fixer wrote:Da, bio je u offside-u. Znam da sam popizdio kad je glupi reziser ovo samo jednom prikazao da bi se uvjerili u to da je pravilna odluka.Pa ovo bi ja reprizirao umjesto golova. Ovakvo sto je mogao samo jos Ronaldinho da uradi.
sublime
Moderators: Charuga, Tomahawk11
fixer wrote:Da, bio je u offside-u. Znam da sam popizdio kad je glupi reziser ovo samo jednom prikazao da bi se uvjerili u to da je pravilna odluka.Pa ovo bi ja reprizirao umjesto golova. Ovakvo sto je mogao samo jos Ronaldinho da uradi.
dobra ideja.fixer wrote: P.S. Mogli bi otvoriti temu za ove trenutke genijalnosti.
Nece. Neka idu. Mozda da Benzema ostane, ali nama treba napadac sa karakterom. Neka pola manje zna, ali samo da nije pi***. Ne volim tremarose. A njih dvojica su upravo to.505sCrtom wrote:dobra ideja.fixer wrote: P.S. Mogli bi otvoriti temu za ove trenutke genijalnosti.
nego, citam da je higuan napravio predugovor s arsenalom, benzemu hoce u manU. i tako. hoce li ti biti zao ako odu?
mozda procvjetaju sa nekim boljim trenerom iduce sezone. veceras ni ronaldo ne igra. a razlog je, cuva ga mourinho za finale.fixer wrote: Nece. Neka idu. Mozda da Benzema ostane, ali nama treba napadac sa karakterom. Neka pola manje zna, ali samo da nije pi***. Ne volim tremarose. A njih dvojica su upravo to.
Ma neka oni jebu mater jedan drugome. Ja im jebem oboma.505sCrtom wrote: mozda procvjetaju sa nekim boljim trenerom iduce sezone. veceras ni ronaldo ne igra. a razlog je, cuva ga mourinho za finale.
vidi sad ovaj misimovicevski fol
zalosno je to.fixer wrote: Ma neka oni jebu mater jedan drugome. Ja im jebem oboma.
Ma stoka prepotentna. Haj donekle mogu trenera da razumijem, mada i Jose serinja nekad vise nego bi trebao. Ali ovakve razmazene egoiste nikad necu shvatiti.505sCrtom wrote:zalosno je to.fixer wrote: Ma neka oni jebu mater jedan drugome. Ja im jebem oboma.
505sCrtom wrote:zalosno je to.fixer wrote: Ma neka oni jebu mater jedan drugome. Ja im jebem oboma.
nisi me razumio. zalosno je to sto ti psujes po igracima kluba za kojeg navijas.fixer wrote:Ma stoka prepotentna. Haj donekle mogu trenera da razumijem, mada i Jose serinja nekad vise nego bi trebao. Ali ovakve razmazene egoiste nikad necu shvatiti.505sCrtom wrote:zalosno je to.fixer wrote: Ma neka oni jebu mater jedan drugome. Ja im jebem oboma.
Klub je bitan. Ostali su svi prolazni.505sCrtom wrote: nisi me razumio. zalosno je to sto ti psujes po igracima kluba za kojeg navijas.
Ovo je genijalno, ali je meni teze ono sto je Ronaldo. Ronaldo je ondje dodao sam sebi, a odbranbeni nije dosao sebi dok sudija nije svirao.hordash wrote:Kad smo vec kod igre ledjima![]()
Better Man wrote:Glede Modrića, za njega važi ona stara: gdje on dođe tu trava više ne raste! Lik s Totanhamom nije ništa osvojio, evo sad u Realu i tu je bez trofeja. Ustavri ima priliku da osvoji svoj prvi trofej u karijeri Kupa kralja. Rezultate s Dinamom ne računam, jer to je svakako namještena liga i smiješna!
a jedna je stvar bit realan gledat tekme reala i vidjet kakav je tu modric a druga je stvar kad pises o liku koji je prvo par godina guzio tvoj klub u ligi i onda izbacio takodjer tvoj voljeni klub iz LP ,onda vjerovatno ni ja nebi gotivio tog igraca kao ti modricaBetter Man wrote:Glede Modrića, za njega važi ona stara: gdje on dođe tu trava više ne raste! Lik s Totanhamom nije ništa osvojio, evo sad u Realu i tu je bez trofeja. Ustavri ima priliku da osvoji svoj prvi trofej u karijeri Kupa kralja. Rezultate s Dinamom ne računam, jer to je svakako namještena liga i smiješna!
Prosle godine su bili peti. Sad su takodjer peti. Kakvi bolji rezultati?Bosanski_kralj wrote:Koliko je Modrić značio za Totenhem govori i ova sezona u kojoj su bez njega ostvarili bolje rezulate nego sa njim.
TinNBANFL wrote:Better Man wrote:Glede Modrića, za njega važi ona stara: gdje on dođe tu trava više ne raste! Lik s Totanhamom nije ništa osvojio, evo sad u Realu i tu je bez trofeja. Ustavri ima priliku da osvoji svoj prvi trofej u karijeri Kupa kralja. Rezultate s Dinamom ne računam, jer to je svakako namještena liga i smiješna!
superkup?
Ispade sad da je Tottenham kupio trofeje k'o jabuke a onda je došao Modrić i njihova osvajanja su prestala.Better Man wrote:Glede Modrića, za njega važi ona stara: gdje on dođe tu trava više ne raste! Lik s Totanhamom nije ništa osvojio, evo sad u Realu i tu je bez trofeja. Ustavri ima priliku da osvoji svoj prvi trofej u karijeri Kupa kralja. Rezultate s Dinamom ne računam, jer to je svakako namještena liga i smiješna!
Better Man wrote:Glede Modrića, za njega važi ona stara: gdje on dođe tu trava više ne raste! Lik s Totanhamom nije ništa osvojio, evo sad u Realu i tu je bez trofeja. Ustavri ima priliku da osvoji svoj prvi trofej u karijeri Kupa kralja. Rezultate s Dinamom ne računam, jer to je svakako namještena liga i smiješna!