pa zato sam i napisaonepass1 wrote:najzalosnije, nije smijesno vec istinabitanga_sa_otesa wrote:bas je sminka,svi u buca potoku mu se dive
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12301 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Travnički Noćni Šetač
#12302 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Upališ mu na kratko zadnje maglenke ( još kod mene dvije nekakve ugrađene) ... odmah ih prodje volja za blicanjem...Dope_Man wrote:Vozim u subotu prema Jablanici, ide ispred neki 80-90 i ja ga pratim, po meni idealna brzina za tu dionicu Konjic-Jablanica, nekih 10tak smo iznad ogranicenja i to je to, ne peglamo se. Odjednom se stvori iza bijeli Tiguan, zalijepi se na branik i udari blicati dugima, ocekujuci da ga pustim jel. I nemam ja problem s tim, napravim 50tak metara prostora izmedju mene i lika ispred pa nek prestize cim mu bude volja.. ali prodje par onih dugih dionica sa isprekidanom, nigdje nikoga al on se ne usudjuje prestizati a uredno nastavlja blicati svako 2-3 sekunde valjda cekajuci da jos usporim na 40 pa da on moze prestici (iako sam i usporio na 70tak sa tih 90tak da mu bude lakse).
I onda nekad pred Jablanicom se osilio pa uze mene na punoj, dvije tri krivine kasnije i tog koji je isao ispred mene, opet na punoj. Vidio sam da je i njemu blicao svo vrijeme kroz te krivine dok nije prosao. Tacno bih volio da je sa mnom bio levat od jarana koji cesto nosi pistolj. Ne zato sto bi ga ikad iskoristili, i nema metaka, ali samo da mu mahne kroz prozor i posalje ga tako u tri materine zbog tog glupiranja sa dugima.
- Dope_Man
#12303 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neko je ranije spominjao ona svjetla sto se postave npr. pri vrhu zadnje sajbe, pa kad mu ih upalis jedino sto im padne na pamet je da zovu ocnog da zakazu pregled. Sve sam blize da to kupiTravnički Noćni Šetač wrote: Upališ mu na kratko zadnje maglenke ( još kod mene dvije nekakve ugrađene) ... odmah ih prodje volja za blicanjem...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12304 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma zadnje maglenke tito i partija, pogotovo ako su duple.
-
Naslovnica
#12305 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tačno ću ovo morati da ugradim zbog retarda.Dope_Man wrote:Neko je ranije spominjao ona svjetla sto se postave npr. pri vrhu zadnje sajbe, pa kad mu ih upalis jedino sto im padne na pamet je da zovu ocnog da zakazu pregled. Sve sam blize da to kupiTravnički Noćni Šetač wrote: Upališ mu na kratko zadnje maglenke ( još kod mene dvije nekakve ugrađene) ... odmah ih prodje volja za blicanjem...
- Better Man
#12306 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas vozim transverzalom pored Željezničke stanice i bližim se semaforu kod Quattro i pođe treptati zeleno i taman imam vremena da prođem i produžim pravo prema Merkatoru, kad lik izlazi iz kolone koja je u traci koja skreće prema FDS i ubacuje se ispred mene i natjera me da usporim i tako sam morao stati na crveno. Ali nije to glavni problem, već što je lik mrtav hladan prošao kroz crveno i iz nedopuštene trake skrenuo prema FDS. Dakle, da ne bi čekao u koloni kao sav normalan svijet, lik je napravio dva teška saobraćajna prekršaja.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#12307 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svakodnevnica na skoro svakoj raskrsnici u Sarajevu.Better Man wrote:Danas vozim transverzalom pored Željezničke stanice i bližim se semaforu kod Quattro i pođe treptati zeleno i taman imam vremena da prođem i produžim pravo prema Merkatoru, kad lik izlazi iz kolone koja je u traci koja skreće prema FDS i ubacuje se ispred mene i natjera me da usporim i tako sam morao stati na crveno. Ali nije to glavni problem, već što je lik mrtav hladan prošao kroz crveno i iz nedopuštene trake skrenuo prema FDS. Dakle, da ne bi čekao u koloni kao sav normalan svijet, lik je napravio dva teška saobraćajna prekršaja.
