BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#12301 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

RasAlGhul wrote:Mi nikad nismo kući primili više od dva gola u Evropi, a 99 posto utakmica smo odigrali na Koševu, neka me neko ispravi ako griješim.

Realno, ovo je katastrofa da se ne lažemo, kući primiti osam komada brate dragi mnogo je, još je rekord evropski pao :( :D
Međutim, kao da Husref ništa nije prostudirao protivnika, pa da nešto postavi da to liči na nešto, kao drugo poluvrijeme u Italiji. Ne snosi svu krivicu, ja ne znam kako u ovim "fudbalerima" ne proradi neki inat, pa slomi mu noge ali ne daj da te bruka otac te jebo rahljavi, nego on gleda kako ga siluje i ništa, samo stoji ko tele.

Nas su Kriprani prošli realno sa 50 snage, ali vidi se da je Odović više uradio za dva treninga nego onaj za dva mjeseca, Zajmović klupa, Bakrač je realno najbolji štoper kojeg smo imali još od Coce, s momkom već sutra ugovor produžiti
Jest ali Vranjes i Saban ni u mislima nisu bolji i korisniji od Blagojevica!
cvrčak_na_hedonizmu

#12302 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kakve god krampe bili, naš najteži domaći poraz je dva razlike od rata do danas.

Pravdati 0:8 sa svi smo loši je

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Pa igrali su ovdje Njukastl, Malaga, Dinamo Kijev, Bazel, Sparta, Plzen pa ni blizu dvocifrene razlike. Kad u tenisu gubiš 0:6 i 0:2 u debaklu si, kamoli u fudbalu :D

Najteži poraz BIH ekipe ikada, ubjedljivo najteži domaći poraz jedne BiH ekipe i najteži ovogodišnji domaći poraz u kvalifikacimama za LŠ i EL, a vjerujem i gostujući.

Nije da se nema materijala :D
klosar pravi

#12303 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

hrasno38 wrote:
klosar pravi wrote:Ma šta da ti kažem Sarajevo k'o Sarajevo da bruka je meni lično u mojoj glavi bruka nije jer znam kako stvari stoje i cim je završilo 2-2 znao sam šta se sprema.
Jer da su Atalantini zabili onaj treci gol koji su morali zabiti bilo bi i tamo 5 minimum, smijesno je pricati kakav je to drugi nivo.
Vama ovi s Kipra daju 5 u dvije, a mogli su bar 8.
Smiješno.
Cuj mogli su 8! Pa ako cemo tako gledati mogla je vama Atlanta 15 pa se rezultat zavede u EHF a ne u UEFI....i ovo je bilo blizu za EHF-a :D

Ma Atalanta je napunila do vrha, Kipran igrali s 60%.

Hvala im i za onaj gol u 90oj donijeli su mi kesh.
RasAlGhul

#12304 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by RasAlGhul »

hrasno38 wrote:
RasAlGhul wrote:Mi nikad nismo kući primili više od dva gola u Evropi, a 99 posto utakmica smo odigrali na Koševu, neka me neko ispravi ako griješim.

Realno, ovo je katastrofa da se ne lažemo, kući primiti osam komada brate dragi mnogo je, još je rekord evropski pao :( :D
Međutim, kao da Husref ništa nije prostudirao protivnika, pa da nešto postavi da to liči na nešto, kao drugo poluvrijeme u Italiji. Ne snosi svu krivicu, ja ne znam kako u ovim "fudbalerima" ne proradi neki inat, pa slomi mu noge ali ne daj da te bruka otac te jebo rahljavi, nego on gleda kako ga siluje i ništa, samo stoji ko tele.

