je li specijalac sta ti glumis....nekog mangupa????klosar pravi wrote:Slovaci koji su prošli Legiju lošiji od njih, a starče?
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#12451 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
-
klosar pravi
#12452 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
hrasno38 wrote:je li specijalac sta ti glumis....nekog mangupa????klosar pravi wrote:Slovaci koji su prošli Legiju lošiji od njih, a starče?
-
kiligonzales
#12453 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Govorim o uslovima klubova, ne o rezultatima. Infrastrukturalno smo tanki, malo ulazemo, a ocekujemo puno. Pogledaj taj link i vidi sta jedna omladinska skola ima. U Rijeku je uslo Miskovicevog kapitala koji nije ni izbliza uslo na Grbavicu ili Kosevo. Isto tako poznat je po tome sto je ulagao u Sienu enormne kolicine novca.hrasno38 wrote:Nemoj zajebavati evo Sarajevo ima odlicne uslove za omladinsku skolu....i de me edukuj kad je tako ko je prole godine igrao uspjesno u LP za juniore...Partizan ili Zeljo ili Zvezda? I Zeljo i Sarajevo imaju sasvim dovoljne uslove da budu najmanje za 50% jaci nego su sad. Rijeka je sa fakticki terena Kantrida koji je prije bio bazen nego fudbalsi teren otisla u grupnu fazu EL....ali je pogodila sa trenerom i sa igracima...i sto je najvaznije imali su strpljenja sa slovencem i nisu ga smjenili nakon par kikseva.kiligonzales wrote:Sa tobom se slazem, to je isto tako bitno.luckylaka wrote:@kiligonzales BiH je puna fudbalski talenata.Ne igra se fudbal samo u Premijer ligi,treba dici guzicu pa otici da Prijedora,Sane,Bihaca,Gorazda,Visokog...i naci talente a nije da ih nema.Ko ih trazi,skauti.Cini mi se da to u BiH ne postoji.Jednostavniji im je dovesti polovnjaka iz susjedstva nego potraziti igraca ispred nosa.
Spomenuh partizanovu omladinsku skolu, djeca imaju bolje uslove nego nasa dva gradska kluba.
Eto procitaj listu infrastrukture koju ima omladinska skola...
http://www.en.partizan.rs/klub-info/sc-teleoptik/
Gdje imamo uslove, ove godine Zeljo dobio teren sa drenazom. O stanju pomocnih terena ne treba mnogo govoriti.
Kod nas bi rezultate a da im ne uloze, u prevodu malo bi da se jebu, a da im ne udje...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12454 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa mogli su ispasti od ovih ribara, nebitno.hrasno38 wrote:
Pa kako su mogli do sada ispasti iz EvropeZveknuli ih Slovaci koji su losiji od njih i onda dobili da se vade na velikanima sa Malte
![]()
Mislim ono bas suplja prica kako je Zrinjski prosao a Sarajevo i Zeljo popusili. I sto je najsmjesni taj isti Zrinjski ih je prosao na jadevite jade. Mislim da je u kontekstu poraza dva sarajevska kluba vise nego degutantno spominjati kako je Zrinjski prosao a jos degutantnije njihove titule!
Jesu li prošli? Jesu.
Jesu li Željo i Sarajevo ispali? Jesu.
Taj Zrinjski najviše naplatiti od Evrope, a ti vidi.
Nije to ni u kakvom kontekstu, to je tako, to je činjenica.
Mi se s tim Zrinjskim takmičimo u ligi i poprilično smo neuspješni posljednjih sezona.
Da, ne mogu jadni Željo i Sarajevo uzeti titulu, jer Zrinjski kupuje
Nikako nije problem kvalitet ekipa
-
Labirint
#12455 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A moj ultima ako se onakve reakcije mogu smatrati uigranošću šta tek reći da su se tek juče sastali,npr... Ono je amaterizam kakav se na terminima vidja,nivo san marina ili andore a ne zaboga profesinalnog fudbala...ultima_palabra wrote:Ne kontam, šta sam pogrešno rekao?Labirint wrote:ultima_palabra wrote: manje više ostala ista ekipa sa istim trenerom, zadnja linija uigrana...