-
tripple_dubble
#12308 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ono kad se vozac ispred mene zaleti da prodje na zuto, pa se u zadnjem trenu odluci da stane i naglo zakoci. 
- konektovan
#12309 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ti ne drzis dovoljno rastojanje?!tripple_dubble wrote:Ono kad se vozac ispred mene zaleti da prodje na zuto, pa se u zadnjem trenu odluci da stane i naglo zakoci.
- supercali
#12310 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me kad ja zensku u traci pored zovem na kafu a ona ignorisetripple_dubble wrote:Ono kad se vozac ispred mene zaleti da prodje na zuto, pa se u zadnjem trenu odluci da stane i naglo zakoci.
- rumenige_brajtner
#12311 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
juče na pofalićima taksista sa mušterijom. zeleno počinje da trepče, a on ko sivonja na kočnicu, stade auto ko ukopan. što je najgore, na zeleno sam mogo proć ja i još 3 auta iza mene. dabogda mu prisjelo tih 20 feninga, jebem ga u usta škrbava.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12312 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije vozač, pješakinja.
Ono, idem sporednom, autom, i sad starija sinjora ide s moje desne strane, nekako krajem, mada je mogla i pješačkim, ali hajde.
Kako se ja približavam, ona odluči da pretrči, ali nekako ostade više na sred, tako da sam morao naglo kočiti.
Prolazim, ona ono se nešto ko nakrivila, starački, i vidim ironični podsmijeh.
Kontam, da sam te udario, ne bi se smijala...samo bi mi taj belaj trebao.
Ono, onako staro, ali blentavo
Ono, idem sporednom, autom, i sad starija sinjora ide s moje desne strane, nekako krajem, mada je mogla i pješačkim, ali hajde.
Kako se ja približavam, ona odluči da pretrči, ali nekako ostade više na sred, tako da sam morao naglo kočiti.
Prolazim, ona ono se nešto ko nakrivila, starački, i vidim ironični podsmijeh.
Kontam, da sam te udario, ne bi se smijala...samo bi mi taj belaj trebao.
Ono, onako staro, ali blentavo
-
AmirBaa
#12313 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad je bila ona nesreca kod kampusa neki dan (audi pjesakinju udario) ja se tad vracao iz grada, vidim tamo policijska auta i odmah skrenem desno prema zeljeznickoj pa cu lijevo do malte. I naravno prestrojim se u lijevu traku koja je jedina za skretanje lijevo. Ali posto je na par minuta skroz zatvorena bila glavna kod kampusa, vecina ljudi je krenulo isto prema zeljeznickoj. Hajd sto su majstori iz srednje skretali lijevo, nego su iz krajnje desne skretali lijevo, tako da je tu takav kolaps nastao, ludilo. Ne znam kad sam onoliko psovao u zivotu...Better Man wrote:Danas vozim transverzalom pored Željezničke stanice i bližim se semaforu kod Quattro i pođe treptati zeleno i taman imam vremena da prođem i produžim pravo prema Merkatoru, kad lik izlazi iz kolone koja je u traci koja skreće prema FDS i ubacuje se ispred mene i natjera me da usporim i tako sam morao stati na crveno. Ali nije to glavni problem, već što je lik mrtav hladan prošao kroz crveno i iz nedopuštene trake skrenuo prema FDS. Dakle, da ne bi čekao u koloni kao sav normalan svijet, lik je napravio dva teška saobraćajna prekršaja.
-
adodbr
#12314 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Juce lola sa golfom na Skenderiji ode iz trake za pravo kroz crveno da skrene lijevo i ceka da ga neko pusti umalo ne udari u megana nekog 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12315 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je klasika. Svako jutro gledam, ide trakom za pravo ili za skretanje, pa onda rukom išareti da ga se pusti ili se uvaljuje.adodbr wrote:Juce lola sa golfom na Skenderiji ode iz trake za pravo kroz crveno da skrene lijevo i ceka da ga neko pusti umalo ne udari u megana nekog
Takve ja zovem pametnicama, a mi svi budale što čekamo u koloni.
