SDP

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#12301 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Za i Protiv wrote:Ali prijatelju, to sto ti cinis je cita pljuvacina, ne konstruktivna kritika.
Svaki put uljudno molim da onaj ko spomene pljuvačinu i kostruktivnu kritiku, proglašavajući sebe protivnikom pljuvanja, a zastupnikom konstruktivne kritike, da mi da jedan svoj post konstruktivne kritike predhodne vlasti, pa da skontam šta je to i tako počenem kritikovati. Do sad niti jednog. :roll:
stochar

#12302 Re: SDP

Post by stochar »

Za i Protiv wrote:
stochar wrote:@Za i protiv - meni je bilo nezamislivo da udju u aranzman sa SDA, pa su ushli. sad me ne bi iznenadilo ni da udju u aranzhman sa SRS Dr Vojislav Seselj'... a nema sanse za aranzman sa SBiH, oni su bas pali enisu za ushi...

ali, uci ce Zlaya u aranzhman sa crnim djavolom da uzme VLAST i da se raspodijele kadrovi, jer se od svih donesenih mjera i dalje najvise njih odnosi na kadrovsku politiku. lose, tuzno, jadno, beznadezno...
Haj da se ne vracamo na staru pricu... Znas i sam da drugog izbora nije bilo, barem za SDP, ili sa SDA ili opozicija... Licno sam navijao za opoziciju, ali sigurno drugih dvije trecine glasaca SDP-a im to ne bi oprostilo, i ti to znas... Na kraju krajeva, zasto ici na izbore, na tim izborima dobiti povjerenje biraca, u neku ruku pobjediti, i ne formirati vlast. S druge strane, niti ja niti ti niti SDP nije kri sto je SDA dobila 220k glasove, jbg, tako je, sa njima se moralo...
I trebalo je prihvatiti izazove. A kako ce izaci sve, vidjet cemo. Ako ne pocnu javni radovi za 2 mjeseca, ako ne vidim poboljsanu klimu u BiH, i ja cu poceti kritikovati SDP kao i ti.
Ali prijatelju, to sto ti cinis je cita pljuvacina, ne konstruktivna kritika.
S trece strane, ako odu sa lopovskom Harizovom ZagraBiH, jebo sve ako ih ikad vise budem branio i glasao za njih (plus sve na koje imam uticaj, a ima ih podosta!)...
Moje obecanje forumu!
bio sam na protestima zbog neformiranja vlasti 70 dana od izbora (2008.), i tada se to nije zvala pljuvachina. kritikovanje korupcije, kriminala, nepotizma, nesposobnosti, cinjenice da je vecina provedenih mjera vezano za kadrovsku politiku sto se opet vezhe sa nepotizmom i korupcijom, ministar koji javno na dnevniku preko reda vodi estradnu zvijezdu prekon reda na CT, turneja MVP BiH po BiH, izbjegavanje Milanovica iz licne sujete uoci ulaska RH u EU, potpuno promasena posjeta Srbiji na dan raspisivanja izbora i neotvoreno niti jedno pitanje a da ne govorim o rjesenjima, postavljanje nekompetentnih likova za bilo sta na ministarske pozicije, kriminal u BH Telecomu, i mnogo toga je sad cista pljuvaciha... jbg, tesko mi to svariti, jer sam proteklih godina protestovao zbog tih stvari, galamio na megafon po ulici, blokir'o saobracajnice, i tesko mi skontati da je sve to sad odjednom OK...
Za i Protiv

#12303 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

KatarinaKosaca wrote:
Za i Protiv wrote:Ali prijatelju, to sto ti cinis je cita pljuvacina, ne konstruktivna kritika.
Svaki put uljudno molim da onaj ko spomene pljuvačinu i kostruktivnu kritiku, proglašavajući sebe protivnikom pljuvanja, a zastupnikom konstruktivne kritike, da mi da jedan svoj post konstruktivne kritike predhodne vlasti, pa da skontam šta je to i tako počenem kritikovati. Do sad niti jednog. :roll:
S trece strane, ako odu sa lopovskom Harizovom ZagraBiH, jebo sve ako ih ikad vise budem branio i glasao za njih (plus sve na koje imam uticaj, a ima ih podosta!)...
Moje obecanje forumu!
Ovo je tebe popalilo... Pomen LOPOVSKE Harizove stranke tebe digne... toga su vec svi na ovom forumu svjesni @katarina...

