Sada ce ti dezurni branioci lika i djela reci da je valjo ne bi odlazioraskopusa wrote:sta to cijem,ode komsic?
SDP
-
detroit-mercy
#12401 Re: SDP
- shuma.ispod.pazuha
#12402 Re: SDP
pa i ja bi volio da ode sa tog mjesta, nek sjedne neko iz HDZ-a, da Komšića nije "gurao" Lagumdžija tako bi i bilo, i evo kako mu sad vraća.webby-x wrote:Nema većeg od Zlatka.shuma.ispod.pazuha wrote:da nije bilo Lagumdžije bio bi niko i ništa, i on sad faca odlazi zbog posjete Beogradu, e moj Komšiću, veći je SDP i od tebe i od svih onih koji su ranije otišli.
Inače, bilo bi dobro da Komšić ode sa pozicije člana Predsjedništva.
Ovo je više SDP stvar, a Komšić ionako više nije potreban SDP-u jer
je i zadnja maska multietničnosti te stranke davno pala.
EDIT: da je valjao ostao bi u SDP-u
Last edited by shuma.ispod.pazuha on 19/03/2012 19:59, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#12404 Re: SDP
I ono malo što je valjalo u SDP-u ode. A kad sam to govorila za Lagumdžiju prije 3-4 godine, tada mi je vaskoliki forum napisao da ko biva imam nešto sa njim lično ili nešto protiv njega osobno...
Nema veze, doći će netko "konstitutivan" tipa Ive Mire Jovića

Nema veze, doći će netko "konstitutivan" tipa Ive Mire Jovića
-
Ripicipi
- zeko071
#12406 Re: SDP
Drago mi je vidjeti da bar neko ima obraza u BH politici.Zeljko svaka cast!!!
-
HM 2011
#12407 Re: SDP
Željko Komšić član predsjedništva BiH - kao predstavnik Hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, nominovan (nominiran) na tu poziciju ispred stranke SDP - podnjeo ostavku na sve funkcije u SDP-u ?
Jedno je kada Hadžibajrić napusti SDA radi prelaska u SBB - jeste da je načelnik, ali ipak načelnik je Starog grada - Sarajevo,
međutim,
ovo je član predsjedništva ?
WTF ?
Jedno je kada Hadžibajrić napusti SDA radi prelaska u SBB - jeste da je načelnik, ali ipak načelnik je Starog grada - Sarajevo,
međutim,
ovo je član predsjedništva ?
WTF ?
Last edited by HM 2011 on 19/03/2012 20:04, edited 2 times in total.
- KatarinaKosaca
#12408 Re: SDP
Da mu nije građana ove zemlje bio bi nitko i ništa, jer dobio je glasova koliko Lagumdžija nije i neće za 5 života.shuma.ispod.pazuha wrote:da nije bilo Lagumdžije bio bi niko i ništa, i on sad faca odlazi zbog posjete Beogradu, e moj Komšiću, veći je SDP i od tebe i od svih onih koji su ranije otišli.
A što se same promocije tiče i Lagumdžija bi bio nitko i ništa politički da ga rahmetli Alija nije promovirao. Hoćemo li malo o tome?
- Dasi
#12409 Re: SDP
Vec su pocelidetroit-mercy wrote:Sada ce ti dezurni branioci lika i djela reci da je valjo ne bi odlazio![]()
![]()
Ja bi prije rekao da nije bilo Komsica SDP ne bi dobacio dokle je dobacio. Kad je SDP "pusio" glasove Komsic ih hladno dobijao.shuma.ispod.pazuha wrote:da nije bilo Lagumdžije bio bi niko i ništa, i on sad faca odlazi zbog posjete Beogradu, e moj Komšiću, veći je SDP i od tebe i od svih onih koji su ranije otišli.
pa Njemačka pobila milione ljudi pa svi sarađuju sa njom, a ovaj zadaje udarac čovjeku koji ga je podržavao kao niko kad su ga svi iz HDZ-a napadali , i to zbog "saradnje" sa Srbijom e..., fuj
- shuma.ispod.pazuha
#12410 Re: SDP
naš narod za ovakve poteze poput Komšićevog, ima jednu izreku: "...hrani kera da te ujede..."zeko071 wrote:Drago mi je vidjeti da bar neko ima obraza u BH politici.Zeljko svaka cast!!!
- raskopusa
#12411 Re: SDP
fotelju zeljko ne pusta
...a novu stranku ce vec pronaci. 
-
detroit-mercy
#12412 Re: SDP
Haman ti ne znas koliku je zrtvu Lagumdzija podnio sto je ostao u BiH a ne u CemericiKatarinaKosaca wrote:Da mu nije građana ove zemlje bio bi nitko i ništa, jer dobio je glasova koliko Lagumdžija nije i neće za 5 života.shuma.ispod.pazuha wrote:da nije bilo Lagumdžije bio bi niko i ništa, i on sad faca odlazi zbog posjete Beogradu, e moj Komšiću, veći je SDP i od tebe i od svih onih koji su ranije otišli.
A što se same promocije tiče i Lagumdžija bi bio nitko i ništa politički da ga rahmetli Alija nije promovirao. Hoćemo li malo o tome?
- zeko071
#12413 Re: SDP
Kao sto DAsi rece "Ja bi prije rekao da nije bilo Komsica SDP ne bi dobacio dokle je dobacio. Kad je SDP "pusio" glasove Komsic ih hladno dobijao."shuma.ispod.pazuha wrote:naš narod za ovakve poteze poput Komšićevog, ima jednu izreku: "...hrani kera da te ujede..."zeko071 wrote:Drago mi je vidjeti da bar neko ima obraza u BH politici.Zeljko svaka cast!!!
A zna se ko je glavna dzukela u SDP-u.
