Muharemović prešo u SDAStupskaBitanga wrote:Hoce li Suljke i iz groba se javljati i komentarisat?
SDA-All about
- jon_jovi
#12401 Re: SDA-All about
-
Adaptatio
#12402 Re: SDA-All about
http://www.klix.ba/vijesti/bih/tihic-ko ... /131112027
Što duže Sulejman Tihić politički živi, to će pad i raspad SDA biti bolniji, fatalniji i prepoznatljiviji. Njegova pohlepa za vlašću je toliko opsesivna, da čak i u fazi biloškog umiranja, odbija da upravljačke funkcije u SDA, preda svome rođaku i suvlasniku SDA, Bakiru Izetbegoviću. Vlast, vlast, vlast, vlast...to je jedina svrha njegovog bijednog i štetnog bistvovanja. Ali to samo podiže tenzije i nervozu, i odlaže neminovni "građanski rat" sukobljenih frakcija unutar korupcijske hobotnice SDA. Kakav smiješan intervju bez pomena bilo kakve samokritike i iskrene analize uzroka socijalne i političke propasti bošnjačkog naroda.
zbogom, Shahab
Što duže Sulejman Tihić politički živi, to će pad i raspad SDA biti bolniji, fatalniji i prepoznatljiviji. Njegova pohlepa za vlašću je toliko opsesivna, da čak i u fazi biloškog umiranja, odbija da upravljačke funkcije u SDA, preda svome rođaku i suvlasniku SDA, Bakiru Izetbegoviću. Vlast, vlast, vlast, vlast...to je jedina svrha njegovog bijednog i štetnog bistvovanja. Ali to samo podiže tenzije i nervozu, i odlaže neminovni "građanski rat" sukobljenih frakcija unutar korupcijske hobotnice SDA. Kakav smiješan intervju bez pomena bilo kakve samokritike i iskrene analize uzroka socijalne i političke propasti bošnjačkog naroda.
zbogom, Shahab
- JThomas
#12403 Re: SDA-All about
suljo je njih održao u životu. nakon opštih izbora gdje su dobili manje glasova od SDPa, pa razbijanja koalicije/platforme usred mandata dobili su ubjedljivo najviše na lokalnim, federalna vlada nikad nije "rekonstruisana", a izgleda da su prvi favorit među bošnjacima i za sljedeće opšte. ako gledamo čisto oportunistički - suljo je mag. nešto sam skeptičan da bi bakir to tako dobro izmanevrisao. zadržali federalna ministarstva, zadržali upravne odbore i budžetlije - i još ispali žrtve i pozitivci.
-
StupskaBitanga
#12404 Re: SDA-All about
Sada kao pričaju nisu u vlasti a vidi se da jesu
BiH jednina država gdje su svi u vlasti
- Havatar
#12405 Re: SDA-All about
U svim drzavama gdje postoji vise partija su svi na vlasti ako se gleda po svim nivoima vlasti posto ni u jednoj zemlji gdje postoje izbori nema jedna stranka vlast u svim opstinama , gradovima , regijama i na drzavnom nivou.StupskaBitanga wrote:Sada kao pričaju nisu u vlasti a vidi se da jesu![]()
-
StupskaBitanga
#12406 Re: SDA-All about
Ima li BiH opozicije i ko je opozicija kome?
- It_is_a_Leclerc
#12407 Re: SDA-All about
Ima. Opozicija su kriminalci iz SDA kletpomanima iz SDA. Najčešće oko teme ko je više osiromašio i demolirao bošnjački narod u zadnjih 20 godina.StupskaBitanga wrote:Ima li BiH opozicije i ko je opozicija kome?
- Havatar
#12408 Re: SDA-All about
SDA, DF, NS, SBIH , BPS , A SDA , BOSS..StupskaBitanga wrote:Ima li BiH opozicije i ko je opozicija kome?
- It_is_a_Leclerc
#12409 Re: SDA-All about
SDA - lopovi, lopovi, kriminalci, mutikaše, konjokradice i drumski razbojniciHavatar wrote:SDA, DF, NS, SBIH , BPS , A SDA , BOSS..StupskaBitanga wrote:Ima li BiH opozicije i ko je opozicija kome?
DF - imaju i oni vremena da postanu lopovi
NS - egzibicionisti
S BIH - lopovi i kriminalci.
BPS - ja mislim da oni ne postoje
ASDA - ovi postoje samo na USK, a ni tamo neće postojait poslije izbora
BOSS - hahaha ?! Mirnes ?! Stvarno ?!
