E ovako i ja kontam samo iz suprotnog tabora, onako pratio sam i pratim barcu od stoickova i romarija, kad sam poceo kontat fudbal i uvijek mi se svidjao taj stil igre, pa do ovih današnjih momaka, svaka im cast, pratio sam i vou temu ali se nisam javljao jer se nesmatram navijačem nego simpatizerom, volim ih pogledati! Ali kad sam proćito bljuvotine i izmišljotine koje ljubomorni padobranci pišu ovdje o možda i anjboljoj generaciji fudbalera ikad, i to da imaju neke koristi nego nit su kad gledali uživo ni rel, milan, chelsea i slićne a kamo li stajali u nekom kopu i pjevali neku navijačku, pa onda taj prokleti FB i gluposti, natjeralo me je da postanem veči navijač na forumu nego što uistinu i jesam, internet naviaći i huligani su čudo, a pošto je kod nas sve specifično pa i to je posebna prića kod nas...agent_001 wrote:Ja iskreno mrzim Barcu, jedan od najvecih razloga je taj su momcici ili cure do nekih 18 godina koji su svrsavali na Barcelonu. Primjer je lik kojeg poznajem, 18 godina, navija za Barcu i ja to postujem. Ali pisati neke statuse na spanskom koje ne zna ni sam prevesti, lajkovati svaki status od FC Barcelone na facebooku, svadjati se i vrijedjati ostale kad Barca pobijedi isto na facebooku, a uzivo kad pitas postavu prije Mesija, nadje se uvijek opravdanje. Sve postaje vremenom antipaticno i jedini razlog zbog kojeg mrzim taj klub su oni, djeca. Postujem sve, posebno Xavija, Puyola i tako dalje. Postujem i prave navijace Barce, vijerni sam fan Reala, a ne navijac, velika je razlikaalenthekiller wrote:
Slazem se ..... Samo sto pojedincima, koji nisu navijaci Barcelone, to je tesko da priznaju - mada to dobro znaju ....
A Guardiola je dingospo i to veliki .... i to smeta pojedincima iz suparnickih tabora ...
Večeras nije toliko ni loše, moralo je jednom stati, promašile se šanse koje su nekad završavale u golu, malo sreće kod prvog gola za madrid i lagano, neka malo ogladne za trofejima...[/quote]
Ima svega i svacega, ali zbog igre interesa nekih milionera da se svadjam sa ljudima kao sto si ti? Nema od toga nista
PS
Hoce li ko tiket, dobitni, sistem 6 od 8. Dobitak 2.13