Mexican troll hat dance, pa kae tr tr tr trrrtrt, tr tr tr trrrtrtamar1994 wrote:haha , e jbga onda![]()
podsjetime , idioti ne znaju citat dopunsku tablu ispod ogranicenja 40 , pa voze 30 i poslije 21
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- triconja
#12426 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- beni-bu-man
#12427 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Generalni problem jeste sto raja na prati znakove, Topal Osman pase raskrsnica ko stadiona onaj kruzni sto su postavili to je divlji zapadamar1994 wrote:haha , e jbga onda![]()
podsjetime , idioti ne znaju citat dopunsku tablu ispod ogranicenja 40 , pa voze 30 i poslije 21
- nagibSA
#12428 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Treba Vam postaviti po ne jednog nego kolunu guslara u svakoj traci.
Sad ce sezona prvih snijegova, mozda i danas/sutra nece ne nedostajati.
Jedino sto me iritira, ne mogu reci nervira (jer i nisam neurotican tip) je nervoza i kao neka zurba i netrpeljivost u saobracaju. Takve treba namjerno sabotirati, mada to licno ne radim a ima ih sigurno. Ja svakako vozim svoju igru, i ne zanimaju me, ako planiram skrenuti lijevo u narednih stotinu metara ili manje/vise, guslacu ako treba u krajnjoj lijevoj i ne zanimaju me ovi iza.
Mislim svakako ne guslam, obicno i idem 60 km/h po ogranicenju, ako poznajem put i znam gdje idem. Kad ne poznajes teren dosta je drugacije, lako je onima koji svaki dan voze istim rutama.
Jedino sto me iritira, ne mogu reci nervira (jer i nisam neurotican tip) je nervoza i kao neka zurba i netrpeljivost u saobracaju. Takve treba namjerno sabotirati, mada to licno ne radim a ima ih sigurno. Ja svakako vozim svoju igru, i ne zanimaju me, ako planiram skrenuti lijevo u narednih stotinu metara ili manje/vise, guslacu ako treba u krajnjoj lijevoj i ne zanimaju me ovi iza.
- muha_sa
#12429 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
na sve poganluke sam se navikAo pa me više ništa ne može iznenadit
al me nerviraju idioti kojima je žao dat 5 maraka da im se visina svjetala na aVtu naštimaju
a more je takvih 
- beni-bu-man
#12430 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
muha_sa wrote:na sve poganluke sam se navikAo pa me više ništa ne može iznenadital me nerviraju idioti kojima je žao dat 5 maraka da im se visina svjetala na aVtu naštimaju
a more je takvih
- orinoco
#12431 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naslovnica je vozač koji preko ležećih vozi trećom, ponekad i drugom, nikad prvombitanga_sa_otesa wrote:naslovnica je sve u pravu,takvi imbecili gamizuci samo stvaraju nervozu kod ostalih ucesnika u saobracaju..
Da su on i Audi ovako vozili drugom, bržom ulicom, pa hajde, nego kraj Tvina, ulicom prepunom pješaka, raskrsnica i parkiranih auta. Naslovnica je neurotičan vozač, opasan na cesti...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12432 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
u sarajevu na glavnoj postoje dvije vrste imbecila ovi koji voze <40 i oni >80...malo je nas normalnih kojima ovo smeta...
odoh ja radit dalje ,pametnije mi je nego citat gluposti pojedinaca ovdje
- bersK
#12433 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam šta je s ovima. Pa nisu svakome amortizeri i ležajevi vreće za udaranje. Neće niko u trećoj preko ležećeg.
-
tempuser
#12434 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo je karakteristika papaka, primitivaca i provincijalaca.nagibSA wrote:Treba Vam postaviti po ne jednog nego kolunu guslara u svakoj traci.Sad ce sezona prvih snijegova, mozda i danas/sutra nece ne nedostajati.
![]()
Jedino sto me iritira, ne mogu reci nervira (jer i nisam neurotican tip) je nervoza i kao neka zurba i netrpeljivost u saobracaju. Takve treba namjerno sabotirati, mada to licno ne radim a ima ih sigurno. Ja svakako vozim svoju igru, i ne zanimaju me, ako planiram skrenuti lijevo u narednih stotinu metara ili manje/vise, guslacu ako treba u krajnjoj lijevoj i ne zanimaju me ovi iza.Mislim svakako ne guslam, obicno i idem 60 km/h po ogranicenju, ako poznajem put i znam gdje idem. Kad ne poznajes teren dosta je drugacije, lako je onima koji svaki dan voze istim rutama.
- amar1994
#12435 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
e najebali smo ga sadtempuser wrote:Ovo je karakteristika papaka, primitivaca i provincijalaca.nagibSA wrote:Treba Vam postaviti po ne jednog nego kolunu guslara u svakoj traci.Sad ce sezona prvih snijegova, mozda i danas/sutra nece ne nedostajati.
![]()
Jedino sto me iritira, ne mogu reci nervira (jer i nisam neurotican tip) je nervoza i kao neka zurba i netrpeljivost u saobracaju. Takve treba namjerno sabotirati, mada to licno ne radim a ima ih sigurno. Ja svakako vozim svoju igru, i ne zanimaju me, ako planiram skrenuti lijevo u narednih stotinu metara ili manje/vise, guslacu ako treba u krajnjoj lijevoj i ne zanimaju me ovi iza.Mislim svakako ne guslam, obicno i idem 60 km/h po ogranicenju, ako poznajem put i znam gdje idem. Kad ne poznajes teren dosta je drugacije, lako je onima koji svaki dan voze istim rutama.
al evo boli i mene briiga i reci cu da je 80% papaka u gradu
Last edited by amar1994 on 13/11/2017 17:24, edited 1 time in total.
