da si zelio da vidim, quotao bi me. zato vjerujem da seres uprazno. zajebi dalju raspravu da ban ne bi legao obojici. ako imas sta dodati dodaj na PP.Black swan wrote:sve je moguce...novi papa je razbio talijanski lobi podijelivsi skoro 30 kapica po cijelome svijetu...i bas upravo ta cinjenica mi razbija teoriju o americkom papi...juznoamericki i africki da...americki..ne...iako ih ima 75 milijuna...sumnjam da mogu prevagnuti nad ostalimato je pocetak...kad bi se osvrnuo na ostale recenice iz sinopsisa post bi bio na 5 word stranica 12 font
![]()
pa cu prekinuti
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
belfy
#12301 Re: Gledate seriju - preporucite je
-
omar little
#12302 Re: Gledate seriju - preporucite je
kad zatucani klerodesnicar komentira seriju koju nije ni pogledao.... nije cak u stanju ni procitati recenziju i uvidjeti da se bavi serijom, imaginarnim likovima i dogadjajima, a ne stvarnoscu. da nije jadno bilo bi smijesno.
-
ToxicHoney
#12303 Re: Gledate seriju - preporucite je
Penny Dreadful trenutno, poslije nje planiram gledati Westworld, kažu da je dobra.
Moje preporuke:
- Vikings
- Fringe
- True Detective
- Weeds
- Workaholics
- Black Books
Moje preporuke:
- Vikings
- Fringe
- True Detective
- Weeds
- Workaholics
- Black Books
- Jack Be Nimble
#12304 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nastavicu gledati Papu, ali mi za sada izgleda koda je Frank Underwood zauzeo Vatikan pa malo nji handri umjesto svoji senatora.
I ne znam zasto se tigla frkao od toga sto je prvi americki papa, kada je sadasnji papa americki papa
I ne znam zasto se tigla frkao od toga sto je prvi americki papa, kada je sadasnji papa americki papa
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12305 Re: Gledate seriju - preporucite je
jes al italijanskih korijena... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12306 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ode Rene iz Allo Allo 
- Rampage
-
Modest Musorgski
#12308 Re: Gledate seriju - preporucite je
gdje se moze following online gledati ako moze link . zahvaljujem
- dale cooper
#12309 Re: Gledate seriju - preporucite je
I šta fali tome?Jack Be Nimble wrote:Nastavicu gledati Papu, ali mi za sada izgleda koda je Frank Underwood zauzeo Vatikan pa malo nji handri umjesto svoji senatora.
Kojeg glumi Englez.
- Jack Be Nimble
#12310 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mislim na pravog papu...ma nadam se da nece biti ko Frank, da im on moze raditi sta hoce a oni nemaju odgovora na njega.dale cooper wrote:I šta fali tome?Jack Be Nimble wrote:Nastavicu gledati Papu, ali mi za sada izgleda koda je Frank Underwood zauzeo Vatikan pa malo nji handri umjesto svoji senatora.
I ne znam zasto se tigla frkao od toga sto je prvi americki papa, kada je sadasnji papa americki papaHaman ću i ja morati početi gledati.
![]()
Kojeg glumi Englez.![]()
- dale cooper
#12311 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sad sam skonto' da misliš na papu Franju iliti Francisa.Jack Be Nimble wrote:Mislim na pravog papu...ma nadam se da nece biti ko Frank, da im on moze raditi sta hoce a oni nemaju odgovora na njega.dale cooper wrote:I šta fali tome?Jack Be Nimble wrote:Nastavicu gledati Papu, ali mi za sada izgleda koda je Frank Underwood zauzeo Vatikan pa malo nji handri umjesto svoji senatora.
I ne znam zasto se tigla frkao od toga sto je prvi americki papa, kada je sadasnji papa americki papaHaman ću i ja morati početi gledati.
![]()
Kojeg glumi Englez.![]()
bude kao u originalnoj Engleskoj seriji, Frankov pad će biti neizbježan. Ja sam tek krajem prošle godine odgledao
3 zadnje sezone serije u cugu, tako da mi je Frank prirastao srcu, nakon što sam ga zdušno mrzio
prihvatljivijim (ili sam se ja navikao na Frankov "brutalni pragmatizam"
i malkice slabijim zadnjim dvjema sezonama. Ali opet...jedva čekam nastavak.
- Tito_i_Partija
#12312 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mislim da ce Claire bit' instrumentalna u njegovom padu, direktno ili indirektno. Njegovi najblizi bivsi saradnici su vec na javnost izasli sa njegovim (ne)djelima, tako da se grudva polako pretvara u lavinu, al' to nije dovoljno. Njegovu sudbinu ce Claire da zapecati. Sve u svemu, mislim da bi se serija trebala polako da privodi kraju. Iako mi je se svidjela introdukcija Joel Kinnaman-a, zadnja sezona mi nije bas legla, pogotovo kad su napravili da Claire bude vice-president.dale cooper wrote: Sad sam skonto' da misliš na papu Franju iliti Francisa.Ne znam koliko misle pičiti sa House Of Cardsom, ali ako
bude kao u originalnoj Engleskoj seriji, Frankov pad će biti neizbježan. Ja sam tek krajem prošle godine odgledao
3 zadnje sezone serije u cugu, tako da mi je Frank prirastao srcu, nakon što sam ga zdušno mrzio. Nekako su ga napravili
prihvatljivijim (ili sam se ja navikao na Frankov "brutalni pragmatizam"), što je možda dijelom rezultiralo
Baj de vej, zaviri na temu "Koji ste film danas pregledali", treba mi tvoj input oko jednog filma.
