Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Topla voda

#12326 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ma najbolje vam je dat 2000 karata za istok,prema sjeveru,postavit bandera da nista ne vidite,ograditi vas ko kerove i staviti cijenu 20km za citav istok,jug zatvoriti radi rekonstrukcije dvije stolice..a na zapad ne dati ko ima vasa obiljezja...i khaj price,sto bi vasi rekli..kome se ne svidja nek ne dolazi :)
ledeni_caj

#12327 Re: FK Sarajevo

Post by ledeni_caj »

Haj nemojte u ovoj temi, ne treba vala da nam je neko zakljuca. :run:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#12328 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

nema me 20 min i odma haus...svako na svoju stranu
bordo_boy

#12329 Re: FK Sarajevo

Post by bordo_boy »

Joj filozofije. Ovo je tema FK Sarajevo, a razni zlonamjerni forumaši sa strane upadaju, i kao djeca povlače priču o vlasništvu stadiona. Mislim, kakve to veze ima s bilo čim? Filozofija na nivou " moj babo je jači od tvog babe"...

Braćo HZ, ignorišite zlonamjerne komentare, i potrudite se da u subotu ostavite srce, grlo i dlanove na sjeveru. U inat svima! Svi u napad JEDAN JE HASE! :dance:
El_comadante

#12330 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

znači do kraja moramo pobjediti sve utakmice kući (Željo, Široki i Velež) i u gostima najmanje jednu (Drina) i to bi trebalo da bude dovoljno za 3 poziciju. dakle vrlo teško pogotovo što možemo kiksati protiv Želje (nama nevalja niti nerješeno i to je kiks) i protiv Širokog nam je uvijek bilo teško kući igrati. ali je odlična pobjeda protiv Travnika koji kući nije izgubi ima bar 5 godina.
Pitarrr82

#12331 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Ja ne bih ovu pobjedu dizao nesto u nebesa, da 3 boda i to je to jer da je Travniku trebalo ili slicno...

Vidjecemo kako ce biti na derbiju, mislim da ce to biti odlucujuca tekma za ostatak sezone...
smoki_choko

#12332 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

El_comadante wrote:znači do kraja moramo pobjediti sve utakmice kući (Željo, Široki i Velež) i u gostima najmanje jednu (Drina) i to bi trebalo da bude dovoljno za 3 poziciju. dakle vrlo teško pogotovo što možemo kiksati protiv Želje (nama nevalja niti nerješeno i to je kiks) i protiv Širokog nam je uvijek bilo teško kući igrati. ali je odlična pobjeda protiv Travnika koji kući nije izgubi ima bar 5 godina.
06. novembra prosle godine izgubili od borca isto 1-2
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#12333 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Jos je Travnik dobro prosao
s3d4m

#12334 Re: FK Sarajevo

Post by s3d4m »

Eh gdje su sad silni stratezi ? Bojkot, udruge ovo ono :thumbup:
cappy_tempo

#12335 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

s3d4m wrote:Eh gdje su sad silni stratezi ? Bojkot, udruge ovo ono :thumbup:
evo brate ja danas odo mirzu da istetoviram. kumim te nemoj vise da zajebavas. u 2 posta si sve rekao,a sad brzo potrci u wc sa mirzinom slikom. a vidim redovan clan si udruzenja pa ga imas pravo uzimat u usta i ja koliko znam mi ne govorimo udruga. to mogu reci anamo oni iz sume i hrvati. i bas me zanima zbog koga raja nece da dolazi.sigurno je zbog udruzenja i huligana. spasi nas sviju i rokni se iste sekunde
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12336 Re: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

s3d4m wrote:Eh gdje su sad silni stratezi ? Bojkot, udruge ovo ono :thumbup:
banujte ga hljeba vam :roll:
s3d4m

#12337 Re: FK Sarajevo

Post by s3d4m »

Halo ba pa dosta je i vas vise .. cim neko misli drugacije daj banujte ga. Kad zeli unjeti nesto pozitivno on provocira, iz neke je sume.. Sarajevo je gledao samo na razglednicama. Eto ti si krema ovog grada.. svaka druga ti je "ocam", "pasha"... Imas mobitel Samsung "marke" Galaxy... pravo ti je "beze" sto Dino Merlin nepjeva na Bazenima, jer da pjeva "ocam" tek bi onda skonto da je Evrovizija truba.. jer ko ima sve zube u glavi taj nije u raji..
Pitarrr82

#12338 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

s3d4m wrote:Halo ba pa dosta je i vas vise .. cim neko misli drugacije daj banujte ga. Kad zeli unjeti nesto pozitivno on provocira, iz neke je sume.. Sarajevo je gledao samo na razglednicama. Eto ti si krema ovog grada.. svaka druga ti je "ocam", "pasha"... Imas mobitel Samsung "marke" Galaxy... pravo ti je "beze" sto Dino Merlin nepjeva na Bazenima, jer da pjeva "ocam" tek bi onda skonto da je Evrovizija truba.. jer ko ima sve zube u glavi taj nije u raji..

