Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rizibizi wrote:Ima li ko kakvih informacija sta ce biti s narodom koji je kupovao one njihove STB-ove, kod staraca u kuci je jedan od njih i jedan kupljen, sta ce biti od 01.09. Generalno zna li se kako je zamisljen prelazak postojecih korisnika, ako sam KID22, hoce li mi sta ponuditi, pa da ja to mogu odbiti i ostati gdje jesam ili uzeti ako je povoljnije?Dajte malo insiderskih informacija da znamo sta nas ceka.
I mene ovo interesuje pa ako je neko upucen sta i kako neka nas obavjesti. Ja imam kid 14 paket i njihov telefon. Na koji paket ce me prebaciti kako sta?
Ja bih od svega toga lagano ohladio jer HS ce i dalje da postoji , cak ce produziti i radno vrijeme od 01.09. u Radnickoj. Ako bude to istina sto sam cuo , bit ce mi jako drago.
Benq wrote:Ja bih od svega toga lagano ohladio jer HS ce i dalje da postoji , cak ce produziti i radno vrijeme od 01.09. u Radnickoj. Ako bude to istina sto sam cuo , bit ce mi jako drago.
Nista nije 100% provjereno , ali danas u mahali bili monteri HS-a , a posto ih znam iz vidjenja jer tu cesto dolaze pitao sam ih sta se desava sa HS-om i na sta da se spremamo , uglavnom rekli su da ce HS i dalje raditi kao i prije i da su cak produzili radno vrijeme u Radnickoj. Na upite vezano za Telemach nisu nista rekli nego su vjesto eskivirali...
I onda ce jedan da tamo oko 01.09. da urade rebranding i umjesto one reklame HS-HKB u radnickoj ce da pise Telemach (ako uopste ostanu u onom prostoru) i nece vise biti KID i Quadro i cao. A vi levati (ukljucujuci i mene samog) ko vas hebe sto ste davali pare na STB-ove. Samo ne bih volio da dodjem u situaciju da mi kazu znate taj STB koji ste kupili je u vasem vlasnistvu i mozete raditi s njim sta hocete ali nasu programsku shemu ne mozete pratiti dok ne iznajmite novi stb za samo 3 KM mjesecno sa osnovnim paketom programa. Znajuci Telemach i moje dosadasnje iskustvo s njima nece ovo na dobro izaci ali eto ostaje nada (bila je nada i kad se LoL prodao mtelu pa je emigrirala u Kosta Riku od ove tuge i bijede). Dragi pretplatnici HS-a nek vam je sa srecom i da prezivite ovaj tranzicijski period bez puno sekiracije.
I samo jos nesto , to "samo" 3,5KM mjesecno godisnje izadje 42KM + 35KM prikljucna taksa za drugi resiver = 77KM NIZASTA !
Nadam se da se nece prema nama odnositi kao prema zadnjem smecu i uslovljavati nesto , nego biti fer i korektni pa nase uredjaje zamijeniti sa svojim BEZ naknade.
@sabanss, r_faruk
sve u svemu, stvar ukusa. nekome bolje pasu jedni, nekome drugi. opet kazem, najbolja opcija bi bila da ima i SK i AS u ponudi.
ja sam napokon zadovoljan. AS haman ni ne gledam, dok SK poprilicno pratim. Englezi su mi prmarni, Barca i Real odma tu iza njih. bacim oko na Euroligu i tenis. Italijane i Francuze ni ne gledam, a ni ove nase sto tamo igraju mi nije pod moranje da pratim.
iako nemam nekih velikih zamjerki na HS (cak mislim da ce gora usluga biti sa Telemahom) nije mi mrsko sto ovi preuzimaju, samo zbog SK
Ja zato i nisam kupio drugi reciever, iako se tada samo sumnjalo da preuzimaju. No, svejedno mislim da će ih morati prihvatiti, jer sada je to njihova firma.
Jako glupo bi bilo ne prosiriti postojeci sistem za CI module nego iste eliminisat i stavit dosta losije resivere koji lede , sporo prebacuju kanale i td.. Cak i na njihovoj temi raja traze uvodjenje CI modula , a ovi iz TM-a to vjesto ignorisu...
Benq wrote:Jako glupo bi bilo ne prosiriti postojeci sistem za CI module nego iste eliminisat i stavit dosta losije resivere koji lede , sporo prebacuju kanale i td.. Cak i na njihovoj temi raja traze uvodjenje CI modula , a ovi iz TM-a to vjesto ignorisu...