- amar1994
#12436 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
triconja wrote:Mexican troll hat dance, pa kae tr tr tr trrrtrt, tr tr tr trrrtrtamar1994 wrote:haha , e jbga onda![]()
podsjetime , idioti ne znaju citat dopunsku tablu ispod ogranicenja 40 , pa voze 30 i poslije 21![]()
- triconja
#12437 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E raja koja je razlika prelaska preko lezeceg u prvoj u odnosu na drugu? Moze li neko pametno pojasnjenje?
- bitanga_sa_otesa
#12438 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moze,jebes raju iza sebe da moraju kocit ko mahniti ,a cuvaj svoje kugle i krajnice ,mazis i pazis svoj auto,a zivis u ulici zabrdje do br.571.triconja wrote:E raja koja je razlika prelaska preko lezeceg u prvoj u odnosu na drugu? Moze li neko pametno pojasnjenje?
- triconja
#12439 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pitam onako, jer sam primjetio da dosta ljudi prelazi u prvoj. Ima li ikakve razlike? Po mojoj logici previse saltanje brzina 1,2,3 pa 3,1 ili 3,2,1 ostecuje mjenjac.bitanga_sa_otesa wrote:moze,jebes raju iza sebe da moraju kocit ko mahniti ,a cuvaj svoje kugle i krajnice ,mazis i pazis svoj auto,a zivis u ulici zabrdje do br.571.triconja wrote:E raja koja je razlika prelaska preko lezeceg u prvoj u odnosu na drugu? Moze li neko pametno pojasnjenje?
- bitanga_sa_otesa
#12440 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja sto brze predjem lezeci manje se osjeti.mjenjac se ostecuje jedino ako saltas bez kvacila...
- triconja
#12441 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod mene ona kutija mjenjaca je dosta drugacija u odnosu od prije nekoliko godina, kao da se izlizalo nekako od prve do trece, drugacije je npr prebaciti iz prve u drugu nego iz trece u cetvrtu.bitanga_sa_otesa wrote:ja sto brze predjem lezeci manje se osjeti.mjenjac se ostecuje jedino ako saltas bez kvacila...
- bitanga_sa_otesa
#12442 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel ti drvena il kartonska ta kutija?
- amar1994
- triconja
#12444 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Daj ba slabo se razumijem u auta, za mene je kutija mjenjaca sve ispod palice mjenjacabitanga_sa_otesa wrote:jel ti drvena il kartonska ta kutija?
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#12445 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Proklet bio onaj ko izmisli putni racunarbitanga_sa_otesa wrote:upravo,ako je 7.6 i skoci na 7.8 momentalno se pusta gas...Optimist wrote: Ustvari postoji razlog, a to je gledanje u prosjek potrosnje.
- vješalica
#12446 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne kontasmuha_sa wrote:na sve poganluke sam se navikAo pa me više ništa ne može iznenadital me nerviraju idioti kojima je žao dat 5 maraka da im se visina svjetala na aVtu naštimaju
a more je takvih
Lola ubaci seljone i odvrne do daske
I stane ispred taljiga u mrklom.mraku pored 'kuce' u vukojebini u kojoj zivotari
Ako ne.kolje u oci nisu dobro stavljeni znaci ne rade dobro
Ako kolju na.kilometar onda je dzamija
- nagibSA
#12447 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je odlika ljudi koji vole sve na vrijeme i pouzdanije (mnogo je sigurnije prestrojiti se na vrijeme, nego guslati desnom /da ko fol ne bi ometao druge/ pa na kratkom rastojanju gledati hoce li te ko pustiti da se prestorajavas preko 2-3 trake ako bih skrenuo levo npr). Rijetko ko hoce da izadje u susret i propusti kad das zmigavac, jos vide da nisam odavde posto vozim na stranim tablama. Mnogo je vecih problema u saobracaju od toga, ako je ovo uopste i problem.tempuser wrote: Ovo je karakteristika papaka, primitivaca i provincijalaca.
Preko lezeceg drugom bez gasa, ili ako je na granici gasenja malo dodati. Nema potrebe stajati pa ni na onim ogromnim lezecim kod Pennya u Nedjaricima.
Opet pitam, da li bi se drzao desne ko pijan plota ako ne poznajes teren, nisi siguran gdje treba skrenuti, znas da je lijevo ali ne tacno gdje ?!
Sve ovo mi je najvise smjesno djeluje ali bukvalno, kad vidim kako drugi reaguju u saobracaju, koliko kolicina nervoze i zbog cega se ljudi nerviraju.
- bleee_sa
#12448 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja ga prije ležećeg ugasim, izađem i preguram
- muha_sa
#12449 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bleee_sa wrote:ja ga prije ležećeg ugasim, izađem i preguram
+1
-
Naslovnica
#12450 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
+1.muha_sa wrote:bleee_sa wrote:ja ga prije ležećeg ugasim, izađem i preguram![]()
+1
I onda obavezno diklofenak, jebu me leđa još od Treske...