FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rocco_siffredi
#12401 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Viiiiisoko letimo, a znamo kako to završi.
Jučer smo imali sreće, poklopilo nam se ne jedna, nego nekoliko stvari. Sreća, golman brani i ovi fulaju zicere, ljudi su jos u trenaznom procesu,predjemo 2x centar i zabijemo 2 gola... da ne nabrajamo dalje.
Šanse da ćemo proći su se sa 1% popele na 2-3%
Ljudi mogu odigrati jedno poluvrijeme gdje će ih malo poslušati lopta i da nas ubiju 5:0 kao Bešiktaš onomad.
Ove utakmice je najlakše igrati, kad te svi prezale a nisi ni otišao tamo. Vidjet ću nas protiv Mladosti, već u nedjelju
Jučer smo imali sreće, poklopilo nam se ne jedna, nego nekoliko stvari. Sreća, golman brani i ovi fulaju zicere, ljudi su jos u trenaznom procesu,predjemo 2x centar i zabijemo 2 gola... da ne nabrajamo dalje.
Ljudi mogu odigrati jedno poluvrijeme gdje će ih malo poslušati lopta i da nas ubiju 5:0 kao Bešiktaš onomad.
Ove utakmice je najlakše igrati, kad te svi prezale a nisi ni otišao tamo. Vidjet ću nas protiv Mladosti, već u nedjelju
- Cossack
#12402 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sve ovo znamo i bez tebe. Opusti se malo i uživaj u historijskom rezultatu i borbi FK Sarajeva.rocco_siffredi wrote:Viiiiisoko letimo, a znamo kako to završi.
- Obuca9
#12403 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Trst je naš1941. wrote:Ovome treba dodati i utakmicu protiv italijanske Ponciane u Trstu, odigranu 1947. godine u okviru Prve savezne jugoslavenske lige.Obuca9 wrote:https://www.facebook.com/bordovremeplov ... =3&theater
FK Sarajevo i Atalanta Bergamasca Calcio će večeras u Ređo Emiliji odigrati prvi susret drugog pretkola UEFA Evropske lige. Sarajevo je do sada odigralo sedam utakmica u Italiji, od čega jednu zvaničnu i šest prijateljskih.
-
hali gali halid
#12404 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sudija šiljio za njih...
- Muhamed Đakmić
#12405 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Smetljar pravi, ja koji sam inače smiren lik i ne vjerujem u teorije zavjere bih ga zadavio u 77. minuti kad dade onaj slobodnjak nakon čistog starta Mujakića i još Krletu žuti karton. Sreća nisam bio bližehali gali halid wrote:Sudija šiljio za njih...
- Cossack
#12406 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Šiljio sudija 100%. I komentator se u više navrata ibretio njegovim odlukamaMuhamed Đakmić wrote:Smetljar pravi, ja koji sam inače smiren lik i ne vjerujem u teorije zavjere bih ga zadavio u 77. minuti kad dade onaj slobodnjak nakon čistog starta Mujakića i još Krletu žuti karton. Sreća nisam bio bližehali gali halid wrote:Sudija šiljio za njih...![]()
- Logovan
#12407 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kako se iznerviram kada pročitam ovako nešto nakon dobrog rezultata.rocco_siffredi wrote:Viiiiisoko letimo, a znamo kako to završi.
Visoko letimo? Da, ako to znači da smo se obradovali, da ne znamo gdje udaramo od sreće i da smo sad pozitivniji što se tiče prolaska dalje. Zar je pogrešno biti pozitivniji nakon 2:2 u gostima protiv Atalante? Iskreno reci. A kako završi kada letimo? Ja koliko znam, znali smo i proći nakon visokog letenja. Genk, Levski....
Jesmo imali sreće, golman branio, oni fulali, Mujakić i ostali izblokirali neke šuteve, oni u trenažnom procesu, 2x prešli centar, bla, bla, bla i SVE OVO NIJE BITNO. Razumiješ? Nije bitno ni sekunde. Ostvarili smo odličan rezultat za revanš. Šanse su se popele na više od 2-3%, jer je ostvaren dobar rezultat u gostima, ali dobro, jebo postotke šansi. Čuj priče, ubit će nas 5:0 ako ih lopta malo posluša.
I rocco ovo ti govorim k'o brat bratu.... UŽIVAJ jarane, remi iz Italije, halooo, protivnik ekipa iz vrha tabele Serie A. UŽIVAJ u dobrom rezultatu. Opusti se čovječe.
- rocco_siffredi
#12408 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ko se o mlijeko opeče...
Živimo za momenat, za danas, jebo sutra. Zato jesmo u 3pm. Kao društvo općenito.
Ok, mislite da sam se prosuo, cujemo se
Živimo za momenat, za danas, jebo sutra. Zato jesmo u 3pm. Kao društvo općenito.
-
Nadzorna_ploca
#12409 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sta cujemo se? Ti ces biti sad kao neki spasioc ako ne prodjemo i pisati ces jesam vam rekao..Daj mani nas se majke ti znamo mi sve i bez tebe.
- Logovan
#12410 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Aaaa negativnog lika.rocco_siffredi wrote:Ko se o mlijeko opeče...
Ne živimo za momenat, nego ti kažem da sad uživaš zbog dobrog rezultata i ovo nema veze da li smo u 3pm kao društvo. Ne lupaj, života ti.
Jesi se prosuo oko onog gore što sam ti rekao. Nisam rekao da ćemo proći. Čitaj malo bolje, pročitaj 10 puta ako treba. Ne pametuj tako ti Boga dragog i ne kvari nam današnji dan kao i ove naredne. Hvala.
- rocco_siffredi
#12411 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Šampioni smo galaksije.
Poderat ćemo ligu.
Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti.
Pitanje je samo sa koliko razlike!

