Imas i drugu sezonu. Meni je bolja prva.bingov buraz wrote:Bosch,prva sezona vrlo dobra.Oldskul krimic,glavni glumac odlican za nekoga ko se zove Titus Weliver
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Altsa
#12376 Re: Gledate seriju - preporucite je
- bingov buraz
#12377 Re: Gledate seriju - preporucite je
Volim ja napraviti pauzu izmedju sezona da se slegnu utisci.Doci ce na redAltsa wrote:Imas i drugu sezonu. Meni je bolja prva.bingov buraz wrote:Bosch,prva sezona vrlo dobra.Oldskul krimic,glavni glumac odlican za nekoga ko se zove Titus Weliver
- Diwan
#12378 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bila je preporučivana - ne znam kako je prije nisam gledao
Broadchurch
http://www.imdb.com/title/tt2249364/?ref_=nv_sr_1

Broadchurch

-
kox
#12379 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prva sezona je dobra, u drugoj kvalitet drastično opadne.Diwan wrote:Bila je preporučivana - ne znam kako je prije nisam gledao![]()
Broadchurch
- Diwan
#12380 Re: Gledate seriju - preporucite je
nisam jos stigo do druge sezone - na pola sam prve
- Diwan
#12381 Re: Gledate seriju - preporucite je
Završih prvu sezonu ove odlične serije - čini mi se da je serija s obzirom na kvalitet nepravedno zapostavljena, a lično je stavljam na nivo recimo popularnije Broen ili Missing. Velika preporuka.Diwan wrote:Bila je preporučivana - ne znam kako je prije nisam gledao![]()
Broadchurch
Vidjeh da se sprema i treća sezona
-
Officer Crabtree
#12382 Re: Gledate seriju - preporucite je
sve su one samo u prvoj sezoni blistale...
btw, ne morate u quote ubacivati i fotografiju, pregledniji je forum.
- karanana
#12383 Re: Gledate seriju - preporucite je
I prva sezina the falla je blistala ali nakon toga se srozala
- Drvosjeca iz Dejcica
#12384 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja lagano sustižem propuštene epizode Mladog Pape, meni je fakat dobra serija.
- Diwan
#12385 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kakve ima veze ako je blistalo u prvoj sezoni - serija se komotno mogla zavrsiti i na prvoj sezoni kao i vecina drugih serija. Neke uspiju ponoviti i nastaviti uspjeh i sa drugim sezonama, neke ne, ali to ne negira kvalitet početne sezone. Mislio sam na Killings umjesto Missing, greskaOfficer Crabtree wrote:sve su one samo u prvoj sezoni blistale...
Čak i da je druga ili peta sezona za ocjenu 2, itekako vrijedi gledati originalnu i početnu sezonu.
-
Officer Crabtree
#12386 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne znam zaista iz čega si izvukao zaključak da sam ja napisao nešto u tom smislu
samo konststujem da su im ostale sezone lošije
samo konststujem da su im ostale sezone lošije
- Altsa
#12387 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.Diwan wrote:Završih prvu sezonu ove odlične serije - čini mi se da je serija s obzirom na kvalitet nepravedno zapostavljena, a lično je stavljam na nivo recimo popularnije Broen ili Missing. Velika preporuka.Diwan wrote:Bila je preporučivana - ne znam kako je prije nisam gledao![]()
Broadchurch
Vidjeh da se sprema i treća sezona
- Diwan
#12388 Re: Gledate seriju - preporucite je
Koja je to američka verzija?Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.
- zomri
#12389 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gracepoint se zove.Diwan wrote:Koja je to američka verzija?Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.
http://www.imdb.com/title/tt3435532/
- Diwan
#12390 Re: Gledate seriju - preporucite je
dankezomri wrote:Gracepoint se zove.Diwan wrote:Koja je to američka verzija?Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.Odlicna, prava britanska. Snimljena je i americka verzija sa istim glumcem u glavnoj ulozi.
http://www.imdb.com/title/tt3435532/
-
milann1971
#12391 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prati li ko 2.sezonu Slatkog zivota madjarska serija? utisci??
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
BJB
#12392 Re: Gledate seriju - preporucite je
extra serija..- chakany
#12393 Re: Gledate seriju - preporucite je
Je li misliš na Aranyelet (Golden Life) seriju, ili na neku drugu mađarsku seriju?milann1971 wrote:Prati li ko 2.sezonu Slatkog zivota madjarska serija? utisci??
