Koji se poziva na "njemačke obavještajne izvore". Ne može nekažnjeno, ni u Njemačkoj.sluga_okupatora wrote:Tabloid majstore, tabloid.
Ukrajina
- Challenger__
#12301 Re: Ukrajina
-
Avetinho
#12302 Re: Ukrajina
Ne cita on to, a nije ga ni briga. Evo sta je bilo: nasao je na ljubljenoj Ruskajoj Pravdaji ovaj izmisljeni dogadja. E sad, da ne bude da lijepi samo clanke iz Ruskaje, lik se dobro umorio guglajuci da nadje je li bar jos neko ovo prepisao iz Ruskaje. I nadje onog pacijenta, a jos mu ime mu fino zvuci, kako ono global world ili tako nesto, mora biti jako uticajan i objektivan, caka ga i oklupajko 69 redovno cita, i koristi medicinske savjete. Narocito je dobar blog u promicanju "americkog proljeca". Sta bi s time, javlja li ovaj objektivko ista?sluga_okupatora wrote:Challenger__ wrote:Sa pozivom na "The Bild am Sonntag". Njemački.sluga_okupatora wrote:Rasa Tudej - objektivno do jaja
Tabloid majstore, tabloid.
- Co0l
#12303 Re: Ukrajina
Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
- sluga_okupatora
#12304 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:Koji se poziva na "njemačke obavještajne izvore". Ne može nekažnjeno, ni u Njemačkoj.sluga_okupatora wrote:Tabloid majstore, tabloid.
Je li precizirano koje?
Jbg i Deretic se poziva na "provjerene izvore" iz Vatikana kad objasnjava svoje "teorije"
- Challenger__
#12305 Re: Ukrajina
O njihovom prisustvu se pisalo mjesecima na temi prije tog događaja, tako da ti je obrazloženje priča za malu djecu.Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#12306 Re: Ukrajina
Ništa novo, placenika i izroda je uvijek bilo na sve strane jučer, danas i sutra...Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
a @challanger je naš izrod ili na SA-X
-
Avetinho
#12307 Re: Ukrajina
Ponajvise se pisalo iz Ruskaje Pravdaje, a ponekad i iz advanceta (ovog genijalca i "glogal world" jos nisi bio otkrio), dok su ruski specijalci koji su pripremali otimacinu tudje teritorije bili "do zuba nenaoruzani pripadnici teritorijalne odbrane Krima".Challenger__ wrote:O njihovom prisustvu se pisalo mjesecima na temi prije tog događaja, tako da ti je obrazloženje priča za malu djecu.Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
Kako si sam svoju propagandu jeftino raskrinkao, to se nije desilo odavno na klixu.
- Challenger__
#12308 Re: Ukrajina
Ova tema je repriza teme Sirija. U početku su skoro svi bili uz "revoluciju", a sada su spali na dva-tri slova. Ista priča će biti i na ovoj temi, jer, naš svijet "pali k'o Golf dizel na Bjelašnici". Kasno, sporo, ali ipak pali.
Dosta mahalske priče, tema, Ukrajina.
_____
_____
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#12309 Re: Ukrajina
hajd sve to, al hajd nam reci jel kako redovna placa tamo kod GazProm-aChallenger__ wrote:Ova tema je repriza teme Sirija. U početku su skoro svi bili uz "revoluciju", a sada su spali na dva-tri slova. Ista priča će biti i na ovoj temi, jer, naš svijet "pali k'o Golf dizel na Bjelašnici". Kasno, ali ipak pali.
![]()
_____
-
Avetinho
#12310 Re: Ukrajina
Ali Ruskajoj Pravdaji treba njemacki tabloid s izvorima njemacke obavjestajne sluzbe da RT-u saopsti sta se desava u Ukrajini po kojoj kako zele uzduz i porijeku sparta ruska paravojska, specijalci i agenti, otimaju teritorije, organizuju TO i spremaju referendume. Bas se cudim zasto sami sebe ne pitaju gdje su ti Ameri sto ih na svim stranama Ukrajine vidi njemacki tabloid?Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
-
Avetinho
#12311 Re: Ukrajina
Kakva mahalska prica? Jedini koji je pokusao s mahalskom pricom ovdje si ti. Stane li nas svijet na stranu Rusa protiv Ukrajine u ovoj ociglednoj otimacini teritorije, onda niti ne zasluzuje bolje od cijepanja Bosne u skoro vrijeme.Challenger__ wrote:Ova tema je repriza teme Sirija. U početku su skoro svi bili uz "revoluciju", a sada su spali na dva-tri slova. Ista priča će biti i na ovoj temi, jer, naš svijet "pali k'o Golf dizel na Bjelašnici". Kasno, sporo, ali ipak pali.