A ti sad procitaj moj post, pa svoj post, i vidjet ces gdje je ko....
KatarinaKosaca

#12304 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Za i Protiv wrote:Ovo je tebe popalilo... Pomen LOPOVSKE Harizove stranke tebe digne... toga su vec svi na ovom forumu svjesni @katarina...

Jest to je mene popalilo :D , ja sam kod Hareta, ne trebam se više kriti bla, bla , bla.. ali moje pitanje nije bilo to, niti sam ova tema ja, niti ja analiziaram tebe kao ti mene, nego ljubazno pitanje da mi se objasni što je konstruktivna kritika...
Jel ovo
LOPOVSKE Harizove stranke tebe digne
ili je nešto drugo, pokažite, pa da sljedimo kulturni put konstruktivne kritike
Za i Protiv

#12305 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

stochar wrote: bio sam na protestima zbog neformiranja vlasti 70 dana od izbora (2008.), i tada se to nije zvala pljuvachina. kritikovanje korupcije, kriminala, nepotizma, nesposobnosti, cinjenice da je vecina provedenih mjera vezano za kadrovsku politiku sto se opet vezhe sa nepotizmom i korupcijom, ministar koji javno na dnevniku preko reda vodi estradnu zvijezdu prekon reda na CT, turneja MVP BiH po BiH, izbjegavanje Milanovica iz licne sujete uoci ulaska RH u EU, potpuno promasena posjeta Srbiji na dan raspisivanja izbora i neotvoreno niti jedno pitanje a da ne govorim o rjesenjima, postavljanje nekompetentnih likova za bilo sta na ministarske pozicije, kriminal u BH Telecomu, i mnogo toga je sad cista pljuvaciha... jbg, tesko mi to svariti, jer sam proteklih godina protestovao zbog tih stvari, galamio na megafon po ulici, blokir'o saobracajnice, i tesko mi skontati da je sve to sad odjednom OK...
Drug, evo ja ti obecavam, kontaktiraj me na pp, ostane li ovako stanje u roku 2 mjeseca, ne pokrenul se radovi, ne krene li na bolje, ja i ti zajedno idemo prvi dizati proteste... Jeste da sam iz provincije koja je u RS, ali doci cu u metropolu i zajedno sa tobom pokusati promjeniti stvari... Ali ovo sto si do sada cinio, barem po forumu, to nije to, nazalost!
Za i Protiv

#12306 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

KatarinaKosaca wrote:
Za i Protiv wrote:Ovo je tebe popalilo... Pomen LOPOVSKE Harizove stranke tebe digne... toga su vec svi na ovom forumu svjesni @katarina...

Jest to je mene popalilo :D , ja sam kod Hareta, ne trebam se više kriti bla, bla , bla.. ali moje pitanje nije bilo to, niti sam ova tema ja, niti ja analiziaram tebe kao ti mene, nego ljubazno pitanje da mi se objasni što je konstruktivna kritika...
Jel ovo
LOPOVSKE Harizove stranke tebe digne
ili je nešto drugo, pokažite, pa da sljedimo kulturni put konstruktivne kritike
E katarina, naovom forumu sam vec par godina, sve sto ti pises se svodi na to da kritikujes SDP, branis LOPOVCINU Hariza i njegovu ZagraBiH stranku, i to je to... Ko to pomene, odmah prebacujes pricu kako forumasi komentarisu tebe, a ne ono sto bi trebali, i kako ti ono rece, bla, bla, bla...
Stvarno sto je previse, previse je... Ohani malo ;)
stochar