:lol: :lol: :lol: :lol:
cappy_tempo

#12339 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

alo evropa izvinite molim Vas, hocete li nas Vi nauciti kako da se izrazavamo. i oprostite za Merlina,obecavam da cu ga od danas redovno slusati. ocam aj ti nabroj 5 razloga zbog kojih unosis tu pozitivu i zbog cega je zalizani "dobar trener",a ja cu ti nabrojati 5 razloga zbog kojih se ti moras roknuti zajedno sa zalizanim.jel moze kulturni?
chsk

#12340 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

s3d4m wrote:Halo ba pa dosta je i vas vise .. cim neko misli drugacije daj banujte ga. Kad zeli unjeti nesto pozitivno on provocira, iz neke je sume.. Sarajevo je gledao samo na razglednicama. Eto ti si krema ovog grada.. svaka druga ti je "ocam", "pasha"... Imas mobitel Samsung "marke" Galaxy... pravo ti je "beze" sto Dino Merlin nepjeva na Bazenima, jer da pjeva "ocam" tek bi onda skonto da je Evrovizija truba.. jer ko ima sve zube u glavi taj nije u raji..
Mirzić štima l' sve na fejsu? :D
cappy_tempo

#12341 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

tek sad vidjeh za samsung,jbg drug neam samsunga ali bit ce valjda i to.pogurat ce mirza ako Bog da
s3d4m

#12342 Re: FK Sarajevo

Post by s3d4m »

cappy_tempo wrote:alo evropa izvinite molim Vas, hocete li nas Vi nauciti kako da se izrazavamo. i oprostite za Merlina,obecavam da cu ga od danas redovno slusati. ocam aj ti nabroj 5 razloga zbog kojih unosis tu pozitivu i zbog cega je zalizani "dobar trener",a ja cu ti nabrojati 5 razloga zbog kojih se ti moras roknuti zajedno sa zalizanim.jel moze kulturni?
Nebih da kvarim temu radi osalih ljudi te da ulazim u raspravu, al" radi korektnosti nabrojacu ti 5 stvari:
1. Ne kaze se "alo" vec Halo (da nebi bio u zabludi na telefon se javljas sa "Molim").
2. "evoropa" se pise sa prvim velikim slovom Evropa.
3. Poslije "." nova recenica se uvijek pocinje takodjer velikim slovom.
4. Nije "aj" kaze se hajde, al" to je vec elaborirano. Mirza V. nije "trener" on je sef strucnog staba.
5. F.K.S. je skracenica od Fudbalski Klub Sarajevo.
Lakat Jebić

#12343 Re: FK Sarajevo

Post by Lakat Jebić »

s3d4m wrote:
cappy_tempo wrote:alo evropa izvinite molim Vas, hocete li nas Vi nauciti kako da se izrazavamo. i oprostite za Merlina,obecavam da cu ga od danas redovno slusati. ocam aj ti nabroj 5 razloga zbog kojih unosis tu pozitivu i zbog cega je zalizani "dobar trener",a ja cu ti nabrojati 5 razloga zbog kojih se ti moras roknuti zajedno sa zalizanim.jel moze kulturni?
Nebih da kvarim temu radi osalih ljudi te da ulazim u raspravu, al" radi korektnosti nabrojacu ti 5 stvari:
1. Ne kaze se "alo" vec Halo (da nebi bio u zabludi na telefon se javljas sa "Molim").
4. Nije "aj" kaze se hajde, al" to je vec elaborirano. Mirza V. nije "trener" on je sef strucnog staba.
a za sta se koristi halo, ako se na telefon javljas sa molim?

unaprijed se izvinjajem za gramatikalne pogrijeske
s3d4m

#12344 Re: FK Sarajevo

Post by s3d4m »

cappy_tempo wrote:tek sad vidjeh za samsung,jbg drug neam samsunga ali bit ce valjda i to.pogurat ce mirza ako Bog da
Ma djaba ja tebi pisem, ne kontas ti mene..
cappy_tempo

#12345 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

Izvini te kulturni molim Vas,a ja koliko vidim trazio sam 5 razloga zbog cega da zalizani ostane trener i cemu pozitiva,nisam trazio da me ucite pravopisu i sta znaci FKS.mirza je trener, a ti pametuj djeci u vrticu.

lakat jebic ba mojne se sa njim zajebavati,frajer je evropa ba
Lakat Jebić

#12346 Re: FK Sarajevo

Post by Lakat Jebić »

cappy_tempo wrote:Izvini te kulturni molim Vas,a ja koliko vidim trazio sam 5 razloga zbog cega da zalizani ostane trener i cemu pozitiva,nisam trazio da me ucite pravopisu i sta znaci FKS.mirza je trener, a ti pametuj djeci u vrticu.

lakat jebic ba mojne se sa njim zajebavati,frajer je evropa ba
ma ne zajebajem se, fkt pitam, zanima me, jbg moram pratiti tokove, ovo evropske integracije zajebancije... da vidim gdje grijesim, kako se moze ispravit, da budem pravi evropejac :D
north

#12347 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Pod hitno hodži dok još nije kasno.....
Lakat Jebić

#12348 Re: FK Sarajevo

Post by Lakat Jebić »

s3d4m wrote: To je kad ti upadne malo :)
ima smisla, ono da kad se javis na telefon da ti frajer ne sukne. al sta ako me opali golim?
i zar se to i u evropi radi?
sistematski pregled

#12349 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

s3d4m wrote:

Mirza je šupak!
van Basten

#12350 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

s3d4m wrote:
Mirza V. nije trener
:thumbup:
Locked