Ukrajina

Post Reply
Challenger__

#12301 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

sluga_okupatora wrote:Tabloid majstore, tabloid. :D
Koji se poziva na "njemačke obavještajne izvore". Ne može nekažnjeno, ni u Njemačkoj.
Avetinho

#12302 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

sluga_okupatora wrote:
Challenger__ wrote:
sluga_okupatora wrote:Rasa Tudej - objektivno do jaja :lol:
Sa pozivom na "The Bild am Sonntag". Njemački.

:wink:

Tabloid majstore, tabloid. :D
Ne cita on to, a nije ga ni briga. Evo sta je bilo: nasao je na ljubljenoj Ruskajoj Pravdaji ovaj izmisljeni dogadja. E sad, da ne bude da lijepi samo clanke iz Ruskaje, lik se dobro umorio guglajuci da nadje je li bar jos neko ovo prepisao iz Ruskaje. I nadje onog pacijenta, a jos mu ime mu fino zvuci, kako ono global world ili tako nesto, mora biti jako uticajan i objektivan, caka ga i oklupajko 69 redovno cita, i koristi medicinske savjete. Narocito je dobar blog u promicanju "americkog proljeca". Sta bi s time, javlja li ovaj objektivko ista?

:pisnuo:
Co0l

#12303 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
sluga_okupatora

#12304 Re: Ukrajina

Post by sluga_okupatora »

Challenger__ wrote:
sluga_okupatora wrote:Tabloid majstore, tabloid. :D
Koji se poziva na "njemačke obavještajne izvore". Ne može nekažnjeno, ni u Njemačkoj.

Je li precizirano koje?

Jbg i Deretic se poziva na "provjerene izvore" iz Vatikana kad objasnjava svoje "teorije" :lol:
Challenger__

#12305 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
O njihovom prisustvu se pisalo mjesecima na temi prije tog događaja, tako da ti je obrazloženje priča za malu djecu.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#12306 Re: Ukrajina

Post by corolla02 »

Co0l wrote:Razumite covjeka,mora se nekako napravit protuteza onim snimcima Cecena koji dolaze da brane 'ruske interese u sred Ukrajine' (sic) pa makar i na silu pricom o nekakvim americkim placenicima.
Ništa novo, placenika i izroda je uvijek bilo na sve strane jučer, danas i sutra...

a @challanger je naš izrod ili na SA-X :lol:
Avetinho

#12307 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
O njihovom prisustvu se pisalo mjesecima na temi prije tog događaja, tako da ti je obrazloženje priča za malu djecu.
Ponajvise se pisalo iz Ruskaje Pravdaje, a ponekad i iz advanceta (ovog genijalca i "glogal world" jos nisi bio otkrio), dok su ruski specijalci koji su pripremali otimacinu tudje teritorije bili "do zuba nenaoruzani pripadnici teritorijalne odbrane Krima".

Kako si sam svoju propagandu jeftino raskrinkao, to se nije desilo odavno na klixu.
Challenger__

#12308 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Ova tema je repriza teme Sirija. U početku su skoro svi bili uz "revoluciju", a sada su spali na dva-tri slova. Ista priča će biti i na ovoj temi, jer, naš svijet "pali k'o Golf dizel na Bjelašnici". Kasno, sporo, ali ipak pali.

Dosta mahalske priče, tema, Ukrajina.

_____
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#12309 Re: Ukrajina

Post by corolla02 »

Challenger__ wrote:Ova tema je repriza teme Sirija. U početku su skoro svi bili uz "revoluciju", a sada su spali na dva-tri slova. Ista priča će biti i na ovoj temi, jer, naš svijet "pali k'o Golf dizel na Bjelašnici". Kasno, ali ipak pali.

