FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#12351 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Čestitam, svaka čast i hvala ti Husrefe!!! HVALA!!!!
Image
SmokingMan

#12352 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Joj pitarskog licimjerja.Danas Husref junak a sutra već kloc.... :D
vernes81

#12353 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by vernes81 »

Logovan wrote:Čestitam, svaka čast i hvala ti Husrefe!!! HVALA!!!!
Image
Ova se ubila za avatara :thumbup:
animus

#12354 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by animus »

Sad se vidi koliko je ona utakmica uprotiv radnika bila nebitna za nas. Da je normalan savez nismo je ni trebali igrati. Ima li kakvog kesa od uefe za ovaj rezultat.
klosar pravi

#12355 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

SmokingMan wrote:Joj pitarskog licimjerja.Danas Husref junak a sutra već kloc.... :D

Smijesno mi je šta se dešava jer znamo šta ce biti na koševu i šta ce biti kad odigramo x kuci u prvenstvu..
Koliko smo puta sjebali sve zbog malo ovog " slavlja "..
Dr. Kuca

#12356 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Dr. Kuca »

Sta je ovo, tresem se i dalje
klosar pravi

#12357 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

Zašto?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#12358 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by F&N »

Sta reci za Mujakica i Pidru. Imali su nekih sitnih gresaka ali mnogo mnogo vise dobrog i kvalitetnog. To je buducnost. Realno ako prodjemo Atalantu Mujakiceva cijena ce ici preko milion KM.

Ovako se prave igraci i prodaju...

Sto se tice utakmice... uh... imali smo i srece... ali sreca se treba zasluziti. Sisic je meni fenomenalan. Dupovac je odligrao korektno i mislim da mu je mjesto u prvom timu, jer samo tako imamo full korist od Adukora, koji je najjaci igracu drzavi na zadnjem veznom. Kakva mirnoca. Fantasticno.

Sta god da bude u revansu, ovo je golemo.
Leopard_SA

#12359 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Leopard_SA »

Samo da kazem da sam ponosan na momke. Nadam se da ce ove sezone biti jos ovakvih utakmica, ABd u grupnoj fazi.
Na Kosevu odigrati ozbiljnije, i moliti se Bogu za prolaz.
Leopard_SA

#12360 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Leopard_SA »

F&N wrote:Sta reci za Mujakica i Pidru. Imali su nekih sitnih gresaka ali mnogo mnogo vise dobrog i kvalitetnog. To je buducnost. Realno ako prodjemo Atalantu Mujakiceva cijena ce ici preko milion KM.

Ovako se prave igraci i prodaju...

Sto se tice utakmice... uh... imali smo i srece... ali sreca se treba zasluziti. Sisic je meni fenomenalan. Dupovac je odligrao korektno i mislim da mu je mjesto u prvom timu, jer samo tako imamo full korist od Adukora, koji je najjaci igracu drzavi na zadnjem veznom. Kakva mirnoca. Fantasticno.

Sta god da bude u revansu, ovo je golemo.
:thumbup:
SmokingMan

#12361 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

klosar pravi wrote:
SmokingMan wrote:Joj pitarskog licimjerja.Danas Husref junak a sutra već kloc.... :D

Smijesno mi je šta se dešava jer znamo šta ce biti na koševu i šta ce biti kad odigramo x kuci u prvenstvu..
Nedotatak profesionalizma,kafanski pristup igri u ključnim momentima,sve ćemo mi to lagano privesti kraju,a valja sebe pogledati u ogledalo i priznati sve mane koje ovaj tim ima.Nije da širim pesimizam u ovoj nezaboravnoj noći,ali govorim o stvarima koji se baš zbog to malo uspjeha prebrzo zaboravljaju,i kada dođe neko hlađenje,automatski se nadvije taj depresivni sivi oblak iznad kluba,na kojeg smo već odavno navikli.Zašto se mi uvijek zadovoljavamo periodičnim uspjesima,kada se uz malo više profesionalnog odnosa i pristupa može u prjojeku svake 2 godine sigurno obezbjediti grupna faza Europa lige.Zar da se zadovoljavamo da svoju istoriju obogaćujemo ovim pretkolima,zar je to sve što će ova ekipa,i naredne generacija nama redovno priređivati.Pa ako mi za sebe tvrdimo da smo veliki klub sa stradicijom,onda se mi tako trebamo i ponašati.
klosar pravi

#12362 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

SmokingMan wrote:
klosar pravi wrote:

Nedotatak profesionalizma,kafanski pristup igri u ključnim momentima,sve ćemo mi to lagano privesti kraju,a valja sebe pogledati u ogledalo i priznati sve mane koje ovaj tim ima.Nije da širim pesimizam u ovoj nezaboravnoj noći,ali govorim o stvarima koji se baš zbog to malo uspjeha prebrzo zaboravljaju,i kada dođe neko hlađenje,automatski se nadvije taj depresivni sivi oblak iznad kluba,na kojeg smo već odavno navikli.Zašto se mi uvijek zadovoljavamo periodičnim uspjesima,kada se uz malo više profesionalnog odnosa i pristupa može u prjojeku svake 2 godine sigurno obezbjediti grupna faza Europa lige.Zar da se zadovoljavamo da svoju istoriju obogaćujemo ovim pretkolima,zar je to sve što će ova ekipa,i naredne generacija nama redovno priređivati.Pa ako mi za sebe tvrdimo da smo veliki klub sa stradicijom,onda se mi tako trebamo i ponašati.
Ma brate nogom u guzicu da se udaramo jer nisu dali onaj treci gol bilo bi ih 6 na kraju.
Treba biti pesimistican jer cemo opet titulu izgubiti u prva 2 kola.

