to se mora odraditi inace nastaje dzungla
treba onda bager zvat da struze
Imaju one makaze za zivicu.Black swan wrote:sedam puta je trebalo kositi...i ovo nije trava kad jhe debala ko prst i nije ravno i ima kamenja
Sad jesam.Black swan wrote:jesi i ti haustorce?![]()
palim kad mogu, orezujem kad mogu, farbam kad mogu
ne kad je neki intelektualac s faxa napisao knjigu da treba![]()
u odnosu na 2012. kad sam napravio havariju pa su dolazili vatrogasci![]()
sada palim u parcijalama od oktobra...tako da vatra nema kuda...
jbg ograda od zice obloizena plastikom lako
Razredjivac i motorno ulje koristimjapin_mutapi wrote:ja na pumpi naspem u kanister 5 litara benzina pa sve to lijepo polijem i onda zapalim
zemlja gori a ne trnje i siblje
stranka ga guramahalik wrote:Što je taj Haris Godinjak toliko bitan da na naslovnici Avaza stoji da je podlegao ako je od ranije poznat policiji i nije slika i prilika
guraLAkloniran wrote:stranka ga gura

Eno sad pišu da je porodica tog Hrvata namirila štetu Mensudu KečiThorgerson wrote:U vezi one statue u parkusi, raja se redovno, tj. turisti, fotografisu u raznim pozama.
Nedavno sam primjetio dva stranca, zagrlili onog covjeka i ono smiju se i slikaju.U jednu ruku im zamjeram, a opet u drugu im ne mogu zamjeriti, jer npr. ploca koja opisuje je na podu, sa fontom 7. Pola raje to ni ne pogleda niti primjeti.
Ondje je trebalo staviti plocu opisa dogadjaja, da bude haman kao i statua. I da se odmah moze vidjeti. Sta zna turist jbt dodje u park i vidi statuu nekog covjeka nekoga doziva. Ili velikim slovima napisati ne znam GENOCID SREBRENICA a onda dole ispod opis dogadjaja. Jok. Oni stavili font, treba ti optika da ga procitas.