Glupo bi bilo ne uvesti, odnosno zadrzati postojece CI module, ali, jos bi gluplje bilo baciti one silne cisko pusi misko receivere koje su duzni utusit raji
Benq wrote:Jako glupo bi bilo ne prosiriti postojeci sistem za CI module nego iste eliminisat i stavit dosta losije resivere koji lede , sporo prebacuju kanale i td.. Cak i na njihovoj temi raja traze uvodjenje CI modula , a ovi iz TM-a to vjesto ignorisu...
Glupo bi bilo ne uvesti, odnosno zadrzati postojece CI module, ali, jos bi gluplje bilo baciti one silne cisko pusi misko receivere koje su duzni utusit raji
Ma ako njima ne smetaju svakodnevne reklamacije na iste , onda neka uvode stb-ove koliko hoce , ja znam da sa modulom nemam nikakvih problema , ali ne dam da me neko za moje pare...
Klavikula wrote:@sabanss, r_faruk
sve u svemu, stvar ukusa. nekome bolje pasu jedni, nekome drugi. opet kazem, najbolja opcija bi bila da ima i SK i AS u ponudi.
ja sam napokon zadovoljan. AS haman ni ne gledam, dok SK poprilicno pratim. Englezi su mi prmarni, Barca i Real odma tu iza njih. bacim oko na Euroligu i tenis. Italijane i Francuze ni ne gledam, a ni ove nase sto tamo igraju mi nije pod moranje da pratim.
iako nemam nekih velikih zamjerki na HS (cak mislim da ce gora usluga biti sa Telemahom) nije mi mrsko sto ovi preuzimaju, samo zbog SK
Barcelona i Real su mi dva najmrza kluba u Evropi, ne simpatisem nijedan engleski klub, mozda malo Everton, najvise zbog Besica i plave boje dresova. Volim pratiti utakmice nase lige, nije vazno ko igra, regionalne lige, te ligu prvaka i evropsku ligu. Od jacih liga definitivno najvise pratim italijansku zbog Dzeke, Pjanica, Lulica, Zukanovica, a i Napolija kojeg takodje simpatise najvise zbog boje dresova.
Klavikula wrote:danas mi rece jedan bivsi zaposlenik HS-a (neki dan dobio otkaz, kao i jos dosta drugih) da od prvog septembra Telemah pusta svoju programsku semu. dakle, od utorka.
sto se SK i Arena tice, SK ima daleko bolju ponudu. jedina prednost Arena jeste sve utakmice LP, ova nasa liga i sad eto Roma. najbolje utakmice LP prenosi BHT i OBN tako da oni bez Arene u svakom slucaju nisu zakinuti. ta ne mozes 5 utakmica odjednom gledati a i nasa liga je na BHT-u. generalno, stvar ukusa. neko voli ovo neko ono. najbolja opcija bi bila da ima sve u ponudi, ali sto se mene licno tice preferiram SK. Englezi, Barca i Real, malo reprezentacije, malo tenisa i Euroliga. Bajern i Borusija na Eurosportu.
Ako mi u utorak osvane Sport Klub na tvu imaš piće od mene
The Realist wrote:Poptisao si za određeni KID paket, tako da se mogu toga držati .
Ali si potpisom ugovora koliko ja znam saglasan sa eventualnim promjenama kanala. Nzm sta pise u ugovoru sa HS, ali koliko znam to u svakom takvom ugovoru stoji.
The Realist wrote:Poptisao si za određeni KID paket, tako da se mogu toga držati .
Ali si potpisom ugovora koliko ja znam saglasan sa eventualnim promjenama kanala. Nzm sta pise u ugovoru sa HS, ali koliko znam to u svakom takvom ugovoru stoji.
Svi smo saglasni na bolje, cak koliko me sjecanje sluzi prvi ugovor pise i broj kanala ispod kojeg ne ide.
made_in_sarajevo wrote:Imam hs digitalnu,maloprije trazim roma-juventus kad nema nigdje,a sad na sportsport.ba vidim sa moja tv snimali golove i arenasport 4 prenosila tekmu
Bilo na Areni 4, ja gledao malo.
probook wrote:
made_in_sarajevo wrote:Imam hs digitalnu,maloprije trazim roma-juventus kad nema nigdje,a sad na sportsport.ba vidim sa moja tv snimali golove i arenasport 4 prenosila tekmu
Nije ni čudo što nisi našao, utakmica bila u 18 sati.