Hoces da kazes da ovo sto sam napisao nije istinaMuaDib wrote:Tirada u stilu:Havatar wrote:U svim drzavama gdje postoji vise partija su svi na vlasti ako se gleda po svim nivoima vlasti posto ni u jednoj zemlji gdje postoje izbori nema jedna stranka vlast u svim opstinama , gradovima , regijama i na drzavnom nivou.StupskaBitanga wrote:Sada kao pričaju nisu u vlasti a vidi se da jesu![]()
BiH jednina država gdje su svi u vlasti
SDA-All about
- Havatar
#12426 Re: SDA-All about
- MuaDib
#12427 Re: SDA-All about
Izvini, ali nemaš ni jednom nivou vlasti, vladu sa dva tabora, od kojih svaki radi šta hoće.Havatar wrote: Hoces da kazes da ovo sto sam napisao nije istinaDokazi da postoji zemlja gdje je jedna stranka gdje postoji vise partija i izbori da su na vlasti na svim nivoima vlasti u svim opstinama , gradovima i regijama
SDA neće časno ni pošteno da ode s vlasti, već VNI koristi kao sredstvo etnonacionalne diktature, dok istovremeno njeni jastrebovi, korsite dostupne poluge moći i posljednje bogatstvo krčmi, kao što kockar krčmi babovinu i djedovinu.
-
elig
#12428 Re: SDA-All about
Ne zelis da me shvatis. Da ti objasnim na tvom jeziku: Jebo eu ako nasi seljaci nesmiju prodati krastavicu bez racuna i jebo ti politicari ako zbog brisela nesmiju rec svoje misljene. Nije to za nas a vidimo sada da se i HDZ kaje sto su poceli evroatlanske integracije.-LIBERO- wrote:
Jbt. ja ne vjerujem sta citam.
Sve se nadam da je ovo neka zezancija, pokusaj cinizma i ironije...ali...![]()
p.s Cmoljo stari SDA-ovac.![]()
![]()
NATO DA
EU NE HVALA
- vee-jay
#12429 Re: SDA-All about
Dobro, znaci nikome nije pala u oko Tihiceca izjava:
PS. Najveci poraz ovog citavog sranja je da su cak i glupi mediji poput Klixa preuzeli spiku ove bagre od politicara pa time i sami koriste izraze "Bosnjacki narod" / "Hrvatski narod" kada pisu o SDA i HDZ. Nevjerovatno.
Ako ovo izjavi najveci politicar u Bosnjaka (kako ga ovdje ljudi nazivaju) i u istom interviju doda:Potvrdio je kako će SDA, nakon generalnih izbora naredne godine, "morati imati najmanje jednog političkog partnera kad je u pitanju obnašanje vlasti u bošnjačkom dijelu u FBiH, odnosno na državnom nivou".
Onda je i najglupljoj osobi na svijetu jasno u kojem pravcu je tekao jucerasnji razgovor izmedju Tihica i Covica:Kritičan je bio i prema predstavnicima međunarodne zajednice na ''raznim nivoima''.
"Imao sam rješenja koja sam im predlagao, koja bi riješila sve ove probleme."
Coviceva jucerasnja izjava:Danas će razgovarati i sa liderom Hrvatske demokratske zajednice (HDZBiH) Draganom Čovićem. Razgovori će se, kako ističe Tihić, voditi u vezi s implementacijom presude u slučaju "Sejdić-Finci", pitanja Mostara, bivših kantona sa specijalnim statusom – Hercegovačko-neretvanskom i Srednjobosanskom, te o Distriktu Brčko.
Što se tiče bošnjačkog naroda, intenzivno pregovaramo sa SDA o podlozi za jedan strateški dokument, jedno strateško partnerstvo između SDA i HDZ-a.
Ja sam prije sedmicu-dvije Tihica koji se vraca iz Njemacke uporedio sa Walter Whitom. I izgleda nisam puno pogrijesio. Ova gnjida je u zadnjim danima svoga zivota u stanju citavu BiH razjebati samo da bi ostala upisana u nekoj istoriji. @skijas mu je prizeljkivao smrt. Ja necu ici tako daleko ali cu napisati da me ne interesuje nacin na koji ce on napustiti politicku BiH scenu. Sto prije to bolje."Mostar je jedan paket koji mi dogovaramo sa SDA. Ako budu išli dogovori kako smo ih posljednji put u Sarajevu dogovorili, a naredni bi trebali biti ovdje u Mostaru, ja vjerujem da nema nijednog razloga da Mostar, Hercegovačko-neretvanska županija i Središnja Bosna i sva druga pitanja ne budu na istom stolu istovremeno riješena.