- Havatar
#12410 Re: SDA-All about
Jedino se slazem sa ovim sto si napisao u vezi NS ovo ostalo nema veze sa vezom
- It_is_a_Leclerc
#12411 Re: SDA-All about
Šta nije tačno ?! Minorne stranke okupljene uglavnom oko jednog lica kojima su domet općinska vijeća, i eventualno kantonalne skupštine.Havatar wrote:Jedino se slazem sa ovim sto si napisao u vezi NS ovo ostalo nema veze sa vezom
-
elig
#12412 Re: SDA-All about
Realno nema nijedne stranke koja je bez greske ali je SDA kod nas daleko naj bolja stranka i mozda i sire. I ne kontam sto neki hoce u EU pa pogledajte tamo krize grcke, hrvatske i slicno
- Alfons Kauders
#12413 Re: SDA-All about
one iste hrvatske koja vec danas izgleda kao da nikad nismo bili u istoj drzavi... gdje je nezaposlenost upola manja nego u bosni i gdje je prosjecna plata skoro duplo veca...elig wrote:Realno nema nijedne stranke koja je bez greske ali je SDA kod nas daleko naj bolja stranka i mozda i sire. I ne kontam sto neki hoce u EU pa pogledajte tamo krize grcke, hrvatske i slicno
stvarno se moramo paziti da ne zavrsimo kao oni...
(za grke - ko im je kriv kad su kreteni)
-
elig
#12414 Re: SDA-All about
Jarane gledaj malo dublje. Seljaci im nesmiju krastavicu prodati bez racuna, politicari se hapse i moraju imati bezvizni rezim za drzavama poput Rumunije i Bulgarije. ima tu jos dosta, neka hvalaAlfons Kauders wrote:one iste hrvatske koja vec danas izgleda kao da nikad nismo bili u istoj drzavi... gdje je nezaposlenost upola manja nego u bosni i gdje je prosjecna plata skoro duplo veca...elig wrote:Realno nema nijedne stranke koja je bez greske ali je SDA kod nas daleko naj bolja stranka i mozda i sire. I ne kontam sto neki hoce u EU pa pogledajte tamo krize grcke, hrvatske i slicno
stvarno se moramo paziti da ne zavrsimo kao oni...![]()
- vivaldi
#12415 Re: SDA-All about
kakvi posrani krastavci imaju veze, gdje samo kupite te neke isprazne floskule majko mila...elig wrote:Jarane gledaj malo dublje. Seljaci im nesmiju krastavicu prodati bez racuna, politicari se hapse i moraju imati bezvizni rezim za drzavama poput Rumunije i Bulgarije. ima tu jos dosta, neka hvala
gdp hrvatske je 85 milijardi maraka, a nas 25!!! da li si svjestan kolika je to razlika??? da imamo sjajnu, fenomenalno i impresivnu stopu privrednog rasta od 10% godinje treba nam 15 godina da dodjemo tamo gdje su oni danas.
e ako mislis da je hrtvaska u klincu onda samo pomisli u kakvom smo mi...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12416 Re: SDA-All about
SDA je u opoziciji samo na drzavnome nivou. Sve drugo, ukljucujuci i par kantona koji kontrolisu, kao i ove preostale koje se trude preuzeti...ali i veliki broj sefovskih pozicija u javnim preduzecima, SDA nikako ne moze svrstati u opoziciju.Havatar wrote:SDA, DF, NS, SBIH , BPS , A SDA , BOSS..StupskaBitanga wrote:Ima li BiH opozicije i ko je opozicija kome?