_____
hajd sve to, al hajd nam reci jel kako redovna placa tamo kod GazProm-a :lol:
Avetinho

#12310 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Ali Ruskajoj Pravdaji treba njemacki tabloid s izvorima njemacke obavjestajne sluzbe da RT-u saopsti sta se desava u Ukrajini po kojoj kako zele uzduz i porijeku sparta ruska paravojska, specijalci i agenti, otimaju teritorije, organizuju TO i spremaju referendume. Bas se cudim zasto sami sebe ne pitaju gdje su ti Ameri sto ih na svim stranama Ukrajine vidi njemacki tabloid?
Avetinho

#12311 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:Ova tema je repriza teme Sirija. U početku su skoro svi bili uz "revoluciju", a sada su spali na dva-tri slova. Ista priča će biti i na ovoj temi, jer, naš svijet "pali k'o Golf dizel na Bjelašnici". Kasno, sporo, ali ipak pali.

_____
Kakva mahalska prica? Jedini koji je pokusao s mahalskom pricom ovdje si ti. Stane li nas svijet na stranu Rusa protiv Ukrajine u ovoj ociglednoj otimacini teritorije, onda niti ne zasluzuje bolje od cijepanja Bosne u skoro vrijeme.
Challenger__

#12312 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Minka, jesi li tu?
Challenger__

#12313 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Minka, javi se.
Challenger__

#12314 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Minka, bolan, šta se stidiš. Jesi li tu ili si otiš'o u offline :lol: ?
Co0l

#12315 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Pisalo se i o Jetiju,Cupakabri i Drekavcu al nikako da uhvate nekog ili barem uslikaju.
A ja,ima onaj snimak kako naki lik u mrklom mraku stenje 'ja sam americki drzavljanin' :lol:
Challenger__

#12316 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Ts,ts,ts... Trola čitavu stranu, a onda prijavljuje komentare. Nećeš sa mnom više pričat' da se okreneš naopačke.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#12317 Re: Ukrajina

Post by pici »

ovo je pocetak raspada rusije...zivi bili pa vidjeli...nemres aneksirat a da imas kompletne nacije u svom dvoristu...najebase rusi jopet
Co0l

#12318 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

JSO,ne prijavljuj Chelija,i on je necije dijete :D
Martinez_

#12319 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

pici wrote:ovo je pocetak raspada rusije...zivi bili pa vidjeli...nemres aneksirat a da imas kompletne nacije u svom dvoristu...najebase rusi jopet
Misliš kao 1812. i 1945?
Challenger__

#12320 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Kakav "forumaš". Najveći mu "domet" trolanje i prijava komentara.

Mogu ja dobiti ban, ali ti nikada ne možeš biti Chellinger.
Co0l

#12321 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

:thumbup:
Pravda za Chelija!
sluga_okupatora

#12322 Re: Ukrajina

Post by sluga_okupatora »

Co0l wrote::thumbup:
Pravda za Chelija!

Vaistinu :D
Challenger__

#12323 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Tražite od Čmolje da se otvori caffe-tema na "politici". Neki Chat-muhabet. Ovako se samo razvodnjava tema.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#12324 Re: Ukrajina

Post by pici »

Martinez_ wrote:
pici wrote:ovo je pocetak raspada rusije...zivi bili pa vidjeli...nemres aneksirat a da imas kompletne nacije u svom dvoristu...najebase rusi jopet
Misliš kao 1812. i 1945?
kao 91 raspadom SSSR-a...ako se ne smire i ne vrate oteto ode rublja u hendek a sa njom i sav ekonomski potencijal rusije...zapad su surovi kapitalisti jebat ce rusiju kako god hoce...imaju putina tj jednoumlje i to im je plafon...za borbu sa zapadom moras imat potencijal ne u resursima nego u kapitalu i umovima...sto to svi bjeze na zapad a ne u rusiju il kinu...jos oni moraju ovg mrtvog kapitala popare pojest.
jastuk1

#12325 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Maločas mi pade na pamet ona Ruslanina izjava s početka godine da će se zapalit ako onaj bivši predsjednik ne bude svrgnut. Brzo su se njeni zahtjevi ostvarili. A sad naletim na ovo:

Yo koja dilajla i ispran mozak. Tuga ba, tuga. I pogledajte tu egoističnu, vatru iz očiju. Pravi predstavnik nezasitih curava iz fašističkog Lviva. :lol: Prava korisna kravetina.

Post Reply