveo si rezultate protiv Bešiktaša gdje smo se proveli kako jesmo, ne znam da li slučajno ili ne, ali niko nije zaboravio te utakmice, pogotovo prvu, kao što ni ova dva meča nece, kako god da završi revanš. Prema tome, šta je loše u tome sto se nadamo,niko nam to pravo ne moze uzeti. Doduše, više sanjamo i maštamo. Šta je, tu je.jeza u ledja wrote:Za mene je rezultat statisticka greska.
Ako i kad prodju tim poput Atalante i onda ne ispadnu od nekog Hafnafjordura uvjerice me u suprotno. Do tad je ovo statisticka greska. Neko napisa sta god da se desi u uzvratu ovo ce biti uspjeh. Nije tacno. Ako izgubimo 0-5 (doduse sumnjam da hocemo) 2-2 ce biti zaboravljeno. Znamo takve scenarije vec od ranije.
Naravno, fino je vidjet 2-2 protiv tima iz Serie A.
- jeza u ledja
#12453 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nije samo Besiktas, pade mi na pamet i Borusija. Kod 2-3 smo mislili kao moze se. Al kurko.last mohicans wrote:Ne slazem se. Po meni je itekako uspjeh kad sagledamo od koga smo ispadali ranijih godina, tipa Kukesija,Zarija itd., pa se ni to nije zaboravilo. Naveo si rezultate protiv Bešiktaša gdje smo se proveli kako jesmo, ne znam da li slučajno ili ne, ali niko nije zaboravio te utakmice, pogotovo prvu, kao što ni ova dva meča nece, kako god da završi revanš. Prema tome, šta je loše u tome sto se nadamo,niko nam to pravo ne moze uzeti. Doduše, više sanjamo i maštamo. Šta je, tu je.jeza u ledja wrote:Za mene je rezultat statisticka greska.
Ako i kad prodju tim poput Atalante i onda ne ispadnu od nekog Hafnafjordura uvjerice me u suprotno. Do tad je ovo statisticka greska. Neko napisa sta god da se desi u uzvratu ovo ce biti uspjeh. Nije tacno. Ako izgubimo 0-5 (doduse sumnjam da hocemo) 2-2 ce biti zaboravljeno. Znamo takve scenarije vec od ranije.
Naravno, fino je vidjet 2-2 protiv tima iz Serie A.
Naravno da nista nije lose da se covjek nada, ja to vise govorim za sebe, da necu da izvlacim zakljucke prije vremena. Ovo vazi i kad pocnemo nesto dobro, ali i lose. A 2-2, sa onda teskim porazom kuci nije nikakav uspjeh. No pravi uspjeh bi bio prolazak. Ovako mu dodje ko povoljan rezultat iz prvog poluvremena, a u drugom pali.
-
svi u napad
#12454 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
De bolan ohanite malo. Ovdje se prica o tekmi sa Atalantom i nikakav Radnik i Mladost ne igraju ovdje. Taman me radost ufatila nakon tuge u Bjeljini a onda skoce ovi hajteri i krenu pljuvati tj. kako oni misle "realno analizirati." Jebe mi se 2 puta preko centra vazno je da je 2:2 gospodo. Englezi dali jedan go na svjetskom iz akcije al svi pricaju samo o cetvrtom mjestu. Koliko je sansi Hrvatska imala protiv Nigerije a pobjedi sa 2 nula. U ovoj kaljuzi od nase lige jedino mi ponekad bljesnemo tj. odigramo neku tekmu dobro i sad hajmo pljuvati po nasoj ekipi. Pogledajte koliko strumfova kritikuje svoju ekipu poslije pobjede. Obicno to budu 2-3 forumasa koji se razumiju u fudbal a ostali se usute i mole boga da nekako zajebu Zrinski za titulu.
Hajd sad ohladite malo i pisite kako da ih zajebemo i idemo dalje. Svaki od nas zna da su bolji i jaci od nas al hajd da budemo Island i budemo prvi u grupi iako je i Hrvatska u istoj grupi. Cuda su moguca i treba se nadati tj. boriti kao sto su to uradili jucer. Naprijed Saraj´vo. Zivjeli.
Hajd sad ohladite malo i pisite kako da ih zajebemo i idemo dalje. Svaki od nas zna da su bolji i jaci od nas al hajd da budemo Island i budemo prvi u grupi iako je i Hrvatska u istoj grupi. Cuda su moguca i treba se nadati tj. boriti kao sto su to uradili jucer. Naprijed Saraj´vo. Zivjeli.
