Prema cemu, jel prema njihovim DNS-ovima i ne mogu da im nadjem DNS-ove, uh ala ce rat izbiti. 70-80ms je previse, pa ja na drugom internet linku wireless imam 20-30ms.MTV wrote:Meni 13-14ms, Logo Trio paket.
Logosoft
Moderator: Benq
- gradskadjeca
#12376 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#12377 Re: Logosoft ALL ABOUT
Preko speedtesta prema lolu.gradskadjeca wrote:Prema cemu, jel prema njihovim DNS-ovima i ne mogu da im nadjem DNS-ove, uh ala ce rat izbiti. 70-80ms je previse, pa ja na drugom internet linku wireless imam 20-30ms.MTV wrote:Meni 13-14ms, Logo Trio paket.
- rida1976
#12378 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prijatelju teeba samo internet. Gledajuci ponude Logosofta, BHT i TM-a, cini mi se da najjeftiniji paket nudi Logosoft( mikro-net 10/1) koji kosta 17,5 KM. Jesam li u pravu i ima li jos nesto dodatno na ovu cijenu da se placa od 17,5 KM?
- MTV
#12379 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ukupno platis 17,50 KMrida1976 wrote:Prijatelju teeba samo internet. Gledajuci ponude Logosofta, BHT i TM-a, cini mi se da najjeftiniji paket nudi Logosoft( mikro-net 10/1) koji kosta 17,5 KM. Jesam li u pravu i ima li jos nesto dodatno na ovu cijenu da se placa od 17,5 KM?
- Praetorious
#12380 Re: Logosoft ALL ABOUT
PotvrđujemMTV wrote:Ukupno platis 17,50 KMrida1976 wrote:Prijatelju teeba samo internet. Gledajuci ponude Logosofta, BHT i TM-a, cini mi se da najjeftiniji paket nudi Logosoft( mikro-net 10/1) koji kosta 17,5 KM. Jesam li u pravu i ima li jos nesto dodatno na ovu cijenu da se placa od 17,5 KM?
Cijena je 17.55 i uključuje sve: internetski paket, priključak na xDSL infrastruktutu i PDV.
- MTV
- semirsar
#12382 Re: Logosoft ALL ABOUT
...
Last edited by semirsar on 28/10/2016 22:18, edited 1 time in total.
- semirsar
#12383 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sjeca li se ko sta 'no mi dobismo od LOLe nam nasega, kao poklon zbog ukidanja SKMTV wrote:Historija se ponavlja, kao kod Lola u januaru 2016 sad kod Eroneta krajem oktobra.
Kaze HT ero ki s onijega svita, to su prvi koraci u zaštiti povjerenja korisnika koje grade godinama, a zadovoljstvo korisnika Him je najbitnija stavka u poslovanju... Dje smo, kud smo, dokli smo mi...u mrdusi donjoj
- MTV
#12384 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa dobio si arenasport paket koji je inace kostao 3,5 KM i da oni koji ga placaju nece ga placat dok se eventualno SK ne vrati u ponudu.semirsar wrote:Sjeca li se ko sta 'no mi dobismo od LOLe nam nasega, kao poklon zbog ukidanja SKMTV wrote:Historija se ponavlja, kao kod Lola u januaru 2016 sad kod Eroneta krajem oktobra.
![]()
Kaze HT ero ki s onijega svita, to su prvi koraci u zaštiti povjerenja korisnika koje grade godinama, a zadovoljstvo korisnika Him je najbitnija stavka u poslovanju... Dje smo, kud smo, dokli smo mi...u mrdusi donjoj
Ali dobili smo jos TV s*anja kao TV Zenica, Slon Extra, CNN Gradiska koji je ukinut jer nije radio, Vip HD, TnT Kids i Sevdah TV koji su bili testno pa otisli u plus paket.
S tim da napomenem da je Eronet Home TV ostao bez Sport Klub 1 (osnovni) i Sport Klub 2 (plus paket).
Dok je Logosoft ostao bez SK1, SK2, SK3, SK Golf, Lov i ribolov, ultra i mini ultra svi iz osnovnog paketa.
Opet je lol imao bolje kanale...
- radiša
#12385 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nekad je lol bio za ustat i spomenut a sad se samo spominje...
- Praetorious
#12386 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ga više ni ne pamtim... slava je prolazna. Ako misle igrati na kartku "al' nekad smo bili naj...", onda se grdno varaju. Ništa nije kraće od pamćenja, naročito lijepih stvari. Onih ružni(ji)h se sjećamo jako dugo...
