Irak
- Em2r
#12351 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ko sto neko rece Salike, zlo pobijediti NECE.
A haridzije mogu da ga ..... oho ho.
- salik79
#12352 Re: ISIS zauzeo Mosul
Btw, navodno se danas neoharidzije okupljaju u hotelu Bristol, na promociji nekakvog stiva koje "Ehlisunetskom vagom" "vaga" sije i haridzije.Em2r wrote:Ko sto neko rece Salike, zlo pobijediti NECE.
-
sumirprimus
#12353 Re: ISIS zauzeo Mosul

stara je tri dana...
pomaci u odnosu nju i naprijed i nazad...
- Mlohavi
#12354 Re: ISIS zauzeo Mosul
Džihadisti ISIS-a vade organe zarobljenika, ali ne kako bi ih prodavali
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dzih ... 64457.aspx
Dobrice neke, mediji su krivi za losu sliku o njima.
- Co0l
#12355 Re: ISIS zauzeo Mosul
O ISIL-u sve najgore,ali ova tri komentara su predobraMlohavi wrote:Džihadisti ISIS-a vade organe zarobljenika, ali ne kako bi ih prodavali
Dragutin Broketa · Institut za jadranske kulture i melioraciju krša (Split)
a zašto su im službeni dokumenti na engleskom a ne na arapskom jeziku?
Like · Reply · 4 · 9 hrs
Aleksandar Habuš · TIOŠ Čakovec
To i meni zapelo za oko...možda zato jer su to pisali Ameri a ne Arapi???
Like · Reply · 4 · 9 hrs
Dragutin Broketa · Institut za jadranske kulture i melioraciju krša (Split)
isilovci prevode sve svoje dokumente da im se jednoga dana lakše sudi na medjunarodnom sudu
- da se ne gubi vrijeme u sudnicama pri prevodjenju i tim banalnim preprekicama
- Challenger__
#12356 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ko ne priznaje zakone, zakoni ih ne štite. Oni su parije, oni su niko, oni su ništa; ništa nije zabranjeno i sve je dozvoljeno u uništenju njih, njihovih mentora i njihovih simpatizera. Što će vrijeme i pokazati.Mlohavi wrote:Džihadisti ISIS-a vade organe zarobljenika, ali ne kako bi ih prodavali
_____
Btw "neidentifikovani helikopteri" ove parije prebacuju na pozicije u Afganistanu...
Uznemirujuće informacije stižu iz raznih dijelova Afganistana:
Neidentificirani helikopteri dovode ISIL-ove militante
Prema izvještajima pojedinih izvora, ISIL-ovi militanti prebacuju se u afganistansku provinciju Nangarhar helikopterima. Informaciju je u razgovoru za iransku novinsku agenciju IRNA potvrdio afganistanski senator Haji Lutfullah Baba.
"Veći broj ljudi u Tor Gharu, provinciji Nangarhar, kontaktiralo me kako bi mi javili da neidentificirani helikopteri prebacuju ISIL-ove militante ovdje", rekao je Baba.
"Pozvali su me da istražim ovo i da angažiram sigurnosne i vojne dužnosnike da vide što se događa jer ovo prijeti provinciji i cijeloj našoj zemlji", istaknuo je afganistanski senator.
- Co0l
#12357 Re: ISIS zauzeo Mosul
A prica to i raja na pijaci na Stupu 
- Mlohavi
#12358 Re: ISIS zauzeo Mosul
Challenger__ wrote:
Ko ne priznaje zakone, zakoni ih ne štite. Oni su parije, oni su niko, oni su ništa; ništa nije zabranjeno i sve je dozvoljeno u uništenju njih, njihovih mentora i njihovih simpatizera. Što će vrijeme i pokazati.
_____
Btw "neidentifikovani helikopteri" ove parije prebacuju na pozicije u Afganistanu...
Ljudska prava samo ljudima!!!
Ovakav ISIL kakvim ga danas poznajemo je pred porazom, sad se treba pribojavati nekog njihovog nasljednika koji ce se pojaviti prije ili kasnije.
Sve i da ih bas neko salje tamo, Afghanistan je vece i zajebanije igrace ponizio, ne treba se tu mnogo brinuti. Znaci i ako je istina sto mi malo nevjerovatno zvuci, sve sto mogu uraditi je malo uslozniti vec haoticnu situaciju. Mozda cak ako dovoljno ojacaju potaknu neke pregovore vlade i talibana koji su vec vodeni nekoliko puta ako se ne varam.
Last edited by Mlohavi on 26/12/2015 00:36, edited 1 time in total.
- Em2r
#12359 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ja sam jutros procitao taj clanak o navodnoj evakuaciji isilovaca iz ramadija americkim helikopterima. Na naslovu sam i povjerovao ali kad je tekst krenuo vidim da su neka neoharidzije iran suniti shiti folovi i vrlo sam siguran da je patka.
TEHRAN (FNA) – A commander of volunteer forces (Hashd al-Shaabi) disclosed the US plots to evacuate ISIL leaders from the city of Ramadi as Iraqi army and popular troops are completing victory over the terrorist group.
Oni pricaju ovo a halifatlije pricaju kako helikopteri prevoze mrtve irance ... lud zbunjenog
TEHRAN (FNA) – A commander of volunteer forces (Hashd al-Shaabi) disclosed the US plots to evacuate ISIL leaders from the city of Ramadi as Iraqi army and popular troops are completing victory over the terrorist group.
Oni pricaju ovo a halifatlije pricaju kako helikopteri prevoze mrtve irance ... lud zbunjenog
- Mlohavi
#12360 Re: ISIS zauzeo Mosul
@EjmAlrai 10m
Kad Asad salje 4000 isilovaca iz Damaska?