#12307 Re: SDP

Post by stochar »

Za i Protiv wrote:
stochar wrote: bio sam na protestima zbog neformiranja vlasti 70 dana od izbora (2008.), i tada se to nije zvala pljuvachina. kritikovanje korupcije, kriminala, nepotizma, nesposobnosti, cinjenice da je vecina provedenih mjera vezano za kadrovsku politiku sto se opet vezhe sa nepotizmom i korupcijom, ministar koji javno na dnevniku preko reda vodi estradnu zvijezdu prekon reda na CT, turneja MVP BiH po BiH, izbjegavanje Milanovica iz licne sujete uoci ulaska RH u EU, potpuno promasena posjeta Srbiji na dan raspisivanja izbora i neotvoreno niti jedno pitanje a da ne govorim o rjesenjima, postavljanje nekompetentnih likova za bilo sta na ministarske pozicije, kriminal u BH Telecomu, i mnogo toga je sad cista pljuvaciha... jbg, tesko mi to svariti, jer sam proteklih godina protestovao zbog tih stvari, galamio na megafon po ulici, blokir'o saobracajnice, i tesko mi skontati da je sve to sad odjednom OK...
Drug, evo ja ti obecavam, kontaktiraj me na pp, ostane li ovako stanje u roku 2 mjeseca, ne pokrenul se radovi, ne krene li na bolje, ja i ti zajedno idemo prvi dizati proteste... Jeste da sam iz provincije koja je u RS, ali doci cu u metropolu i zajedno sa tobom pokusati promjeniti stvari... Ali ovo sto si do sada cinio, barem po forumu, to nije to, nazalost!
koja qrtcheva dva mjeseca godinu i pol nakon izbora?!?! to sto radim posljednjih godinu i pol na forumu, radio sam i sedam godina prije oktobra 2010.: kritikovao nesposobnu vlast i lopove-politichare! to sto se SDP uklopio u sve to nije do mene, ja sam ostao dosljedan! sad sto nekima koji su do oktobra kritikovali nesposobnu vlast a poslije oktobra postali njen dio i poceli opravdavati sve ono protiv cega smo se borili odjednom smetaju moje kritike, i to je do njih, neka se malo zapizaju u sta su se pretvorili! nisam sutio i trpio godinama prije oktobra 2010., nemam namjeru ni cekati krah 2014. da bih shvatio kako ovi nisu uradili nishta bolje, vec kako su radili isto a nerijetko i gore! da nam opozicija nije Fahro, ja bih vec 2011. u proljece bio na ulici s megafonom u ruci, a SDP je jedini krivac ako zlo gore i od njihovih koalicionih partnera iz SDA pobijedi na izborima 2014.! u stvari, oni vec shuruju s njim, Dnevni avaz se pretvorio u SDP bilten, i pitanje je dana kad ce s njima koalirati a to ce tek biti signal da trazhimo azil u pustinji Gobi...
Last edited by stochar on 18/03/2012 00:17, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#12308 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

500 strana
respect
KatarinaKosaca

#12309 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Za i Protiv wrote:E katarina, naovom forumu sam vec par godina, sve sto ti pises se svodi na to da kritikujes SDP, branis LOPOVCINU Hariza i njegovu ZagraBiH stranku, i to je to... Ko to pomene, odmah prebacujes pricu kako forumasi komentarisu tebe, a ne ono sto bi trebali, i kako ti ono rece, bla, bla, bla...
Stvarno sto je previse, previse je... Ohani malo ;)
Sve ovo nije pitanje koje sam ljubazno postavila. Dakle, daj mi jedan tvoj post konstruktivne kritike prošle vlasti pa da vidimo i znamo šta je konstruktivna kritika. Tema nije nik Katarina Kosača.
Dakle, post, nema ga. Danke. Nemoj se više , molim te, pozivati na konstruktivnu kritiku :D
zahvalan

#12310 Re: SDP

Post by zahvalan »

SDA (demokratijaaa) je pobijednik u Bransi Bosnjak možeš biti ti tako da ....