Nas su Kriprani prošli realno sa 50 snage, ali vidi se da je Odović više uradio za dva treninga nego onaj za dva mjeseca, Zajmović klupa, Bakrač je realno najbolji štoper kojeg smo imali još od Coce, s momkom već sutra ugovor produžiti
Jest ali Vranjes i Saban ni u mislima nisu bolji i korisniji od Blagojevica!
Vranješ je prvo poluvrijeme doktorski odigrao, najbolji uz Bakrača bio, drugo povilenio glupan, Blagojević je najgori bio protiv Čelika, pitanje je kakav bi ovdje bio.
avetinja

#12305 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

klosar pravi wrote:Ma znam ko si i da si najnormalniji forumaš na obje strane..

Ma šta da ti kažem Sarajevo k'o Sarajevo da bruka je meni lično u mojoj glavi bruka nije jer znam kako stvari stoje i cim je završilo 2-2 znao sam šta se sprema.
Jer da su Atalantini zabili onaj treci gol koji su morali zabiti bilo bi i tamo 5 minimum, smijesno je pricati kakav je to drugi nivo.
Smiješno.
Smiješno jeste i za mene je bruka. Vazda nam je to drugo pretkolo kobna prepreka. Mi protiv Kiprana u 75. minuti uputili prvi šut na gol, pa gdje to ima.

Vi ste imali nesreću sa Atalantom, jer su neiživljeni klub koji voli ovakve stvari. Da je Juventus bio, ne bi išao do ovog broja. Razlika jeste ogromna, ali u ovoj fazi natjecanja i protiv ovakvog protivnika (jaka je Atalanta, bez daljnjeg, ali su ipak tuđom zaslugom tu) zijaniti sa ovom razlikom je za objesiti nos. Ako ništa, stisni se, pa brani koliko god možeš, ali nemoj da ispiraju usta sa tobom.
klosar pravi

#12306 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakve god krampe bili, naš najteži domaći poraz je dva razlike od rata do danas.

Pa igrali su ovdje Njukastl, Malaga, Dinamo Kijev, Bazel, Sparta, Plzen pa ni blizu dvocifrene razlike. Kad u tenisu gubiš 0:6 i 0:2 u debaklu si, kamoli u fudbalu :D

Najteži poraz BIH ekipe ikada, ubjedljivo najteži domaći poraz jedne BiH ekipe i najteži ovogodišnji domaći poraz u kvalifikacimama za LŠ i EL, a vjerujem i gostujući.

Stani jel ti stvarno pokušavaš da nekog zajebavaš ili kolektivno oba kluba zajebavaš? :lol:
studeni76

#12307 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by studeni76 »

Ako ništa, treba zabranit prenose utakmica u Evropi. Da barem narod ne gleda sramotu.
Sjedi kući, Gabela i DK je mjera!
klosar pravi

#12308 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

avetinja wrote:
klosar pravi wrote:Ma znam ko si i da si najnormalniji forumaš na obje strane..

Ma šta da ti kažem Sarajevo k'o Sarajevo da bruka je meni lično u mojoj glavi bruka nije jer znam kako stvari stoje i cim je završilo 2-2 znao sam šta se sprema.
Smiješno.
Smiješno jeste i za mene je bruka. Vazda nam je to drugo pretkolo kobna prepreka. Mi protiv Kiprana u 75. minuti uputili prvi šut na gol, pa gdje to ima.

Vi ste imali nesreću sa Atalantom, jer su neiživljeni klub koji voli ovakve stvari. Da je Juventus bio, ne bi išao do ovog broja. Razlika jeste ogromna, ali u ovoj fazi natjecanja i protiv ovakvog protivnika (jaka je Atalanta, bez daljnjeg, ali su ipak tuđom zaslugom tu) zijaniti sa ovom razlikom je za objesiti nos. Ako ništa, stisni se, pa brani koliko god možeš, ali nemoj da ispiraju usta sa tobom.
Ma iskreno nije nešto Atalanta ni išla na ovo bukvalno sve što im se dalo to su i zabili 3 gola su zabili takva da bi ja lično sprijecio sva 3 ni manje ni više.
RasAlGhul

#12309 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by RasAlGhul »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakve god krampe bili, naš najteži domaći poraz je dva razlike od rata do danas.

