Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mekaba
#12451 Re: FK Sarajevo
Nema linkova za dijasporu a kad treba kakva pomoc znaju se organizovati i to perfektno.Crna Gora ima satelitski program potpuno besplatno 24 h a ima ih vani oko 50.Nas milion iz BiH pa evo ni linka nemamo da pogledamo utakmicu.Jadno i cemerno.Ovim sa BHT se najebem majke mile.
-
Hajdar Pasa
#12452 Re: FK Sarajevo
Osim dijaspore,ima nas jos preko 100 000 vani. Svima iz BHT-amekaba wrote:Nema linkova za dijasporu a kad treba kakva pomoc znaju se organizovati i to perfektno.Crna Gora ima satelitski program potpuno besplatno 24 h a ima ih vani oko 50.Nas milion iz BiH pa evo ni linka nemamo da pogledamo utakmicu.Jadno i cemerno.Ovim sa BHT se najebem majke mile.
- amortizer
#12453 Re: FK Sarajevo
Sa zadovoljstvom se prikljucujem pozdravima i "zeljama"mekaba wrote:Nema linkova za dijasporu a kad treba kakva pomoc znaju se organizovati i to perfektno.Crna Gora ima satelitski program potpuno besplatno 24 h a ima ih vani oko 50.Nas milion iz BiH pa evo ni linka nemamo da pogledamo utakmicu.Jadno i cemerno.Ovim sa BHT se najebem majke mile.
- gate
#12454 Re: FK Sarajevo
Ništa ne propustaš,livadićiHajdar Pasa wrote:Osim dijaspore,ima nas jos preko 100 000 vani. Svima iz BHT-amekaba wrote:Nema linkova za dijasporu a kad treba kakva pomoc znaju se organizovati i to perfektno.Crna Gora ima satelitski program potpuno besplatno 24 h a ima ih vani oko 50.Nas milion iz BiH pa evo ni linka nemamo da pogledamo utakmicu.Jadno i cemerno.Ovim sa BHT se najebem majke mile.![]()
![]()
-
Hajdar Pasa
#12455 Re: FK Sarajevo
Kako mislis nista ne propustamgate wrote:Ništa ne propustaš,livadićiHajdar Pasa wrote:Osim dijaspore,ima nas jos preko 100 000 vani. Svima iz BHT-amekaba wrote:Nema linkova za dijasporu a kad treba kakva pomoc znaju se organizovati i to perfektno.Crna Gora ima satelitski program potpuno besplatno 24 h a ima ih vani oko 50.Nas milion iz BiH pa evo ni linka nemamo da pogledamo utakmicu.Jadno i cemerno.Ovim sa BHT se najebem majke mile.![]()
![]()
Ima nas Sarajlija iz Sarajeva,volimo nas klub i nas grad,idemo generacijama i decenijama na tekme. I onda zbog necijega javasluka,inertnosti i nerada ne mozes gledati svoj klub.
U svakom slucaju
NAPRIJED SARAJEVO
- Dionysios
#12456 Re: FK Sarajevo
Pregledao sam preko ovog sranja sto se placa. Mnogo bolje stojimo prvo poluvrijeme, Kojasevic nazalost fuli pravo dobru priliku. Horde zla JEBU
Inace, pridruzujem se zeljama za BHT, toliko nas ima koji ne mozemo gledati...
Inace, pridruzujem se zeljama za BHT, toliko nas ima koji ne mozemo gledati...
-
mekaba
#12457 Re: FK Sarajevo
Evo ja trazio kakav BH radio, reko` ima prenos ili da se povremeno javlja rezultat.Nema, cak neke radio stanice traze pretplatu
Jesmo jadovi zesci

- gate
#12458 Re: FK Sarajevo
Ništa ne propustaš,livadići
[/quote]
Kako mislis nista ne propustam
Ima nas Sarajlija iz Sarajeva,volimo nas klub i nas grad,idemo generacijama i decenijama na tekme. I onda zbog necijega javasluka,inertnosti i nerada ne mozes gledati svoj klub.
U svakom slucaju
NAPRIJED SARAJEVO[/quote]Mislio sam na igru oba kluba,blago rečeno ono je užas
U svakom slucaju
NAPRIJED SARAJEVO[/quote]Mislio sam na igru oba kluba,blago rečeno ono je užas
- emigrazione
#12459 Re: FK Sarajevo
Ocekivao sam da cemo mi biti slabi, ali ovi sa periferije su katastrofa. Trebao je Mirza od pocetka ubaciti Suljica, nadavao bi se veceras golova pored onih antitalenata iz zadnje im odbrane
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12460 Re: FK Sarajevo
mirza umri Allaha ti
- strong69
#12461 Re: FK Sarajevo
Mirza, je li vrijeme da napustis klub i das neopozivu ostavku?
- emigrazione
#12462 Re: FK Sarajevo
Ma gotovo je sad, neka dobije sirokog pa onda neka ide u 3pm. Sad je fakat neozbiljno bilo sta mjenjati
- armin071
#12463 Re: FK Sarajevo
Kakav trener takva i ekipa. Lose do bola. Jer onakvog preloseg i bezidejnog zelju ne pobijediti moze samo Mirza sa njegovim "pulenima".
