Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#12276 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Da po novim reklamama garantuju prikljucak za 24 sata ako su dostupni na adresi. :)
agent_zero

#12277 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by agent_zero »

Dzontra_Volta wrote:
agent_zero wrote:Može li mi neko reći koje od liga petice prenose arenasport kanali u direktnim prenosima?
Francusku i talijansku.
Hvala... skromna ponuda, ali tako je kako je.
perfekcionista1

#12278 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by perfekcionista1 »

Dajte molim vas konkretne utiske o njihovom netu, zelim samo net uzeti odustajem od bh telekoma koje je jedno obicno smece od interneta, najvece govno koje sam u zivotu vidio, stalno sam prijavljivao probleme, sporu konekciju.

Sta me najvise zanima, posto ja preko neta obavljam neke radnje od kojih imam znacajn prihod( u slucaju lose konekcije gubitak) da li logosoftov net ima neke prekide, puca li konekcija i slicno?? Kod adsla mi je svakih 20 minuta pucala konekcija i vracala se nakon 30 sekundi.
Praetorious

#12279 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Evo, na LoL-u sam prilično dugo i svo vrijeme je konekcija stabilna. I meni je net primaran, avaj, ne zbog zarade ... :roll:
Prekida nema, brzina ne varira, ako se desi prekid, onda je zbog opšteg kvara, a to se dešava tako rijetko da ne pamtim kada je bio zadnji put. Ako LoL ma i jedan adut u rukavu, onda je to stablnost. S TV-om je druga stvar i receiver mi je pio krv na slamčicu, dok mi nije pukao film i dok nisam odjavio ulugu TV-a. No, to je bilo do opreme, ne do konekcije as-is.
A opet, sve zavisi od lokacije i ako se potrefiš na 'ukletom' mjestu, možeš imati problema sa stabilnošću.
semirsar

#12280 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

perfekcionista1 wrote:Dajte molim vas konkretne utiske o njihovom netu, zelim samo net uzeti odustajem od bh telekoma koje je jedno obicno smece od interneta, najvece govno koje sam u zivotu vidio, stalno sam prijavljivao probleme, sporu konekciju.

Sta me najvise zanima, posto ja preko neta obavljam neke radnje od kojih imam znacajn prihod( u slucaju lose konekcije gubitak) da li logosoftov net ima neke prekide, puca li konekcija i slicno?? Kod adsla mi je svakih 20 minuta pucala konekcija i vracala se nakon 30 sekundi.
Mogu potvrditi da im je net extremno stabilan u odnosu na druge provajdere, barem u mom okruzenju na Dbr.
Ne pricam napamet jer u ulazu imamo sva tri provajdera, pa je lako otic kod komsija na kahvu i raspitati se.
Naravno bude ponekad, doduse vrlo rijetko, kratkotrajnih problema kao i svugdje, ali se ekspresno rjesavaju.
Kao sto @Praetorious rece,
A opet, sve zavisi od lokacije i ako se potrefiš na 'ukletom' mjestu, možeš imati problema sa stabilnošću.
Nekad je znalo zbog ovog biti zescih problema kod pojedinaca, jer su bili daleko od tkz ostrva, ilitiga cvorista oklen se mreza racvala dalje. Mislim da tih problema vise nema.
perfekcionista1

#12281 Re: Logosoft ALL ABOUT

Upravo mi rekose da nije net dostupan u tuzlanskom kantonu osim za pravna lica. I oni i telemah su obicni supci zbog te lokalne ogranicenosti, daj sve sarajlijama, a ostatku bosne kita :-D
semirsar

#12282 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Doci ce T-mach do tebe brzo, puno brze nego LOL, a dotle se strpi sa tim sto imas. :mrgreen:
MTV

#12283 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

perfekcionista1 wrote:Upravo mi rekose da nije net dostupan u tuzlanskom kantonu osim za pravna lica. I oni i telemah su obicni supci zbog te lokalne ogranicenosti, daj sve sarajlijama, a ostatku bosne kita :-D
Telemach je dostupan u Tuzlanskom kantonu, preuzeo je BHB Cable koji djeluje u istom kantonu. Ako si na podrucju TXTV jbg. Njih nece tako brzo preuzet.
BIONA