- dale cooper
#12313 Re: Gledate seriju - preporucite je
Slično je bilo i u originalu, iako lik premijerove žene nije bio prominentan kao što je Claire u House Of Cards.Tito_i_Partija wrote:Mislim da ce Claire bit' instrumentalna u njegovom padu, direktno ili indirektno. Njegovi najblizi bivsi saradnici su vec na javnost izasli sa njegovim (ne)djelima, tako da se grudva polako pretvara u lavinu, al' to nije dovoljno. Njegovu sudbinu ce Claire da zapecati. Sve u svemu, mislim da bi se serija trebala polako da privodi kraju.dale cooper wrote: Sad sam skonto' da misliš na papu Franju iliti Francisa.Ne znam koliko misle pičiti sa House Of Cardsom, ali ako
3 zadnje sezone serije u cugu, tako da mi je Frank prirastao srcu, nakon što sam ga zdušno mrzio. Nekako su ga napravili
prihvatljivijim (ili sam se ja navikao na Frankov "brutalni pragmatizam"), što je možda dijelom rezultiralo
Baj de vej, zaviri na temu "Koji ste film danas pregledali", treba mi tvoj input oko jednog filma.
Inače Robin Wright je fenomenalna, rame uz rame sa Kevinom.
- Tito_i_Partija
#12314 Re: Gledate seriju - preporucite je
Valja li original? Zavrsio sam Black Mirror neki dan, trenutno sam se navuk'o na Peaky Blinders, tako da je ovo pravo vrijeme za preporuke britanske vrste.dale cooper wrote: Slično je bilo i u originalu, iako lik premijerove žene nije bio prominentan kao što je Claire u House Of Cards.
- dale cooper
#12315 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odličan. Pošto je Engleski, dosta je sporiji, ali niko ne spletkari ko' Englezi.Tito_i_Partija wrote:Valja li original? Zavrsio sam Black Mirror neki dan, trenutno sam se navuk'o na Peaky Blinders, tako da je ovo pravo vrijeme za preporuke britanske vrste.dale cooper wrote: Slično je bilo i u originalu, iako lik premijerove žene nije bio prominentan kao što je Claire u House Of Cards.
- karanana
#12316 Re: Gledate seriju - preporucite je
Svrsih prvu epizodu ove bbcijeve and then there were none iz 2015. Stara prica agate christi. Samo tri epizode. Ima dosta likova iz drugih poznatih serija....thrones, blinders, black sails
- Rampage
#12317 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja sam je baš juče nabavio:)
Valja li šta?
Valja li šta?
- Jack Be Nimble
#12318 Re: Gledate seriju - preporucite je
dale cooper wrote: Sad sam skonto' da misliš na papu Franju iliti Francisa.Ne znam koliko misle pičiti sa House Of Cardsom, ali ako
Dobre su sve sezone sem trece, samo su mi ovu citavu pricu malo razvukli. Takodjer napravili su da ama bas niko ne moze skinuti Franka. Zelim da vidim da i njega pocnu udarati nazad jer je malo postalo dosadno gledati kako se on stalno izvuce iz svake moguce dileme.
Ako ona sapunica Suits jos ikoga interesuje, pocinju sutra (srijeda) sa novim epizodama.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12319 Re: Gledate seriju - preporucite je
već u nekoliko serija vidim predsjednicu AmeriCe u ovim novim epizodama... hoće to kad se snima prije izbora

-
omar little
#12320 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakva glupa izjava, sta ce ti to. zelis reci da sve stare serije i filmovi koji su imali crnca za predsjednika su kao grok grok ha ha, hoce to kad se glupani ufuraju?provaljivali se decenijama sa snimanjem prije izbora, u iscekivanju normalnosti? i zasto se ne bi imala zena predsjednik u IMAGINARNOM svijetu? to se sad ne smije ni u serijama igrati sa idejom zene na celu amerike jer su sad sve zene automatski hilari?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#12321 Re: Gledate seriju - preporucite je
kaman, pogledaj homeland i bit će ti jasno 
- kafanski_covjek
#12322 Re: Gledate seriju - preporucite je
zar se jos uvijek snima ta serija?Velkoski wrote:kaman, pogledaj homeland i bit će ti jasno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#12323 Re: Gledate seriju - preporucite je
snima
i meni je čudno da nije ukinuta do sad 
- cvrčak_na_hedonizmu
#12324 Re: Gledate seriju - preporucite je
Taboo, kreator Peaky Blindersa udružen sa Ridlijem Skotom, solidno.
Prava atmosfera Londona od prije 200-ak godina, blato, krezavi, prljavi, nastrani
Priča, trenutno, drži vodu, a ubacili su svega u priču od incesta preko špijuna i spletki do mistike i duhova. Nadam se da će nastaviti u istom tempu.
Kasting odličan.
Prava atmosfera Londona od prije 200-ak godina, blato, krezavi, prljavi, nastrani
Priča, trenutno, drži vodu, a ubacili su svega u priču od incesta preko špijuna i spletki do mistike i duhova. Nadam se da će nastaviti u istom tempu.
Kasting odličan.
-
omar little
#12325 Re: Gledate seriju - preporucite je
jes ti lud il nadrogiran, to smece da gledam... jel to keri psihijatrijski slucaj postala presjenica? to bi vec bila refleksija stvarnosti, s minornim detaljem reverzije spola