Prežvakana tema brate sto putaElubrylla wrote:Joj ovih olx prodavaca, postavlja oglas prije 3h i ja postavljam upit, kaze nemamo na stanju
Da nije kojim slučajem Game007/Home007
Moderator: Benq
Prežvakana tema brate sto putaElubrylla wrote:Joj ovih olx prodavaca, postavlja oglas prije 3h i ja postavljam upit, kaze nemamo na stanju
Ramsey8 wrote:Kako onaj lik iz VK prodaje onako jeftino kako mu se isplati?
Bivši profil perop - jedan od najpouzdanijih i na pikuUltraviolent wrote:Je l' ko kupovo kod ovog UEFI_Tech, kakva su iskustva?
Driveri vjerovatno. Uradi Display Driver Uninstaller (DDU), pa instaliraj drivere od grafičke "od nule".tvojkomsija wrote:Moze li pomoc kako da se rijesim malog trzanja u igrama?
Testirao sam Gta v i Far Cry Primal, obje idu na ultra bez problema, ali fps cesto ide 59-60 i kao da malo trza..
Radio sam benchmark u obje igre i rezultat je isti, tokom citavog benchmarka fps ide 60 pa 59.8 pa 60.2 pa 59.5, itd.
I u cs go takodjer, fps bude 180 pa padne na 170 i osjetim trzanje
Graficka je rx580, procesor i5 4570
kakav ti je monitor?tvojkomsija wrote:Zadnje sam instalirao i isto je. Mislim da nije do graficke jer je ista situacija i na low i na ultra.. proguglat cu pa mozda nesto nadjem
Uradi uninstall drivera sa DDU, pa instaliraj ponovo. Ima razlike. Meni je u Rocket League, u kom mi je prosjek 200fps, padalo na 30 jer sam samo "nalijepio" nove drivere.tvojkomsija wrote:Nije do vsync, i kad je vsync iskljucen u Csgo fps pada sa 180 na 130, a u Gta sam sa fraps radio benchmark (very high postavke i vsync ukljucen) i kaze avg fps 59.961 min 59 max 61
Znaci nije to nista preveliko, nekad fps brojac ni ne registruje, ali me cudi kako je tako bez obzira na postavke
A u csgo dosta vise smeta
Okej super, hvala ti puno. Već sam naručio.Averus wrote:Bivši profil perop - jedan od najpouzdanijih i na pikuUltraviolent wrote:Je l' ko kupovo kod ovog UEFI_Tech, kakva su iskustva?
Ma samo EGOHUMAN bajo moj:Averus wrote:PREACH!![]()