Poderat ćemo ligu.
- emigrazione
#12412 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
A ko tebi brani da budeš potišten i sjeban?!
- Logovan
#12413 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Tako je, samo okreni stvari onako kako ti odgovara, dobro ti ide. Niko ništa nije rekao od ovog, a ti navodiš. Sjajan si.rocco_siffredi wrote:Šampioni smo galaksije.
Poderat ćemo ligu.
Budi sjeban, razočaran, nezadovoljan, na sve gledaj crno, itd, iako je ostvaren odličan rezultat u Italiji. Ako prođemo dalje, opet budi sjeban, razočaran, itd.
- Raigor Stonehoof
#12414 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
rocco_siffredi wrote:Viiiiisoko letimo, a znamo kako to završi.
Žena: Dobila sam na Bingu, milion maraka je naše!
rocco: Jebo to, potrošiće se začas, šanse da mi nešto napravimo od toga su 2-3%. Kad potrošimo pašćemo u depresiju i umrijeti.
- Logovan
#12415 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bravo Raigore, to je to.Raigor Stonehoof wrote: Žena: Dobila sam na Bingu, milion maraka je naše!
rocco: Jebo to, potrošiće se začas, šanse da mi nešto napravimo od toga su 2-3%. Kad potrošimo pašćemo u depresiju i umrijeti.
Ili dobiješ odličan posao, u struci, vikend slobodan uvijek, itd, itd, a sam sebi govoriš jebo te ovo, otjerat će me nakon mjesec dana neko iz vrha SDA stranke jer nisam njihov, uzet ću jednu platu i vratit ću se u svoj bijedni život. A tek se zaposlio, ni prvi dan nisi odradio.
Last edited by Logovan on 27/07/2018 12:42, edited 1 time in total.
- Kaligrafija
#12416 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jbg naviklo se...
Jel iko od ovih nasih koji su igrali tad prije 4 godine ovu tekmu, igrao sinoc!?? Moguce i neko njihov da je bio...!??
Jel iko od ovih nasih koji su igrali tad prije 4 godine ovu tekmu, igrao sinoc!?? Moguce i neko njihov da je bio...!??
-
north
#12417 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nisi ti ništa puno pogriješio kad vratiš vrijeme unazad i slične situacije kada smo na kraju uvijek bili donji u globalu i konačnici, samo je razumljivo da svako ko voli ovaj klub mora biti sretan nakon sinoć ma kakve da smo i koliko puno gorkih pilula da smo popili zadnjih godina.....a svakakvih sranja smo se nagledalirocco_siffredi wrote:Ko se o mlijeko opeče...
Nikakvi raniji kiksevi i razočarenja ne mogu biti dovoljni da sinoć i danas cijeli dan se ne osjećam jako dobro
Last edited by north on 27/07/2018 12:45, edited 2 times in total.
- rocco_siffredi
#12418 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ko je sjeban? Pa majke mi sta je vama?
Jok, navijao sam da izgubimo 5:0
Uživajte u trenutku, samo znam ja nas, jebo ti nas.
Do prije 3 dana ste pljuvali po ekipi, po Husrefu, sad euforija. Za tri, pet, mjesec dana opet će te se vratiti na staro.
Gorkih pilula sam se ja najeo sa Sarajevom, iskustvo govori iz mene.
Jok, navijao sam da izgubimo 5:0
Do prije 3 dana ste pljuvali po ekipi, po Husrefu, sad euforija. Za tri, pet, mjesec dana opet će te se vratiti na staro.
- Logovan
#12419 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ti nam kažeš da uživamo? A vidi šta si sve napisao.rocco_siffredi wrote:Ko je sjeban? Pa majke mi sta je vama?
Jok, navijao sam da izgubimo 5:0![]()
Izvini iskusni, nismo te prepoznali. Jedini si ti iskusan, mi ostali pratimo Sarajevo od titule 2015. godine.
- Cossack
#12420 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Izofiran si maksimalno. Odmori.rocco_siffredi wrote:Ko je sjeban? Pa majke mi sta je vama?
Jok, navijao sam da izgubimo 5:0![]()
- rocco_siffredi
#12421 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kad ovako igramo sa Atalantom, sta ćemo tek sa sirotinjom u PL raditi
Last edited by rocco_siffredi on 27/07/2018 12:59, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#12422 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sindrom zvani pitarluk.klosar pravi wrote:Ma širu sliku kad gledaš vrijedi više ovaj povratak s 2-0 nego sve te 3 titule.
Naravno svi bi mi prije titule, al' mrtav ozbiljan sam kad kazem da vrijedi isto.
- rocco_siffredi
#12423 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Oho ti se sad kad logovani,cosack i kompanija krenu na tebe. Ne kvari im momenat.todd_smith wrote:Sindrom zvani pitarluk.klosar pravi wrote:Ma širu sliku kad gledaš vrijedi više ovaj povratak s 2-0 nego sve te 3 titule.
Naravno svi bi mi prije titule, al' mrtav ozbiljan sam kad kazem da vrijedi isto.
- armin071
#12424 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Povratak hrakaca na mala vrata. Ovo je sad nova dimenzija istih. Ovi vec preventivno pljuju da se kasnije nebi razocarali. Najbolje onda da i ne igramo plbih jer i ako osvojimo istu nakantace nas u Evropi i zbog cega onda da se radujemo zbog tog trenutka podizanja pehara. pih... 
- Logovan
#12425 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
rocco_siffredi wrote:Oho ti se sad kad logovani,cosack i kompanija krenu na tebe. Ne kvari im momenat.todd_smith wrote:Sindrom zvani pitarluk.klosar pravi wrote:Ma širu sliku kad gledaš vrijedi više ovaj povratak s 2-0 nego sve te 3 titule.