I

Zato sto su pretezno Iranskog porijekla (Horasan) i sto su Sije, nastali od drevnog Iranskog naroda plemena Madijaca za razliku od Turaka sunita i drugih kojima su Kurdi trn u oku samo zbog navedenogBosanski_kralj wrote:Zanimljivo je to da su Kurdi većinom muslimani i proganjaju ih muslimani. Zašto je to tako?Kikibombona wrote:
Naravno da ne moze!
Turci su pobili vise Kurda nego Izraelci Palestinaca!
Ako u igru ubacis i druge islamske zemlje gdje zive Kurdi, njihovo stradanje je neuporedivo vece od palestinskog.
To vide svi osim licemjernih muslimana koje boli kurac kada musliman ubija muslimana i dusa kada to radi mrski cifut.
Samo mi ti nemoj objašnjavati i replicirati. Svim drugima ja to dopušteno.FARMAS wrote:Zato sto su pretezno Iranskog porijekla (Horasan) i sto su Sije, nastali od drevnog Iranskog naroda plemena Madijaca za razliku od Turaka sunita i drugih kojima su Kurdi trn u oku samo zbog navedenogBosanski_kralj wrote:Zanimljivo je to da su Kurdi većinom muslimani i proganjaju ih muslimani. Zašto je to tako?Kikibombona wrote:
Naravno da ne moze!
Turci su pobili vise Kurda nego Izraelci Palestinaca!
Ako u igru ubacis i druge islamske zemlje gdje zive Kurdi, njihovo stradanje je neuporedivo vece od palestinskog.
To vide svi osim licemjernih muslimana koje boli kurac kada musliman ubija muslimana i dusa kada to radi mrski cifut.
Zato sto zele slobodu, isto kao i Palestinci!Bosanski_kralj wrote: Zanimljivo je to da su Kurdi većinom muslimani i proganjaju ih muslimani. Zašto je to tako?
Još jedan internet ratnik.salik79 wrote:Pricat cu tebi u njedra, samo reci gdje si, ako si u seheru - kako tvrdis - ionako se vozikam okolo...FARMAS wrote:Hoces biti malo konkretniji? "pricas" sebi u njedra pa te ne razumijem bas najboljesalik79 wrote:Kako bi te co'j'k s merakom saket'o, ne bi vjerov'o!
Mi agnostici ne vjerujemo u raj i pakao. Na vama pravovjernima je da se dokažete kroz mučeništvo na Allahovom putu.salik79 wrote:Bujrum i tebi u Liban. Zajedno s voljenim IDF-om. Mozemo i o jednom trosku, pa cemo se tamo razvrstati.
@i24news_EN: #BREAKING: Israeli warplanes hit Hezbollah convoy in Qalamoun region near Lebanese border Friday night: Arab media
Kakav Sarajlija, sta ti je. Mozda u Stocnom Sarajevu. Salonac 1/1, samo mu pogledaj komentare na ostalim temama.salik79 wrote:Pricat cu tebi u njedra, samo reci gdje si, ako si u seheru - kako tvrdis - ionako se vozikam okolo...FARMAS wrote:Hoces biti malo konkretniji? "pricas" sebi u njedra pa te ne razumijem bas najboljesalik79 wrote:Kako bi te co'j'k s merakom saket'o, ne bi vjerov'o!
Samo rokaj!!!!insomnia78 wrote:Jamite djecijih, ad Homeini![]()
prepucavanja ba
@i24news_EN: #BREAKING: Israeli warplanes hit Hezbollah convoy in Qalamoun region near Lebanese border Friday night: Arab media
insomnia78 wrote:Evo @kikija
I
Kareem Abdul wrote:Mi agnostici ne vjerujemo u raj i pakao. Na vama pravovjernima je da se dokažete kroz mučeništvo na Allahovom putu.salik79 wrote:Bujrum i tebi u Liban. Zajedno s voljenim IDF-om. Mozemo i o jednom trosku, pa cemo se tamo razvrstati.
Ali sve mi se više čini da je među vama mnogo više munafika i murteda nego pravih vjernika.
Jer da je obrnuto, radile bi cijevi a ne tastature.
Ginulo bi se na prilazima Jeruzalemu i Tel Avivu, a ne Damasku i Homsu.
Najviše sunitskih Arapa u posljednjih 60 i više godina su pobili upravo Iranci.
Izraelci im po brojkama ubijenih nisu ni do koljena.
Znam, znam, jasno kao dan - pogledaj mu samo vrhunac licemjerja na temi o avionskim nesrecama, lik sebe dozivljava kao "bijelu Alkaidu"Opetja033 wrote: Kakav Sarajlija, sta ti je. Mozda u Stocnom Sarajevu. Salonac 1/1, samo mu pogledaj komentare na ostalim temama.
Suniti mogu toj sijetini samo alibi dati kad si ti pitanju.....FARMAS wrote:Gdje su suniti da otjeraju ovog siju ?? cekam ...
Kad čitam Kareema i Farmasa 'nako, tačno ne zna čovjek jel im više žao sunija ili šiijasalik79 wrote:Bujrum i tebi u Liban. Zajedno s voljenim IDF-om. Mozemo i o jednom trosku, pa cemo se tamo razvrstati.
arzuhal wrote:Kad čitam Kareema i Farmasa 'nako, tačno ne zna čovjek jel im više žao sunija ili šiijasalik79 wrote:Bujrum i tebi u Liban. Zajedno s voljenim IDF-om. Mozemo i o jednom trosku, pa cemo se tamo razvrstati.
Opetja033 wrote:Suniti mogu toj sijetini samo alibi dati kad si ti pitanju.....FARMAS wrote:Gdje su suniti da otjeraju ovog siju ?? cekam ...
Opetja033 wrote:arzuhal wrote:Kad čitam Kareema i Farmasa 'nako, tačno ne zna čovjek jel im više žao sunija ili šiijasalik79 wrote:Bujrum i tebi u Liban. Zajedno s voljenim IDF-om. Mozemo i o jednom trosku, pa cemo se tamo razvrstati.![]()
![]()
salik79 wrote:Opetja033 wrote:Suniti mogu toj sijetini samo alibi dati kad si ti pitanju.....FARMAS wrote:Gdje su suniti da otjeraju ovog siju ?? cekam ...![]()
Ha ja, nismo mi Arapi da nas sitnim banovickim lozewalter kurtz wrote:salik79 wrote:Opetja033 wrote:
Suniti mogu toj sijetini samo alibi dati kad si ti pitanju.....![]()
![]()
Sta fali, kad moze Tigric od Halepa onako da se slika, mozemo i mi malo.walter kurtz wrote:salik79 wrote:Opetja033 wrote:
Suniti mogu toj sijetini samo alibi dati kad si ti pitanju.....![]()
![]()