Freamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao![]()
Kru' te nejebo, kakvi su onda ostali.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Freamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao![]()
Freamon Lester wrote:2012 - 25.221
2013 - 24.823
2014 - 24.694
2015 - 24.338
2016 - 24.164
Broj zaposlenih u Zenici 2008 godine - 26.673
2008 - 2016 - 2509 manje zaposlenih
Smanjenje zaposlenosti u dva mandata općinske administracije 9.4%
Pa da ponovim. U gradu kojem se zaposlenost smanjila skoro 10% za dva mandata za SDA moze glasati samo onaj ko direktno zivi od muke napacenog naroda i onaj koji nema dovoljno inteligencije.
Jimmy McNulty wrote:Freamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kru' te nejebo, kakvi su onda ostali.
Jel istina da ga gura Almy ? Kako će se odužiti, kroz naštimane tendere, održavanje puteva,.. ?kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao
Primi moje saučešće.kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao
Blagodarimnacho_ wrote:Primi moje saučešće.kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao
Gura ga Amer Bukvic i malezijski masonski klanCi-Nick wrote:Jel istina da ga gura Almy ? Kako će se odužiti, kroz naštimane tendere, održavanje puteva,.. ?kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao
Svi ga guraju Naidinu?kamen spoticanja wrote:Gura ga Amer Bukvic i malezijski masonski klanCi-Nick wrote:Jel istina da ga gura Almy ? Kako će se odužiti, kroz naštimane tendere, održavanje puteva,.. ?kamen spoticanja wrote: Naidin je ,druze,jedan od najboljih ljudi.koje sam ja u zivotu upoznao
almy tu samo slusa
Jel opet kakva svabska podruznica?_BataZiv_0809 wrote:Staro pozoriste/Sokolana se ponovo otvara. Zna li iko detalje? Citam Kelesturu su zvali na otvorenje.
Ne kontamFreamon Lester wrote:Jel opet kakva svabska podruznica?_BataZiv_0809 wrote:Staro pozoriste/Sokolana se ponovo otvara. Zna li iko detalje? Citam Kelesturu su zvali na otvorenje.
Sokolana je u 2. svj. ratu bila logor._BataZiv_0809 wrote: Ne kontam
Freamon Lester wrote:
Sokolana je u 2. svj. ratu bila logor.
Ja sam nabavio vatromet za izbornu noc._BataZiv_0809 wrote:Freamon Lester wrote:
Sokolana je u 2. svj. ratu bila logor.Ni na kraj pameti mi ta aluzija
![]()
Ako Najdin pobijedi ima nas kandidata za Sokolanu
E ovo nisam znao. Kako god bilo, odličan prostor za omladinu i za malo urbanije svirke...što je i razlog propadanja od rata pa na ovamo.Freamon Lester wrote:Sokolana je u 2. svj. ratu bila logor._BataZiv_0809 wrote: Ne kontam
Nema tebi vatrometa, ti si im prvi na listi za odstrel...U ponedjeljak poslije izbora gestapo iz Nemile kuca na vrata.Freamon Lester wrote:
Ja sam nabavio vatromet za izbornu noc.
Nova stranica, nova nafaka.Freamon Lester wrote:2012 - 25.221
2013 - 24.823
2014 - 24.694
2015 - 24.338
2016 - 24.164
Pa da ponovim. U gradu kojem se zaposlenost smanjila skoro 10% za dva mandata za SDA moze glasati samo onaj ko direktno zivi od muke napacenog naroda i onaj koji nema dovoljno inteligencije.
Pih... nisam ja ni medju prvih deset...kamberovica polje wrote:E ovo nisam znao. Kako god bilo, odličan prostor za omladinu i za malo urbanije svirke...što je i razlog propadanja od rata pa na ovamo.Freamon Lester wrote:Sokolana je u 2. svj. ratu bila logor._BataZiv_0809 wrote: Ne kontamAko se obnavlja super.
Nema tebi vatrometa, ti si im prvi na listi za odstrel...U ponedjeljak poslije izbora gestapo iz Nemile kuca na vrata.Freamon Lester wrote:
Ja sam nabavio vatromet za izbornu noc.
Samo ponavljaj, ko im jebe mater. Jeza me hvata od njih ako 4 godine se jos naklate a lahko bi se mogle pretvoriti u 40 dok i Naidin ne krepa na poziciji. Ovo kao kad je Alija birao izmedju podobnih i sposobnih (Fudo nesreco, i to si ukrao a mislim da je i Eldin). Sad biramo izmedju podobnih i ljudi koji imaju obrve - daj samo ove druge ziv bio, gore od zelenih tesko da moze.Jimmy McNulty wrote:Nova stranica, nova nafaka.Freamon Lester wrote:2012 - 25.221
2013 - 24.823
2014 - 24.694
2015 - 24.338
2016 - 24.164