Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Crvena Tifoza
#12351 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Teško je danas napraviti šalu na račun trenutne administracije. Dosta stvari koje su se prije smatrale nemogućim i smiješnim, danas su postale norma. Šale nisu ni blizu smiješne koliko su reakcije Sarah i K. CONway. 
- jeza u ledja
#12352 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislim da Trumpu treba odati priznanje, jer donekle jeste uticao na ova desavanja sa S. Korejom. Koliko je to do njega, koliko do Kima, koliko do Moona, Xija ili situacije na terenu, o tome ce se pisati. Ali mislim da je i Trump tu igrao ulogu. Poslao je CIA direktora Pompea na tajne dogovore u SK (lik koji je novi drzavni sekretar) i ako cak i ako se nista ne desi, mislim da je ovo progres sto se tice odnosa na poluotoku. Moguce da je retorika "ja imam vecu kitu" u ovom slucaju upalila. Potreban je krelac da bi razumio drugog krelca, jel.
Malo je tesko progutati da ce lik koji drzi pod kontrolom najveci konc-logor na planeti tek tako odustati od svoje najvece batine. Sjecam se kad mu je babo uginuo da je bila prica kao skolovan na Zapadu (u Mostaru
), moderan, orjentiran ka vani, kao mozda ce doci do otkravljenja odnosa. Desilo se suprotno, nuklearni testovi, ubistvo brata, konsolidacija vlasti. Moguce da je to sve briljantno uradjeno da bi se sa pozicije snage ukljucilo u pregovore. Moguce da je Kim skontao ha sto ne bi i oni kao Kina prihvatili progres, obogatili se malo, a opet zadrzali vlast. Moguce i da su fakat nesto spickali sa tim mjestom gdje testiraju nuklearke. A moguce i da su mu ponudili neku lovu. Boga pitaj. Moguce isto tako da ce neko smakEti sa vlasti. Ostaje da se vidi.
Isto tako sjecam se kad je ovaj Moon izabran na vlast, u jeku skandala sa Samsungom, korupcijom, itd, i da je bila prica koliko je ovaj lijevo okrenut, pacifista, mozda najotvoreniji juznokorejski premijer (ili je predsjednik, sta ono?) prema susjedima. Mescini da je on mozda najzasluzniji za ove pregovore, a niko o njemu ne prica.
Ali eto ostaje da se vidi.
No opet kazem, treba odati priznanje i Trumpu, jer mogao je komotno reci mrs, jebite se, sacu vas kitom po glavi.
Ali nije. Sta ce dalje biti, ostaje da se vidi. Meni je uvijek draze kad vidim da se radi ka miru, umjesto ka ratu. Vrlo moguce da ce krajnji ishod svega ovoga biti denuklearizacija poluotoka, ALI i povlacenje SAD iz Juzne Koreje, sto mislim da ce biti malo tesko progutati americkom vojnom establismentu.
Helem, sve je bolje nego zveckanje nuklearnim oruzjem.
PS: Ova komicarka iznad, gledao sam je ranije. Nisam uopste gledao ovaj bit sa correspondence dinner, jer me zenska nervira uzasno. Bila je po nekim late night showovima....bezze.
Malo je tesko progutati da ce lik koji drzi pod kontrolom najveci konc-logor na planeti tek tako odustati od svoje najvece batine. Sjecam se kad mu je babo uginuo da je bila prica kao skolovan na Zapadu (u Mostaru
Isto tako sjecam se kad je ovaj Moon izabran na vlast, u jeku skandala sa Samsungom, korupcijom, itd, i da je bila prica koliko je ovaj lijevo okrenut, pacifista, mozda najotvoreniji juznokorejski premijer (ili je predsjednik, sta ono?) prema susjedima. Mescini da je on mozda najzasluzniji za ove pregovore, a niko o njemu ne prica.
Ali eto ostaje da se vidi.
No opet kazem, treba odati priznanje i Trumpu, jer mogao je komotno reci mrs, jebite se, sacu vas kitom po glavi.
Helem, sve je bolje nego zveckanje nuklearnim oruzjem.