-
tripple_dubble
#12316 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Drzim, na svu srecu - zato se nikad i ne poljubimo ja i vozac/ica ispredkonektovan wrote:A ti ne drzis dovoljno rastojanje?!tripple_dubble wrote:Ono kad se vozac ispred mene zaleti da prodje na zuto, pa se u zadnjem trenu odluci da stane i naglo zakoci.
Ali me ipak nervira.
- konektovan
#12317 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nísta mi odvratnije nema od toga.Tomahawk11 wrote:To je klasika. Svako jutro gledam, ide trakom za pravo ili za skretanje, pa onda rukom išareti da ga se pusti ili se uvaljuje.adodbr wrote:Juce lola sa golfom na Skenderiji ode iz trake za pravo kroz crveno da skrene lijevo i ceka da ga neko pusti umalo ne udari u megana nekog
- supercali
#12318 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako sam ja jednog na trotoar poslaokonektovan wrote:Nísta mi odvratnije nema od toga.Tomahawk11 wrote:To je klasika. Svako jutro gledam, ide trakom za pravo ili za skretanje, pa onda rukom išareti da ga se pusti ili se uvaljuje.adodbr wrote:Juce lola sa golfom na Skenderiji ode iz trake za pravo kroz crveno da skrene lijevo i ceka da ga neko pusti umalo ne udari u megana nekog
Mislio da cu ga pustiti a on ubrzao
To mi se desilo kod bbi-a
- konektovan
#12319 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Respo, ne odobravam ni takve postupke, tako moze nekog pjesaka pokupiti ili drugi auto, ne mozes nikad biti siguran.
- supercali
#12320 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa on je kriv ja isao svojom putanjom nisam ga namjerno nasukaokonektovan wrote:Respo, ne odobravam ni takve postupke, tako moze nekog pjesaka pokupiti ili drugi auto, ne mozes nikad biti siguran.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#12321 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno da je kriv on, ali i ti na savjesti nosis eventualnu posljedicu, jer si svjesno uradio ubrzavanje kako bi ga onemogucio.
Zasto uzimate stvari u svoje ruke? Ako ova drzava nece, ko ste vi da direktno uticete? Imate razne druge mogucnosti, drkate kurac, a onda pokusate glumiti muskarcine.
Malo sutra bi ti to uradio nekom loli sa dzipom, full zatamnjen i koji drugi kurcevi palcevi. Muda nam porastu kad vidimo golfa 2 i na njemu glumimo lokalnog kabadahiju.
Zasto uzimate stvari u svoje ruke? Ako ova drzava nece, ko ste vi da direktno uticete? Imate razne druge mogucnosti, drkate kurac, a onda pokusate glumiti muskarcine.
Malo sutra bi ti to uradio nekom loli sa dzipom, full zatamnjen i koji drugi kurcevi palcevi. Muda nam porastu kad vidimo golfa 2 i na njemu glumimo lokalnog kabadahiju.
- beni-bu-man
#12322 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sjetih se jedne situacije.....un1ted wrote:Naravno da je kriv on, ali i ti na savjesti nosis eventualnu posljedicu, jer si svjesno uradio ubrzavanje kako bi ga onemogucio.
Picim ja, bembara 7-ica ispred mene gusla glavnom al ono bas gusla, kontam bil blico ma jok suti i trpi, ukaze se prilika da ga zaobijem, ka ono dvije bule u sedmici
- amar1994
#12323 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
neka si , komu jebe matersupercali wrote:Pa on je kriv ja isao svojom putanjom nisam ga namjerno nasukaokonektovan wrote:Respo, ne odobravam ni takve postupke, tako moze nekog pjesaka pokupiti ili drugi auto, ne mozes nikad biti siguran.
zato sto sutimo i imamo q drzavu i policiju
- supercali
#12324 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isao normalno nisam ubrzavao gledao desno ima li pjesaka a ne na njegovu stranuun1ted wrote:Naravno da je kriv on, ali i ti na savjesti nosis eventualnu posljedicu, jer si svjesno uradio ubrzavanje kako bi ga onemogucio.
Nego je on mislio da cu u traku za pravo pa ubrzao i zamalo na trotoar
A ovo nije bio dzip nego audi neki zatamnjen
- bersK
#12325 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A kako niko da se sjeti onih gospodara žmigavaca u trajanju manjeg od jednog prdeža...