1927. god.

Ako bi neko imao sliku iste lokacije dok se na njoj nalazila kafana Bagrem bio bih veoma zahvalan. Već sam ranije pitao, ali ne gubim nadu.zikamu wrote:Staro Lutkarsko pozoriste
Odlična,RJ57 wrote:
a ova je skroz cool, neko je očito spuco u znak stanice park koji stoji ukrivo![]()
zar si zaboravila? pisali smo davno o tome ,tramvajska stanica kod parka/higijenskog i vidi se sruseni umjetnicki paviljon.moram pitati ovog prijatelja koja je tacno godina,vozac je njegov tata i jos je zivBanksy wrote:
Odlična,
Gdje je ovo?
Izgleda, jesambitanga_sa_otesa wrote:zar si zaboravila? pisali smo davno o tome ,tramvajska stanica kod parka/higijenskog i vidi se sruseni umjetnicki paviljon.moram pitati ovog prijatelja koja je tacno godina,vozac je njegov tata i jos je zivBanksy wrote:
Odlična,
Gdje je ovo?

moglo se voziti i poslije ovog rata,a moze i sad ako imas odobrenjeChallenger_ wrote:ali nisam znao da se poslije rata kolima moglo kroz nju voziti.
Mislio sam poslije II sv. rata. Inače, meni su u glavi samo pješaci i kočije. Takva su mi sjećanja iz djetinjstva. Auto ili više auta nisam vidio nikad za nikad.bitanga_sa_otesa wrote:moglo se voziti i poslije ovog rata,a moze i sad ako imas odobrenje
StojčevacChallenger_ wrote: Znao sam da je Gestapo furao Alejom () ali nisam znao da se poslije rata kolima moglo kroz nju voziti. Zna li se do kada? Ova fotografija je, pretpostavljam s početka 70-ih?
Dobar hint. To je to.Banksy wrote:Stojčevac

Challenger_ wrote:
Na tri'es koraka od tvoje kuće. Ni ova nije daleko:muha_sa wrote:

Challenger_ wrote:Na tri'es koraka od tvoje kuće. Ni ova nije daleko:muha_sa wrote:

umjesto metli sad se dresovi prodajuzikamu wrote:
1927. god.
Joooj. Piši Muha. Ti doživljaji su kao hiljadu slika. Kad uFatim vremena ispričaću ti kako me kao dijete uhvatila da hračem pokojna Veca Ilić sa vrha Velikog Alifakovca, tada Vladimira Gačinovića.muha_sa wrote:u ovu dzamiju me slali u mektebne sjecam se da sam 10 dana sastavio a hodza me spuco nakom šipkom iza uha
![]()