Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#12326 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema smisla da mi uzimamo i glumimo neku pravdu. Pustite govna da idu svojim putem. Takvima ne dokazuje neka nasa reakcija, vec iskljucivo da ga po dzepu udare. To sto niko ne radi, ne smije, ili nece, je druga diskusija.
- Kinaski
#12327 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jel ima iko jaci na dunjaluku ?
https://twitter.com/i/web/status/927890190307295232
https://twitter.com/i/web/status/927890190307295232
- amar1994
#12328 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kazu da je batina iz raja izasla
- nepass1
#12329 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jucer je lola sa passatom karavanom prosao kroz crveno i otisao pravo. nama se upalilo zeleno za v.perica. on mislio i njemu zelenoadodbr wrote:Juce lola sa golfom na Skenderiji ode iz trake za pravo kroz crveno da skrene lijevo i ceka da ga neko pusti umalo ne udari u megana nekog
- Better Man
#12330 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Situacija danas. Prolazim napaltne kučice u Jošanici i prestrojvam se u lijevu traku, kad iz pravca Ilijaša veliki šleper čini teški prekršaj tako što preko pune linije ide u moju traku kako bi došao na naplatnu. Dakle prstrojava se u pogrešnu traku autoputa, tj. traku koja ide u pravcu Zenice. Mrsko loli bilo još malo naprijed ići i onda se propisno prestrojiti. Da se nisam vratio u desnu traku raznio bi me.
-
dgL_
#12331 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Takvih danas 50 bude garant... Mahom ljudi iz drugih gradova vide krece covjek do njega pa krene i onnepass1 wrote:jucer je lola sa passatom karavanom prosao kroz crveno i otisao pravo. nama se upalilo zeleno za v.perica. on mislio i njemu zelenoadodbr wrote:Juce lola sa golfom na Skenderiji ode iz trake za pravo kroz crveno da skrene lijevo i ceka da ga neko pusti umalo ne udari u megana nekog
- Dope_Man
#12332 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I sta onda.. treba da ne radimo nista, da pustamo sva moguca sranja, i da se onda samo ovdje zalimo jer je ''neko'' dopustio sranja?un1ted wrote:Nema smisla da mi uzimamo i glumimo neku pravdu. Pustite govna da idu svojim putem. Takvima ne dokazuje neka nasa reakcija, vec iskljucivo da ga po dzepu udare. To sto niko ne radi, ne smije, ili nece, je druga diskusija.
Pa MI smo dopustili sranja, mi smo ti i koji ih mozemo, koliko toliko korigirati bar u ovim malim stvarima gdje papku koji bi da kroz traku za skretanje da prestige kolonu objasnis da mu to nece proci i ne dozvolis mu da se ubaci.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#12333 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Treba se boriti na druge nacine, a ne prsa u prsa. Ne mozes ti provoditi zakon, jer nista ne postizes time.
Opet ne kontam, ako drzava nece, svjesno ignorise, sta mozes ti uraditi, osim sebi navuci dodatni problem? Lagano pojacaj muziku, opsuj mater debilu daj zmigavac i nastavi svojim putem.
Opet ne kontam, ako drzava nece, svjesno ignorise, sta mozes ti uraditi, osim sebi navuci dodatni problem? Lagano pojacaj muziku, opsuj mater debilu daj zmigavac i nastavi svojim putem.
- Dope_Man
#12334 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa koji je to drugi nacin? Pisati pismo premijerima i poslanicima i moliti za promjenu.. to ce sigurno upaliti.
Da se razumijemo, necu izaci i tuci se sa bilo kim. Ali kad krkan hoce da se ubaci preko reda ili slicne situacije, necu mu dozvoliti. Dozvoljavanjem mu samo govoris ''moze buraz, samo nastavi tako''.
Da se razumijemo, necu izaci i tuci se sa bilo kim. Ali kad krkan hoce da se ubaci preko reda ili slicne situacije, necu mu dozvoliti. Dozvoljavanjem mu samo govoris ''moze buraz, samo nastavi tako''.