Evo jos Malo sunca za one sto zive u Ne!osuncanim Stanovima

Image
Za i Protiv

#12311 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

stochar wrote: koja qrtcheva dva mjeseca godinu i pol nakon izbora?!?! to sto radim posljednjih godinu i pol na forumu, radio sam i sedam godina prije oktobra 2010.: kritikovao nesposobnu vlast i lopove-politichare! to sto se SDP uklopio u sve to nije do mene, ja sam ostao dosljedan! sad sto nekima koji su do oktobra kritikovali nesposobnu vlast a poslije oktobra postali njen dio i poceli opravdavati sve ono protiv cega smo se borili odjednom smetaju moje kritike, i to je do njih, neka se malo zapizaju u sta su se pretvorili! nisam sutio i trpio godinama prije oktobra 2010., nemam namjeru ni cekati krah 2014. da bih shvatio kako ovi nisu uradili nishta bolje, vec kako su radili isto a nerijetko i gore! da nam opozicija nije Fahro, ja bih vec 2011. u proljece bio na ulici s megafonom u ruci, a SDP je jedini krivac ako zlo gore i od njihovih koalicionih partnera iz SDA pobijedi na izborima 2014.! u stvari, oni vec shuruju s njim, Dnevni avaz se pretvorio u SDP bilten, i pitanje je dana kad ce s njima koalirati a to ce tek biti signal da trazhimo azil u pustinji Gobi...
Haj dobro.... Reci cu ti zasto jos uvijek podrzavam SDP. Ako nisi upoznat, SDP-ovi premijeri u kantonima koji granice sa RS-om su inicirali izmjene zakona kojima se izjednacavaju prava boraca koji vise ne moraju biti prijavljeni u FBiH da bi ostvarili svoja prava; dalje, izmjenjen je zakon kojim je meni, kao nerezidentnom stanovinku FBiH uzimano 10% od plate, samo zato sto sam se vratio o RS i ovdje zivim. Te zakone su donijeli SDA i LOPOVSKA strnka zagraBiH. SDA je ovim pokazala da u njoj jos ima trunkice normalnih ljudi, jer bez njih se ovi zakoni ne bi mogli usvojiti. Ali SDP ih je inicirao.
Pokusavaju promijeniti neke stvari, dovoljan dokaz je zakon o policiji kojeg koci SDA. Da ne pominjem Suljagica. To je dokaz da u SDA ima jos uvijek retrogradnih snaga... Kako ce komplet ova platforma izaci vidjet cemo.
Licno sam bio za koaliciju SDP-a sa SBB-om. Ne zato sto mislim da je SBB neka prosperitetna stranka, nego zbog toga sto su novi, i narod je trazio promjene, a sa SDA to nije!
Puno mene toga boli u vezi SDP-a.
Ne boli mene Brega (neka se vratio u Sarajevo, i neka su ga primili preko reda na CT, fina je to reklama za BiH da se jedan vrsni muzicar vratio u Sa), ne boli me to sto se nije susreo sa Milanovicem (i treba ga odjebat kada se istovremeno sastaje sa HNS-om), ne bole me kadrovi po drzavnim preduzecima (zato sto su bolji od prethodnih), ne boli me sto nisu formirali vladu 14 mjeseci poslije izbora (dosta je i sa ustupcima rusiteljima drzave) ....
Boli me sto se nije jasno pred narod izaslo i reklo kakvo nas sranje ocekuje, sta su nam ostavili oni prethodni. Boli me sto se ne mijenja ono sto se moze mijenjati; boli me sto ne vidim buducnost ovdje, boli me sto je moj novcanik sve tanji... Ali da sve ov opripisujes SDP-u, to nije ljudski... Zna se ko nas je zajebao za sve ovo...
Moje je misljenje da je krivac Hariz i njegova lopovska stranka ZagraBiH, njihovi potezi, i da ni 10 SDP-ova to nebi u 12 mjeseci ispravilo. Pa neka se @katarina ljuti i pizdi koliko hoce!
pemanapemani

#12312 Re: SDP

Post by pemanapemani »

zahvalan wrote:SDA (demokratijaaa) je pobijednik u Bransi Bosnjak možeš biti ti tako da ....

