FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Labirint

#12426 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Labirint »

Bijeljina > Bergamo :D
Dinostula

#12427 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Dinostula »

Odlican rezultat pred revans drago mi je samo sto imamo taj neki pozitivan rezultat i preduslov da se Kosevo napuni do posljednjeg mjesta.Ocekivao jedno 4:0 a na kraju 2:2.Bice to jos jedna utakmica za pamcenje kako god da zavrsi.Nego gledati da u nedjelju nekako dobijemo Mladost i da krenemo prema tom vrhu tabele. :D
sencobih

#12428 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

ja sam bio prezadovoljan i kad je Handžić dao za 2-1
emigrazione

#12429 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by emigrazione »

Nikada se FKS ne smije otpisivati u Evropi :jok:
Muhamed Đakmić

#12430 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Muhamed Đakmić »

I da ne osvojimo titulu, ja bih preponosan bio kad bismo promovisali još jednog Mujakića do kraja ove sezone. A Mujakić je već među najboljima u ekipi i ko zna, možda ode direktno u lige petice. To je ljudi vrh vrhova, veći od samog rezultata, bar meni.
omega369

#12431 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Ovo je rezultat iz snova i kako god da se do njega doslo trebamo uzivati maksimalno. Koji vam je ljudi?! Govorimo o ekipi koja se nosi sa milanom, interom, juveom...i mi im zabijemo 2 gola i izvucemo rezultat koji nam omogucava prolaz, a pri tome ih dobrih 30 min izdominiramo. Ja jos uvijek ne vjerujem sta se sinoc dogodilo :shock:

Naravno da se trebamo okrenuti ligi jer u evropi mozda necemo trajati duze od sljedeceg cetvrtka, ali nema veze treba uzivati maksimalno. Sta bi neki drugi dali za ovakav rezultat ;-)
Dinostula

#12432 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Dinostula »

omega369 wrote:Ovo je rezultat iz snova i kako god da se do njega doslo trebamo uzivati maksimalno. Koji vam je ljudi?! Govorimo o ekipi koja se nosi sa milanom, interom, juveom...i mi im zabijemo 2 gola i izvucemo rezultat koji nam omogucava prolaz, a pri tome ih dobrih 30 min izdominiramo. Ja jos uvijek ne vjerujem sta se sinoc dogodilo :shock:

Naravno da se trebamo okrenuti ligi jer u evropi mozda necemo trajati duze od sljedeceg cetvrtka, ali nema veze treba uzivati maksimalno. Sta bi neki drugi dali za ovakav rezultat ;-)
Eh sad 30 minuta dominacije nad Atalantom necemo pretjerivati. :D
Bolje reci za 90 minuta da smo presli 2 puta centar i zabili 2 gola, ostatak tekme se branili svim silama.
omega369

#12433 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Boga mi, Atalanta nakon drugog gola totalno bezopasna, pali, jalovo nesto napadali
Muhamed Đakmić

#12434 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Muhamed Đakmić »

Četiri puta smo realno centar prešli, bar ono što ja pamtim.

Pored dva gola, prešli smo centar već u prvoj minuti, kad je Ahmetović prebacio sa lijeve strane, a loptu nisu stigli Šišić i Velkoski. Ono je baš zicer bio, mogli smo odmah na startu povesti.

Drugi put smo centar prešli u finišu prvog poluvremena, kad je Šišić loše pucao sa ivice šesnaesterca iz dosta dobre pozicije.

Prešli smo i još nekoliko puta, ali ovo su pored dva gola bile i dvije izgledne prilike za nas.
last mohicans

#12435 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by last mohicans »

Pesimisti,odjebite ba. Prvi sam srao poslije Radnika i treba nakon onakve igre. U ovom uzivam kao da je BiH osvojila srebro umjesto Hrvata. Pa fakat pojedinci ne shvataju značaj ovog rezultata. Nek nas nakantaju, ja sam sinoc vristo od srece i jos me drzi. Sto se svi sjecaju Bešiktaša,Genka,Dinama,Cluja,zato sto su to utakmice za pamcenje i prepričavanje. Takva je i ova. Nek izgube i protiv Mladosti,ako treba, iako ne bi valjalo. Eto jedva cekajte kiks pa da opet opletete. Jebete insanu i ovo malo radosti sto dozivimo u ovoj napacenoj zemlji. U skokovima :run:
Muhamed Đakmić

#12436 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Muhamed Đakmić »

Ma nije ba ni Radnik bio grozan kad se malo saberu stvari. Zijanili očajno prvo poluvrijeme, Musemić totalno promijenio ekipu sa 3 izmjene do 54. minute, onda ih razbijali, izjednačili i onda se potrošili u potrazi za pobjedničkim golom, na kraju primili iz kontre gol. Sve mu svemu, nismo odigrali drugo poluvrijeme isto kao prvo, bili smo drastično bolji.

