BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MarlboroGold

#12401 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by MarlboroGold »

Tek vidiš koliko je cjelokupan fudbal u državi u banani kad se neki navijači jednog poraženog kluba pravdaju time kako je neki drugi klub iz lige izgubio velikim rezultatom, tj. doživio sramotu. Zrinjski ispada u sljedećem krugu, jer čisto sumnjam da može dobiti slabiji klub od ovog iz Malte.

Jbt jedan Osijek bi harao u našoj ligi...
BlueBlood

#12402 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BlueBlood »

Image

slikano u 21:04 :mrgreen:
skuplji izlaz bio :lol:
relativno84

#12403 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by relativno84 »

BlueBlood wrote:Image

skuplji izlaz bio :D
Salu na stranu lijepo je vidjeti onako popunjene tribine, posebno sto jace udara kad si tu dok se sve raspada. Koliko primjetih dosta neodgovornih roditelja. Izloziti djecu ovim traumama nije bas zdravo, mada bolje da se naviknu dok su mladji, kasnije postane normalno ako je suditi po ovim divovima s teme.
cvrčak_na_hedonizmu

#12404 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kao svi su kante i eto, šta je tu je :D Jah.

Kuhari i kelneri ne gube 0:8 kući. To je, doslovno, armagedon. U Japanu bi se neko iz kluba ubio zbog ovoga :lol:

I onda neko dođe i čudi se što im se smijemo :lol:

Mislim stvarno
klosar pravi

#12405 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

Levatu 5 komada od ekipe za koju bi mi slavili da smo izvukli :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#12406 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

klosar pravi wrote:Levatu 5 komada od ekipe za koju bi mi slavili da smo izvukli :lol:
0:8

Levatu

:D

Spavaj dijete, ako možeš. Vidiš da paetniji od tebe ne drže crtu, znaju šta se desilo. Zapališ i lagano, bude ti lakše.

Hajde sada, levatu :-D
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 03/08/2018 02:50, edited 1 time in total.
TheMule

#12407 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by TheMule »

Svi ovo svaljuju na golmana, a covjek je kriv za samo jedan gol. Tipicno balkanski, zato i jesmo gdje jesmo.
klosar pravi

#12408 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
klosar pravi wrote:Levatu 5 komada od ekipe za koju bi mi slavili da smo izvukli :lol:

Levatu

Spavaj dijete, ako možeš. Vidiš da paetniji od tebe ne drže crtu, znaju šta se desilo. Zapališ i lagano, bude ti lakše.

Levatu Kipar, levatu Čelik.
cvrčak_na_hedonizmu

#12409 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

klosar pravi wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Levatu

Levatu Kipar, levatu Čelik.
Klošari ne spavaju po forumima i ne kucaju 1300 postova za nekoliko mjesci, možda wonnabe klošar, levat ?

Nije ovo ss, sjaši jazavac, odrasti, smanji doživljaj i nauči da se ponašaš.

Sad zamisli da si kengur i odskakući u troskoku.

Haj, haj
relativno84

#12410 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by relativno84 »

Image
denimb

#12411 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by denimb »

Odron znaci...ali nije odron Sarajevo kao klub, oni su samo tu u realnosti igracki i navijacki...

Ovo je nasa realnost, odem na utakmicu na rusevinu od stadiona...sam stadion i sama ta scena daje ti najavu sta ce se tu desavati. Kao ulaz je tu pa te onda prebacuju, pa desno zapad nije potpuno otvoren onda iznenada jeste...jbg valjda se nastampalo tih karata za A6...neocekivano se prodale...

Odron pocinje kad shvatis da je sport, kultura i sve bolan u ovoj drzavi bas na tom nivou...psuje se sa tribina, zvizduci na samu pojavu igraca Atalante...ne znam zasto, valjda rivali stari, pa izmedju utakmica sa Laziom, Juventusom...cesto se srecu ova dva kluba, bitno je zvizdati i psovati...bitno je pucati vatromet na teren...halo ba, liga evrope...vatromet se na teren puca...

Igrac kluba dize srednji prst navijacima...a ono ba drobi carsija...CARSIJA...

Karina i od drzave, i od carsije...ne samo te nego svih ovih nasih carsija, carsijica...nemamo kulturu, nemamo sport, nemamo nista...

Fuj, i samo fuj...nije bitan rezultat 60-0 da su izgubili...ali otici na stadion i dozivjeti sve ono...jbt...
luckylaka

#12412 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by luckylaka »

denimb wrote:Odron znaci...ali nije odron Sarajevo kao klub, oni su samo tu u realnosti igracki i navijacki...

Ovo je nasa realnost, odem na utakmicu na rusevinu od stadiona...sam stadion i sama ta scena daje ti najavu sta ce se tu desavati. Kao ulaz je tu pa te onda prebacuju, pa desno zapad nije potpuno otvoren onda iznenada jeste...jbg valjda se nastampalo tih karata za A6...neocekivano se prodale...