-
ultras malta
#12464 Re: FK Sarajevo
U svakom slucaju
NAPRIJED SARAJEVO[/quote]
Hoces da kazes/kazete da radi Hordi zla ne mozete da gledate utakmicu ili radi Mirze sta radi od kluba.Mislim da je prije ovo drugo jer ovo prvo nije realno,dosta starijih uziva u onome sto sjever danas radi...
U svakom slucaju
NAPRIJED SARAJEVO[/quote]
Hoces da kazes/kazete da radi Hordi zla ne mozete da gledate utakmicu ili radi Mirze sta radi od kluba.Mislim da je prije ovo drugo jer ovo prvo nije realno,dosta starijih uziva u onome sto sjever danas radi...
- siki_sa
#12465 Re: FK Sarajevo
Fudbal alarahmetile, derbi alarahmetile, evropa alarahmetile, pa kako nas niej stid zvati ono derbijem, navijanje 10+ jedino sto ovo utakmicu vadi, daleko smo mi od derbija, fudbal nam je alarahmetile, stid me ici na utakmicu, stid me gledati vise......
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12466 Re: FK Sarajevo
Pa vec par godina se i ide na derbije cisto radi ljubavi prema klubu i boji..kao i navijackoj skupini.
Ko god je dosao na tekmu ocekivajuci spektakl ili BAREM solidnu utakmicu..e taj vec par godina ne prati nasu smijesnu ligu.
Ko god je dosao na tekmu ocekivajuci spektakl ili BAREM solidnu utakmicu..e taj vec par godina ne prati nasu smijesnu ligu.
-
Bordolini
#12467 Re: FK Sarajevo
Hordama svaka cast. Sve ostalo-nula bodova.
Pa hajd stisni i izadji s ovim igracinama u Evropu. Strahovo bi covjek i od onih Dudelangi sto razmontirase domoljube.
Pa hajd stisni i izadji s ovim igracinama u Evropu. Strahovo bi covjek i od onih Dudelangi sto razmontirase domoljube.
-
miky
#12468 Re: FK Sarajevo
Samo sramota realno,velika sramota bi na kraju sezone bila prici ovoj gromadi od igraca Sedinu Torlaku i reci mu hoces li jos ostati i igrati za nas,momak idi ziv bio uzmi lovu negdje bolan,neznam imas li dobrog menadjera da ti nadje dobar transfer evo Irfo je sad uletio tu,nazalost cuhnut ce te negdje u Cesku al hajd jbg,al stvarno momak je za malo je reci za 10 kako igra,veceras je razvalio ali doslovno...nesto mi on zape za oko,u globalu odbrana nam je dobro igrala,ovaj Dupovac se trebao od pocetka sezone forsirati mali je sila stvarno,igra tako smireno i sigurno,i stvarno grehota sto su se svakakvi igraci i gurali i stavljali prije njega,a znalo se da momak ima mozda i najveci kvalitet iz ove zadnje generacije juniora uz Kenu realno i on je morao od pocetka sezone imati mjesto u prvih 11
Glavni dio posla sto se tice defanzive je uradjen,i mislim samo corav nemoze provaliti igru Zelje prema naprijed,tako da to nije tesko odraditi,ali moram pohvaliti i Belog i Baneta jel su i Besliju i Viscu zatvorili samo tako,posebno Beli Besliju,na ledjima ga je nosio...Lede mi je u prvom poluvremenu bio najbolji sigurno,pred kraj prvog nesto se povrijedi pa u drugom nije bas odigrao na visini,ali u prvom je po meni mozda i najbolji bio...trebali smo ih napasti,trebo je Haris poceti umjesto Avdica al ne u smislu da ti igras Haris i da ga ti stavljas na krilo,mislis ako je ljevak da mora igrati lijevo krilo,nemora,neka ga ko centarfora sa Emirom gore nemoj ga gusit na strani,jel nema tu brzinu za poziciju krila i to je to...