PS. Najveci poraz ovog citavog sranja je da su cak i glupi mediji poput Klixa preuzeli spiku ove bagre od politicara pa time i sami koriste izraze "Bosnjacki narod" / "Hrvatski narod" kada pisu o SDA i HDZ. Nevjerovatno.
- madner
#12430 Re: SDA-All about
Svi koji misle da je Tihic izdajnik ne razmisljaju kao Bosnjaci nego kao Bosanci.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12431 Re: SDA-All about
madner wrote:Svi koji misle da je Tihic izdajnik ne razmisljaju kao Bosnjaci nego kao Bosanci.
-
StupskaBitanga
#12432 Re: SDA-All about
Izjave o raspadu BiH nisu nimalo slučajne i nepromišljene. Ne moramo se mi raspasti izvana ali itekako možemo iznutra
- jon_jovi
#12433 Re: SDA-All about
Kakve balije takve im i sranke
- Paranoid
#12434 Re: SDA-All about
Jel do reume ili do vremenski prilika..ili te promaja uhvatila??jon_jovi wrote:Kakve balije takve im i sranke
Idi liječi se..
-
elig
#12435 Re: SDA-All about
Paranoid wrote:Jel do reume ili do vremenski prilika..ili te promaja uhvatila??jon_jovi wrote:Kakve balije takve im i sranke
Idi liječi se..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#12436 Re: SDA-All about
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» jon_jovi
i ti do Nove godine.
» jon_jovi
i ti do Nove godine.
- kamen spoticanja
#12437 Re: SDA-All about
i bosnjaci dobri moj...osim more bit salmira kaplana,adila osmanovica i slicnihmadner wrote:Svi koji misle da je Tihic izdajnik ne razmisljaju kao Bosnjaci nego kao Bosanci.
- madner
#12438 Re: SDA-All about
Ne rekoh nista o izjasnjavanju.kamen spoticanja wrote:i bosnjaci dobri moj...osim more bit salmira kaplana,adila osmanovica i slicnihmadner wrote:Svi koji misle da je Tihic izdajnik ne razmisljaju kao Bosnjaci nego kao Bosanci.
- kamen spoticanja
#12439 Re: SDA-All about
znao sam da ces odmah o naci-etno bla bla blatanjumadner wrote:Ne rekoh nista o izjasnjavanju.kamen spoticanja wrote:i bosnjaci dobri moj...osim more bit salmira kaplana,adila osmanovica i slicnihmadner wrote:Svi koji misle da je Tihic izdajnik ne razmisljaju kao Bosnjaci nego kao Bosanci.
- madner
#12440 Re: SDA-All about
Znao sam da ce ti zasmetati istina 
- kamen spoticanja
#12441 Re: SDA-All about
zajednicka istina : tihic izdajnikmadner wrote:Znao sam da ce ti zasmetati istina
ostalo u januaru
- bogumila
#12442 Re: SDA-All about
pa ne misli se teritorijalno nego na "bosnjacki dio" u federaciji i drzavi u vlasti - tj. udio vlasti koji u skladu sa ustavom pripada NARODIMA. da, bosnjackom i hrvatskom NARODU. sta je problem, ne kontam.vee-jay wrote:Dobro, znaci nikome nije pala u oko Tihiceca izjava:
Potvrdio je kako će SDA, nakon generalnih izbora naredne godine, "morati imati najmanje jednog političkog partnera kad je u pitanju obnašanje vlasti u bošnjačkom dijelu u FBiH, odnosno na državnom nivou".
vas ovdje dvoje troje ste jedini kojima je uopste naumalo da ovo znaci neke teritorijalne podjele. paranoja cudna stvar.
- madner
#12443 Re: SDA-All about
Jos jednom, nema veze sa izjasnjavanjem.kamen spoticanja wrote:zajednicka istina : tihic izdajnikmadner wrote:Znao sam da ce ti zasmetati istina
ostalo u januaru
Samo tvrdim da Tihic radi u skladu sa teoretskom definicijom Bosnjastva, naspram teoretske definicije Bosanstva.
