donja_crtica wrote:pupa hava wrote:Zeljo polozio i prvi ispit na faksu...Great Cornholio wrote:Sarajevo odlično, Željo jedva dvicom prošo
sarajevo jos u srednjoj????
Moderator: Chloe
donja_crtica wrote:pupa hava wrote:Zeljo polozio i prvi ispit na faksu...Great Cornholio wrote:Sarajevo odlično, Željo jedva dvicom prošo
Spyro_ba wrote:Internacionalno takmicenje vatrogasaca... 1 mjesto - 100.000 Dolara.
Zapaljena zgrada... Americki vatrogasci stupaju u akciju... vozila zauzimaju polozaje oko zgrade... pozar ugasen za 25 minuta.
Njemacki vatrogasci... isti scenario... vozila oko zgrade... vatra ugasena za 23 minuta.
Bosanksi vatrogasci... vatrogasni FAP ulijece pravo u prizemlje zapaljene zgrade... iskacu iz kamiona i udaraju lopatama, jaknama, bacaju zemlju, galama, vika, jauci... vatra ugasena za 6 minuta.
Okuplji novinari pitaju Bosansku ekipu:
- "Nevjerovatan poduhvat, sta cete da uradite sa osvojenim parama?"
BiH Vatrogasci:
- "Paaa...prvo cemo da kupimo kocnice za FAP-a".
vratnik wrote:@ saim atka
haj izbrisi molim te ovo gore.
![]()
Ima Željo i sedmica u indeksupupa hava wrote:Zeljo polozio i prvi ispit na faksu...Great Cornholio wrote:Sarajevo odlično, Željo jedva dvicom prošo
saim_adka wrote:Plavušu zabolio zub i ona ode kod zubara. Kroz prepunu čekaonicu prođe do prijemnog šaltera i požali se sestri da je jako boli zub. Sestra joj odgovori:
- "Budite malo strpljivi, danas je gužva, evo vam redni broj i sačekajte oko pola sata!"
Poslije pola sata plavuša se obrati sestri:
- "Izvinite, prošlo je pola sata a mene i dalje boli zub!"
i imao je podlaktice ko Popaj...rufas wrote:Jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se,te je upitao djevojku.
-Hoces li se udati za mene?
-Ne,odgovorila je djevojka.
I tako je mladic zivio sretno do kraja svog zivota.
Isao je u lov,isao u ribolov,gledao nogomet i pio je pivu sa drustvom kada god je to pozeleo
I evoluirao je u natčovjeka, sa-x forumaša...Chmoljo wrote:i imao je podlaktice ko Popaj...rufas wrote:Jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se,te je upitao djevojku.
-Hoces li se udati za mene?
-Ne,odgovorila je djevojka.
I tako je mladic zivio sretno do kraja svog zivota.
Isao je u lov,isao u ribolov,gledao nogomet i pio je pivu sa drustvom kada god je to pozeleo

StLouis wrote:
Još jedna tragična vijest iz svijeta muzike:
Džastin Biber jutros pronađen živ u svom stanu!
.
smak wrote:Dečko šalje djevojci SMS: 'Molim korisnika da se uda za mene.'
Dobija odgovor: 'Poštovani korisniče, na Vašem računu nemate dovoljno kredita za ovu opciju!'
StLouis wrote:Vozila plavuša auto i ubila 4 čovjeka.Došao policajac i govori plavuši: „Gospođo - vozili ste 150 km/h, a dozvoljeno je 70!”Plavuša ponizno gleda u pod.Nastavi policajac: „Gospođo - 2 promila u krvi, a dopušteno je 0.5!”Plavuša ponizno gleda u pod.„Gospođo - ubili ste 4 osobe!!!”Plavuša tužno podiže glavu i tihim glasom upita: „A koliko je dozvoljeno?”
Bila plavuša u selu, sretne čobana i pita ga:
• Koliko ova ovca ima godina?
Čoban:
• Ima dvije godine.
• A kako znate da ima dvije godine?
• Znam po rogovima.
• U pravu ste,ima 2 roga.
Razgovaraju dvije plavuse...
- Probusila sam još jednu rupu na uhu!
- I kako je, jel bolje cujes ? ..
Zašto se muškarci nakon 50. god. života uvijek jako znoje između prvog i drugog seksa ?
Zato što je između toga ljeto !
Ispovijed jednog osamdesetogodisnjaka:
Kada sam bio mali, majka mi je je dala 20 dinara i poslala me u radnju.
Donijeo sam dva kruha, dvije litre mlijeka, paketić bombona, čokoladu,
deset jaja, 3 margarina, 1 litru ruma i još mi je ostalo za ringišpil !
Danas to nije moguće, zbog onih … glupih nadzornih kamera !!!
Dodje mali ciga u javnu kucu i prilazi jednoj plavusi.
Ciga: Šta ti je ovo?
Plavusa: To je moja kosa.
Ciga: Mogu da pomirisem?
Plavusa: Možeš!
Ciga: Lepo mirise! A šta ti je ovo?
Plavusa: To su mi sise.
Ciga: Lepo mirise! A šta ti je ovo?(pokazuje na pi***)
Plavusa: E to je moja Maca..
Ciga: Auuu crkla maca!
Dolazi Zemunac na pijacu:
-Daces mi kilo jabuka!
-Evo izvolite,to je 60 dinara...
-Rekao sam DACES MI!!!