Image

Bliže se lokalni izbori. Razočarenje prerasta u nadu za uhljebljenjem, pa makar i u općini.
Zar ti nisi bio u grupi razočarani, unatoč članstvu u partiji? Odličan okret, 360 stepeni i dođeš na početni položaj.
Hajd da se hvali nešto konstruktivno, pokušaji normalizacije odnosa u državi, pokušaji pokretanja izgradnje novih dionica autoputa...
Zajebavati se sa građanima kojima je ispred prozora nikao tajkunski stakleni monstrum je malo neukusno.
stochar

#12313 Re: SDP

Post by stochar »

Za i Protiv wrote:
stochar wrote: koja qrtcheva dva mjeseca godinu i pol nakon izbora?!?! to sto radim posljednjih godinu i pol na forumu, radio sam i sedam godina prije oktobra 2010.: kritikovao nesposobnu vlast i lopove-politichare! to sto se SDP uklopio u sve to nije do mene, ja sam ostao dosljedan! sad sto nekima koji su do oktobra kritikovali nesposobnu vlast a poslije oktobra postali njen dio i poceli opravdavati sve ono protiv cega smo se borili odjednom smetaju moje kritike, i to je do njih, neka se malo zapizaju u sta su se pretvorili! nisam sutio i trpio godinama prije oktobra 2010., nemam namjeru ni cekati krah 2014. da bih shvatio kako ovi nisu uradili nishta bolje, vec kako su radili isto a nerijetko i gore! da nam opozicija nije Fahro, ja bih vec 2011. u proljece bio na ulici s megafonom u ruci, a SDP je jedini krivac ako zlo gore i od njihovih koalicionih partnera iz SDA pobijedi na izborima 2014.! u stvari, oni vec shuruju s njim, Dnevni avaz se pretvorio u SDP bilten, i pitanje je dana kad ce s njima koalirati a to ce tek biti signal da trazhimo azil u pustinji Gobi...
Haj dobro.... Reci cu ti zasto jos uvijek podrzavam SDP. Ako nisi upoznat, SDP-ovi premijeri u kantonima koji granice sa RS-om su inicirali izmjene zakona kojima se izjednacavaju prava boraca koji vise ne moraju biti prijavljeni u FBiH da bi ostvarili svoja prava; dalje, izmjenjen je zakon kojim je meni, kao nerezidentnom stanovinku FBiH uzimano 10% od plate, samo zato sto sam se vratio o RS i ovdje zivim. Te zakone su donijeli SDA i LOPOVSKA strnka zagraBiH. SDA je ovim pokazala da u njoj jos ima trunkice normalnih ljudi, jer bez njih se ovi zakoni ne bi mogli usvojiti. Ali SDP ih je inicirao.
Pokusavaju promijeniti neke stvari, dovoljan dokaz je zakon o policiji kojeg koci SDA. Da ne pominjem Suljagica. To je dokaz da u SDA ima jos uvijek retrogradnih snaga... Kako ce komplet ova platforma izaci vidjet cemo.
Licno sam bio za koaliciju SDP-a sa SBB-om. Ne zato sto mislim da je SBB neka prosperitetna stranka, nego zbog toga sto su novi, i narod je trazio promjene, a sa SDA to nije!
Puno mene toga boli u vezi SDP-a.
Ne boli mene Brega (neka se vratio u Sarajevo, i neka su ga primili preko reda na CT, fina je to reklama za BiH da se jedan vrsni muzicar vratio u Sa), ne boli me to sto se nije susreo sa Milanovicem (i treba ga odjebat kada se istovremeno sastaje sa HNS-om), ne bole me kadrovi po drzavnim preduzecima (zato sto su bolji od prethodnih), ne boli me sto nisu formirali vladu 14 mjeseci poslije izbora (dosta je i sa ustupcima rusiteljima drzave) ....
Boli me sto se nije jasno pred narod izaslo i reklo kakvo nas sranje ocekuje, sta su nam ostavili oni prethodni. Boli me sto se ne mijenja ono sto se moze mijenjati; boli me sto ne vidim buducnost ovdje, boli me sto je moj novcanik sve tanji... Ali da sve ov opripisujes SDP-u, to nije ljudski... Zna se ko nas je zajebao za sve ovo...
Moje je misljenje da je krivac Hariz i njegova lopovska stranka ZagraBiH, njihovi potezi, i da ni 10 SDP-ova to nebi u 12 mjeseci ispravilo. Pa neka se @katarina ljuti i pizdi koliko hoce!
ne boli ni mene Brega, neka se vratio, ali me boli pokazivanje korupcije na javnom servisu kao drustveno pozheljne.