PS: Ova komicarka iznad, gledao sam je ranije. Nisam uopste gledao ovaj bit sa correspondence dinner, jer me zenska nervira uzasno. Bila je po nekim late night showovima....bezze.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12353 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kako sam bio uvjeren da će pobijediti
tako sad nisam uvjeren da će ostati
dakle TRUMP će nam biti 4 + 4 godine
a teror medija se nastavlja
on je vječan
on je vječan
-
Maxxtro
#12354 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I nije zavrsio. Trumptardi generalno imaju problema sa komprehenzijom cinjenica i vijesti. Znam da je tesko, ali probaj se stavit u njihove cipele i zamislit kako je to kad ti fali nesto podobro u glavi. On je vjerovatno mislio na ovo: https://www.bloomberg.com/news/articles ... ith-russiadale cooper wrote:Ko je potvrdio?raoul duke wrote:Pandakonda wrote:South Korean president credits Trump with bringing North Korea to the table
https://www.washingtonpost.com/world/as ... e7ed6e0fb4
Ako je Obama mogao dobit može i Trump nakon što je oborio Berlinski zid našeg vremena
Jedva godinu dana u WH riješio je problem koji traje duže od 60 godina![]()
I još su ovim danas potvrdili da je cijelo vrijeme bio Witch Hunt a priča o Rusima veliko ništa![]()
Nigdje nisam pročitao da je Robert Mueller završio svoju istragu.
Mislim da mu se ne isplati objasnjavat kako se iz toga ne moze zakljuciti da nije bilo koluzije.
- seln
#12355 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Otkud si ti za Trumpa?Black swan wrote:kako sam bio uvjeren da će pobijediti
on je vječan
Po tvojim politickim mjerilima, Trump je ljevicar, skoro pa komunist...
- raoul duke
#12356 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šalu na stranu, mislim da se neće ni kandidovati za sljedeće izbore a kamoli pobijediti.Black swan wrote:kako sam bio uvjeren da će pobijediti
on je vječan
On je razbio javno mnijenje o američkoj politici i ulozi glavne baje u Bijeloj kući ..
Davno sam pisao na ovoj temi da su Trumpa bacili u ovalni ured samo zbog ove situacije sa Sjevernom Korejom jer Hillary jednostavno nije bila dovoljno velikog kalibra da se postavi bahato kao što je to Trump uradio.
Sve u svemu bit će pravo interesantno posmatrati sljedeće američke izbore, ovo je sve bila samo predigra
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12357 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
al će nam ostati teroriziranje kroz film strip glazbu i općenito mejnstrim medije
jednostavno moraš biti kao marija majka tereza kesovija da te ne potkače
mada su i majku tereziju poktkačili s nekoliko knjiga i dokumentaraca
dakle njihovi mediji svakog mogu uništiti
- seln
#12358 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Uocite deset razika:Black swan wrote:al će nam ostati teroriziranje kroz film strip glazbu i općenito mejnstrim medije

- insomnia78
#12359 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
TruNp je pošteniji
- jeza u ledja
#12360 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump je darezljiviji.
- GandalfSivi
#12361 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koji ludjak moras biti da zaposlis Giulijanija. Dobar dernek danas...
-
FreakyStyley
#12362 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kanye West treba biti novi Secretary of State.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#12363 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
saki dan typ tone sve vise i vise...
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#12364 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
presjednik mita i lazi
- pirmin
- insomnia78
#12366 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opleli Francuzi po njemu zbog izjave
- spreca
#12367 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
on je №1 debil prezident....a bio jedan drugi do njega 
- Point.
#12368 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kao da je S Koreja na vrhu liste američke vanjske politike pa samo zbog toga postavili klovna za predsjednika.raoul duke wrote:Šalu na stranu, mislim da se neće ni kandidovati za sljedeće izbore a kamoli pobijediti.Black swan wrote:kako sam bio uvjeren da će pobijediti
on je vječan
On je razbio javno mnijenje o američkoj politici i ulozi glavne baje u Bijeloj kući ..
Davno sam pisao na ovoj temi da su Trumpa bacili u ovalni ured samo zbog ove situacije sa Sjevernom Korejom jer Hillary jednostavno nije bila dovoljno velikog kalibra da se postavi bahato kao što je to Trump uradio.
Sve u svemu bit će pravo interesantno posmatrati sljedeće američke izbore, ovo je sve bila samo predigra
- corolla02
#12369 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Saga continues...
- raoul duke
- seln
#12371 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
raoul duke wrote:
- Acid25
#12372 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Večeras u 20h naranča drži govor.
Jedva čekam da provali kakvu glupost i prekine deal sa Iranom, pa da gorivo plaćam 5 KM po litri.
Jedva čekam da provali kakvu glupost i prekine deal sa Iranom, pa da gorivo plaćam 5 KM po litri.
- TAFKAP
#12373 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jebo on sliku svoju, znači svki dogor, ugovor, ... ne vrijedi papria nma kojem je pisan.
- arzuhal
#12374 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Morončina. Izraelski pajac.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12375 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
KANYE 2020
CMON
CMON