Elem, ima li izgleda da se uvedu kakve internetske novine, opet je višemjesečna stagnacija?
Elem, ima li izgleda da se uvedu kakve internetske novine, opet je višemjesečna stagnacija?
- semirsar
#12387 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobio sam ono sto je ionako bilo u sklopu paketa koji placam, nesto se ne sjecam da sam dobio umanjenje racuna?MTV wrote:Pa dobio si arenasport paket koji je inace kostao 3,5 KM i da oni koji ga placaju nece ga placat dok se eventualno SK ne vrati u ponudu.semirsar wrote:Sjeca li se ko sta 'no mi dobismo od LOLe nam nasega, kao poklon zbog ukidanja SKMTV wrote:Historija se ponavlja, kao kod Lola u januaru 2016 sad kod Eroneta krajem oktobra.
![]()
Ali dobili smo jos TV s*anja kao TV Zenica, Slon Extra, CNN Gradiska koji je ukinut jer nije radio, Vip HD, TnT Kids i Sevdah TV koji su bili testno pa otisli u plus paket.
S tim da napomenem da je Eronet Home TV ostao bez Sport Klub 1 (osnovni) i Sport Klub 2 (plus paket).
Dok je Logosoft ostao bez SK1, SK2, SK3, SK Golf, Lov i ribolov, ultra i mini ultra svi iz osnovnog paketa.
Jedina poenta iz tvog posta je "imao"...
Gdje je nestao... LOL,
gdje se skriva
iz vagona godina
na tracnice ispao
gleda gdje su znakovi
kojim putem krenuti
moze li itko reci
gdje je put ka sreci
Samo zivi, samo budi
svi odgovori doci ce sami
samo stoj na svjetlu
i doci ce kraj tami
Tesko, poslije ove i ovakve tame... mere samo jos veci crnjak da bidne... sve su prilike
Pogotovo sto im poslovna politika ide u smjeru privlacenja novijeh a pritom ne nuditi nista starim korisnicima, dok cijene im ostaju iste. Naravno da akcije nisu namjenjene starim korisnicima, vec samo onijem novijem, stari sto su valjali valjali su, sad su dobri samo za cijedit hi dok egzistiraju u ovoj ustajaloj zabokrecini od ponude.Praetorious wrote:Ja ga više ni ne pamtim... slava je prolazna. Ako misle igrati na kartku "al' nekad smo bili naj...", onda se grdno varaju. Ništa nije kraće od pamćenja, naročito lijepih stvari. Onih ružni(ji)h se sjećamo jako dugo...
Ne mogu dusu grijesit pa reci da sam imao ruznih stvari sa LOL-om, ali oni vec dugo nisu ono sto su bili, trenutno stagniraju, a to ce prije da ih dovede do srozavanja ugleda koji su imali i pada kvaliteta sto neminovno vodi osipanju broja korisnika.
to be continued
-
Dzontra_Volta
#12388 Re: Logosoft ALL ABOUT
Treba napomenuti i da je HT distribuirao SK kanale nelegalno svih ovih mjeseci, pa će vjerovatno popiti veliku kaznu i platiti odštetu,MTV wrote:Pa dobio si arenasport paket koji je inace kostao 3,5 KM i da oni koji ga placaju nece ga placat dok se eventualno SK ne vrati u ponudu.semirsar wrote:Sjeca li se ko sta 'no mi dobismo od LOLe nam nasega, kao poklon zbog ukidanja SKMTV wrote:Historija se ponavlja, kao kod Lola u januaru 2016 sad kod Eroneta krajem oktobra.
![]()
- MTV
#12389 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mogući prekidi servisa
Poštovani korisnici,
u cilju unapređenja servisa i redovnog održavanja mreže te radova na novom Logosoft Data centru mogući su prekidi u ispostavljanju xDSL servisa u subotu 29.10. u periodu od 00:00-06:00.
Ulice koje su obuhvaćene mogućim prekidima su: Asima Ferhatovića, Marcela Šnajdera, Patriotske lige, Mehmeda Spahe, Ante Babića, Hasana Brkića, Grada Kalgarija, Trg Sarajevske olimpijade, kao i dijelovi ulica: Nerkeza Smailagića, Trg međunarodnog prijateljstva, Trg ZAVNOBIH-a, Aleja Lipa, Azize Šaćirbegović, Džamijska, Porodice Ribar, Hamdije Čemerlića, Kemala Kapetanovića, Trg heroja, Semira Frašte, Aleja Lipa, Grbavička, Antuna Branka Šimića, Milana Preloga, Salke Nezečića.