zakoni koje spominjes za RS-ne poznajem ih dovoljno, necu komentarisati.

zakon o policiji koji pominjes - poznajem dovoljno, komentarisacu - gnusan pokusaj stavljanja policije pod stranacku kontrolu i pravljenja stranacke policije! o tome svjedoce pisma Inzka, Sorensena i zadnje Rodericka Moorea u kojem bahatu kantonalnu vlast upozoravaju na pogubnost poteza veznih za preuzimanje politicke kontrole nad policijom!

prethodni ne postoje! postoji raspadnuti ZAgraBiH koji je ispao iz svih tokova zahvaljujuci politicu kakvu sad provodi SDP, a SDP je u koaliciji sa SDA koja nam je nanijela ogromno zlo!

Milanovic, 100 puta spomenuto - nema Zlaya njemu sta branbiti s kim ce se on sastajati po BiH! Covic je dio HNS-a, i s n jim Lagumdzija ima sporazum!

o neformiranju vlasti 14 mjeseci poslije izbora kako se ne bi napravili 'ustupci rusiteljima drzave' - e pa nakon sto je sve mjesecima stajalo, pristalo se na ono sto je na pocetku nudjeno! znaci - potpuni poraz! da stvar bude smjesnija, MVP BiH prvu sluzbenu posjetu uprilici upravo 'rusiteljima drzave' i prizna im drzavnost! poslije tih farsi sa shetanjem po BiH, ode 'na noge' Borisu Tadicu koji ga iskulira k'o Don Johnson, posjeta ostane zabiljezena u stupcima uz vijesti o kretanju trzista plutom, i poslije toga Tadic sazove predstavnike srba iz regiona i podijeli dzabne pasoshe! katastrofa vanjske politike, a nije ni poseo kako treba!

sveusvemu: odlicno sam upoznao sve idiotizme SBiH-a, i ovo sto sada radi egolagumdzija je u mnogim stvarima isto, a u velikom broju stvari i gore od toga, a miskio sam da ne postoji neko ko ce u kretenizmu nadmasiti Silajdzica!
valterbranisarajevo

#12314 Re: SDP

Post by valterbranisarajevo »

zahvalan wrote:SDA (demokratijaaa) je pobijednik u Bransi Bosnjak možeš biti ti tako da ....

