Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Kejn

#12426 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

Ponovi Hafise još koji put. Možda postane istina nakon 1xxxx-tog pokušaja :D
Drvosjeca iz Dejcica

#12427 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Sa druge teme ali je primjereno na priču štovanog kolege. :lol:

Image
Hafis

#12428 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

BHCluster wrote: Sta je tu ostro? Sve sami plegijat necega sto slusamo od 90. znaci prozvakanog smecea ponovljeno bezbroj puta od strane Srba i juznih Srba.
Mislio sam ja i na vas prašinare. Spremam izdanje u dječijoj verziji. Znači s mnoštvom raznobojnih sličica i objašnjenja...nešto poput slikovnice. Tako da će vam, nadam se iskreno, biti mnogo lakše skontati o čemu se tu radi :thumbup:
dert

#12429 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dert »

Hafis wrote:
BHCluster wrote: Sta je tu ostro? Sve sami plegijat necega sto slusamo od 90. znaci prozvakanog smecea ponovljeno bezbroj puta od strane Srba i juznih Srba.
Mislio sam ja i na vas prašinare. Spremam izdanje u dječijoj verziji. Znači s mnoštvom raznobojnih sličica i objašnjenja...nešto poput slikovnice. Tako da će vam, nadam se iskreno, biti mnogo lakše skontati o čemu se tu radi :thumbup:
tesko tebi , tesko tebi i opet , tesko tebi :( :( :( :( :(
Novak20

#12430 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Čović je trenutno najoptimističniji političar u BiH. Mada ne znam na čemu opipljivom zasniva taj optimizam. :D

https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-n ... /170904070

...."Naš NATO put ne može niko blokirati, iako se u javnosti špekulira na različite načine. Sve srpske stranke imaju jedinstven stav i vidjet ćete kako će sve to jačati prije svega dolaskom predsjednika Aleksandra Vučića u četvrtak i petak u Bosnu i Hercegovinu. Oni stav o NATO savezu usaglašavaju sa Srbijom, ali što se tiče MAP-a stav svih srpskih stranaka pa i SNSD-a da on ide dinamikom i ja sam uvjeren kad u decembru bude ministarsko zasjedanje da ćemo dobiti aktiviranje plana", odgovorio je Čović...

....Čović je još jednom izrazio uvjerenost da će u ovoj godini doći do izmjena Izbornog zakona, dodavši da će za to vjerovatno trebati usaglašene verzije koje budu usvojene na dva parlamentarna doma. Stav HNS-a je i dalje onaj da svako rješenje koje garantira da hrvatski narod bira svoje predstavnike u Domu naroda i Predsjedništvu je prihvatljiv.....

https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-n ... /170904122

...."Ništa ne može stati na naš put ka Evropskoj uniji i NATO savezu. Ja ću se sastatis Jensom Stoltenbergom, generalnim sekretarom NATO saveza slijedećeg mjeseca kako bi razgovarali o aktivaciji MAP-a za BiH u decembru", objavio je Čović za svom zvaničnom Twitter profilu.......
spreca

#12431 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Novak20 wrote:Čović je trenutno najoptimističniji političar u BiH. Mada ne znam na čemu opipljivom zasniva taj optimizam. :D

...."Naš NATO put ne može niko blokirati, iako se u javnosti špekulira na različite načine. Sve srpske stranke imaju jedinstven stav i vidjet ćete kako će sve to jačati prije svega dolaskom predsjednika Aleksandra Vučića u četvrtak i petak u Bosnu i Hercegovinu. Oni stav o NATO savezu usaglašavaju sa Srbijom, ali što se tiče MAP-a stav svih srpskih stranaka pa i SNSD-a da on ide dinamikom i ja sam uvjeren kad u decembru bude ministarsko zasjedanje da ćemo dobiti aktiviranje plana", odgovorio je Čović...