Odron pocinje kad shvatis da je sport, kultura i sve bolan u ovoj drzavi bas na tom nivou...psuje se sa tribina, zvizduci na samu pojavu igraca Atalante...ne znam zasto, valjda rivali stari, pa izmedju utakmica sa Laziom, Juventusom...cesto se srecu ova dva kluba, bitno je zvizdati i psovati...bitno je pucati vatromet na teren...halo ba, liga evrope...vatromet se na teren puca...

Karina i od drzave, i od carsije...ne samo te nego svih ovih nasih carsija, carsijica...nemamo kulturu, nemamo sport, nemamo nista...

Fuj, i samo fuj...nije bitan rezultat 60-0 da su izgubili...ali otici na stadion i dozivjeti sve ono...jbt...
to ti prvi put vidio da se na stadionu dobacuje,vrijedja,psuje i svasta nesto.Uobicajno i kod nas i u europi.Pa nije mevlud da vazimo.Covjece ovo je jos dobro.Na zapadu se kolju,ubijaju navijaci .Izgleda da ti ne znas sta je zaljubljenik u svoj klub i jos kad ne ide kako treba.Jes gledao engleze do skora,sve ce ti biti receno.Drugo.Ovo je Balkan.
denimb

#12413 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by denimb »

luckylaka wrote:
denimb wrote:Odron znaci...ali nije odron Sarajevo kao klub, oni su samo tu u realnosti igracki i navijacki...

to ti prvi put vidio da se na stadionu dobacuje,vrijedja,psuje i svasta nesto.Uobicajno i kod nas i u europi.Pa nije mevlud da vazimo.Covjece ovo je jos dobro.Na zapadu se kolju,ubijaju navijaci .Izgleda da ti ne znas sta je zaljubljenik u svoj klub i jos kad ne ide kako treba.Jes gledao engleze do skora,sve ce ti biti receno.Drugo.Ovo je Balkan.
Ne poredi mi to molim te...bio, vidio...

Nemam ja nista protiv, samo kazem...da se izbaci jedna Atalanta puno toga se mora promijeniti to nije samo do Sarajeva kao kluba, ili bilo kojeg naseg kluba.

Za rezultate treba cistiti sa dna pa gore...sve, ovako ne ide.
karanana

#12414 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by karanana »

BlueBlood wrote:Image

slikano u 21:04 :mrgreen:
skuplji izlaz bio :lol:
nevezano za temu, znaci jos uvijek kad se izlazi imaju samo ova jedna vratanca otvorena pored citave kapije. da se ljudi i djeca bolje zgnjece.
sumirprimus

#12415 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

jutro divoviii
a ovi sto su petardu primili hehe
Nadzorna_ploca

#12416 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Nadzorna_ploca »

Selam alejk. Vidimo se na Tusnju. Sektor A1 nosimo rakiju. Spremi meze.
pirmin

#12417 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by pirmin »

Nekad se smijalo konobarima iz Andore i San Marina.
Ovi su uspjeli pasti i ispod njih. :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#12418 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Zrinjski ostao jedini u Evropi.
Možemo pričati šta hoćemo, ali tri godine zaredom prvaci, a evo i kroz Evropu se vidi šta znači biti prvak.
Dakle, valja nam se prvo izboriti u svojoj avliji, pa onda imati neke ambicije na evropskoj sceni.
Dotad raditi, raditi, raditi....jer samo tako se može uspjeti, u suprotnom će ovakvih blamaža biti sve više, jer debelo stagniramo.
sumirprimus

#12419 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

pa realno stanje naseg drustva. sta hocete?
jebte pa oni u kipru jos bodljikavom zicom po gradu odijeljeni.
stadion prazan i opet ne moze zeljo meda.
da ne bi kjosevskog lako je i dole mogo bit potop realno.

jel pavlovic bivsi? ko vam brani u nedelju :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#12420 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:pa realno stanje naseg drustva. sta hocete?
jebte pa oni u kipru jos bodljikavom zicom po gradu odijeljeni.
stadion prazan i opet ne moze zeljo meda.
da ne bi kjosevskog lako je i dole mogo bit potop realno.

jel pavlovic bivsi? ko vam brani u nedelju :D
Ma ja ne prihvatam tu floskulu, ne brani niko ni Želji ni Sarajevu ni Slobodi ili bilo kojoj ekipi da se igra lopte.
Nekih sredstava ima, sad ako ti nisi za 20 i kusur godina ni jednom doći do grupne faze nekog takmičenja, znači da uglavnom loše radiš.
Pa ćemo za 20 godina pričati o Levskom, Newcastleu, kako smo sa Bešiktašem ili Atalantom u gostima igrali 2-2 i tako te priče.
Sam kažeš, imaju i drugi probleme, ali su opet bolji od nas.