- un1ted
#12335 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Necuu mu ni ja dozvoliti ako stojim u koloni a on bezobrazan, ali vec u voznji pri 60km/h sigurno necu ubrzavati da mu ne bi omogucio da se ubaci.
- supercali
#12336 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Inace ja krenuo sa semafora kod suda i skretao u radicevu i u 3 metra razvio 60km/hun1ted wrote:Necuu mu ni ja dozvoliti ako stojim u koloni a on bezobrazan, ali vec u voznji pri 60km/h sigurno necu ubrzavati da mu ne bi omogucio da se ubaci.
-
Naslovnica
#12337 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas sam od Čaršije do AP bio pravi Šumaher...sve po 55-65, kod Maršalke hladno profurah sa skoro 60, ludilo od brzine u odnosu na većinu ostalih sporaća.
Skontao sam da dosta raje vozi debelo ispod ograničenja jer se boje da ne zgaze pješaka.
Selene mi, ludo sve...hipsteraj sa slušalicama u ušima, trebe drndaju mobilne, stariji ljudi ko pogubljeni, raja ko burek u svemiru...niti ko gleda u semafor za pješake, niti u pješačke.
U Sarajevu su, trenutno, pješaci opasniji sami za sebe nego što im vozači predstavljaju opasnost.
Skontao sam da dosta raje vozi debelo ispod ograničenja jer se boje da ne zgaze pješaka.
Selene mi, ludo sve...hipsteraj sa slušalicama u ušima, trebe drndaju mobilne, stariji ljudi ko pogubljeni, raja ko burek u svemiru...niti ko gleda u semafor za pješake, niti u pješačke.
U Sarajevu su, trenutno, pješaci opasniji sami za sebe nego što im vozači predstavljaju opasnost.
- skafiskafsnjak
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12339 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije isto,nigdje guzve... debilana opet 30-40,200 m razmaka izmedju auta i uporede se 3 debila i ne mozes nista...sviraj blicaj ne jebe marva nista...stvarno cu kupit nekog groba i ugradit ram bar i pocet ih gurat i udarat...Naslovnica wrote:Danas sam od Čaršije do AP bio pravi Šumaher...sve po 55-65, kod Maršalke hladno profurah sa skoro 60, ludilo od brzine u odnosu na većinu ostalih sporaća.
- Logovan
-
tempuser
#12341 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije to transferzala nego longitudinala. Kad vec ne znas, a upinjes se u strucnu terminologiju onda bar primjeni logiku, "longo", duzina, uzduz, "transfer", prelaz, preko.Better Man wrote:Danas vozim transverzalom pored Željezničke stanice i bližim se semaforu kod Quattro i pođe treptati zeleno i taman imam vremena da prođem i produžim pravo prema Merkatoru, kad lik izlazi iz kolone koja je u traci koja skreće prema FDS i ubacuje se ispred mene i natjera me da usporim i tako sam morao stati na crveno. Ali nije to glavni problem, već što je lik mrtav hladan prošao kroz crveno i iz nedopuštene trake skrenuo prema FDS. Dakle, da ne bi čekao u koloni kao sav normalan svijet, lik je napravio dva teška saobraćajna prekršaja.
-
tempuser
#12342 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Boj se ovna, boj se govna u tu smo gdje jesmo...Dope_Man wrote:I sta onda.. treba da ne radimo nista, da pustamo sva moguca sranja, i da se onda samo ovdje zalimo jer je ''neko'' dopustio sranja?un1ted wrote:Nema smisla da mi uzimamo i glumimo neku pravdu. Pustite govna da idu svojim putem. Takvima ne dokazuje neka nasa reakcija, vec iskljucivo da ga po dzepu udare. To sto niko ne radi, ne smije, ili nece, je druga diskusija.
Pa MI smo dopustili sranja, mi smo ti i koji ih mozemo, koliko toliko korigirati bar u ovim malim stvarima gdje papku koji bi da kroz traku za skretanje da prestige kolonu objasnis da mu to nece proci i ne dozvolis mu da se ubaci.