#12284 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by BIONA »

Amazonka27 wrote:
MTV wrote:
Amazonka27 wrote:Helou :)

Ističe mi ugovor na mojaTV pa smo kontali da se prebacimo na LOL. Većina ljudi kažu da je super, a eto jučer dobih i par negativnih kritika. Kakva su vaša iskustva, jeste li zadovoljni i zašto ne :D Koji je paket po vama najbolji? (arene me ne zanimaju)
Logo Trio kod mene. 14 HD kanala u osnovnom paketu.
Od opreme daju dzaba na koristenje ruter ZTE Home Gateway sa integrisanim wifiom, HD resiver i prije su davali fiksni tepefon al ne znam kako je sad. Drugi HD resiver je 4 KM +pdv a mozes ga jednokratno kupiti za 148 KM. Mjesecno sa najmom drugog resivera platim oko 52 KM i koju markicu sa fiksnog ako zovem mobilne mreze. Internet 50/3 Mbps preko lan kabla a preko wifia od 35 Mbps do 45 Mbps a nekad, da te nelazem, bude i manje. Upload zna biti vecinom i preko 3 Mbps. Fiksni telefon super zvuk. Ako imas jos koje pitanje, pucaj. Ovdje nemas Sportklubove al ima 4 arene. Al velis da te nezanima to.
Hvala :) jel ima problema sa signalom? Sto se raja zali?
Ja imam isti paket kao MTV, u januaru ce biti godina dana kako sam se prikljucila, nikada nikakvih problema nisam sa njima imala, usluga je skroz stabilna, tako da od mene imas preporuku za logosoft :thumbup:
perfekcionista1

#12285 Re: Logosoft ALL ABOUT

MTV wrote: Telemach je dostupan u Tuzlanskom kantonu, preuzeo je BHB Cable koji djeluje u istom kantonu. Ako si na podrucju TXTV jbg. Njih nece tako brzo preuzet.
Jel sigurno Telemah dostupan u Tuzli? Znam prije kad sam ih kontaktirao za kablovsku rekli su da nije pokriven TK.

Danas mi je adsl pukla konekcija jedno 500 puta, i to ono sto sam ja upratio, to vec traje 5 dana. Juce zvao centralu, danas opet kad mi govori zena da kod nje pise kako se nisam javljao na telefon, a to je potpuna laz. Koji kreteni. Da mi je samo se rijesiti ovog jada.
Rugafet

#12286 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Rugafet »

Pa napisao ti je, ako zivis na podrucju Tuzle na kojem ordinira BHB Cable to je onda to (mozes prikljuciti TM)
afannedim

#12287 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

http://www.logosoft.ba/fashion-TV

I nije novi nego je izbacen WORLD FASHION HD, a ubacen ovaj.
MTV

#12288 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:http://www.logosoft.ba/fashion-TV

S tim da world fashion HD ja nisam imao mjesecima. Nit sam taj gledao nit cu ovaj da se razumijemo.
afannedim

#12289 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:

S tim da world fashion HD ja nisam imao mjesecima. Nit sam taj gledao nit cu ovaj da se razumijemo.
Razumijemo se :-D :-D . World Fashion HD do juće bio normalno .
semirsar

#12290 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:
MTV wrote:

Razumijemo se :-D :-D . World Fashion HD do juće bio normalno .
Eto vidis, i nemoj vise da nam prodajes floskule kako nisi VIP u LOL-e nam nasega... jesi l' ti ono jos na onome paketu od prije pada nam pod m-tel sapu, haaa Image
Meni se pak cini da su oni vratili nesto sto je prije bilo ovdeka, samo nam sad prodaju jopet... nego, gleda li ko ovo, ja vala jok, sve nake mrsavice, znaju li oni, ovi iz LOL-a, da mrsavo vise nije IN, jbt... al mi pocesmo kaskati za ostalima po pitanju kanala novijeh :twisted:
afannedim

