Sta ocekivati od vojske koja je vec pocinila etnicko ciscenje uz seriju drugih zlocina protiv covjecnosti i otvoreno neprijateljstvo prema kulturi jednog naroda?Lopez1981 wrote:O brate jesi težakKikibombona wrote:.bola kad sam rekao "mogucem" mislio sam na predstojece operacije, tipa Manbidza i ostalih gradova jer ne znamo hoce li biti enticnog ciscenja ni ja i ti i zato "moguceg", a ne na Afrin i to sto se desilo tamo.
Moj prvi komentar je skraceni opis tvog stila komentsrisanja prilikom proslih Turskih operacija, na pocetku negiras da ce napasti kao ne smiju, onda k!d vidis d! nije bas tako pricas o razbijanju Turske nejaci na frontu, i kad se sve zavrsi onda pricas o Turskim fasistima i tako u krug, evo vec si krenuo kako nema nista od operacija, pa mi cudno zasto letis pred rudu.
Ni tvoje maslo nije za ramazana, sjeti se samo onih slika sto si objavljivao prilikom Turskih operacija na jugoistoku Turske, ona slika gdje Turci bagerima ravnaju, mislim da je Sirnak u pitanju. Pogledaj sada kako izgleda. Sve nove zgrade i kuce im Erdo napravio.
To je kao da si za srpsku vojsku nakon Hrvatske i BiH rekao: ok, u BiH i HR su uradili to sto jesu, ali neka sada idu na Kosovo, pa mozda ovaj put budu fini.
Sta ocekivati od turskih sovinista i vehabija?
Vidim ja da ste se obradovali i ponadali krvoprolicu. Sta ce biti kada po Tursku dodje vrag i kada se dugovi budu placali? Hoce li biti, cijeli svijet protiv muslimana?
Islamska javnost je do bola licemjerna. Raduju se kada Turci gaze Kurde a placu kao zadnje picke kada Izrael gazi Palestince. Isti ti Turci placu za Palestincima. Jadno i pateticno. Al samo polako... djavo dodje po svoje.
Turska 100 godina vodi rat protiv kurdskog naroda. Nisu pobijedili narod i nikad nece.