Image
Samo se vi bahato ismijavajte sa građanima i njihovim problemima. Doći će vrijeme kada ćete plakati. Pogotovo "novi val" koji je sebe već vidio u foteljama poslije oktobra. Ko se posljednji smije, najslađe se smije... :D

Nažalost još nisi shvatio koliko objave na ovom forumu oblikuju javno mišljenje...Bolje da jesi, i ti i onaj ko te poslao ovdje...
pemanapemani

#12315 Re: SDP

Post by pemanapemani »

valterbranisarajevo wrote:

Image
Samo se vi bahato ismijavajte sa građanima i njihovim problemima. Doći će vrijeme kada ćete plakati. Pogotovo "novi val" koji je sebe već vidio u foteljama poslije oktobra. Ko se posljednji smije, najslađe se smije... :D

Nažalost još nisi shvatio koliko objave na ovom forumu oblikuju javno mišljenje...Bolje da jesi, i ti i onaj ko te poslao ovdje...
:thumbup:
zahvalan

#12316 Re: SDP

Post by zahvalan »

Ovdje sam došao sam.

A vidim neki se raduju diktaturi drugih stranaka,super samo izaberite meni ni u Džep ni iz Džepa

a za ovog sto spominje kako sam okrenuo Pricu, nista nisam promijenio i dalje cak i ja Kritikujem Kako smo u Banani sto se tice Ekonomije i zaposljavanja ali vi citate samo ono sto vama odgovara

Super drago mi je da su izbori sve blize ..

reci te i nama za koga da Glasamo da ne lutamo vise da ne zivimo u Agoniji sto nas Zlatko Lagumdzija zaduzi 7 Milijardi :-)

Autoputeve harisa necemo ni Spominjati,Fabrike Fahre isto tako,Jerlagic o Bogatasima itd itd

A da Forum oblikuje Misljenje Javnosti :lol: :lol: :lol: Isto tako je jedan Forumas davno pisao da nije bilo Facebook grupe protiv poskupljenja struje ne bih vlada odustala od poskupljenja :lol: :lol:

Al ovo što si rekao Forum Formira misljenje Javnosti :lol: :lol: :lol:

:sax: :bih: :run:
zahvalan

#12317 Re: SDP

Post by zahvalan »

Image

Koji MI ? ja samo vidim da sam ja ovdje pisao. Al ovo Ogromnim SLovima :lol: :lol: :lol: Znači ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:
stochar

#12318 Re: SDP

Post by stochar »

zahvalan wrote:

Image

Koji MI ? ja samo vidim da sam ja ovdje pisao. Al ovo Ogromnim SLovima :lol: :lol: :lol: Znači ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:
de nam ti (da ti ne ozvacim izjave) reci koliko se oranica moglo napraviti za lovu skrhanu u bespotrebno i karikaturalno skijaliste na Mojmilu na koje niko ne dolazi? sta bi odjednom? dobila se pozicija u opstini pa je skijaliste odjednom najbitnije za opstinu?!
pemanapemani

#12319 Re: SDP

Post by pemanapemani »

zahvalan wrote:Ovdje sam došao sam.

A vidim neki se raduju diktaturi drugih stranaka,super samo izaberite meni ni u Džep ni iz Džepa

a za ovog sto spominje kako sam okrenuo Pricu, nista nisam promijenio i dalje cak i ja Kritikujem Kako smo u Banani sto se tice Ekonomije i zaposljavanja ali vi citate samo ono sto vama odgovara

reci te i nama za koga da Glasamo da ne lutamo vise da ne zivimo u Agoniji sto nas Zlatko Lagumdzija zaduzi 7 Milijardi :-)

Autoputeve harisa necemo ni Spominjati,Fabrike Fahre isto tako,Jerlagic o Bogatasima itd itd

A da Forum oblikuje Misljenje Javnosti :lol: :lol: :lol: Isto tako je jedan Forumas davno pisao da nije bilo Facebook grupe protiv poskupljenja struje ne bih vlada odustala od poskupljenja :lol: :lol:

Hajd sve, ali čemu ovo veliko slovo B u riječi banana i A u agoniji?
zahvalan

#12320 Re: SDP

Post by zahvalan »

i dalje mislim da se novac mogao bolje uloziti jel ti sada JASNO :D ovo sam ti pisao mislion puta i opet me prozivas bog toga sto ne zelis sve procitati

Daj boze da radim u Opstini daj boze da sam ikako na Drzavnim Jaslama,ne bih sada bio na Forumu Sigurno jel tako ?