Evropski rekord

The largest margin of victory in an away match is seven goals:
Žilina 0–7 Marseille in 2010–11
BATE Borisov 0–7 Shakhtar Donetsk in 2014–15
Maribor 0–7 Liverpool in 2017–18
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#12310 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

klosar pravi wrote:
hrasno38 wrote:
klosar pravi wrote:Ma šta da ti kažem Sarajevo k'o Sarajevo da bruka je meni lično u mojoj glavi bruka nije jer znam kako stvari stoje i cim je završilo 2-2 znao sam šta se sprema.
Smiješno.
Cuj mogli su 8! Pa ako cemo tako gledati mogla je vama Atlanta 15 pa se rezultat zavede u EHF a ne u UEFI....i ovo je bilo blizu za EHF-a :D

Ma Atalanta je napunila do vrha, Kipran igrali s 60%.

Hvala im i za onaj gol u 90oj donijeli su mi kesh.
Kako je napunila do vrha kada u prvoj utakmici jedno 5 100% sansi nisu iskoristili i isto toliko i veceras.....jebi ga ti sabiras utakmice ne ja!
klosar pravi

#12311 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

Evo recimo od nekog ko zna materiju kako treba zajebavat..

Da si Musu uveo Husrefe da tri trojke pogodi dobili bi 9:8

:D
cvrčak_na_hedonizmu

#12312 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

RasAlGhul wrote:

Evropski rekord

The largest margin of victory in an away match is seven goals:
Žilina 0–7 Marseille in 2010–11
BATE Borisov 0–7 Shakhtar Donetsk in 2014–15
Maribor 0–7 Liverpool in 2017–18
To su grupe, ima kuhara i kelnera po kvalifikacijama. Treba, ipak, provjeriti :D Valjda se potruditi pa sruđiti europski rekord
suntek

#12313 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by suntek »

Da Real Madrid dodje ekipi druge lige Albanije manje bi dali kad bi se Albanci zabunkerisali.
Šalu na stranu, ne zna Husref ni bunkera postaviti. Primiš 3-4 u 20 minuta, gotovo je, bunker i nabijaj, moli Boga da se završi, al jok.

Inače, sve mi smrdi da je neko ovdje dobro klepio na kladi..
klosar pravi

#12314 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

suntek wrote:Da Real Madrid dodje ekipi druge lige Albanije manje bi dali kad bi se Albanci zabunkerisali.
Šalu na stranu, ne zna Husref ni bunkera postaviti. Primiš 3-4 u 20 minuta, gotovo je, bunker i nabijaj, moli Boga da se završi, al jok.

U pravu si digla se nepostojeca muda kod 2-2, i dobro naplaceno.
avetinja

#12315 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

klosar pravi wrote:Ma iskreno nije nešto Atalanta ni išla na ovo bukvalno sve što im se dalo to su i zabili 3 gola su zabili takva da bi ja lično sprijecio sva 3 ni manje ni više.
Tu si u pravu. 2 majstorska gola, 1 autogol i ostalo vaše greške i odbijenica. Niti jedan gol nisu dali iz uigrane akcije. Ali su problem te greške, ali hajde, bilo pa prošlo.
klosar pravi

#12316 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

avetinja wrote:
klosar pravi wrote:Ma iskreno nije nešto Atalanta ni išla na ovo bukvalno sve što im se dalo to su i zabili 3 gola su zabili takva da bi ja lično sprijecio sva 3 ni manje ni više.
Tu si u pravu. 2 majstorska gola, 1 autogol i ostalo vaše greške i odbijenica. Niti jedan gol nisu dali iz uigrane akcije. Ali su problem te greške, ali hajde, bilo pa prošlo.

Gledace se 0-8.

