Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote: ↑05/11/2023 02:45Jel realno da ovi vec drugu sezonu 50% utakmica pobijede 1-0 sa golom u zadnjih 10 minuta?
Nije mi bilo mrsko ...
Real Sociedad - Barcelona 0:1 (93')
Barcelona - Real Madrid 1:2 Barcelona - Ath. Bilbao 1:0 (80')
Granada - Barcelona 2:2 Barcelona - Sevilla 1:0 (76')
Mallorca - Barcelona 2:2
Barcelona - Celta Vigo 3:2 (3 gola od 81')
Barcelona - Betis 5:0
Osasuna - Barcelona 1:2 (85')
Villarreal - Barcelona 3:4 (71')
Barcelona - Cadiz 2:0 (82' i 94')
Getafe - Barcelona 0:0
Ublehasi nemogu gola dati iz 173 šuta na gol.
Koje sudjenje mamicu mu. Tri uzastopna faula na camavingi u roku od 5 sekundi. on da zuti viniciusu.(mada mi nije zao).
Munuera je dobro sudio, sta se odmah zalite, igrali ste kuci, navuko je faul gdje god je mogao samo bi vi i penal da vam se svira na padanje Vinicijusa. Lik se prelezerno ponasa, ne znam kakocga sudije trpe i da mu neko ne pokaze crveni.
Cim sam vidio da je produzio 7 minuta reko otici ce ovo i na 9 moraju ga zabit da opet neki odbijanac dodje i odbije se do Bellinghama al nije se dalo. Bravo za Rayo, uvijek nezgodni
Eno opet sudija kriv, sutra ce stampa iz Madrida opet pisat o Negreiri. Zapeli za jedan faul nad Camavingi ko da je penal a u tom duelu je bilo obostranog udaranja pa nikom nije svirao.
Proslo kolo ste imali srece ovo niste i guraj dalje...
Vinicijus je trebao crveni dobit za ono udaranje, ne znam kako ga tolerisu sudije u Spaniji, ono je bezobrazluk.
Da, ofsajd je bio kod te akcije Alavesa, bar trojica su bila u ofsajdu. Na stranu to, blijeda partija Xavijevih momaka koji ako nastave ovako bezvoljno da igraju zavrsit ce treci ili cervrti. Nesto ne stima u ekipi, nema jedinstva ili mi previse ocekujemo od nekih klinaca da razvaljuju.
Vidjet cemo kako ce biti kad se De Jong vrati i bude na 100% jer je on najvazniji igrac Barcelone kraj kojeg je u Romeu izgleda sigurnije i bolje.
Znači već u 11 mjesecu ima valjda 20 igrača s ozljedom ACL u top ligama, a čeka nas još pola godine sezone. Vrijeme je da se stvarno krene ozbiljno razmišljati o rasporedu utakmica i redukcijama raznih natjecanja
Girona osjetno bolja, ali ce izgubiti nekim jeftinim golovima, vec su jedan takav primili. Ali bas dobra i dinamicna ekipa, lijepo ih gledati… ne bi trebali propustiti plasman u LP.
Barcelonu ce neko dobro osramotiti u nokaut fazi LP.
ultima_palabra wrote: ↑10/12/2023 21:54
Girona osjetno bolja, ali ce izgubiti nekim jeftinim golovima, vec su jedan takav primili. Ali bas dobra i dinamicna ekipa, lijepo ih gledati… ne bi trebali propustiti plasman u LP.
Barcelonu ce neko dobro osramotiti u nokaut fazi LP.
Mislim da po sadašnjim pravilima neće ni moći ići u LP ako City bude bolje plasiran u EPL nego Girona u La Ligi
Ma drago mi kad outsider ima rezultate. Pogotovo protiv ovih mrskih drugih katalončića. Nadam se da ih nakantaju. Mada tesko jer igraju sa nafakali klubom..