Tacno te hladan znoj oblije kad gledaš mentalitet koji imamo samo u evropi.
Da igramo ovako angažovano u ligi bar 70 posto osvajali bi je svake godine bukvalno na prvu kad se primjeti opet nedostatak odma na nasilje okrenut prema igracima, a desice se neminovno je.
SmokingMan

#12363 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Nadam se da ćemo u narednih 10 godina izgraditi napokon neke zdrave temellje,prije svega mislim na igrački kadar koji će se nadopunjavati talenovanim igračima iz domaćeg pogona. :thumbup:
klosar pravi

#12364 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

SmokingMan wrote:Nadam se da ćemo u narednih 10 godina izgraditi napokon neke zdrave temellje,prije svega mislim na igrački kadar koji će se nadopunjavati talenovanim igračima iz domaćeg pogona. :thumbup:

Da li misliš da smo po igračima najbolji u državi?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#12365 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by F&N »

Poserem vam se u realizam.
Mislim da je Husrefu u mislima Besiktas, i da nece dati da mu se ponovi.
klosar pravi

#12366 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klosar pravi »

Kao da se on pita.
Dr. Kuca

#12367 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Dr. Kuca »

Za sve treba vrijeme, dug je to proces. Ali danasnje vrijeme balkansko daj sve sad i odma.
drug_profi

#12368 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by drug_profi »

Mislim, ispascemo, ali sa stilom..... :mrgreen:
Sve cestitke expediciji u Bergamo. Mozemo biti ponosni.
moa

#12369 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by moa »

kako se zove cavuga, on je dobro odigrao jest da je imao par pogresnih dodavanja ali halalit cu mu.
Itsoktobealone

#12370 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Itsoktobealone »

Hahahahaha Husrefu prije 3 dana sve po spisku redali, evo sad bi ga uramili. Šta ti je mentalitet :lol: :lol:

Rezultat :thumbup:
drug_profi

#12371 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by drug_profi »

Ja sam ove hefte vec dvije kile pite pojeo.
Kaligrafija

#12372 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kaligrafija »

A sad malo realnosti, nismo se sa loptom sastavili do ulaska Handzica, (a poslije nas je taj gol nosio i malo smo se razbudili, ali razbudili u smislu da se bolje branimo, a onda onaj Sisicev gol nas je jos podigao, a oni su potonuli, sto od soka, sto od umora...) ne sto mi ne znamo bolje, vec zbog straha, olovne noge...nismo znali pas uputit kako treba...odbrana najbolji dio ekipe veceras, ustvari svi su podjednako trcali u odbranu, vracali se nazad, doduse i nije se tesko bilo vracati kad haman centra nismo preli, to nas je i izvadilo...Atalanta jako brza i uigrana ekipa, ali na kraju i oni su izgubili snagu...pretrcali su duplo u odnosu na nas, posteno se isfulali i stigla je kazna u vidu, dvije sanse, dva gola...cak sam misljenja, da su momci imali muda i krenuli na juris, da bi im uvalili treci gol...jeste da je to mac sa dvije ostrice, ali bila je prilika, da ih dokrajcimo, ali i da fasujemo...ovako je ipak najbolje...Atalanta strasna ekipa, mi najsretnija...Fortuna nas je pogledala ovaj put, nadam se tome i na Kosevu...Na Kosevu ne srljati, vec se zatvoriti skroz, bunker, 90 minuta i cekati sansu iz kontri...mi jesmo napadacka ekipa, ali protiv ovakve ekipe, mi ne mozemo i ne smijemo se otvoriti...!

Jbt ja jos u soku...ne mogu da vjerujem...Evo sanse Husrefu sad da napravi iskorak u Evropi, gubio je u LP u trecem kolu, play off Kupa Uefa, valjda je vakat, da mlatne sve i odvede nas u grupnu fazu takmicenja... :D Znam serem, al lijepo je mastati... :lol:
Last edited by Kaligrafija on 27/07/2018 01:04, edited 2 times in total.
Nasa Stvar

#12373 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nasa Stvar »

Nadzorna_ploca wrote:
Capajebo wrote:
Maharadza wrote:Mes'čini niko nikada nije igrao neriješeno sa nekom ekipom iz liga petice?! 8)
U gostima nije. Jeste Zeljo protiv Malage na Kosevu 0:0, ne mogu da se sjetim koje godine tacno.
2007 ili 08. Mi igrali sa Kievom.
Mala ispravka,igrali oni s Malagom isto vece kad i mi s Besiktasom u Istanbulu 1.kolo kupa UEFA,al u gostima nikad niko,a aBd i da prodjemo prvi
Maharadza

#12374 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Maharadza »

Itsoktobealone wrote:Hahahahaha Husrefu prije 3 dana sve po spisku redali, evo sad bi ga uramili. Šta ti je mentalitet :lol: :lol:

Rezultat :thumbup:
Nikada, ostajem pri mišljenju da nama treba neki mlađi, moderniji trener, a Husrefa svakako ostaviti u klubu! Kontam ako mogu onoliki uhljebi i ženturače, može vala i legenda guzeljati (i koji je za razliku od njih dokazao da voli klub više nego išta na dunjaluku)!

Ovo večeras je ionako bilo (naj)više sreća i to svi znamo, mada nije razlog da se ne slavi svakako! :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#12375 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Raigor Stonehoof »

koji je to bolji trener od husrefa da ga mozemo dovest, boga ti?

sreca je i hrvate dva puta ispratila na penalima, pa cisto sumnjam da imaju sabane koji sami sebi cejf kvare nekakvim izgovorima. nije sreca da imas najboljeg golmana lige. da smo imali krosevskog, tek bi tad potop bio :D
Post Reply