Vidjećemo, posljednje dvije utakmice desile su se neke stvari koje testiraju Husrefovo držanje svlačionice pod kontrolom. Ne mogu se onako ponašati profesionalni igrači bez sankcija.
sumirprimus

#12421 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

prvo nema se para ni za prosjecnih igraca.
drugo nestrucnost.
trece infrastruktura ni za krca.
ljudi napreduju a mi stojimo u mjestu.
ne mrdamo. i razlika je sve veca i veca. nekad smo se smijali rumunima i črvenim, sad su u eu. nekad zajebavali konobare. sad i oni buse haha
nemas ti tu sankcija vasi su pokusavali al nisu mogli. nemaju kuveta, snage, znanja . realna slika. ne samo vas.drugo sto mi to svi zelimo drugim ocima vidjet.
Last edited by sumirprimus on 03/08/2018 08:43, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#12422 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by kamen spoticanja »

Logovan wrote:Sramota. Bruka. Ovo je katastrofa što nam se desilo. Nažalost, nismo uspjeli, ali imali smo potpuno pravo da se nadamo, jer nakon onih 2:2 ne možeš, a da ne pomisliš na prolazak protiv ekipe iz lige petice.

Sa druge strane, ovo je naša realnost. Možda ne 8:0, ali to je tu negdje, možda nekih 5:0 ili 6:0. Recimo za dva gola su se odmakli od realnosti, a možda su i tačno došli do linije realnosti. Ne znam, jebi ga.

Ovo što sam ja vidio večeras na stadionu AFH je najbolja partija koju je prikazala protivnička ekipa. Ovdje računam i utakmice reprezentacije. Barem se ne sjećam neke bolje igre protivnika.
Toliko su bili moćni, toliko jaki, toliko su ispoštovali svoje zadatke, toliko snažni, brzi, tačni, precizni, a šta reći o samopouzdanju i motivu i želji istih. Nakon onih 2:2, oni su bukvalno gorili od želje i motiva da nas ponize. Oni su toliko bili nabrijani i puni samopouzdanja da ja ono u svom životu nisam nikad vidio. Ona koncentracija u svakoj liniji, ona disciplina, ma ja ne znam stvarno, svaka im čast na demonstraciji ovakvog fudbala kojeg smo večeras vidjeli. Možemo i nešto naučiti. Valjda naučimo. Ako budemo pametni, mnogo toga ćemo pokupiti i uradit ćemo copy-paste. Ovako i rade ljudi koji su željni da razviju određeni segment u svojoj državi. Ne znam da li smo sposobni za ovo. Vjerovatno nismo, nažalost.
jos na ovo dodaj da ljudima zvanicna sezona pocinje za mjesec dana...dakle na pola priprema
Tomahawk11
Globalni moderator

#12423 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:prvo nema se para ni za prosjecnih igraca.
drugo nestrucnost.
trece infrastruktura ni za krca.
ljudi napreduju a mi stojimo u mjestu.
ne mrdamo. i razlika je sve veca i veca. nekad smo se smijali rumunima i črvenim, sad su u eu. nekad zajebavali konobare. sad i oni buse haha
nemas ti tu sankcija vasi su pokusavali al nisu mogli. nemaju kuveta, snage, znanja . realna slika. ne samo vas.drugo sto mi to svi zelimo drugim ocima vidjet.
Ja ne pričam o prosječnim igračima, ja pričam o treniranju djece da postanu bar solidni igrači koji će na kraju otići vani i napraviti solidnu karijeru.
U vremenu kad je svijet globalno selo, ako ništa, imaš internet, pa ako si nestručan, prepisuj od drugih.
Evo ima Čelik infrastrukturu, imaju komšije, mi imamo kamp....da se hoće raditi, ima se gdje.
I ja rekoh da mi stojimo, odnosno stagniramo, dakle slažemo se.
Mogu ja željeti koliko hoću, ali realno sagledavanje situacije ne prati želje.
Logovan

#12424 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

kamen spoticanja wrote: jos na ovo dodaj da ljudima zvanicna sezona pocinje za mjesec dana...dakle na pola priprema
Da, znači nisu ni počeli sezonu kako treba, a gledaj kako su odigrali.

Ako ti ekipa sa Kipra utrpa 5 golova, što ne bi Atalanta koja je u vrhu Italijanskog fudbala utrpala duplo više golova. :-) Ili ako utrpaju Evertonu 5 ili koliko već, što ne bi i nama 10. :-)
ja1977

#12425 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ja1977 »

sumirprimus wrote:prvo nema se para ni za prosjecnih igraca.
.
Raspitaj se malo kolike su plate igracima Sarajeva, pa ces vidjeti da se para i te kako ima, samo sto su pogresno ulozene.

Za pare koje se daju ovim polovnjacima, mozemo pokupiti sve iz lige sto valja i da nam jos ostane

Poprilicno sam siguran da pola para od plate igracima zavrsi kod nekoga drugog
Post Reply