UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
#12351 Re: UEFA Champions League
Dobae ovsj golman Brazilac u Romi
i Ederson je dobar
ali su i dalje za klasu ispod Neuera i Ter Stegena
i Ederson je dobar
ali su i dalje za klasu ispod Neuera i Ter Stegena
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12352 Re: UEFA Champions League
Gledam imena kod Seville, niko značajan, a odigraju ko da su Madrid ili Barsa sa Unitedom.
Stvarno bruka za United sa onakvim igračima.
- Point.
#12353 Re: UEFA Champions League
Toliko je losa utakmica u Sevilji bila, da sam od 35 minute gledao Derby-Leeds.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12354 Re: UEFA Champions League
Što, nisi mogao gledati Romu 
-
Mustang1
#12356 Re: UEFA Champions League
Pa ne odigraju oni ko Real ili Barsa, nego Uniteda ne treba velicati i porediti sa Realom, Barcom, PSG.om i kime vec. Nego sa timovima koji su na dnu tabele. Kada se zamisli da je Real odigrao kao WBA onda je sinocnja utakmica OKTomahawk11 wrote:Gledam imena kod Seville, niko značajan, a odigraju ko da su Madrid ili Barsa sa Unitedom.
- leškarenje
#12357 Re: UEFA Champions League
Kakvim igracimaTomahawk11 wrote:Gledam imena kod Seville, niko značajan, a odigraju ko da su Madrid ili Barsa sa Unitedom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12358 Re: UEFA Champions League
Ono da, Unitedova igra je takva da ne trebaMustang1 wrote: Pa ne odigraju oni ko Real ili Barsa, nego Uniteda ne treba velicati i porediti sa Realom, Barcom, PSG.om i kime vec. Nego sa timovima koji su na dnu tabele. Kada se zamisli da je Real odigrao kao WBA onda je sinocnja utakmica OK
Jelde, pa koliko je koštao taj Lindelof, koliko Herera, Young....a gdje su Pogba, Lukaku, Matić, Sančez....bježi tamoleškarenje wrote:Kakvim igracima Lindelof,Herera,McTominay,Smalling,Young .....obicni prosjek,ubili se za Hull City mada ima ovdje jos njih koji nisu za UTD....Mata Valencia sinoc ko Bekic uglavnom smijesna ekipa.
- Point.
#12359 Re: UEFA Champions League
Radije bi gledo uzbekistansku dramu, nego te bogalje. Isto ti dodje.Tomahawk11 wrote:Što, nisi mogao gledati Romu
- leškarenje
#12360 Re: UEFA Champions League
Boga mi nisam te skonto
nebitno koliko je kosto,kad se danas svi preplacuju ...nema njima pomoci sa 6-7 prosjeka u ekipi i klocem na klupi.
Bolje imati izjednacenu ekipu ko Sevilja ,nego 3 zvijezde koje igraju sa ovim prosjecnim....to sto igraju za UTD ne znaci da su igracine.
Bolje imati izjednacenu ekipu ko Sevilja ,nego 3 zvijezde koje igraju sa ovim prosjecnim....to sto igraju za UTD ne znaci da su igracine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12361 Re: UEFA Champions League
Šta ću ti ja....jesu li Pogba, Lukaku, De Gea, Sanchez, Matić, Mata zvijezde? Da ne nabrajam ove ostale, eto Valencia, Herera, Young...a pogotovo u odnosu na imena koja igraju za Sevillu....sramota je, bolan, da ekipa sa ovakvim imenima izgleda inferiorno, da izgleda poput ekipe iz Segundeleškarenje wrote:Boga mi nisam te skontonebitno koliko je kosto,kad se danas svi preplacuju ...nema njima pomoci sa 6-7 prosjeka u ekipi i klocem na klupi.
Šta hoćeš reći, Sevilla ima bolju ekipu nego United
- skafiskafsnjak
#12362 Re: UEFA Champions League
Hah... u prijasnjim klubovima igracine, dodju u United , postanu kurtoni obicni 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12363 Re: UEFA Champions League
Nemoguće da svi preko noći zaborave igrati lopte.skafiskafsnjak wrote:Hah... u prijasnjim klubovima igracine, dodju u United , postanu kurtoni obicni
Do koga li je
- leškarenje
#12364 Re: UEFA Champions League
Mata nije zvijezda,Matic nije zvijezda ,Lukaku isto tako.....to sto su oni placani nekim basnoslovnim ciframa je neznanje Murinja i ovih sto vode klub
Ja sam napisao da je bolje imati 11 prosjecnih igraca koji igraju lopte,nego pola-pola gdje ovi prosjecni povlace ove lafo zvijezde u svoj prosjek.
Ja sam napisao da je bolje imati 11 prosjecnih igraca koji igraju lopte,nego pola-pola gdje ovi prosjecni povlace ove lafo zvijezde u svoj prosjek.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12365 Re: UEFA Champions League
Ma nisi u pravu u slučaju Seville i Uniteda, a ti kako hoćeš. Bolan, tu Sevillu je Real, još su tad bili totalno van forme, našamarao 5-0 za poluvrijeme, ovi nisu znali gdje udaraju.
Istu Sevillu koja je sinoć, kad se pogleda statistika, ubila United i samo ih je spasio De Gea koji je sve živo izvadio.
Taj isti Matić je došao kao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, Pogba došao kao top igrač, Lukaku bio najbolji strijelac PL.
Istu Sevillu koja je sinoć, kad se pogleda statistika, ubila United i samo ih je spasio De Gea koji je sve živo izvadio.
Taj isti Matić je došao kao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, Pogba došao kao top igrač, Lukaku bio najbolji strijelac PL.
- leškarenje
#12366 Re: UEFA Champions League
Ja nijednom nisam spomenuo Pogbu ,mada Lukaku ce pokazati da je parmak u dogledno vrijemeTomahawk11 wrote:Ma nisi u pravu u slučaju Seville i Uniteda, a ti kako hoćeš. Bolan, tu Sevillu je Real, još su tad bili totalno van forme, našamarao 5-0 za poluvrijeme, ovi nisu znali gdje udaraju.
Ko je tad trenirao Sevilju
Nego,evo slike koja sve objasnjava