Znaci igraci ko pojedinci po meni nisu podbacili u smislu da su podbacili toliko da bi ih sad pljuvao pojedincacno,ovo je ocito kapacitet i jednih i drugih mozda i nije al haj,samo ja bi ovdje vise krivice pripisao trenerima i jednom i drugom nebi toliko gurao sve na igrace,jel je ocito da i jedan i drugi trener su vise paznje posvetili protivniku i nekoj sigurnosti nego samoj svojoj igri,i jedni i drugi su vise brinuli za svoj gol,kao da namjerno nece da napadaju...eto to mi je jedino zasmetalo sama postavka igre koja nije ofanzivna u smislu hajde da igramo da zabijemo gol,a ne da je prvostepeno da sacuvamo svoj,i to su ocito i jedan i drugi naredili svojima,haj ovog njihovog mozda i kontam jel im je kao remi vise odgovarao,Mirzu ne kontam jel je nama trebala pobjeda,i zato sam ocekivao prisitak stalni i stalno da zujimo oko njihovog gola,ne da cekam po poluvrijeme sansu...zali boze ovu raju svu,sto pojedose zivce i pogubise zdravlje na nekoga ko dodje tu sa namjerom da ne igra fudbal,znaci nece da igraju fudbal,nego igraju se branjena golova,za mene nije fudbal ako cemo samo gledati na svoj gol,a tamo ako sta bude bude,to za mene nije definicija fudbala i nikad nece biti,zato se poserem trenerima usta
Glavni dio posla sto se tice defanzive je uradjen,i mislim samo corav nemoze provaliti igru Zelje prema naprijed,tako da to nije tesko odraditi,ali moram pohvaliti i Belog i Baneta jel su i Besliju i Viscu zatvorili samo tako,posebno Beli Besliju,na ledjima ga je nosio...Lede mi je u prvom poluvremenu bio najbolji sigurno,pred kraj prvog nesto se povrijedi pa u drugom nije bas odigrao na visini,ali u prvom je po meni mozda i najbolji bio...trebali smo ih napasti,trebo je Haris poceti umjesto Avdica al ne u smislu da ti igras Haris i da ga ti stavljas na krilo,mislis ako je ljevak da mora igrati lijevo krilo,nemora,neka ga ko centarfora sa Emirom gore nemoj ga gusit na strani,jel nema tu brzinu za poziciju krila i to je to...
Znaci igraci ko pojedinci po meni nisu podbacili u smislu da su podbacili toliko da bi ih sad pljuvao pojedincacno,ovo je ocito kapacitet i jednih i drugih mozda i nije al haj,samo ja bi ovdje vise krivice pripisao trenerima i jednom i drugom nebi toliko gurao sve na igrace,jel je ocito da i jedan i drugi trener su vise paznje posvetili protivniku i nekoj sigurnosti nego samoj svojoj igri,i jedni i drugi su vise brinuli za svoj gol,kao da namjerno nece da napadaju...eto to mi je jedino zasmetalo sama postavka igre koja nije ofanzivna u smislu hajde da igramo da zabijemo gol,a ne da je prvostepeno da sacuvamo svoj,i to su ocito i jedan i drugi naredili svojima,haj ovog njihovog mozda i kontam jel im je kao remi vise odgovarao,Mirzu ne kontam jel je nama trebala pobjeda,i zato sam ocekivao prisitak stalni i stalno da zujimo oko njihovog gola,ne da cekam po poluvrijeme sansu...zali boze ovu raju svu,sto pojedose zivce i pogubise zdravlje na nekoga ko dodje tu sa namjerom da ne igra fudbal,znaci nece da igraju fudbal,nego igraju se branjena golova,za mene nije fudbal ako cemo samo gledati na svoj gol,a tamo ako sta bude bude,to za mene nije definicija fudbala i nikad nece biti,zato se poserem trenerima usta
-
Hajdar Pasa
#12469 Re: FK Sarajevo
Hoces da kazes/kazete da radi Hordi zla ne mozete da gledate utakmicu ili radi Mirze sta radi od kluba.Mislim da je prije ovo drugo jer ovo prvo nije realno,dosta starijih uziva u onome sto sjever danas radi...[/quote]ultras malta wrote:Kako mislis nista ne propustam![]()
![]()
![]()
Ima nas Sarajlija iz Sarajeva,volimo nas klub i nas grad,idemo generacijama i decenijama na tekme. I onda zbog necijega javasluka,inertnosti i nerada ne mozes gledati svoj klub.![]()
![]()
![]()
U svakom slucaju
NAPRIJED SARAJEVO
Ma jok,nista od toga,nego dijasporci i ljudi zaposleni vani pljujemo po BHT-u sto nije obezbijedila link za gledanje utakmice.
Utakmica,mada je nisam gledao,po komentarima vidim da je bila neborbena i neagresiva,kao i prosle dvije sezone,koje sam gledao i ispatio se na njima.
Volio ih vidjeti jednu utakmicu izmedzu nas i kospa na noz,ostru,sa puno faulova,kartona,borbenosti ali nece se to lako docekati,neborbenost nam postaje zastitni znak
- Samo HZ
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#12471 Re: FK Sarajevo
Samo HZ wrote:http://www.--- NO LINKS ---/media/pictures/2011/05/07/b117211bf7219a20fc470523fe58138d.jpg
Code: Select all
http :// w w w . ** No links ** . BA / media/pictures/2011/05/07/b117211bf7219a20fc470523fe58138d.jpg- Topla voda
#12472 Re: FK Sarajevo
imal gdje klip koreografije s pocetka tekme,i bakljade iz drugog poluvremena?
-
bordo_boy
#12473 Re: FK Sarajevo
Biće uskoro ovdje:Topla voda wrote:imal gdje klip koreografije s pocetka tekme,i bakljade iz drugog poluvremena?
http://www.youtube.com/user/fksinfo
-
bordo_boy
#12474 Re: FK Sarajevo

- Topla voda
#12475 Re: FK Sarajevo
fenomenalne slike