- Alfons Kauders
#12417 Re: SDA-All about
pa u cemu je onda problem? ako mislis da nam je bolje sto smo u kurcu, onda ne znam zasto se bunis? ha bila sda na vlasti ha fahro ili komsic... opet cemo bit u kurcu, sto je po tebi haman pozitivna stvarelig wrote:Jarane gledaj malo dublje. Seljaci im nesmiju krastavicu prodati bez racuna, politicari se hapse i moraju imati bezvizni rezim za drzavama poput Rumunije i Bulgarije. ima tu jos dosta, neka hvalaAlfons Kauders wrote:one iste hrvatske koja vec danas izgleda kao da nikad nismo bili u istoj drzavi... gdje je nezaposlenost upola manja nego u bosni i gdje je prosjecna plata skoro duplo veca...elig wrote:Realno nema nijedne stranke koja je bez greske ali je SDA kod nas daleko naj bolja stranka i mozda i sire. I ne kontam sto neki hoce u EU pa pogledajte tamo krize grcke, hrvatske i slicno
stvarno se moramo paziti da ne zavrsimo kao oni...![]()
-
elig
#12418 Re: SDA-All about
mi nismo u "kurcu" tamo gdje vlada SDA da svima bude jasno, i pripazi malo jezik djelujes nekulturnoAlfons Kauders wrote:elig wrote:pa u cemu je onda problem? ako mislis da nam je bolje sto smo u kurcu, onda ne znam zasto se bunis? ha bila sda na vlasti ha fahro ili komsic... opet cemo bit u kurcu, sto je po tebi haman pozitivna stvarAlfons Kauders wrote: Jarane gledaj malo dublje. Seljaci im nesmiju krastavicu prodati bez racuna, politicari se hapse i moraju imati bezvizni rezim za drzavama poput Rumunije i Bulgarije. ima tu jos dosta, neka hvala
samo kazem da EU nije ono sto mnogi misle, komsic i fahro vam sole pamet davaju nekakva obecanja o EU sta ce nam to. Eno ti primjer Sanader, ode covjek sad i sad.
-
Berlinac
#12419 Re: SDA-All about
Adaptatio wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/tihic-ko ... /131112027
zbogom, Shahab
@ Chmoljo iskompleksirana i prljava SDA gnjido,
Promatrajući tvoje ponašanje može se izraditi cjelokupna fenomenologija iskompleksirane fukare koja mrzi sebe jer na tržištu rada jedino može postići status administratorske forumske budale.Ti si beznačajna i incidentna pojava jadnika koji sebe rentira za 30-40 maraka mjesečno, kako bi izigravao forumskog inkvizitora. Misliš da se autoritet stiče banovanjem i kažnjavanjem slobodne riječi kako si odgojen u arogantnom i sadističkom komunističkom duhu. Na kraju krajeva sigurno mrziš sebe jer si jeftiniji od uličarke, za sitan novac služiš SDA koju kao ortodoksni komunjara mrziš, ali se ipak prodaješ za desetak maraka. Ti si SDA plaćenik koji po zadatku cenzuriše forumaše i postove koji demaskiraju SDA kriminalnu i korupcionašku suštinu. Da li tvoje formalne gazde iz Klixa znaju kako se ponašaš, da li su svjesni da im urušavaš rejting portala svojim nipodaštavačkim i neprofesionalnim radom. Osim što si umišljen da si faca, posebno si i glup jer nisi u stanju napisati post duži od jedne prostoproširene rečenice i barem dva smajla. Postao si potparol lopovske stranke SDA, a samim time i čitavog kriminala i korupcije koji guši ovaj narod. Bit će zbogom kada ja to kažem kretenu, sada ću te periodično zajebavati i prozivati, pisati pisma vlasnicima Klixa i demaskirati tvoju ulogu SDA plaćenika... Nadam se da ćeš ostati i bez te bijedne crkavice za koju se prostituišeš SDA razbojnicima...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12420 Re: SDA-All about
Cuj nismo u "kurcu" gdje je na vlasti SDA.elig wrote: mi nismo u "kurcu" tamo gdje vlada SDA da svima bude jasno, i pripazi malo jezik djelujes nekulturno
samo kazem da EU nije ono sto mnogi misle, komsic i fahro vam sole pamet davaju nekakva obecanja o EU sta ce nam to. Eno ti primjer Sanader, ode covjek sad i sad.
Cekaj, posto vidim da si tako nesto napisao, mozda sam lose shvatio, negativnim smatras hapsenje korumpiranih politicara i pljackasa iz reda politicara u Hr. ???
-
elig
#12421 Re: SDA-All about
Ti politicari su se borili godinama za RH i zasluzni su sto uopste postoji. Skinuti su jer nepasu EU, bas kao i onaj seljak koji vise nemoze prodavati krastavice na trgovima i pijacama Zagreba. Bas tako ce i nasi seljaci i radnici zavrsiti, mi se nemozemo mjeriti sa njemcima i nasa industrija bi propala za 2 dana.-LIBERO- wrote:Cuj nismo u "kurcu" gdje je na vlasti SDA.elig wrote: mi nismo u "kurcu" tamo gdje vlada SDA da svima bude jasno, i pripazi malo jezik djelujes nekulturno
samo kazem da EU nije ono sto mnogi misle, komsic i fahro vam sole pamet davaju nekakva obecanja o EU sta ce nam to. Eno ti primjer Sanader, ode covjek sad i sad.![]()
Cekaj, posto vidim da si tako nesto napisao, mozda sam lose shvatio, negativnim smatras hapsenje korumpiranih politicara i pljackasa iz reda politicara u Hr. ???