-
klosar pravi
#12456 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Toma to mi je i najbolje to što nisam cuo nekog da kaže da kupuje Zrinjski ljudi su apsolutni vladari lige.
Najboljih klub poslije rata, mada ko gleda ovu bruku od lige osim par hiljada na tribinama.
Najboljih klub poslije rata, mada ko gleda ovu bruku od lige osim par hiljada na tribinama.
-
kiligonzales
#12457 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kada Everton moze na svome terenu sa daleko vecim i boljim renomeom od Sarajeva moze od Atalante izgubiti sa 5-0, sto Sarajevo ne moze?Slo Burner wrote:Ovo sinoc bi trebao biti signal za potpuni zaokret, dotakli smo dno, dalje ne moze. Miske je djelimicno na dobrom putu sto se infrastrukture tice, treba graditiviz temelja, nesto sto bi Sarajevo trebalo slijediti. Sljedeci korak zavrsiti sa dovodjenjem polovnjaka iz susjedstva po cijenu pkasmana u evropu narednih 5 godina. Samo omladinci, nesto u cemu Sarajevo prednjaci. Vranjesi Arezine, Velkoski, Pavlovic, pavic vozdra
Sve je to fudbal, nije lako gubiti ovako. Iz ovakvih poraza treba ponesto i nauciti. Ipak kad ti dodje ekipa iz liga petice, onda moras nesto nauciti od njih, barem biti malo veci profesionalac. I Atalanta je bila ekipa koju su svi u Seriji A trpali, pa je postala ekipom gornjeg dijela tabele, te su se uredovili u Evropi.
- Herr Flick
#12458 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
FK Sarajevo 08

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12459 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
klosar pravi wrote:Šta zadnje 3 utakmice starče
Zamolio bih te bez ovog ubuduće. Forumaš je sa nickom hrasno38, nije starče.klosar pravi wrote:Slovaci koji su prošli Legiju lošiji od njih, a starče?
- BlueBlood
#12460 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
kad su prvu tekmu odigrali 2:2 pripisali su sebi uspijeh a sad kad su rekord oborili pripisuju neuspijeh citavoj ligi
Kraljevi sa santiago bernabea,milioneri sa westfallena i rekorderi sa koseva
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#12461 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
To su gluposti koje nas drze tu gdje jesmo, kao da ih je Fadil Novalic izgovoriokiligonzales wrote:Kada Everton moze na svome terenu sa daleko vecim i boljim renomeom od Sarajeva moze od Atalante izgubiti sa 5-0, sto Sarajevo ne moze?Slo Burner wrote:Ovo sinoc bi trebao biti signal za potpuni zaokret, dotakli smo dno, dalje ne moze. Miske je djelimicno na dobrom putu sto se infrastrukture tice, treba graditiviz temelja, nesto sto bi Sarajevo trebalo slijediti. Sljedeci korak zavrsiti sa dovodjenjem polovnjaka iz susjedstva po cijenu pkasmana u evropu narednih 5 godina. Samo omladinci, nesto u cemu Sarajevo prednjaci. Vranjesi Arezine, Velkoski, Pavlovic, pavic vozdra
Sve je to fudbal, nije lako gubiti ovako. Iz ovakvih poraza treba ponesto i nauciti. Ipak kad ti dodje ekipa iz liga petice, onda moras nesto nauciti od njih, barem biti malo veci profesionalac. I Atalanta je bila ekipa koju su svi u Seriji A trpali, pa je postala ekipom gornjeg dijela tabele, te su se uredovili u Evropi.
-
klosar pravi
#12462 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
xTomahawk11 wrote:klosar pravi wrote:Šta zadnje 3 utakmice starčeZamolio bih te bez ovog ubuduće. Forumaš je sa nickom hrasno38, nije starče.klosar pravi wrote:Slovaci koji su prošli Legiju lošiji od njih, a starče?