Nego vama cim neko kaze kako je SDP dobar vi napadate sa svih strana (cak si mi gledao i bivse komentare) hoces broj licne karte,Mjesto stanovanja, krvnu grupu

Vidis ja tebi nisam nikad usao na profil ( jer me ne zanima sta si prije pisao )

Kontas

Niste mi nikada naveli za koje druge da glasam ? Jeste mi jedan Forumas odgovorio za Našu stranku ili SDP

A ti Stočar reci mi za koga da glasam ?
zahvalan

#12321 Re: SDP

Post by zahvalan »

@ Pemanepemani Reci mi za koga da Glasam ? i zašto ?

nije bitno dal je Velikim SLOVIMA napisana BANANA ili mali banana ona ima isto Znacenje.
pemanapemani

#12322 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Nikad nikome nisam ulazio na profil, pa tako ni tebi. Mislim da se to može i provjeriti, pa eto bujrum. Na jednoj od prethodnih stranica je neko stavio tvoje prijašnje postove u kojima pljuješ SDP.

Nisam ti tutor da govorim za koga da glasaš. Član si SDP, tako si naveo, prvo si kudio, pa onda hvalio općinsku politiku u NG i to sve u kratkom vremenskom razdoblju. Jebi ga, ako tako brzo mijenjaš mišljenje, onda za tebe nema problema, savršeno se uklapaš u sistem i brzo ćeš već naći nekoga za koga ćeš glasati.

Uostalom, taj neko ti je dobro savjetovao.
quasar

#12323 Re: SDP

Post by quasar »

stochar wrote:
quasar wrote:Nema govora da je dobro. Nije dobro i ne izgleda ni da ce biti.

Međutim.... šta?

Hoćete ne ulice? Evo vam klinac za to. Gdje ste bili kad je trebalo? Sad je kasno. Sad je svaki takav obrat i svaki takav scenario i rasplet samo u korist istih onih koji su nas do ovde doveli.

Neka sad SDP-a. Ko ne moze cekati 2014. sutra nek uzme palicu i nek pocne demolirati izloge i paliti auta. To ce nam svima pomoci.
sve šuti, trpi, biće bolje, biće bolje... a ovi, k'o i Brankovic s cijom su strankom sad u koaliciji - sve po zakonu! sto rece lik na temi 'vic dana' kojoj sve vise i ova slici: Izreka 'Sjasi kurta da uzjasi murta' u BiH se ukida jer su Kurta i Murta u medjuvremenu koalirali...
Dobro bolan nemoj mi demagogije, evo po 50-ti put na ovoj temi pitanje:
STA DALJE?

Pljuvati na forumu? Napraviti barikade? STA?
za_sada_bez_dobrog_nicka

#12324 Re: SDP

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

VjecitiStudent wrote:SDA krilo telekoma je izgleda spijuniralo SDP krilo telekoma. :D
... ne bijase tesko zakljuciti, ali zao mi je ovih Zlatkovih kadrovika sto preko noci postadose direkori. "Mi forsiramo mladi kadar!"
Forsira Zlaja topovsko meso a ko j**e Dinka i Dzenanu, mladi su, zeleni, prezivjet ce, a na kraju, bit ce posla u STROM-BH telecomu.
Malo morgen!
valterbranisarajevo

#12325 Re: SDP

Post by valterbranisarajevo »

zahvalan wrote:Ovdje sam došao sam.

He he..Ovako su se smijali Tajina, Semihina ili Arzijina potrčkala..baš ovdje..pa se sada više ne smiju.... :D :lol: :lol:

Kada bi shvatio da ti ja ovo pišem dobronamjerno, i da ovim činiš medvjeđu uslugu SDP-u, ali vi ste izabrali taj put- dosipanje soli na rane građanima..Sretan put, bez mene.... :thumbup:
Post Reply