Posto je popis bio, nece uticati na isti.
Vise se akademski pitam, kada bi ljudi odgovorili na upitnik sta bi im ispalo da su
- madner
#12444 Re: SDA-All about
Koji udio vlasti pripada po ustavu narodima?bogumila wrote:pa ne misli se teritorijalno nego na "bosnjacki dio" u federaciji i drzavi u vlasti - tj. udio vlasti koji u skladu sa ustavom pripada NARODIMA. da, bosnjackom i hrvatskom NARODU. sta je problem, ne kontam.vee-jay wrote:Dobro, znaci nikome nije pala u oko Tihiceca izjava:
Potvrdio je kako će SDA, nakon generalnih izbora naredne godine, "morati imati najmanje jednog političkog partnera kad je u pitanju obnašanje vlasti u bošnjačkom dijelu u FBiH, odnosno na državnom nivou".
vas ovdje dvoje troje ste jedini kojima je uopste naumalo da ovo znaci neke teritorijalne podjele. paranoja cudna stvar.
- vee-jay
#12445 Re: SDA-All about
Upm jel' tebi trinaest jebenih godina? Ja, na ovo, ne mogu, odgovoriti. Nemoguce.bogumila wrote:pa ne misli se teritorijalno nego na "bosnjacki dio" u federaciji i drzavi u vlasti - tj. udio vlasti koji u skladu sa ustavom pripada NARODIMA. da, bosnjackom i hrvatskom NARODU. sta je problem, ne kontam.vee-jay wrote:Dobro, znaci nikome nije pala u oko Tihiceca izjava:
- seln
#12446 Re: SDA-All about
Evo, sad prodaju krastav(i)ce bez straha, bez racuna...pitaj ih kako im je i zele li ici u tu tiransku EU.elig wrote:Ne zelis da me shvatis. Da ti objasnim na tvom jeziku: Jebo eu ako nasi seljaci nesmiju prodati krastavicu bez racuna i jebo ti politicari ako zbog brisela nesmiju rec svoje misljene. Nije to za nas a vidimo sada da se i HDZ kaje sto su poceli evroatlanske integracije.-LIBERO- wrote:
Jbt. ja ne vjerujem sta citam.
Sve se nadam da je ovo neka zezancija, pokusaj cinizma i ironije...ali...![]()
p.s Cmoljo stari SDA-ovac.![]()
![]()
NATO DA
EU NE HVALA
Ja sam vec navikao da nas pohode demagozi, ali su dosadasnji bili koliko-toliko pismeni.
- vivaldi
#12447 Re: SDA-All about
upala je meni, ja sam bas taj dio juce postirao, ali na temi o DF, ne ovdje.vee-jay wrote:Dobro, znaci nikome nije pala u oko Tihiceca izjava:
i meni se ucinila prilicno neobicna
-
elig
#12448 Re: SDA-All about
netreba ih to pitat treba ih pitat ko su prijatelji bosnjaka. to sigurno nisu njemci, francuzi i britanciseln wrote:Evo, sad prodaju krastav(i)ce bez straha, bez racuna...pitaj ih kako im je i zele li ici u tu tiransku EU.elig wrote: Ne zelis da me shvatis. Da ti objasnim na tvom jeziku: Jebo eu ako nasi seljaci nesmiju prodati krastavicu bez racuna i jebo ti politicari ako zbog brisela nesmiju rec svoje misljene. Nije to za nas a vidimo sada da se i HDZ kaje sto su poceli evroatlanske integracije.
NATO DA
EU NE HVALA
Ja sam vec navikao da nas pohode demagozi, ali su dosadasnji bili koliko-toliko pismeni.
Hoces rec da su konzervativni svajcarci glupi?
-
Innovation
#12449 Re: SDA-All about
"Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenika kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike. Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike, STEĆKE. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikad, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli, na kome je prikazan kao sužanj." (1960)
-
oakville
#12450 Re: SDA-All about
vee-jay wrote:Dobro, znaci nikome nije pala u oko Tihiceca izjava:
Misli se na bošnjački entitet. Treći entitet ne mora značiti samo hrvatski nego i bošnjački entitet. Samo mora razgovarati o neuralgičnim tačkama HNK i Srednjebosanski kanton.