Over 4000 Sunni members of Anbar tribes were pushed in d battle of #Ramadi. These will take over d control of the city after defeating #ISIS
Kad Asad salje 4000 isilovaca iz Damaska?
- insomnia78
#12361 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kasim i Martin ponovo jasuOur air coalition is proud to support brave Iraqi troops as they defeat ISIL in Ramadi. Support will continue until all areas are liberated.
- Em2r
#12362 Re: ISIS zauzeo Mosul
http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN0UA06P20151227Mlohavi wrote:Tako ti ja upitam prije par dana jednog forumasa o kojem mislim sve najgore, je li siguran da je Ramadi osloboden, a on bi da se sprda malo.
'os al' u ku*cu jarane.![]()
Selam alejk Ramadi.
- Mlohavi
#12363 Re: ISIS zauzeo Mosul
Tako je proroce
- Ironmen
#12364 Re: ISIS zauzeo Mosul
Em2r wrote:http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN0UA06P20151227Mlohavi wrote:Tako ti ja upitam prije par dana jednog forumasa o kojem mislim sve najgore, je li siguran da je Ramadi osloboden, a on bi da se sprda malo.
'os al' u ku*cu jarane.![]()
Selam alejk Ramadi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mlohavi
#12365 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nista onda s tim sto si ti lagao prije par dana da je Ramadi osloboden?Em2r wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bitno je na segu, i imati havera da ti pomilki jajca...
- walter kurtz
#12366 Re: ISIS zauzeo Mosul
ramadi aparati hoce li neko sloziti posti ili cu ja 
-
shin
#12367 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nisam znao da ima latentnih kozojeba okolo.
- walter kurtz
#12368 Re: ISIS zauzeo Mosul
#Iraq - According to reports, #Iraqi PM is expected to announce the liberation of #Ramadi tomorrow
- Kikibombona
#12369 Re: ISIS zauzeo Mosul
walter kurtz wrote:#Iraq - According to reports, #Iraqi PM is expected to announce the liberation of #Ramadi tomorrow
- Kikibombona
#12370 Re: ISIS zauzeo Mosul
Escaped Yazidi Girl Meets Egyptian President
She will meet with Islamic Scholars at al-Azhar University

http://www.basnews.com/index.php/en/news/250500
Svaka cast ovoj djevojci na snazi koju pokazuje nakon strahota koje je prezivjela. Svaka cast velikom arapskom i muslimanskom lideru!
Ranije sam procitao da na al-Azharu ima svakakve mrake koja zagovara razlicite ideje... Nadam se da ce ova djevojka nekima pomoci i da ce nakon njenog obracanja dozivjeti katarzu...
She will meet with Islamic Scholars at al-Azhar University

http://www.basnews.com/index.php/en/news/250500
Svaka cast ovoj djevojci na snazi koju pokazuje nakon strahota koje je prezivjela. Svaka cast velikom arapskom i muslimanskom lideru!
Ranije sam procitao da na al-Azharu ima svakakve mrake koja zagovara razlicite ideje... Nadam se da ce ova djevojka nekima pomoci i da ce nakon njenog obracanja dozivjeti katarzu...
-
sarajevoxxxx
#12371 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ruska agencija TASS: Američki specijalci zarobili Abu Omara al Shishania, vojnog lidera Isila
Decembar 28th, 2015
Ruska agencija TASS: Američki specijalci zarobili Abu Omara al Shishania, vojnog lidera Isila SVIJET
Ruska agencija TASS objavila je prije nekoliko minuta da su američke specijalne snage izvele operaciju na lidere Isila u blizini Kirkuga i da su tom prilikom zarobile Abu Omar al Shishania, vojnog lidera Isila i još nekoliko vođa.
Ova vijest još nije potvrđena od strane drugih medija, a Pentagon se još ne oglašava.
Saff
Decembar 28th, 2015
Ruska agencija TASS: Američki specijalci zarobili Abu Omara al Shishania, vojnog lidera Isila SVIJET
Ruska agencija TASS objavila je prije nekoliko minuta da su američke specijalne snage izvele operaciju na lidere Isila u blizini Kirkuga i da su tom prilikom zarobile Abu Omar al Shishania, vojnog lidera Isila i još nekoliko vođa.
Ova vijest još nije potvrđena od strane drugih medija, a Pentagon se još ne oglašava.
Saff
- walter kurtz
#12372 Re: ISIS zauzeo Mosul
sarajevoxxxx wrote:Ruska agencija TASS: Američki specijalci zarobili Abu Omara al Shishania, vojnog lidera Isila
Decembar 28th, 2015
Saff
- insomnia78
#12373 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pa cekaj, zar daesh nije americki?

-
sarajevoxxxx
#12374 Re: ISIS zauzeo Mosul
I njega su kao i onog Devrija nekoliko puta sahranjivaliinsomnia78 wrote:Pa cekaj, zar daesh nije americki?
-
Naslovnica
#12375 Re: ISIS zauzeo Mosul
Izgleda da im ne treba više, svoj dio posla je odradio korektno i kako je bilo traženo. Čudi me da ga nisu ubili.sarajevoxxxx wrote:Ruska agencija TASS: Američki specijalci zarobili Abu Omara al Shishania, vojnog lidera Isila
Decembar 28th, 2015
Saff