Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I to još svojedobno obećavajući kadar DF-a.
Ne znam otkud ga sad u priči s HDZ-om. Provjerio sam u kadrovskoj - nemamo ga na platnoj listi.
Hajte molim vas.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' ovo onaj HDZ bilmez?
Uhapšen novinar Josip Šimić zbog sumnje da je krivotvorio SIPA-ine dokumente o prisluškivanju
Josip Šimić - predsjednik Vijeća za etička pitanja DF-a
On je izbacen iz DF nakon sto je kako kaze "pronaso" dokument koji dokazuje da je Armija BiH sušila Stari most, sad znamo kako je "pronasao" taj dokument.
Hafis wrote:Da je on naš, ovdje bi već bilo kmečanje.
Međutim, radi se o onim Hrvatima o kojima Komšo vodi brigu. pa nije red da se čovjeku petljamo u posao.
Neces vjerovato, ali ima nas ovdje kojima je kriminalac - samo kriminalac.
Znam da to sa stanovista ercegovskog puka zvuci nevjerojatno, ali tako je.
Hafis wrote:Znam da nije baš štedio Ćovića i HDZ u istupima. K'o da ga je onaj twiteraš iz GS-a pravio.
A možda se dozvao, kako ono vi kažete - tobe.
Vjerovatno je nestalo pekunijarne osnove za njegovu borbu za gradjansku drzavu.
To se cesto desava kod "lojalnih" Srba i Hrvata... dok ima para i uhljeba, srcem i dusom za BiH.
Kad nestane para, otkriju pripadnost legitimnim i konstitutivnim narodima.
Hafis wrote:Znam da nije baš štedio Ćovića i HDZ u istupima. K'o da ga je onaj twiteraš iz GS-a pravio.
A možda se dozvao, kako ono vi kažete - tobe.
Vjerovatno je nestalo pekunijarne osnove za njegovu borbu za gradjansku drzavu.
To se cesto desava kod "lojalnih" Srba i Hrvata... dok ima para i uhljeba, srcem i dusom za BiH.
Kad nestane para, otkriju pripadnost legitimnim i konstitutivnim narodima.
Vjerovatno u buducem neki hdz-eov ambasador ili konzul ako ne prodje kao ministar ako sledece godine za izbore hdz uspije sta osvojiti sto naravno zavisi od nas za koga cemo odnosno koga cemo im izabrati
Hafis wrote:Da je on naš, ovdje bi već bilo kmečanje.
Međutim, radi se o onim Hrvatima o kojima Komšo vodi brigu. pa nije red da se čovjeku petljamo u posao.
Za danas najavljeni nastavak jučer prekinute sjednice Ustavnopravne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nije održan, jer se na sjednici opet nisu pojavili niti članovi Komisije iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), niti Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), ali ni članovi iz Srpske demokratske stranke (SDS), koji su napustili jučerašnju sjednicu.
Članovi Komisije trebali su razmatrati dopune Izbornog zakona koje predviđaju zabranu kandidiranja na izborima osuđenim ratnim zločincima te dopune Krivičnog zakona koje su predviđale zabranu negiranja genocida, čiji je predlagač poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Denis Bećirović.
Ako išta ilustrira naslov ove teme, onda je to ovo. Čuj ratnim zločincima zabraniti kandidaturu na izborima...
Za danas najavljeni nastavak jučer prekinute sjednice Ustavnopravne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nije održan, jer se na sjednici opet nisu pojavili niti članovi Komisije iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), niti Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), ali ni članovi iz Srpske demokratske stranke (SDS), koji su napustili jučerašnju sjednicu.
Članovi Komisije trebali su razmatrati dopune Izbornog zakona koje predviđaju zabranu kandidiranja na izborima osuđenim ratnim zločincima te dopune Krivičnog zakona koje su predviđale zabranu negiranja genocida, čiji je predlagač poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Denis Bećirović.
Ako išta ilustrira naslov ove teme, onda je to ovo. Čuj ratnim zločincima zabraniti kandidaturu na izborima...
Onda dobar dio RS ne bi mogao kandidirati.
Gora je situacija kod ovih juznih....ja neznam jel im neko ostao da se moze kandidirati osim Hafiza....a za njega jos neznamo koliko je cist...jes da je stalno na Neretvi ali od kud mi znamo silazil uopste u vodu