- omega369
#12455 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Brate, cuda su moguca ali ne pravimo ih mi, nego ss i igraci. Ne kontam na sta to forum moze uticati pa sputavate ljude da iznesu svoje misljenje?! Kako mi mozemo zabare prevariti i cemu moje i tvoje pisanje na forumu moze doprinjeti..ne kontam to
nema veze, treba uzivati u ovome dok traje ali prvenstvo se ne smije zapustiti
-
Qoom
#12456 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Najbolje zaključat ovu temu. Strah me i pomislit na šta bi ličilo da prođemo plave hadalje, al mi sve smrdi da će nas otresti ko suhu šljivu, realno su mliječni put ispred nas.
A da sam gledanje utakmice završio u totalnom ludilu, to svakako. I volio bih opet.
A da sam gledanje utakmice završio u totalnom ludilu, to svakako. I volio bih opet.
-
klosar pravi
#12457 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
omega369 wrote:Brate, cuda su moguca ali ne pravimo ih mi, nego ss i igraci. Ne kontam na sta to forum moze uticati pa sputavate ljude da iznesu svoje misljenje?! Kako mi mozemo zabare prevariti i cemu moje i tvoje pisanje na forumu moze doprinjeti..ne kontam to
Čuda nisu moguca
- drug_profi
#12458 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma ispali smo ljudi, samo sa stilom i obrazom. Treba skinuti sa igraca pritisak da nesto moraju, trebaju. Nek izadju i odigraju svojih 90 minuta kako najbolje znaju, bez grca i teskih nogu.
-
Nadzorna_ploca
#12459 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
JEBAT CEMO IM MAJKU MAJCINU. JESTE, STA JE TU JE.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Raigor Stonehoof
#12462 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
vidi ovog sa suncanim naocalamaTomahawk11 wrote:
-
Nadzorna_ploca
#12463 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dobar momak iz dobre ekipe. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12464 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jel Haifa ili Hafnafjordur?
Mislim, na naš meč FKS-ABC.
- Logovan
#12465 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
.
Last edited by Logovan on 30/07/2018 13:21, edited 1 time in total.
-
Labirint
#12466 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Gandalf, čini mi se, je već gore. Čovjek postavio sliku, skautiraTomahawk11 wrote:Jel Haifa ili Hafnafjordur?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12467 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nisam upratioLabirint wrote:Gandalf, čini mi se, je već gore. Čovjek postavio sliku, skautiraTomahawk11 wrote:Jel Haifa ili Hafnafjordur?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12468 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ima li kakav info kad kreće prodaja karata?Iz italijanskog kluba zatraženo je 2000 ulaznice za južnu tribinu, te 200 ulaznica za zapadnu tribinu.
Navijačka grupa Atalante poznata je u navijačkom svijetu kao jedna od agresivnijih navijačkih skupina, te su prepoznatljivi po sukobima sa drugim navijačkim skupinama.
- Logovan
#12469 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Eto im zapad, ako će biti skroz lijevo, odmah do juga, onaj zadnji sektor.Tomahawk11 wrote:Iz italijanskog kluba zatraženo je 2000 ulaznice za južnu tribinu, te 200 ulaznica za zapadnu tribinu.
Navijačka grupa Atalante poznata je u navijačkom svijetu kao jedna od agresivnijih navijačkih skupina, te su prepoznatljivi po sukobima sa drugim navijačkim skupinama.
- GandalfSivi
#12470 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Piva im 12 dolara, sendvic cvaja, bio malo i ispalio se...Labirint wrote:Gandalf, čini mi se, je već gore. Čovjek postavio sliku, skautiraTomahawk11 wrote:Jel Haifa ili Hafnafjordur?
-
klosar pravi
#12471 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Strašno ce gostovanje imati.
Vjerovatno najbolje na balkanu ikad Atalantini su poznati po tome što su kao balkanci bez nekog biranja gdje i šta i bosna im je atraktivna iz navijackog ugla posebno.
Vjerovatno najbolje na balkanu ikad Atalantini su poznati po tome što su kao balkanci bez nekog biranja gdje i šta i bosna im je atraktivna iz navijackog ugla posebno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12472 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ulaznice za Atalantu od sutra.
- Leopard_SA
#12473 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Koja je cijena za zapad?Sliver wrote:Gdje ih dijelis da pokupim koju¿Tomahawk11 wrote:Ulaznice za Atalantu od sutra.
- Cossack
#12474 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
http://scsport.ba/prodaja-ulaznica-za-u ... od-8-sati/Leopard_SA wrote:Koja je cijena za zapad?Sliver wrote:Gdje ih dijelis da pokupim koju¿Tomahawk11 wrote:Ulaznice za Atalantu od sutra.
- Leopard_SA
#12475 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
HvalaCossack wrote:http://scsport.ba/prodaja-ulaznica-za-u ... od-8-sati/Leopard_SA wrote:Koja je cijena za zapad?Sliver wrote: Gdje ih dijelis da pokupim koju¿