Ako misliš na ovu koju sam napisao, onda ti mogu kazati da je ja pratim i meni je jedna od najdražih serija koju gledam u posljednje vrijeme. Već sam je u prvoj sezoni zavolio, a evo uskoro završavam sa drugom sezonom, koja je isto tako oduševila kao i prva sezona.
Od mene velika preporuka za Aranyelet (Golden Life) ili Lagodan život kako su je preveli na HBO-u.
- chakany
#12394 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ima li gdje prevod ove serije da se nađe na netu, ili da se gleda odmah online s prevodom?BJB wrote:extra serija..
Gledao sam je na HBO 3, i samo sam pogledao prvu epizodu prve sezone, i onda nisam nastavio dalje, ne zbog toga što mi se nije dopala, nego što mi nije odgovarao termin u kojem se emituje serija.
Zanimljiva je serija, barem ta prva epizoda koju sam ja pogledao.
-
milann1971
#12395 Re: RE: Re: Gledate seriju - preporucite je
bas na tu, hvala punochakany wrote:Je li misliš na Aranyelet (Golden Life) seriju, ili na neku drugu mađarsku seriju?milann1971 wrote:Prati li ko 2.sezonu Slatkog zivota madjarska serija? utisci??
Ako misliš na ovu koju sam napisao, onda ti mogu kazati da je ja pratim i meni je jedna od najdražih serija koju gledam u posljednje vrijeme. Već sam je u prvoj sezoni zavolio, a evo uskoro završavam sa drugom sezonom, koja je isto tako oduševila kao i prva sezona.
Od mene velika preporuka za Aranyelet (Golden Life) ili Lagodan život kako su je preveli na HBO-u.
- Pokusaj_sa
#12396 Re: Gledate seriju - preporucite je
This is us..
Pregledo na Kodi-u prvu sezonu ili barem sto sam nasao tamo..
Mislim da se sad prikazuje na Foxu tek..
Pregledo na Kodi-u prvu sezonu ili barem sto sam nasao tamo..
Mislim da se sad prikazuje na Foxu tek..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12397 Re: Gledate seriju - preporucite je
How to get away with murder je najzanimljivija serija trenutno, definitivno 
-
BJB
#12398 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma skini s torrenta i pokreni u BSplayeru i automatski ce ti povuci titlove ili desni klick i Subtitles> check subtitles online, odaberes jezik i to je to..chakany wrote:Ima li gdje prevod ove serije da se nađe na netu, ili da se gleda odmah online s prevodom?BJB wrote:extra serija..
Gledao sam je na HBO 3, i samo sam pogledao prvu epizodu prve sezone, i onda nisam nastavio dalje, ne zbog toga što mi se nije dopala, nego što mi nije odgovarao termin u kojem se emituje serija.
Zanimljiva je serija, barem ta prva epizoda koju sam ja pogledao.
Serija je predobra, likovi su zabavni, hemija medju likovima odlicna..
-
kakavdanakneiskustvu
-
Moenx
#12400 Re: Gledate seriju - preporucite je
Breaking bad -- naravno ko nije pogledao da pogleda
Dosao samo do sredine trece sezone i naprosto gutam seriju po seriju
SAvaka sezona zavrsava rekao bih tragicni dogadjajem kakvog susrecemo u crnim hronikama i samo desavanje te tragedije je jako kratko i hajde recimo u drustvu se takve stvari spakuju u veoma kratke novinske pasuse i o njima se ne prica
A li zato ova serija tj serije jedne sezone obrade mnostvo likova i karaktera dok ne dodju do tog samog dogadjaja
SAmo snimanje kao da kamera treperi dok prati likove i dijaloge-- dijalozi su najveci dio ove serije -- te citavu stvar na svojstven nacin cini jos realisticnijom i upecatljivijom
Dosao samo do sredine trece sezone i naprosto gutam seriju po seriju
SAvaka sezona zavrsava rekao bih tragicni dogadjajem kakvog susrecemo u crnim hronikama i samo desavanje te tragedije je jako kratko i hajde recimo u drustvu se takve stvari spakuju u veoma kratke novinske pasuse i o njima se ne prica
A li zato ova serija tj serije jedne sezone obrade mnostvo likova i karaktera dok ne dodju do tog samog dogadjaja
SAmo snimanje kao da kamera treperi dok prati likove i dijaloge-- dijalozi su najveci dio ove serije -- te citavu stvar na svojstven nacin cini jos realisticnijom i upecatljivijom