Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mekaba wrote:Hocel biti sta od "Argentine"????? Nadam se da hoce.Ima li TV prenos? Bilo bi pravo da ima da i mi u dijaspori uzivamo malo.Dojadio vala i ovaj "clasico".Sjecam se jednog derbija sa 55.000 gledalaca.Zeljo bio poderan
Đe si stari naš pitaru
Biti će prenos na BHT 1 u 19:30, Argentina obavezno, ne znam koliko si upoznat ,neki od osnivača HZ su bili zadnje gostovanje u Travniku, nisam bio, ali čujem da je bilo jako dobro i očekujem da svi zajedno (mi malo stariji i ove nove mlade prelude HZ) naprave šou na tribini....
Trebao bi biti dernek širih razmjera
Vala mogo si navratiti ....
Negdje sam procitao da lobirate stariju raju da dodju na sjever.Bas je to OK ideja.Malo istok da se preseli na sjever.Bas bih volio ovaj derbi odgledati u zivo kao nekad al jbg. daleko se.Imam osjecaj da ce biti dobra posjeta ovaj put.Da ti pravo kazem mene vise interesuje sta ce se desavati na tribinama nego na terenu.Vazno je da ih dobijemo naravno al fokus je na HZ i desavanja na sjeveru
cappy_tempo wrote:alo evropa izvinite molim Vas, hocete li nas Vi nauciti kako da se izrazavamo. i oprostite za Merlina,obecavam da cu ga od danas redovno slusati. ocam aj ti nabroj 5 razloga zbog kojih unosis tu pozitivu i zbog cega je zalizani "dobar trener",a ja cu ti nabrojati 5 razloga zbog kojih se ti moras roknuti zajedno sa zalizanim.jel moze kulturni?
Nebih da kvarim temu radi osalih ljudi te da ulazim u raspravu, al" radi korektnosti nabrojacu ti 5 stvari:
1. Ne kaze se "alo" vec Halo (da nebi bio u zabludi na telefon se javljas sa "Molim").
2. "evoropa" se pise sa prvim velikim slovom Evropa.
3. Poslije "." nova recenica se uvijek pocinje takodjer velikim slovom.
4. Nije "aj" kaze se hajde, al" to je vec elaborirano. Mirza V. nije "trener" on je sef strucnog staba.
5. F.K.S. je skracenica od Fudbalski Klub Sarajevo.
A cekaj, ako kazemo Euro zar ne bi trebali reci i Europa ?
jest vala. vec vidim kako su otimaju za kartu,a ja lagano sportski prodjem i pokazem godisnju .
sedam poselami mirzu,reci da kosu malo opere red je vala,a cuo sam pricu da ce schauma samo za njega napraviti sampon pa kad pobjedimo to nece biti mirza nego njegova schauma
s3d4m wrote:Nebih da kvarim temu radi osalih ljudi te da ulazim u raspravu, al" radi korektnosti nabrojacu ti 5 stvari:
1. Ne kaze se "alo" vec Halo (da nebi bio u zabludi na telefon se javljas sa "Molim").
2. "evoropa" se pise sa prvim velikim slovom Evropa.
3. Poslije "." nova recenica se uvijek pocinje takodjer velikim slovom.
4. Nije "aj" kaze se hajde, al" to je vec elaborirano. Mirza V. nije "trener" on je sef strucnog staba.
5. F.K.S. je skracenica od Fudbalski Klub Sarajevo.
s3d4m wrote:Halo ba pa dosta je i vas vise .. cim neko misli drugacije daj banujte ga. Kad zeli unjeti nesto pozitivno on provocira, iz neke je sume.. Sarajevo je gledao samo na razglednicama. Eto ti si krema ovog grada.. svaka druga ti je "ocam", "pasha"... Imas mobitel Samsung "marke" Galaxy... pravo ti je "beze" sto Dino Merlin nepjeva na Bazenima, jer da pjeva "ocam" tek bi onda skonto da je Evrovizija truba.. jer ko ima sve zube u glavi taj nije u raji..
Gramatičaru, zar te niko nije naucio da nema nista smjesnije od nepismenog covjeka koji pokusava da pametuje drugima?
Ccccc, ne hraniti trola. Nego kakva je ovo prica sa povratkom stare ekipe na sjever? I tacno koje stare ekipe? Ono, standardna prica o mlijeku, jogurtu i to...
Današnja presica u Fudbalskom klubu Sarajeva kasnila je nekoliko minuta. Glavni krivac za to je bio kapiten plavih Ibrahim Šehić. Naime, Šehić se umjesto u prostorije kluba u Titovoj uputio put Koševa.
„Izvinjavam se na kašnjenju. Mislio sam da je pres na Koševu, jer nisam znao da komšije imaju prostorije“, kazao je Šehić izazvavši smijeh među pristalicama uglavnom plave boje. koji kolc
siki_sa wrote:Današnja presica u Fudbalskom klubu Sarajeva kasnila je nekoliko minuta. Glavni krivac za to je bio kapiten plavih Ibrahim Šehić. Naime, Šehić se umjesto u prostorije kluba u Titovoj uputio put Koševa.
„Izvinjavam se na kašnjenju. Mislio sam da je pres na Koševu, jer nisam znao da komšije imaju prostorije“, kazao je Šehić izazvavši smijeh među pristalicama uglavnom plave boje. koji kolc
Ma j.ebat ga, ne zna gdje je Titova, to je problem
Shef je najavio pobjedu. Ocekujem maestralnu postavku igre. Ocekujem tri boda za Evropu. Ocekujem podrsku sa tribina. Ocekujm da svi oni koji su protiv Mirze V. sutra vide i shvate da Sarajevo ima mladog i perspektivnog sefa strucnog staba.
s3d4m wrote:Shef je najavio pobjedu. Ocekujem maestralnu postavku igre. Ocekujem tri boda za Evropu. Ocekujem podrsku sa tribina. Ocekujm da svi oni koji su protiv Mirze V. sutra vide i shvate da Sarajevo ima mladog i perspektivnog sefa strucnog staba.
Ocel doci njegovih 100 000 necemo moci svi stati ajde ima parking pored
s3d4m wrote:Shef je najavio pobjedu. Ocekujem maestralnu postavku igre. Ocekujem tri boda za Evropu. Ocekujem podrsku sa tribina. Ocekujm da svi oni koji su protiv Mirze V. sutra vide i shvate da Sarajevo ima mladog i perspektivnog sefa strucnog staba.
ja bih rado mijenjao mladog i perspektivnog MV-a za bilo kojeg starog i iskusnog trenera
Hebo sve ako me iko dozivotno otjera sa ovog foruma to ce biti ovaj mirzicic.VTF
k'o mali se sjecam, mada nisam ni sad nesta star, al' derbi utakmice poslije rata su mi u sjecanju po lijepom danu, uvijek sunce, nekad dodje zastavica u novinama ili poster, ona neka atmosfera, raje po ulici u dresovima, a ja dres nosam po ulici vec prethodnih 7 dana, prepucavanja, na svakom koraku pisem FKS HZ, ma ljepota, nadam se da ce se vratiti takva atmosfera