#12291 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Razumijemo se :-D :-D . World Fashion HD do juće bio normalno .[/quote]
Eto vidis, i nemoj vise da nam prodajes floskule kako nisi VIP u LOL-e nam nasega... jesi l' ti ono jos na onome paketu od prije pada nam pod m-tel sapu, haaa Image
Meni se pak cini da su oni vratili nesto sto je prije bilo ovdeka, samo nam sad prodaju jopet... nego, gleda li ko ovo, ja vala jok, sve nake mrsavice, znaju li oni, ovi iz LOL-a, da mrsavo vise nije IN, jbt... al mi pocesmo kaskati za ostalima po pitanju kanala novijeh :twisted:[/quote]

VIP parekselans :D :D :D . Još sam ja na onom starom TRIO paketu i neću da ga mijenjam.
MTV

#12292 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Kaskamo za Telemachom to stoji al kad vidim sheme Moje TV, Elte, TXTV, Mtela, Home TV. Lijepi nas Logosoft nedam te nikom.

Bolje i Fashion TV (mogli su se protegnut pa staviti HD verziju istog) nego TV mali mokri lug kao sto smo do sada dobijali...
semirsar

#12293 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Kaskamo za Telemachom to stoji al kad vidim sheme Moje TV, Elte, TXTV, Mtela, Home TV. Lijepi nas Logosoft nedam te nikom.

Bolje i Fashion TV (mogli su se protegnut pa staviti HD verziju istog) nego TV mali mokri lug kao sto smo do sada dobijali...
Sad kad si hi podsjetio... :twisted:

Image ima da jos fasujemo pokoji suhi do i mokri lug :mrgreen:
MTV

#12294 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: Sad kad si hi podsjetio... :twisted:

Image ima da jos fasujemo pokoji suhi do i mokri lug :mrgreen:
Jest oni baš mene pitaju za kanale i citaju sta ja švrljam. Moš mislit Image
semirsar

#12295 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

15:20 o'sla, 15:24 dosla konekcija Image
nemojte se salit'... ce da bidne Image
Image
MTV

#12296 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:15:20 o'sla, 15:24 dosla konekcija Image
nemojte se salit'... ce da bidne Image
Image
Kod mene nije bilo prekida, gledao ellen na rtl living.
MTV

#12297 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Alfa TV ima dosta bolju slika a izgleda da je presla u 16:9 format. Dok nam RTV Vogosca neradi danima.
semirsar

#12298 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Alfa TV ima dosta bolju slika a izgleda da je presla u 16:9 format. Dok nam RTV Vogosca neradi danima.
koji sam ja krelac, zbavio wifi sluske i po citav dan tabanam po stanu nes raduckam i slusam CMC, cak i u halu s njima, i u po posla cuje se skripa vrata i neko dreknu "STA TO RADIS" jes me trznulo, jbl hi reklama da hi jbl :lol:

Fakat mi je falio ovaj CMC, cak mi ni reklame ne smetaju, osim ponekad :mrgreen:
MTV

#12299 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: koji sam ja krelac, zbavio wifi sluske i po citav dan tabanam po stanu nes raduckam i slusam CMC, cak i u halu s njima, i u po posla cuje se skripa vrata i neko dreknu "STA TO RADIS" jes me trznulo, jbl hi reklama da hi jbl :lol:

Fakat mi je falio ovaj CMC, cak mi ni reklame ne smetaju, osim ponekad :mrgreen:
To zvuci dvosmisleno ili imam prvljave misli. :lol:

Stavljas mi so na ranu. Jel đe ce ti dusa? Image

b92, Balkanika, CMC (neki smajl koji place)
semirsar

#12300 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote: koji sam ja krelac, zbavio wifi sluske i po citav dan tabanam po stanu nes raduckam i slusam CMC, cak i u halu s njima, i u po posla cuje se skripa vrata i neko dreknu "STA TO RADIS" jes me trznulo, jbl hi reklama da hi jbl :lol:

To zvuci dvosmisleno ili imam prvljave misli. :lol:
Stavljas mi so na ranu. Jel đe ce ti dusa? Image

b92, Balkanika, CMC (neki smajl koji place)
Sta dvosmisleno, sram te bilo, brezobraze je'an Image
polako, doci cemo i mi na red kadlitadli, reko ja Image
eto ti placljivko Image
Image

P.S. Koliko vidim svi ti kanali su u start paketu, http://telemach.ba/oec/tv-kanali ali 21KM T-mach + LOL... skupa stavka. Ja se bas lomim da odjavim ... hm :run:
Post Reply