- KatarinaKosaca
#12414 Re: SDP
U fotelju su ga stavili direktni glasovi, a ne stranka. Tako daraskopusa wrote:fotelju zeljko ne pusta...a novu stranku ce vec pronaci.
-
detroit-mercy
#12415 Re: SDP
Ma treba je prepustiti Ivi Miri Certificiranom Jovicu, pa ce onda da bude sve potamanraskopusa wrote:fotelju zeljko ne pusta...a novu stranku ce vec pronaci.
- shuma.ispod.pazuha
#12416 Re: SDP
a ko ga je nominovaoKatarinaKosaca wrote:U fotelju su ga stavili direktni glasovi, a ne stranka. Tako daraskopusa wrote:fotelju zeljko ne pusta...a novu stranku ce vec pronaci.
-
Nass
#12417 Re: SDP
E ovo je stvarno katastrofa. Uzas. Ovo bi moglo definitivno kostati SDP, nije se smjelo desiti. Sramota.
Taman kad se nesto napokon pocelo micati sa mjesta u BiH, ovi se urusavaju iznutra. Idioti.
Taman kad se nesto napokon pocelo micati sa mjesta u BiH, ovi se urusavaju iznutra. Idioti.
-
detroit-mercy
#12418 Re: SDP
Drz' se ti sporetaraskopusa wrote:fotelju zeljko ne pusta...a novu stranku ce vec pronaci.
- neo7
#12419 Re: SDP
detroit-mercy wrote:Sada ce ti dezurni branioci lika i djela reci da je valjo ne bi odlazioraskopusa wrote:sta to cijem,ode komsic?
![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12420 Re: SDP
aham, javio je da se Kristo pripremi da sjedne u njegovu foteljuwebby-x wrote:Nema većeg od Zlatka.shuma.ispod.pazuha wrote:da nije bilo Lagumdžije bio bi niko i ništa, i on sad faca odlazi zbog posjete Beogradu, e moj Komšiću, veći je SDP i od tebe i od svih onih koji su ranije otišli.
Inače, bilo bi dobro da Komšić ode sa pozicije člana Predsjedništva.
Ovo je više SDP stvar, a Komšić ionako više nije potreban SDP-u jer
je i zadnja maska multietničnosti te stranke davno pala.
- stochar
#12421 Re: SDP
predvidjeh ja ovo neki dan:
stochar wrote:jadno je to sto je SDP kao glavnu predizbornu strategiju odabrao plashenje svojih glasacha beznadjem a njihovi poltroni papagajski 500 stranica ovdje ponavljaju pitanje: 'Za koga cemo glasati ako ne za SDP?'. sto je jos gore, ja im 100 puta papagajski odgovorio: za SDP, ali za SDP koji nije pun nesposobnjakovica i kriminalaca te klimavaca glavom kojima se Lagumdzija okruzio i koji ga ubjedjuju kako je sve OK, a on zaslijepljen vlastitim egoizmom ne vidi da SDP-u ide odlichno - nizbrdo!
mislim da vise nema ni vremena da se SDP reformise, jer da bi mene do 2014. ubijedili da im ponovo daju glas, to bi morao biti mega-zaokret, a da bi napravili taj zaokret trebaju shvatiti da je ovo sto i kako rade katastrofalno! u braku su sa SDA a kurvaju se s Fahrom sto ih cini krajnje losim odabirom. rastjerali su dovoljno raje koja se nije komprovitovala i nisu htjeli klimati glavom, mislim da ce ih narednih mjeseci ali i dana napustiti mnogo bitnih kadrova, i ne znam na sta ce sve to izaci i hoce li oni imati snage da formiraju stranku koja bi mozda pocela zastupati pravu, a ne socijaldemokratiju tima SNSD-a... za opcinske izbore sam vec odlucio da necu izaci, a vrlo vjerovatno ce mi slican izbor biti i 2014. iako sam uvijek vise od glasaca nacionalistickih stranaka prezirao one koji ne izlaze na izbore.
- iPod
#12422 Re: SDP
Bojim se da je pocela pucati tikva u SDP BiH. Prvo ovo u Bihaću, sada ovo sa SDP-om. SDP bi mogla zadesiti ist asudbina SzBiH, ali samim tim to bi jos veci poraz bio s obzirom na broj osvojenih glasova na proslim opstim izborima.
Najgore ce biti vidjeti poraz dobrih nacelnika koji dolaze iz SDP-a, a koji su savjesno radili svoj posao dok SDP nije bio na vlasti.
Najgore ce biti vidjeti poraz dobrih nacelnika koji dolaze iz SDP-a, a koji su savjesno radili svoj posao dok SDP nije bio na vlasti.
- raskopusa
#12423 Re: SDP
kako kome.neki bi to smatrali pravdom i pravom, neki ne.detroit-mercy wrote:Ma treba je prepustiti Ivi Miri Certificiranom Jovicu, pa ce onda da bude sve potamanraskopusa wrote:fotelju zeljko ne pusta...a novu stranku ce vec pronaci.
.
- Troll_Happens
#12424 Re: SDP
nista se nije pocelo micati sve je kako je bilo ako nije glib i veci....Nass wrote:E ovo je stvarno katastrofa. Uzas. Ovo bi moglo definitivno kostati SDP, nije se smjelo desiti. Sramota.![]()
ako od komsica zavisi oporavak zemlje onda se mi necemo za jos nekih 100 god oporaviti....
covjek se bori sve ove god sam ne zna sa cime
- avicena
#12425 Re: SDP
www. zurnal. infoPrema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo nakon što je predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija podržao kandidaturu srbijanskog ministra vanjskih poslova Vuka Jeremića za predsjednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

sta to cijem,ode komsic?