:D
avetinja

#12317 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

:lol:
armin071

#12318 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by armin071 »

Nikad mi nauciti necemo. Ubije te Borusija, ubije te Besiktas, ubije te Atalanta ali mi i dalje mislimo da se mozemo nositi sa ozbiljnim timovima. Sampion ti lige (koji su duplo bolji od nas) muku muci sa amaterima sa Malte i ti se nadas da izbacis Atalantu. Nema vremena za agoniju treba uciti iz ovoga. I svabe su ubijale brazil sa 7 komada ali boze moj nema sjece glava vidi gdje se grjesilo i idemo dalje.... Al haj ti to bosnji utuvi u glavu. Pidri plata milja za mjesec a talijanu kazna ako veceras ispadne 15000 eura ko Pidro za dvije godine i kusur plate. Nekaze se djaba gdje smo mi a gdje je Evropa...
suntek

#12319 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by suntek »

klosar pravi wrote:
suntek wrote:Da Real Madrid dodje ekipi druge lige Albanije manje bi dali kad bi se Albanci zabunkerisali.

Realno, ima i ona, što neko reče, mediji jedu fekalije raznim izgovorima, tipa "pa dobro ipak je to Atalanta, ipak je to Apollon, takav je fudbal", umjesto da ispljuju sve redom dok se nešto drastično ne promijeni.
Nemaš para? Dobro brate, ima brdo liga gdje nema para pa su svjetlosnim godinama ispred. Uradi nešto s tim što imaš. #pajel :mrgreen:
kiligonzales

#12320 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by kiligonzales »

Ono sa Atalantom u Bergamu se desilo jer Atalanta je tek startala sa pripremama za ovu sezonu, pa je forma i bila kakva je bila, igrali su 60-70 minuta i onda su stali tj. pali su pred kraj utakmice s tempom.

Ono sto je dobro iz toga meca, Sarajevo iskoristilo taj pad i dalo 2 gola i nisu dosli bas slucajno.

Svaki poznavalac fudbala znao je da ce drugi mec biti daleko tezi. Naravno niko nije ocekivao ovoliko losu utakmicu domacina. Sarajevo je odigralo katastrofalno, stoperi su bili nula bodova, kao i Pavlovic. Ono sto je definitivno falilo ekipi je trcanja, pa i destrukcija igre. Ekipa je mentalno slaba, rani go ih nije trznuo da vise trce i disciplinovanije igraju, vec su dopustili da jos lakse prime onaj majstorski go Gomeza i onakav treci gol.

Onakve reakcije kod prekida i onakva saradnja golmana sa stoperima je rezultirala sa par golova bezveznih. Ako je u prvoj utakmici Pavlovic vadio situaciju u drugoj je bio katastrofa. Jos je gore sto se inatio s navijacima poslje primljenih golova.
klosar pravi

#12321 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

suntek wrote:
klosar pravi wrote:

Realno, ima i ona, što neko reče, mediji jedu fekalije raznim izgovorima, tipa "pa dobro ipak je to Atalanta, ipak je to Apollon, takav je fudbal", umjesto da ispljuju sve redom dok se nešto drastično ne promijeni.
Nemaš para? Dobro brate, ima brdo liga gdje nema para pa su svjetlosnim godinama ispred. Uradi nešto s tim što imaš. #pajel :mrgreen:
A šta uraditi brate?

Imamo " amidžu " koji bolje da nije dolazio. :D
SmokingMan

#12322 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

Sjedim,smijem se i ne znam šta bih napisao.... :D

Image
Raigor Stonehoof

#12323 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Raigor Stonehoof »

Mi ko sutra vec trebamo hvatati novog golmana. Nisam od onih koji napadaju igrace ako uzvrate navijacima, i Krste se svadjao u prvom mandatu, bio sam i na Crnkicevoj strani, ali kad igras ko KURCINA i primas amaterske golove poklopi se usima sabane jedan, a ne prst pokazivat.
klosar pravi

#12324 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

Pavlovic je bivši što se i ocekivalo..
Iz usta Husrefa.
pirmin

#12325 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by pirmin »

Ugasiti za pocetak F.K.Sarajevo.
Dosta je sramote jebiga. :-?
Post Reply