Ali kad izolovano posmatraš utakmicu, jeste za nerviranje. Ovako, ja sam zadovoljan realno ovim početkom sezone :D
emigrazione

#12437 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by emigrazione »

Muhamed Đakmić wrote:Četiri puta smo realno centar prešli, bar ono što ja pamtim.

Pored dva gola, prešli smo centar već u prvoj minuti, kad je Ahmetović prebacio sa lijeve strane, a loptu nisu stigli Šišić i Velkoski. Ono je baš zicer bio, mogli smo odmah na startu povesti.

Drugi put smo centar prešli u finišu prvog poluvremena, kad je Šišić loše pucao sa ivice šesnaesterca iz dosta dobre pozicije.

Prešli smo i još nekoliko puta, ali ovo su pored dva gola bile i dvije izgledne prilike za nas.
Zabari su sa dva predjena centra osvajali svjetska prvenstva, tako da bi pravi merak bio da ih izvacimo na isti nacin
last mohicans

#12438 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by last mohicans »

Muhamed Đakmić wrote:Četiri puta smo realno centar prešli, bar ono što ja pamtim.

Ono je ekstra sansa bila,niko je ne spominje. Fulio Šišic loptu, vrlo lahko mogli povesti. U prvom smo se previše prepali i respektovali ih, opet smo dva glupa gola primili. Meni su naši golovi bolji produkt. Naravno da su nam 4 mogli uvaliti,ali nisu. Imali srece,pa sta. Sreca prati hrabre. Zadnji napad smo imali kada ih je gore bilo vrlo malo, kad je Krste stao s loptom.Jednostavno nismo htijeli i imali petlju napasti ih na kraju, a i onaj smrad sviro kraj. Taktika u revanšu mora biti malo bolja. Više izaci, ne sa stoperima. Pokusat malo više drzati loptu, ala Handzic sinoc. Ono sinoc čekati kraj je bila vjecnost i patnja.
omega369

#12439 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Ma trebamo biti malo i bahati, sta fali :D hebes zabare ba
xoklix

#12440 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by xoklix »

Sad do revanša milion misli u glavi, kad bi izdržali pola sata,kad bi ga sa centra na početku dali,kad bi ovako, kad bi onako :stolica:
klosar pravi

#12441 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

todd_smith wrote:
klosar pravi wrote:Ma širu sliku kad gledaš vrijedi više ovaj povratak s 2-0 nego sve te 3 titule.

Naravno svi bi mi prije titule, al' mrtav ozbiljan sam kad kazem da vrijedi isto.
Sindrom zvani pitarluk.
Govorim po uspjehu botu protiv ekipe koja igra egal s Juventusom i opet si podvukao prvi dio, a drugi gdje govorim ono sto ti pricas si preskocio.
Nema realnijeg na temi osim mene i Smoking Man-a koji znamo da nam ide hendikep na koševu, al' ovaj rezultat je nešto što ovi iz Lištice zapadnog mostara pa i ovi s grbavice mogu sanjati.
Nadzorna_ploca

#12442 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Sta ima realni sa treceg nicka. :mrgreen:
klosar pravi

#12443 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

Ma imam ih 15.
omega369

#12444 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Tako je. Listica i grbavica ovo mogu sanjati
klosar pravi

#12445 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

omega369 wrote:Tako je. Listica i grbavica ovo mogu sanjati

Al' šta vrijedi kad ide cuganje od strane igraca i zajebancija na nas racun kad krene sezona.
Prihvatio bi 5-0 u evropi svake godine samo da smo pravi favoriti u ligi.

A sad kad bude x u ligi bice jer smo umorni.
jeza u ledja

#12446 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by jeza u ledja »

Za mene je rezultat statisticka greska.

Ako i kad prodju tim poput Atalante i onda ne ispadnu od nekog Hafnafjordura uvjerice me u suprotno. Do tad je ovo statisticka greska. Neko napisa sta god da se desi u uzvratu ovo ce biti uspjeh. Nije tacno. Ako izgubimo 0-5 (doduse sumnjam da hocemo) 2-2 ce biti zaboravljeno. Znamo takve scenarije vec od ranije.

Naravno, fino je vidjet 2-2 protiv tima iz Serie A. :thumbup:
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#12447 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by PreWiBa »

Ho će li opet Arenasport prenositi utakmicu na Koševu, ili će biti na SK?
PreWiBa

#12448 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by PreWiBa »

Ho će li Arenasport prenositi utakmicu na Koševu?
PreWiBa

#12449 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by PreWiBa »

Ho će li Arenasport prenositi utakmicu na Koševu?
al-em

#12450 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by al-em »

Ma prenosece arena svaku u evropi, kad su sredili juce da se prenosi utakmica, i sve druge ce osigurati.
Post Reply