-
lijepa u dusi
#12343 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Umalo me sinoc ne ubi idiot, sve mu jebem po spisku. Prvo mi se uvali na raskrsnici, morala sam poprilicno kocit da ga ne zveknem s ledja, krenem ga obici, dodaje levat gas i ne da da ga obidjem, jbg gdje ce ga zensko obici. Vidim ide mi auto u susret, pocnem kocit da se vratim iza, koci i on i ne da mi da se vratim iza njega u svoju traku, sve do maltene zadnjeg momenta. Toliko sam se prepala bila da su mi se noge oduzele, zaboravih tablice zapisat. Ma nije skupa kamera u autu da je milion, samo zbog ovakvih majmuna sjeme im se zatrlo.
-
BadBoy
#12344 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedan od "učitelja" koji provode nastavu na ulicama. Ima primjeraka takvih i na ovom forumu.lijepa u dusi wrote:Umalo me sinoc ne ubi idiot, sve mu jebem po spisku. Prvo mi se uvali na raskrsnici, morala sam poprilicno kocit da ga ne zveknem s ledja, krenem ga obici, dodaje levat gas i ne da da ga obidjem, jbg gdje ce ga zensko obici. Vidim ide mi auto u susret, pocnem kocit da se vratim iza, koci i on i ne da mi da se vratim iza njega u svoju traku, sve do maltene zadnjeg momenta. Toliko sam se prepala bila da su mi se noge oduzele, zaboravih tablice zapisat. Ma nije skupa kamera u autu da je milion, samo zbog ovakvih majmuna sjeme im se zatrlo.
- xamp
#12345 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ni blizu slucaj ucitelja.BadBoy wrote:Jedan od "učitelja" koji provode nastavu na ulicama. Ima primjeraka takvih i na ovom forumu.lijepa u dusi wrote:Umalo me sinoc ne ubi idiot, sve mu jebem po spisku. Prvo mi se uvali na raskrsnici, morala sam poprilicno kocit da ga ne zveknem s ledja, krenem ga obici, dodaje levat gas i ne da da ga obidjem, jbg gdje ce ga zensko obici. Vidim ide mi auto u susret, pocnem kocit da se vratim iza, koci i on i ne da mi da se vratim iza njega u svoju traku, sve do maltene zadnjeg momenta. Toliko sam se prepala bila da su mi se noge oduzele, zaboravih tablice zapisat. Ma nije skupa kamera u autu da je milion, samo zbog ovakvih majmuna sjeme im se zatrlo.
Ucitelju sa foruma su ljudi koji voze svojim putem i ignorisu ostale ucesnike koji namjenski pokusavaju napraviti prekrsaj i time oduzeti prvenstvo. Ovdje je slucaj da se lik uvalio djevojci i onda peglao sa voznjom.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#12346 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zna on to, ali se pravi blesav...
-
Naslovnica
#12347 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali fakat, DEBILČINE (ko se nađe prozvanim sam je kriv), čemu razmak od min. 50-100m pri brzini od 45-55 km/h?!
I tako svaki drugi-treći drajver.
-
esso_sa
#12348 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa drze ljudi oStojanjeNaslovnica wrote:Ali fakat, DEBILČINE (ko se nađe prozvanim sam je kriv), čemu razmak od min. 50-100m pri brzini od 45-55 km/h?!
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12349 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ispravka netacnog navoda,brzina je od 35-40...Naslovnica wrote:Ali fakat, DEBILČINE (ko se nađe prozvanim sam je kriv), čemu razmak od min. 50-100m pri brzini od 45-55 km/h?!
-
Naslovnica
#12350 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Debelo pretjeruju, dedinog mi rahmeta...esso_sa wrote:Pa drze ljudi oStojanjeNaslovnica wrote:Ali fakat, DEBILČINE (ko se nađe prozvanim sam je kriv), čemu razmak od min. 50-100m pri brzini od 45-55 km/h?!