U navedenom periodu će dolaziti i do prekida usluga telefonije za sve korisnike.
U utorak 01.11. u periodu od 00:00 do 06:00 mogući su prekidi u ispostavljanju IPTV usluge.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Logosoft
http://logosoft.ba/news/635d432017ef4d6 ... di-servisa
Poštovani korisnici,
u cilju unapređenja servisa i redovnog održavanja mreže te radova na novom Logosoft Data centru mogući su prekidi u ispostavljanju xDSL servisa u subotu 29.10. u periodu od 00:00-06:00.
Ulice koje su obuhvaćene mogućim prekidima su: Asima Ferhatovića, Marcela Šnajdera, Patriotske lige, Mehmeda Spahe, Ante Babića, Hasana Brkića, Grada Kalgarija, Trg Sarajevske olimpijade, kao i dijelovi ulica: Nerkeza Smailagića, Trg međunarodnog prijateljstva, Trg ZAVNOBIH-a, Aleja Lipa, Azize Šaćirbegović, Džamijska, Porodice Ribar, Hamdije Čemerlića, Kemala Kapetanovića, Trg heroja, Semira Frašte, Aleja Lipa, Grbavička, Antuna Branka Šimića, Milana Preloga, Salke Nezečića.
U navedenom periodu će dolaziti i do prekida usluga telefonije za sve korisnike.
U utorak 01.11. u periodu od 00:00 do 06:00 mogući su prekidi u ispostavljanju IPTV usluge.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Logosoft
http://logosoft.ba/news/635d432017ef4d6 ... di-servisa
-
Sakazulu
#12390 Re: Logosoft ALL ABOUT
A gdje je poruka o nemogućim prekidima servisa 
-
Sakazulu
#12392 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nekako zapinje net... Haj puštamo ih do sutra jer su najavili (ne)Moguće prekide servisa...
- semirsar
#12393 Re: Logosoft ALL ABOUT
vala, ako zapinje, a trenutno ne zapinje, ja krehnem lap i preko wifi suknem na tivi filmic, seriju il sta god mi se cejfne u datom trenutku i udri... ima se zalihica, poprilicna. 
- iceman ze
#12394 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prijatelj mi je podstanar, i ima ugovor kod Logosofta na 12 mjeseci. Na koji nacin moze prekinuti ugovor, s obzirom da je samo koristio 3 mjeseca od 12?Vlasnik je prodao stan i mora prijatelj da iseli. Hvala!
- Praetorious
#12395 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ugovor se može raskinuti bez posljedica, ukoliko se vrši preseljenje na adresu na kojoj Logosoft ne pruža usluge. Mislim da je potreban dokaz o lokaciji na koju se vrši preseljenje, ali nisam siguran. Najbolje provjeriti pozivom na njihov broj.
- MTV
#12396 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na lolinom resiveru pise Greska 1023 i nist neradi. Internet i telefon radi. Sad gledam preko android boxa nbc golf 1080p i se*em ovdje na forumu
- MTV
#12397 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nestao BHT HD, ajd da ga vrate al sad sa TTX.
- afannedim
#12398 Re: Logosoft ALL ABOUT
[quote="MTV"]Nestao BHT HD, ajd da ga vrate al sad sa TTX.[/quote
Fakat gdje nestade BHT1 HD. Uredno jutros gledao, a nema ga ni na super web tv.
Edit. Problem je kod njih biće vraćen tokom noći ili tokom sutrašnjeg dana
Fakat gdje nestade BHT1 HD. Uredno jutros gledao, a nema ga ni na super web tv.
Edit. Problem je kod njih biće vraćen tokom noći ili tokom sutrašnjeg dana
Last edited by afannedim on 01/11/2016 19:12, edited 2 times in total.
- Benq
#12399 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nesto je do LoL-a , na TM-u uredno ide BHT HD.
- MTV
#12400 Re: Logosoft ALL ABOUT
Desilo se ovo kod nas vec jednom, ovo je drugi put. Razlog niko ne zna. Naravno da BHT HD nije prestao sa radom i da kod drugih operatera normalno radi.Benq wrote:Nesto je do LoL-a , na TM-u uredno ide BHT HD.