Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:Doboj pa preko Teslica i Borja il gore autoputem sad
Nije cesta preko Vlasica za zime
Po Borjama je cisto uvijek kad sam prolazio
Ovo preko Borja je daleko najlosija varijanta. Dok prodjes one guzve oko Jelaha prisjedne ti sve.
Autoput je najmirnije rjesenje.
Ja cesto preko Jajca furam, stela sam tim putem i potrosim maksimalno 15 minuta vise nego preko Vlasica gdje realno ima cesto odrona, time i opasnosti da potrosis puno vise vremena na putu
Al zato iza Teslica pun gas pa namiris
Govorio sam o prohodnosti puta, odrzava se i bolja varijanta je, bar meni, od Vlasica. I put kroz Jajce je opterecen dosta, ja bih autocestom, najbrze, najsigurnije, doduse nije najjeftinije ako je to faktor
Throttle wrote:Al zato iza Teslica pun gas pa namiris
Govorio sam o prohodnosti puta, odrzava se i bolja varijanta je, bar meni, od Vlasica. I put kroz Jajce je opterecen dosta, ja bih autocestom, najbrze, najsigurnije, doduse nije najjeftinije ako je to faktor
Ma odrzava se i preko Jajca. Ja sam danas isao do Cazina i nazad (680 km ) nigdje problema nije bilo.
Preko Borja nekako najvise vremena potrosim, ubjedljivo. Isao sam cesto ranije pa odustao.
Throttle wrote:Al zato iza Teslica pun gas pa namiris
Ma odrzava se i preko Jajca. Ja sam danas isao do Cazina i nazad (680 km ) nigdje problema nije bilo.
Preko Borja nekako najvise vremena potrosim, ubjedljivo. Isao sam cesto ranije pa odustao.
Ja neki dan ukucavam u google Bihać, tražio nešto, kad mi stalno pretraživač sam u vrhu nudi nekakvu Sanju Bihać.
E tu ti ja povežem da bi to moglo biti ono oko onih sex snimaka nešto.
Jel to to?