....Čović je još jednom izrazio uvjerenost da će u ovoj godini doći do izmjena Izbornog zakona, dodavši da će za to vjerovatno trebati usaglašene verzije koje budu usvojene na dva parlamentarna doma. Stav HNS-a je i dalje onaj da svako rješenje koje garantira da hrvatski narod bira svoje predstavnike u Domu naroda i Predsjedništvu je prihvatljiv.....

...."Ništa ne može stati na naš put ka Evropskoj uniji i NATO savezu. Ja ću se sastatis Jensom Stoltenbergom, generalnim sekretarom NATO saveza slijedećeg mjeseca kako bi razgovarali o aktivaciji MAP-a za BiH u decembru", objavio je Čović za svom zvaničnom Twitter profilu.......
Od ovoga nema nista.....sam sebe laze pa i ostale ...on se ponasa kao predsjednik a ne kao clan predsjednistva...inace najveci lazov ,mozda veci i od Bakira
BHCluster

#12432 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote:
Retoričko pitanje "doktore". :lol: Kakav promasaj... :lol:
Šunj

#12433 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Šunj »

Image
155_mm

#12434 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Novak20 wrote:Čović je trenutno najoptimističniji političar u BiH. Mada ne znam na čemu opipljivom zasniva taj optimizam. :D

ti si se izgleda vise prepao za vase saveznistvo od hafisa. ne brini! nece cirilo izdati. njegova data rijec vise vrijedi nego notarski pecat.

jedino ne znam kad Dennis dodje kako ce biti.

:lol: :lol: :lol:

a inace dennis je ko macija guza, ko macija guza...

:lol:

a ako nista, osta ce lijepo sjecanje na 10-to godisnju ljubav i saveznistvo.

:lol:

ne znam da li si upratio da su ovim covicevim izjavama predhodile neke interesantne izjave iz NATO staba.

sto bi reko narod "doso sejtan po svoje".
:run:
Drvosjeca iz Dejcica

#12435 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Jel' ovo onaj HDZ bilmez? :mrgreen:
Uhapšen novinar Josip Šimić zbog sumnje da je krivotvorio SIPA-ine dokumente o prisluškivanju
Ja šta rade od ovih Hrvata gore nego Rohinje u Mijanmaru. :oops:
mO k3

#12436 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' ovo onaj HDZ bilmez? :mrgreen:
Uhapšen novinar Josip Šimić zbog sumnje da je krivotvorio SIPA-ine dokumente o prisluškivanju
Ja šta rade od ovih Hrvata gore nego Rohinje u Mijanmaru. :oops:
majorizacija..... :mrgreen:
DonieBrasco

#12437 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

U Zagrebu ogromna panika vlada pred drugostepenu presudu ovima u Hagu. Pored toga ucestale izjave Kolinde o ekstremistima, u BiH hrvati tacnije HDZ zeli da nametne svoj izborni zakon, u sjeni su uvjek aktuelni kanal na hrvatskom i treci entitet.

Sta li ce biti od svega ovog. :?
512MB

#12438 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Stvarno nekontam sta hrvatska koji kurac uzima u usta BiH i bilo kakva desavanja ovde. Isto ko kad bi ja spominjo banglades. Nidje veze

Nadam se da ovi SDA debili nenasjednu na pricu o izmisljenom hrvatskom pitanju koje NEPOSTOJI
Last edited by 512MB on 05/09/2017 20:53, edited 1 time in total.
bh.tornjak

#12439 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

DonieBrasco wrote:U Zagrebu ogromna panika vlada pred drugostepenu presudu ovima u Hagu. Pored toga ucestale izjave Kolinde o ekstremistima, u BiH hrvati tacnije HDZ zeli da nametne svoj izborni zakon, u sjeni su uvjek aktuelni kanal na hrvatskom i treci entitet.