I svicarci i norvezani dobro zivi bez eu, mogli bi i mi da se rjesimo korumpiranih politicara poput zlaje, zeljke i fahre
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#12422 Re: SDA-All about
mogao bih i ja poslati koji mail u Elektroprivredu, gdje bi ti trebao zarađivati svoj dinar, umjesto što truniš na portalu mojih formalnih gazdi, a koji ja uređujem za 30-40, odnosno 10 maraka, pri tom mrzeći SDA, jer sam tako odgojen i tako ubijam slobodu govora, dok radim za SDA.Berlinac wrote:Adaptatio wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/tihic-ko ... /131112027
zbogom, Shahab![]()
Promatrajući tvoje ponašanje može se izraditi cjelokupna fenomenologija iskompleksirane fukare koja mrzi sebe jer na tržištu rada jedino može postići status administratorske forumske budale.Ti si beznačajna i incidentna pojava jadnika koji sebe rentira za 30-40 maraka mjesečno, kako bi izigravao forumskog inkvizitora. Misliš da se autoritet stiče banovanjem i kažnjavanjem slobodne riječi kako si odgojen u arogantnom i sadističkom komunističkom duhu. Na kraju krajeva sigurno mrziš sebe jer si jeftiniji od uličarke, za sitan novac služiš SDA koju kao ortodoksni komunjara mrziš, ali se ipak prodaješ za desetak maraka. Ti si SDA plaćenik koji po zadatku cenzuriše forumaše i postove koji demaskiraju SDA kriminalnu i korupcionašku suštinu. Da li tvoje formalne gazde iz Klixa znaju kako se ponašaš, da li su svjesni da im urušavaš rejting portala svojim nipodaštavačkim i neprofesionalnim radom. Osim što si umišljen da si faca, posebno si i glup jer nisi u stanju napisati post duži od jedne prostoproširene rečenice i barem dva smajla. Postao si potparol lopovske stranke SDA, a samim time i čitavog kriminala i korupcije koji guši ovaj narod. Bit će zbogom kada ja to kažem kretenu, sada ću te periodično zajebavati i prozivati, pisati pisma vlasnicima Klixa i demaskirati tvoju ulogu SDA plaćenika... Nadam se da ćeš ostati i bez te bijedne crkavice za koju se prostituišeš SDA razbojnicima...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#12423 Re: SDA-All about
Jbt. ja ne vjerujem sta citam.elig wrote:Ti politicari su se borili godinama za RH i zasluzni su sto uopste postoji. Skinuti su jer nepasu EU, bas kao i onaj seljak koji vise nemoze prodavati krastavice na trgovima i pijacama Zagreba. Bas tako ce i nasi seljaci i radnici zavrsiti, mi se nemozemo mjeriti sa njemcima i nasa industrija bi propala za 2 dana.-LIBERO- wrote:Cuj nismo u "kurcu" gdje je na vlasti SDA.elig wrote: mi nismo u "kurcu" tamo gdje vlada SDA da svima bude jasno, i pripazi malo jezik djelujes nekulturno
samo kazem da EU nije ono sto mnogi misle, komsic i fahro vam sole pamet davaju nekakva obecanja o EU sta ce nam to. Eno ti primjer Sanader, ode covjek sad i sad.![]()
I svicarci i norvezani dobro zivi bez eu, mogli bi i mi da se rjesimo korumpiranih politicara poput zlaje, zeljke i fahre
Sve se nadam da je ovo neka zezancija, pokusaj cinizma i ironije...ali...
p.s Cmoljo stari SDA-ovac.
-
weredsf
#12424 Re: SDA-All about
Chmoljo brani interese SDABerlinac wrote:Adaptatio wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/tihic-ko ... /131112027
zbogom, Shahab![]()
- MuaDib
#12425 Re: SDA-All about
Tirada u stilu:Havatar wrote:U svim drzavama gdje postoji vise partija su svi na vlasti ako se gleda po svim nivoima vlasti posto ni u jednoj zemlji gdje postoje izbori nema jedna stranka vlast u svim opstinama , gradovima , regijama i na drzavnom nivou.StupskaBitanga wrote:Sada kao pričaju nisu u vlasti a vidi se da jesu![]()