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12367 Re: UEFA Champions League
Pa slika objašnjava da je Mourinho posto isluženi kloc koji ne zna šta će sa skupim pojačanjima.
Jedino nije uspio sjebati golmana, ostatak ekipe je bolje ne komentarisati.
Zamisli da im je umjesto De Gee kloc poput Mignoleta, pa za opstanak bi se borili
Jedino nije uspio sjebati golmana, ostatak ekipe je bolje ne komentarisati.
Zamisli da im je umjesto De Gee kloc poput Mignoleta, pa za opstanak bi se borili
- MyTao
#12368 Re: UEFA Champions League
Koliko lose igraju, mogao bi United uzeti klempu na kraju...
Definitivno ce proci Sevillu... 1 - 0 kod kuce i prolaz kao nista.
Onda ce dobiti neku veliku ekipu, Real ili Barsu i izbaciti i njih nekako ovom sugavom igrom, a posle toga ih niko ne moze zaustaviti.
Definitivno ce proci Sevillu... 1 - 0 kod kuce i prolaz kao nista.
Onda ce dobiti neku veliku ekipu, Real ili Barsu i izbaciti i njih nekako ovom sugavom igrom, a posle toga ih niko ne moze zaustaviti.
- zomri
#12369 Re: UEFA Champions League
Unitedu je izbor trenera poslije sir Alexa katastrofalan. Mourinho je tu još i najbolji, on se prestao usavršavati dolaskom u Real, ova druga dva što su imali su u 90tima. Njima treba jedan moderan trener da ih krene, neki od ovih njemačkih ili španskih entrenadora.
Mourinho sam priznaje da uopšte ne trenira ofanzivne mehanizme nego se fokusira samo na odbranu. Kao odbrana je timski posao, a gore se oslanja na individualnu kvalitetu. To je moglo prolaziti prije 10tak godina kad si imao dosta bolje individualce od drugih, ali ne i danas kad Stoke ima Shaquirija ili Sevilla koja je budžetom manja i od Stokea ima Banegu, Gansa, Muriela...
Mourinho sam priznaje da uopšte ne trenira ofanzivne mehanizme nego se fokusira samo na odbranu. Kao odbrana je timski posao, a gore se oslanja na individualnu kvalitetu. To je moglo prolaziti prije 10tak godina kad si imao dosta bolje individualce od drugih, ali ne i danas kad Stoke ima Shaquirija ili Sevilla koja je budžetom manja i od Stokea ima Banegu, Gansa, Muriela...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12370 Re: UEFA Champions League
Pa Sanchez je od kandidata za Balon postao igrač za BHT Premijer lige u samo 15 dana. Dokaz da nešto ne štima.
- zomri
#12371 Re: UEFA Champions League
Čim je prešao znalo se da nit United njemu odgovara niti on odgovara Unitedu. Više je to bilo da se smire navijači i zajebe City nego bilo kakvo, makar i kratkoročno planiranje.
Može on javno pričati šta hoće, sumnjam da mu je bio plan da ovo sinoć ovako završi

Može on javno pričati šta hoće, sumnjam da mu je bio plan da ovo sinoć ovako završi

- supercali
#12372 Re: UEFA Champions League
Grijesis kod van gaalazomri wrote:Unitedu je izbor trenera poslije sir Alexa katastrofalan. Mourinho je tu još i najbolji, on se prestao usavršavati dolaskom u Real, ova druga dva što su imali su u 90tima. Njima treba jedan moderan trener da ih krene, neki od ovih njemačkih ili španskih entrenadora.
Ja tvrdim da je van gaal i dalje jedan od najboljih trenera koji postoji mozda ne u samom vrhu kao ranije al u top 5 sigurno jeste
Njega samo jebe sto njegov metod rada se tek vidi kasnije pa drugi pokupe kajmak
- leškarenje
#12373 Re: UEFA Champions League
Moyes da je imao kes koliko trosi Special Zero bi imao duplo bolje rezultate .
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12374 Re: UEFA Champions League
Jašta bi... K'o sa svim klubovima poslijeleškarenje wrote:Moyes da je imao kes koliko trosi Special Zero bi imao duplo bolje rezultate .
- zomri
#12375 Re: UEFA Champions League
Eno Mourinhu se brkovi bijele od kajmakasupercali wrote:Grijesis kod van gaalazomri wrote:Unitedu je izbor trenera poslije sir Alexa katastrofalan. Mourinho je tu još i najbolji, on se prestao usavršavati dolaskom u Real, ova druga dva što su imali su u 90tima. Njima treba jedan moderan trener da ih krene, neki od ovih njemačkih ili španskih entrenadora.
Ja tvrdim da je van gaal i dalje jedan od najboljih trenera koji postoji mozda ne u samom vrhu kao ranije al u top 5 sigurno jeste
Njega samo jebe sto njegov metod rada se tek vidi kasnije pa drugi pokupe kajmak