Dobro od sad cu oslovljavati s Hrasno38.
- BlueBlood
-
sumirprimus
#12464 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
uspjeh neuspjehBlueBlood wrote:kad su prvu tekmu odigrali 2:2 pripisali su sebi uspijeh a sad kad su rekord oborili pripisuju neuspijeh citavoj ligi![]()
legendo jesl ti gledo vas prilog, posto navijaca tamo bilo nije???
lagano ste i vi osmicu mogli primit da ljudi nisu fulali zicere
tiki taka tiki taka veseli nabac bub go.
-
klosar pravi
#12465 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
BlueBlood wrote:kad su prvu tekmu odigrali 2:2 pripisali su sebi uspijeh a sad kad su rekord oborili pripisuju neuspijeh citavoj ligi![]()
Zar stvarno misliš da imaš bilo kakvog prostora za provokacije?
-
sumirprimus
#12466 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
lesko jes to ti 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12467 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ispadneš iz Evrope, ali podjebaješ komšiju kako je i on fasovo 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#12468 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Po tvojoj logici je onda Sarajevo moglo primiti jucer 15! Cuj mogli ste primiti! Mogli smo ali smo sinoc imali golmana koji je branio nemoguce....valjda zato i postoje golmani.sumirprimus wrote:uspjeh neuspjehBlueBlood wrote:kad su prvu tekmu odigrali 2:2 pripisali su sebi uspijeh a sad kad su rekord oborili pripisuju neuspijeh citavoj ligi![]()
Kraljevi sa santiago bernabea,milioneri sa westfallena i rekorderi sa koseva![]()
-
sumirprimus
#12469 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
legendo necemo napamet evo tiki take.
pa sam zakljuci
ono ne znam cime vi imate biti zadovoljni, ovo je odron odrona, amaterizam nije ni cudo sto ste
Last edited by sumirprimus on 03/08/2018 12:02, edited 1 time in total.
-
klosar pravi
#12470 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
HRASNO 38 da si gledao golove shvatio bi da bar 3 gola nismo uopšte trebali primiti, i tome se možemo zahvaliti golmanu.
1 gol je dovoljan da te dovede do ponora ili bare-bare igre.
Eto hrasno 38 odgovorio sam ti.
Pozdrav hrasno 38.
1 gol je dovoljan da te dovede do ponora ili bare-bare igre.
Eto hrasno 38 odgovorio sam ti.
Pozdrav hrasno 38.
- BlueBlood
#12471 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ne pricaj glupostisumirprimus wrote:uspjeh neuspjehBlueBlood wrote:kad su prvu tekmu odigrali 2:2 pripisali su sebi uspijeh a sad kad su rekord oborili pripisuju neuspijeh citavoj ligi![]()
Kraljevi sa santiago bernabea,milioneri sa westfallena i rekorderi sa koseva![]()

- ultima_palabra
#12472 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa zato se i čudim... novi su Šišić, Dupovac kojem ne treba neko posebno uklapanje, i eto taj mali na LB mada je on dugo uz ekipu.Labirint wrote:
A moj ultima ako se onakve reakcije mogu smatrati uigranošću šta tek reći da su se tek juče sastali,npr... Ono je amaterizam kakav se na terminima vidja,nivo san marina ili andore a ne zaboga profesinalnog fudbala...
- BlueBlood
#12473 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
klosar pravi wrote:BlueBlood wrote:kad su prvu tekmu odigrali 2:2 pripisali su sebi uspijeh a sad kad su rekord oborili pripisuju neuspijeh citavoj ligi![]()
Zar stvarno misliš da imaš bilo kakvog prostora za provokacije?
REKORDERI S KOSEVA
-
klosar pravi
#12474 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma Litex je rekord 
Tacno me stid što spominjem ovo još ti imaš 50 kila, ccc.
- BlueBlood
#12475 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ma 40kg ako ce ti biti lakseklosar pravi wrote:Ma Litex je rekord