![]()
_____
- Challenger__
#12312 Re: Ukrajina
Minka, jesi li tu?
- Challenger__
#12313 Re: Ukrajina
Minka, javi se.
- Challenger__
#12314 Re: Ukrajina
Minka, bolan, šta se stidiš. Jesi li tu ili si otiš'o u offline
?
- Co0l
#12315 Re: Ukrajina
Pisalo se i o Jetiju,Cupakabri i Drekavcu al nikako da uhvate nekog ili barem uslikaju.Challenger__ wrote:O njihovom prisustvu se pisalo mjesecima na temi prije tog događaja, tako da ti je obrazloženje priča za malu djecu.Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
A ja,ima onaj snimak kako naki lik u mrklom mraku stenje 'ja sam americki drzavljanin'
- Challenger__
#12316 Re: Ukrajina
Ts,ts,ts... Trola čitavu stranu, a onda prijavljuje komentare. Nećeš sa mnom više pričat' da se okreneš naopačke.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12317 Re: Ukrajina
ovo je pocetak raspada rusije...zivi bili pa vidjeli...nemres aneksirat a da imas kompletne nacije u svom dvoristu...najebase rusi jopet
- Co0l
#12318 Re: Ukrajina
JSO,ne prijavljuj Chelija,i on je necije dijete 
-
Martinez_
#12319 Re: Ukrajina
Misliš kao 1812. i 1945?pici wrote:ovo je pocetak raspada rusije...zivi bili pa vidjeli...nemres aneksirat a da imas kompletne nacije u svom dvoristu...najebase rusi jopet
- Challenger__
#12320 Re: Ukrajina
Kakav "forumaš". Najveći mu "domet" trolanje i prijava komentara.
Mogu ja dobiti ban, ali ti nikada ne možeš biti Chellinger.
Mogu ja dobiti ban, ali ti nikada ne možeš biti Chellinger.
- Co0l
#12321 Re: Ukrajina
Pravda za Chelija!
- sluga_okupatora
#12322 Re: Ukrajina
Co0l wrote:![]()
Pravda za Chelija!
Vaistinu
- Challenger__
#12323 Re: Ukrajina
Tražite od Čmolje da se otvori caffe-tema na "politici". Neki Chat-muhabet. Ovako se samo razvodnjava tema.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12324 Re: Ukrajina
kao 91 raspadom SSSR-a...ako se ne smire i ne vrate oteto ode rublja u hendek a sa njom i sav ekonomski potencijal rusije...zapad su surovi kapitalisti jebat ce rusiju kako god hoce...imaju putina tj jednoumlje i to im je plafon...za borbu sa zapadom moras imat potencijal ne u resursima nego u kapitalu i umovima...sto to svi bjeze na zapad a ne u rusiju il kinu...jos oni moraju ovg mrtvog kapitala popare pojest.Martinez_ wrote:Misliš kao 1812. i 1945?pici wrote:ovo je pocetak raspada rusije...zivi bili pa vidjeli...nemres aneksirat a da imas kompletne nacije u svom dvoristu...najebase rusi jopet
-
jastuk1
#12325 Re: Ukrajina
Maločas mi pade na pamet ona Ruslanina izjava s početka godine da će se zapalit ako onaj bivši predsjednik ne bude svrgnut. Brzo su se njeni zahtjevi ostvarili. A sad naletim na ovo:
Yo koja dilajla i ispran mozak. Tuga ba, tuga. I pogledajte tu egoističnu, vatru iz očiju. Pravi predstavnik nezasitih curava iz fašističkog Lviva.
Prava korisna kravetina.
Yo koja dilajla i ispran mozak. Tuga ba, tuga. I pogledajte tu egoističnu, vatru iz očiju. Pravi predstavnik nezasitih curava iz fašističkog Lviva.