Sta li ce biti od svega ovog. :?
Kolindi u kratkim crtama:

-pogledaj dom svoj andjele (a andjeo nisi)....
-imaskako-tako uredjenu kucu i okucnicu (tudjim parama)...iz kuce i okucnice si otjerala ukucana sto se otjerati moglo ....a samo malo dalje od okucnice imas svu bijedu ovog svijeta....
-duzna si i Bogu i svijetu.....
-imas ono barustine gdje ti dodju islamisti da ostave koju soldu....
a imas i ono puste ravnice (koja je svakim danom sve praznija) ...
-imas kredite koji dolaze na naplatu a kako stvari stoje bice to tesko otplacivati....
-imas to nesto prehrambenih proizvoda koje ne mozes nigdje u svijetu (a ni u EU) prodati osim islamistima u BiH....a kako stvari stoje ni njima neces jos dugo to smece prodavati...
-nosis na sisama upssss...grudima etiketu uljudbenog europskog naroda(koju si sama sebi stavila ) a na grbaci etiketu fasizma i katolibanizma...
- nad kucom i okucnicom imas sjenke Jasenovca i Gradiske Stare...

ono sto (jos) nemas je presuda za UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT.....al ne sikiraj se:

jos malo pa ce novembar mjesec pa ces i to imati ...sluzbeno...!!!!!
zato i siktis i cvilis....

-od sopstvenog jada i belaja ne znas kud vise udaras.
Maraschino

#12440 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Covjek samo laze i laprda.
DonieBrasco

#12441 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Naravno da laze i petlja, sve nesto pica EU, Nato, niko nas nece zaustaviti a zaustavit ce on prvi vec sada kada mu ne prođe izborni zakon a pogtovo ako u Hagu potvrde prvostepenu presudu.
Alfons Kauders

#12442 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

155_mm wrote: ne znam da li si upratio da su ovim covicevim izjavama predhodile neke interesantne izjave iz NATO staba.

Ja to nisam vidio, daj link
155_mm

#12443 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Alfons Kauders wrote:
155_mm wrote: ne znam da li si upratio da su ovim covicevim izjavama predhodile neke interesantne izjave iz NATO staba.

Ja to nisam vidio, daj link
NATO: Nastavit ćemo podržavati integraciju BiH bez obzira na stavove RS-a o vojnoj neutralnosti
znaci stavovi er esa zr'raooooooo! sto smo slusali vase stavove slusali smo.
mO k3

#12444 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

kada su presude ??
155_mm

#12445 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

mO k3 wrote:kada su presude ??
kad brij isilovaca u BiH predje 20.000 mozes ocekivati i presudu.
:D
mO k3

#12446 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

155_mm wrote:
Zaci nikada?? ne bez zeze ... ??
155_mm

#12447 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

mO k3 wrote:
155_mm wrote:
Zaci nikada?? ne bez zeze ... ??
kako nikada. sto se vise blizi datum presude broj isilovaca u BiH ce rasti u kolindinim izjavama za javnost.
mO k3

#12448 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

iskreno ne ocekujom nista od suda , idem od najgoreg da ce ih osloboditi optuzbi
155_mm

#12449 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

mO k3 wrote:iskreno ne ocekujom nista od suda , idem od najgoreg da ce ih osloboditi optuzbi
ja ne kontam cemu se neki nadaju od te presude.
osim za forumsko prepucavanje ne vidim cemu bi mogla jos sluziti.
seln

#12450 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

155_mm wrote:
mO k3 wrote:iskreno ne ocekujom nista od suda , idem od najgoreg da ce ih osloboditi optuzbi
ja ne kontam cemu se neki nadaju od te presude.
osim za forumsko prepucavanje ne vidim cemu bi mogla jos sluziti.
Upravo! Niti je presuda Srbiji promijenila nesto, niti presuda Karadzicu... zasto bi presuda za UZP promijenila bilo sta?
Ja bih pravdu radije istjerao "nastavkom politike drugim sredstvima".
Post Reply