Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovom pjenom skidam puder s lica umijem se sa njom kosta oko 6-7 KM u dm-u, a ako npr sam koristila tus koji se ipak teze skida koristim:
ovo je mlijeko od garnier-a ne znam tacno koliko kosta jer sam ga kupila skupa sa kremom za lice iz iste serije bili oni neki poklon paketi pa sam ovo mlijeko dobila gratis. Uglavnom stvarno skine dobro sve sa ociju a ne ostavi onaj osjecaj suhoce.
ovom pjenom skidam puder s lica umijem se sa njom kosta oko 6-7 KM u dm-u, a ako npr sam koristila tus koji se ipak teze skida koristim:
ovo je mlijeko od garnier-a ne znam tacno koliko kosta jer sam ga kupila skupa sa kremom za lice iz iste serije bili oni neki poklon paketi pa sam ovo mlijeko dobila gratis. Uglavnom stvarno skine dobro sve sa ociju a ne ostavi onaj osjecaj suhoce.
Imam i ja ovu pjenu alverde i zaista je za psjetljivu kozu, nemam reakcija na licu i fino skine puder
Jos nisam..Nisam ni cula za silikonske pudere ali jesam za neku bazu za puder na bazi silikona..
Samo da prijavim utiske o Bourjois Mineral Mousse Foundation.. Imam kombinovano lice-znaci, masna centralna zona, ostatak normalan- sa ovom podlogom-izgleda savrseno..Dodje je bas malo, a traje dugo. Sasvim malo treba za cijelo lice i vrat.. NE nestane nakon nekoliko sati, zapravo mora se skinuti, ali to onim dvofaznim skidacem sminke nije nikakav problem..Normalno, kod nas ne dodje besplatna kabuki cetkica uz ovu podlogu.
Ductus Holedocus wrote:Je li neko probao nesto od Revelique?
usput,kakvi su to silikonski puderi?
Ja sam iz Njemacke dobila neki Lorealov puder koji je na bazi silikona i to ustvari sluzi da se izravnaju bore ko ih ima id a se lice zategne otprilike...s obzirom da sam ja jos prilicno mlada i da nemam bore koristim ga tek zato sto stvarno izgleda odlicno na licu, stopi se sa kozom, ima lijepo pokrivnu moc i ne osjecam tezinu na licu!
Ductus Holedocus wrote:Je li neko probao nesto od Revelique?
usput,kakvi su to silikonski puderi?
Ja sam iz Njemacke dobila neki Lorealov puder koji je na bazi silikona i to ustvari sluzi da se izravnaju bore ko ih ima id a se lice zategne otprilike...s obzirom da sam ja jos prilicno mlada i da nemam bore koristim ga tek zato sto stvarno izgleda odlicno na licu, stopi se sa kozom, ima lijepo pokrivnu moc i ne osjecam tezinu na licu!
aha,pa nema veze..i ja sam mlada..ali ako je tako dobar,sto da ne
relevantan wrote:Ima li neka preporuka za sredstvo za skidanjke šminke, ono kao gel za skidanje?.....sada koristim neko Green line i nisam baš nešto zadovoljna ....prije sam koristila Oriflamova i bila prezadovoljna sada mi naručivati Oriflame nije baš ''na ruku''
nera18 wrote:BJB kakve su nijanse, kakva mu je cijena?
Ma nijanse su od 52 Vanille kod nas pa nadalje..Iako je Vanille 52 tamnija mrvicu od one Healthy mix vanille..Cijena dvadesetpet, cini mi se.
Meni ova podloga super odgovara, samo treba paziti da je ne naneses previse. Prstima ga nanosim.
@pin up girl, meni je jedanput izgledalo ljuspasto ali sam shvatila da sam stavila previse.
nera18 wrote:BJB kakve su nijanse, kakva mu je cijena?
Ma nijanse su od 52 Vanille kod nas pa nadalje..Iako je Vanille 52 tamnija mrvicu od one Healthy mix vanille..Cijena dvadesetpet, cini mi se.
Meni ova podloga super odgovara, samo treba paziti da je ne naneses previse. Prstima ga nanosim.
@pin up girl, meni je jedanput izgledalo ljuspasto ali sam shvatila da sam stavila previse.
ako mislimo na ovo isto malo cudo u kutijici naravno cetkice nigdje.. 14km u dm-u
Cure zna li iko gdje u Sarajevu mogu kupiti maskaru u boji (zelenoj)? Obisla sam danas sta sam stigla (DM, CM) i nasla samo plavu od nekoliko proizvodjaca, ali meni bas treba zelena. Kakve su sanse na onim standovima na pijaci, je li iko ista tako koristio? Nesto me ta ideja ne privlaci, ipak to ide na oci...Hvala
kis.napraforgo wrote:Cure zna li iko gdje u Sarajevu mogu kupiti maskaru u boji (zelenoj)? Obisla sam danas sta sam stigla (DM, CM) i nasla samo plavu od nekoliko proizvodjaca, ali meni bas treba zelena. Kakve su sanse na onim standovima na pijaci, je li iko ista tako koristio? Nesto me ta ideja ne privlaci, ipak to ide na oci...Hvala
Joj imam i ja super sjena, jedva taknutih..Svidi mi se boja, stavim jedanput i shvatim da mi nikako ne stoji, i tako stoje dok im ne prodje rok i bacim..
Imam jedno trostruko od Bourjois, 2 mono sjenila, isto Bourjois i Artdeco nekih tamnijih nijansi koje slabo trosim a koje bih radije prodala pojeftino nego da bacim..Ako hocete slike, recite.
BJB wrote:Joj imam i ja super sjena, jedva taknutih..Svidi mi se boja, stavim jedanput i shvatim da mi nikako ne stoji, i tako stoje dok im ne prodje rok i bacim..
Imam jedno trostruko od Bourjois, 2 mono sjenila, isto Bourjois i Artdeco nekih tamnijih nijansi koje slabo trosim a koje bih radije prodala pojeftino nego da bacim..Ako hocete slike, recite.
BJB wrote:Joj imam i ja super sjena, jedva taknutih..Svidi mi se boja, stavim jedanput i shvatim da mi nikako ne stoji, i tako stoje dok im ne prodje rok i bacim..