Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pristup na xdsl infrastukturu ti je telefon i internet od 256 kbps za 9 KM. Nesto kao kod TM Duo senior (ili kako se vec ove paket) D3, telefon i gratis internet od 256 kbps.
Mi koji koristimo DUO, Trio, quatro vec je uracunat u cijenu paketa pristup na xdsl infrastrukturu.
MTV wrote:Pristup na xdsl infrastukturu ti je telefon i internet od 256 kbps za 9 KM. Nesto kao kod TM Duo senior (ili kako se vec ove paket) D3, telefon i gratis internet od 256 kbps.
Mi koji koristimo DUO, Trio, quatro vec je uracunat u cijenu paketa pristup na xdsl infrastrukturu.
jasta, a sta mu znace ove druge, vece brzine.. na to sam mislio, je l' to neki zaseban ili...
Last edited by semirsar on 18/10/2016 18:44, edited 1 time in total.
semirsar wrote:jel'me ko trazio?
Nego, ima li ko kakvijeh insajderskijeh dojava o cemu il nicemu barem
Ev' na HBO 2 HD brzi i zestoki 7, a nas LOL-o sve sporiji i kilaviji s novostima
Isti ti zestoki 7 (1920x1080p) na kodiu preko exoduza. Naravno za to treba android box. 2 filma pogledao za redom a tek ga uz'o
Sto se lola tice nek im ostane dobar internet i nek ne izgube FOX kanale za mene dosta. Od kanala mozemo ocekivati ono sto nitko negleda i sto nitko nije trazio, cak i oni sto program prave ne gledaju svoj kanal. Ono sto se trazi ne uvodi se.
A za HBO i da dodje nebi ga uzeo ni za 8 KM ni za 12 KM za premium paket.
u cilju unapređenja servisa i redovnog održavanja mreže mogući su prekidi u ispostavljanju xDSL servisa u nedjelju 23.10. u periodu od 01:00-06:00.
Ulice koje su obuhvaćene mogućim prekidima su: Gandijeva, Kasima Prohića, Derviša Numića, Petra Tiješića, Džemala Bijedića 129 (Tibra Nova Otoka), kao i djelovi ulica: Džamijska, Porodice Ribar, Aleja Lipa, Zagrebačka, Grbavička, Trg Heroja, Trg Djece Dobrinje.
u cilju unapređenja servisa i redovnog održavanja mreže mogući su prekidi u ispostavljanju xDSL servisa u nedjelju 23.10. u periodu od 01:00-06:00.
E pa, ako vam je ovo unaprijedjenje onda bolje da nista niste ni radili, jer me konstantno karate pucanjem konekcije od 19:00 pa nadalje, jbg, je l' to treba da vam ovdeka pisem sa T-mach Unifi mreze, SRAMOTA?!!
semirsar wrote:Pise na LOL-inoj stranici u obavijesti sledece...
E pa, ako vam je ovo unaprijedjenje onda bolje da nista niste ni radili, jer me konstantno karate pucanjem konekcije od 19:00 pa nadalje, jbg, je l' to treba da vam ovdeka pisem sa T-mach Unifi mreze, SRAMOTA?!!
I ziku ovo, T-mach mi veli da sam u Travniku
Meni i dalje stalno puca konekcija, nekad i po 5-6 puta u sat vremena. Zvao podršku, lik kao nešto čačko i reko da resetujem modem nakon 5 minuta. Uradio tako, ali opet ništa. Najgore je kad to krene uveče, djeca kmeče ne mogu youtube gledati, meni prekida stream utakmice na Kodiju, gubim živce naveliko
Samo mi još ostaje da promijenim telefonski kabal, ali čisto sumnjam da je do njega.
moke_31 wrote:
Meni i dalje stalno puca konekcija, nekad i po 5-6 puta u sat vremena. Zvao podršku, lik kao nešto čačko i reko da resetujem modem nakon 5 minuta. Uradio tako, ali opet ništa. Najgore je kad to krene uveče, djeca kmeče ne mogu youtube gledati, meni prekida stream utakmice na Kodiju, gubim živce naveliko
Samo mi još ostaje da promijenim telefonski kabal, ali čisto sumnjam da je do njega.
Nastavi prijavljivati jer ce tako poslati nekog da vidi zicu kod njihove kutije. Promijenili su telefonsku zicu u stanu pa je radilo dobro pa opet pocelo prekidat, pa sam opet zvao pa je isti covjek dosao i dole pogledao i bio je problem u njihovoj kutiji. Njihova zica se skoro odvojila od tel parice, spojio i od tad ko mlijeko. Jedino wifi brzina s vremena na vrijeme padne sa 45Mbps na 20 Mbps.
semirsar wrote:
P.S. Koliko vidim svi ti kanali su u start paketu, http://telemach.ba/oec/tv-kanali ali 21KM T-mach + LOL... skupa stavka. Ja se bas lomim da odjavim ... hm
A ja se lomim za android TV box, onaj nexbox a95x 1GM/8GB, 4K za 90 KM na pik/olx.
Mozel mi ko objasniti nesto u vezi tog ANDROID TV BOXA, na kojem principu radi, sta se treba imati, i sve ostalo sto bi mi moglo pomoci u verzi toga, sta se isplati uzeti sta ne, na sta treba obratiti pozornost itd., nekuzim se mnogo pa bi mi sve informacije dobro dosle, HVALA